درستهنقل قول:
برای این برک بشه باید حد اقل 1 ماه اول رو خیلی ولوم ندی بعدش که آب بندی شد مشکل نداره
درستهنقل قول:
برای این برک بشه باید حد اقل 1 ماه اول رو خیلی ولوم ندی بعدش که آب بندی شد مشکل نداره
سلامنقل قول:
co609 قيمت قديمش 495 بود الان شركت 470 كرده.
آمپ ML100.2 هم همينطور.495 كه 470 شده.
با توجه به نوع ماشين شما بله به نظر من حجم صدا براتون كافيه. اگر بعدا احساس حجم BASS بيشتر نموديد يه ساب 10 كارتون رو راه مي اندازه.نقل قول:
بله بايد دوره Break-In براي نه تنها فقط اسپيكرها بلكه كليه لوازم صوتي از سيم و كابل نيز انجام شود.نقل قول:
براي كسب اطلاعات بيشتر تاپيك زير رو مطالعه نمائيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کامپوننت ها نیاز به امپلی فایر دارند ؟؟
کامپوننت ها شبیه بلند گو های فابریک خودرو هستند ؟؟؟؟ الان این بلند گوی عقب فابریک پراید کامپوننت هست ؟؟
منظور از فرکانس پایین و لو بیس چیه ؟ فرکانس پایین همون بیس رو میگن ؟
وقتی یه بلند گو یا کامپوننت میخریم . کلی مشخصات زده براش . از کدوم قسمت از مشخصاتش بدونیم بلندی صداش چقدر هست ؟
مثلا این مشخصات یک کامپوننت هست .
بلندی صدا در کدوم قسمت مشخص میشه ؟ کدوم عدد هر چی بیشتر باشه بلندی صدا هم بیشتره ؟
و ایا این کامپوننت نیاز به امپلی فایر دارد ؟
Description 165mm 2-Way Component System Series Grand Touring Power handling, peak 210W Power handling, RMS 70W Sensitivity (2.83V @ 1m) 92dB Frequency Response 50Hz – 21kHz Impedance 2 ohms Cone Plus One® (patent pending) woofer cone Tweeter 25mm (1") My-Ti™ tweeter Crossover Outboard crossover system Tweeter protection (PTC) Yes Tweeter-level control Yes Mounting Depth 59mm (2-5/16")
ببخشید سوالاتم زیاد شدن . اخه من غیر از شما دوستان کسی رو ندارم که راهنماییم کنه .:n03:
با سلام و ارادتنقل قول:
همه اون ها نه، بعضی کامپ ها هستند که بعلت قدرت پایین نیازی به آمپ ندارند اما اکثر کامپ ها احتیاج به آمپ دارند. بخاطر این که قدرت بالایی دارند و این قدرت بالا رو پخش به تنهایی نمی تونه برای اون ها تامین کنه، از همین رو ناچارا باید از آمپ ها استفاده کرد.
کامپوننت یک نوع اسپیکره ، اما اسپیکری که از دو یا چند قطعه تشکیل شده و هر قطعه مسولیت اجرای رنج فرکانس مشخص از کل بازه فرکانسی رو داره. در اسپیکر های معمولی (همون فابریکی ها و ...) تمام فرکانس ها از یک قطعه (همون اسپیکر) پخش میشن در حالی که در یک کامپ متشکل از تیوتر و وفر این مسئولیت بین این دو قطعه تقسیم میشه.
لو بیس، بیس و ویبریشن ساب ها و اسپیکرها حاصل فرکانس های پایین و انتهایی رنج فرکانس هاست
متداول ترین پارامتر برای مقایسه قدرت صدای کامپ ها، قدرت خروجی یا همون RMS شون هست، خط چهارم 70 وات ، نشون دهنده قدرت خروجی هست، معمولا هرچی بالاتر باشه قدرت صدا هم بیشتره
در مورد سوال آخر هم زیاد بحث شده، کلا بخاطر این که قدرت خروجی اکثر پخش ها در محدوده 18 الی 22 وات هست پس طبیعتا هر نوع درایوی که قدرت خروجی بالاتری از این مقدار داشته باشه باید توسط آمپ حمایت بشه تا بتونه به حداکثر کارایی مطلوبش برسه.
یه جفت اسپیکر تا 250 هزار تومان برای من معرفی کنید که کیفیت صدای خوبی داشته باشه وبرای سیستم خوب جواب بده اگه دست دوم باشه بهتره من 718 و 6975 را پیدا کرده ام نظر شما چییه؟
سلام دوستان
امروز یکدونه 6450BT گرفتم از سورنا ..... فکر کنم کاملا بهم انداخت قیمت رو ۵۹۰ داد . قیمتش الان چنده دقیق ؟
حالا برای اون می خوام یک جفت اسپیکر رو تاقچه عقب بندازم الان هم فابریک هست برای زانتیا .
شما چی پیشنهاد می فرمایید . ممنون میشم کمک کنید
بدون آمپ ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
الان قیمت ندارم حدود 2 ماه پیش 530 قیمت گرفتم. ولی شما که خودت حس کردی قیمت مناسب نیست چرا معامله کردی؟
بقیه سیستم چیه؟ میخاید بدون آمپ ببندید؟
495 تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من واقعا تعجب میکنم از برخی عزیزان.چطور میشه با اینهمه اطلاعاتی که در فضای مجازی هست و قیمتها ئی که دوستان براشون در میارن و راهنمائی میفرمایند،باز خیلی راحت تسلیم برخی سودجویان میشوند و کالا رو با قیمتی گزاف خریداری میکنند؟!!!!:n28:نقل قول:
دوستان 6990 اصل چطور باندیه؟برای حدود 8-9 سال پیشه
6990 بهتره یا 6974؟
اصلا 6990 قیمتش چنده؟