سرعت اینترنت خیلی رفته بالاهااااا
از مسئولین خواهش میکنم
کنترل کنن ما عادت نداریم,
یه وخت میخوریم تو در و دیوار!
Printable View
سرعت اینترنت خیلی رفته بالاهااااا
از مسئولین خواهش میکنم
کنترل کنن ما عادت نداریم,
یه وخت میخوریم تو در و دیوار!
دوستان سلام
الان مسير هاي وب كجا هست دقيقا؟
ارمنستان يا عمان(كه داغونه) يا جاي ديگه؟
تك كانكشن چطوره تا ٥ مگ ميره با سرويس ٨ مگ؟
عمان مخصوص پیشگامان هست یعنی فیبرشو اصلا پیشگامان کشیده از عمان
يه زماني تابستون سال پيش عمان بود.الان كجا هست؟ ميدونيد؟نقل قول:
والا من خودم 3 سال پیش از های وب داشتم ، ولی شما تو سایت speedtest.net برین اونجا یه جورایی مسیر رو نشون میده شاید هم باید از tracert تو کامند استفاده کنین دقیق نمیدونم و لی کابل عمان ملک خصوصی پیشگامان یزد هست شاید به زیر ساخت سرویس بده ولی ماله اوناست من خودم خوندمنقل قول:
شما برین speedtest.net اونجا اگه تهرانو نشون داد که هیچی ، ماله روسیه و ترکیه و ایناست ، اگه فارس رو نشون داد که فجیره هست ، عمان و من خودم تا حالا ندیدم
تو همین شهر ما کرمان پیشگامان بهترین پینگو داره
کلا دو تا مسیر بیشتر نیست یکی جنوب یکی شمال
چقدر پشتیبانی امروز شلوغه! زنگ زدم ۳۳ نفر توی صف هستن بعد ۳۰ دقیقه شدن ۱۹ نفر دوباره پرید ۲۳ نفر :| منم قطع کردم.
امدم اینجا گفتم خوبه یادشون افتاد منم هستن اینترنت منم افتضاح شد. :n37:
امروز برام از های وب اس ام اس اومد که مخابرات خطو ژانره کرده .. باید برم خونه خودم وصلش کنم .. فقط پشتیبانی گفت وصل کردی تماس بگیر سرعت خطو چک کنیم ببینیم 8 م گ هست یا نه .!!!! :n13:
امیدوارم رو خط ما خوب جواب بده های وب .. :n28: اگه نه میرم پارس آنلاین :n27:
پشتیبانیشون مثلا نفر 15 هومی یهو میشی 24 روم :n04: اقا جان من صف رو رعایت کنن دوستان جلو نزنن :n02:
تغییر نوبت در صف پشتیبانی به خاطر این است که برای مشتریان های وب با توجه به سابقه و سرویس آنها و پارامتر های دیگر (سرویس ستاره دهی) ، در صف مرکز تماس اولویت در نظر گرفته میشود و وقتی شخصی با الولیت بیشتر تماس میگیرد در صف مرکز تماس بالاتر قرار می گیرد.نقل قول:
به به به این میگن عدالت، یعنی رسما دارن میگن:نقل قول:
ندارها ته صف..!!