نقل قول:تشکر فراوان از جواب شما دوستان عزیزنقل قول:
آره من هم فکر می کنم که داره باد هوا می گه . اینقدر هم تبلیغ می کنه واسه این طرح ویژه یکساله که می گه مودم براتون مجانی درمیاد . ( فکر می کنه با دارودسته کورها طرفه )
Printable View
نقل قول:تشکر فراوان از جواب شما دوستان عزیزنقل قول:
آره من هم فکر می کنم که داره باد هوا می گه . اینقدر هم تبلیغ می کنه واسه این طرح ویژه یکساله که می گه مودم براتون مجانی درمیاد . ( فکر می کنه با دارودسته کورها طرفه )
خوبیش الان اینه که هر وقت بخوای میتونی از ecare تغییر بدی ... کافیه پولو با ارزش افزوده بریزی بعد مودمو خاموش کنی چن ساعت بری بگردی برگردی یه بار ریست کنی...:sq_24:نقل قول:
دقیقا.. ولی متاسفانه هیچوقت همچین چیزی به چشم ندیدیم چه اون ۱۰ کاربر استفاده کنن چه نکنن سرعت دانلود هیچوقت ۱۲۸ نمیشه.. اینا همش در حد حرف بودهنقل قول:
نقل قول:
سرعتت اندازه همون 1 مگ ینی رو چنده بطور متوسط؟؟؟؟نقل قول:
مونده بودم 512 بگیرم دوباره یا 1
پس همون 1مگ بگیرم بهتره شاید سرعتش بره بالاتر مثل 512 فعلی :دی
البته دیروز زنگ زدم پرسیدم از خود مبین نت گفت 1مگ سرعت دانلودش از 120 تا 250 میشه
حالا میگیرم ببینم در حد 512ست یا در حد همون 1مگ!
من پیشنهاد میکنم طرح ویژه رو بگیری مودمت رایگان بیفته بعدا تموم شد طرحتو عوض کننقل قول:
مگه الان همه 1 یه 4 نشدهنقل قول:
1 به 10 و 1 یه 8 هنوز هست ؟؟؟؟!!!!
مودم رایگان؟ من قیمت های مبین نت رو مقایسه کردم ، طرح ویژه 512 یکساله(20 گیگ) 240 تومن،نقل قول:
غیر ویژه، 512 شش ماهه (18گیگ) 90 تومن،
پس بازم حدود پنجاه شصت تومن طرح ویژه گرونتر در میاد که اونم میشه پول مودم...
نمیدونم چه سریه اخیرا سرعت دانلود ساعات رایگانم عالیه و روزا اینجوری افتضاحه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسانیکه طرحهای قدیمی داشتند(اشتراک 1 به 8) و به طرح جدید تغییر دادند (1 به 4) از نظر شما از لحاظ سرعت کدوم براتون بهتر بوده؟
داداش شما مطمئن باش اگه منطقت خوب باشه ومبین بازی در نیاره 1ب4 سرعت خودشو میدهنقل قول: