من شک دارم یه شرکت خدماتی از روی عمد خدمات بد ارائه بدهنقل قول:
استدلال شما بر "دزد" بودنشون چیه ؟ چیو و چطوری میدزدن ؟
Printable View
من شک دارم یه شرکت خدماتی از روی عمد خدمات بد ارائه بدهنقل قول:
استدلال شما بر "دزد" بودنشون چیه ؟ چیو و چطوری میدزدن ؟
مطمئن نیستم اما یبار امتحان کردم اضافه نشد به ماه بعدنقل قول:
30 روز از تاریخ تمدید حساب شد این برای قبلا بود الانش رو نمیدونم
مثلا چندین بار پیش اومد ترافیک ساعات رایگانم از حجمم کم شد.چند بارش رو فهمیدم پیگیری کردم ولی از کجا معلوم همه دفعات رو فهمیده باشم.یا مثلا اولش تخفیف بابت معرفی یوزر میدادن بعد که خرشون از پل گذشت تخفیف رو یهو برداشتن و منم فکر میکردم دوباره بر میگردونن (بنا به حرف کارمندای دروغگوش) بازم یوزر بردم و حتی شماره کاربریم هم میگرفتن که تخفیف برام حساب بشه ولی ........نقل قول:
خدمات اندیشه هر چقدر هم مزخرف باشه بالاخره پولشو داره از ما میگیره که!نقل قول:
ولی از اونور وقتی خدمات پایین تر ارائه بده ترافیک کمتر خریداری میکنه و خودش پول کمتر میده! یعنی به عمد کیفیت(!) پایین میاد!
گرفتی آبره؟!
دزد که میگن اینه... اندیشه:2:
میدونی چقدر حجم از من دزدیدن!؟؟ اونم تو شرایطی که به درخواست خودم سرویسمو رو آی پی من بسته بودن!
گرفتی چی میگم؟!
دزد که میگیم واسه همینه...
این که شما میگی اتفاقی هست , شما باور میکنی یکی اونجا نشسته و عمدا حجم یوزرها رو کم میکنه ؟نقل قول:
واسه من هم اتفاق افتاد , من هم تماس گرفتم با عذرخواهی برگردوندند و دلیلش رو هم گفتن و من هم قانع شدم که اتفاقی بوده و عمدی تو کار نیست.
در مورد تخفیف معرفی بله میگم حق با شماست باید باشه چون مشتری مداری یعنی همین چیزا یعنی به مشتریت بها بدی ولی اگه کسی نخواد بونوس بده که نمیشه دزد ؟ بهش میگیم آقای اندیشه تو مشتری مدار نیستی!
بحث من رو انتخاب کلمه ست , در اینکه اندیشه مشکل زیاد داره شکی نیست.
سلامنقل قول:
اول اینکه سرویس رو روی آی پی نمیبندن , یا آی پی استاتیک بهت میدن یا اینکه اکانتت رو روی مک آدرست میبندن.
در مورد حجم اون بالا عرض کردم.
در مورد اول که گفتی داستان زیاده , اگه چند سال پیش بود که فقط اندیشه بود میگفتم آره حق با تو هست ولی تو بازار رقابتی الان همچین چیزی محاله که یه شرکت عمدا سرویس بد بده که مشتریاش رو از دست بده.
یه مثال برات میزنم , اندیشه حدود 900 مگابیت پهنای باند اینترنت داره (منبع: رسومه شرکت که امسال تو سررسیدشون بود) حالا گوش کن نکته جالبش اینه: پورت اینترنت مخابرات گیلان از شرکت زیرساخت کلا 1000 مگابیت هست! آپگرید هم نمیکنن حالا یا بودجه ندارن یا دلشون نمیخواد... یعنی فعلا اندیشه اگه بخواد هم نمیتونه پهنای باند بیشتری بگیره!
منظورم اینه که بیرون گود نشینیم بگیم لنگش کن.
پ.ن: همین دیشب شاتل پینگش رو 700 بود ولی اندیشه 250 , یعنی الان شاتل دزده ؟!
:5: 2 گیگ ترافیک هدیه گرفتم امروز :31:
این پیغام برام اومد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم رقابت؟؟؟؟!!! یه شاتل هست یه اندیشه! بقیم که تو آمار به حساب نمیان! با اینکه میگی اینجا رقابت هست شدیدا مخالفم! اگه رقابت بود هزینه ها خیلی باید کمتر از این میشد نه اینکه اندیشه ببینه فروش شاتل با وجود ترافیک گرون ترش همچنان خوبه اونم بیاد ترافیکش و گرون کنه یا اینکه شاتل حتی 1 تومن قیمت هیچ سرویسیشو از وقتی شروع به کار کرده کاهش نداده!!! این رقابت نیست همکاری 2 شرکت سرمایه داره برا سود بیشتر!!! این نظر منه!!!نقل قول:
tracet نشون می ده که مشکل از کجاست کهنقل قول:
فکر نمی کنم مشکل داخلی باشه
چه رقابتینقل قول:
مشخصه وقتی شرکتی پهنای باند داره ولی کاربر نداره پینگ و سرعتش خوبه
الان شاتل نصف اندیشه هم کاربر نداره
حداقل تو شهرستانها که اینطوریه
همین می تونه یکی از بهترین دلایل باشه برای مناسب بودن پینگ شاتل
اونم اگه مطمئنا مشتری هاش به حدود 8 - 10 هزار تا برسه همین اوضاع و احوال رو خواهد داشت
تا وقتی اوضاع پهنای باند و routing دیتای گیلان این وضعی باشه شما انتظار بیشتر از اینترنت نداشته باش