سلام به همگی
دوستان من بازیه Command & Conquer™ 4 Tiberian Twilight رو دانلود کردم
یه مشکل دارم اینه که موقع بازی صفحه فول اسکرین نمیشه
اگه ممکنه راهنمایی کنید.
با تشکر.
Printable View
سلام به همگی
دوستان من بازیه Command & Conquer™ 4 Tiberian Twilight رو دانلود کردم
یه مشکل دارم اینه که موقع بازی صفحه فول اسکرین نمیشه
اگه ممکنه راهنمایی کنید.
با تشکر.
هم ممکنه برا این باشه که همراه بازی یه پنجره یا برنامه ی دیگه باز کرده باشی و هم ممکنه برا این باشه که فایل سرور رو بعد اجرا می بندی.نقل قول:
راستی برای مشکل توی استوری اگه با امولیتور اجرا می کنی مشکل از اینه که نمیتونه یه سری فایل های بازی رو بخونه امولیتور که فقط هم مختص این بازیه.
خوب من کپی پیست می کنم ولی ارور می ده و همه جا می ریزه به جز فولدر اصلی بازی و windows\system32نقل قول:
راستی من از 7 استفاده می کنم
نه پنجره ای باز نیست به فرض باشه مگه چه مشکلیه؟ اولین باره میبینم یه بازی یه همچین مشکلی داشته باشهنقل قول:
نه اون فایل رو هم نمی بندم
امولیتور نمیدونم دقیقا چیه؟ ولی نه من چیزی اجرا نمیکنم
اون صفحه که میاد روی Start CNC4 llocal Server کلیک میکنم بعدشم Start Game فعا میشه روی اون کلیک میکنم
سلام
وقتی با دلفین میخام image بازی سایلنت هیل shattered memmorize رو اجرا کنم خطا میده
مشخصات سیستم :کد:can't create opengl renderer.you might be missing some requerd opengl extentions,check the logs for more info
cpu: E5300
RAM: 2G DDR2 800
Graphic : 9400 gt 512
ببین من برام هیدن بلید رو نصب میکنه بعد میاد میگه هیدن بلید رو انتخاب کن بهد همونجا گیر میکنه دیگه صفحه تکون نمیخوره.
من چی کار کنم؟
با سلام. من بازی prince of persia نسخه the forgotten sands رو خریدم و نصب کردم و کرک شد و اجرا هم شد اما درست وسط یه مرحله که وقتی میله رو میکشی در باید باز شه که نمی شه .تصویرش رو گذاشتم ببنیید مال کدوم مرحله ست لطفا اگه کرکی داره بگید . ممنون
کد:http://www.freeupload.com.au//uploads/1/untitled45.JPG
ممنون درست شد :11:نقل قول:
این برنامه های شبیه ساز یک قسمت به اسم configration دارند که اونجا باید تمامی plugin ها رو برای emulator مشخص کنید احتمالا شما این کار رو درست انجام ندادید یا حالت پیش فرض انتخاب شده با مشخصات سخت افزاری سیستم شما سازگار نیست!!نقل قول:
سالمترین کرک این بازی به همراه چگونگی کرک :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5170298&postcount=1190
خوب یه ایرادی میگیره که نمیریزه مخصوصا توی پوشه بازی!نقل قول:
چی میگه؟