فعلا با همین سر میکنیم.چون همین کارمونو راه میندازه و نیازی به هزینه مجدد برای سرویس دیگه نیست
Printable View
فعلا با همین سر میکنیم.چون همین کارمونو راه میندازه و نیازی به هزینه مجدد برای سرویس دیگه نیست
اخه دقت کردید تعرفه هاش رو؟ اگیگش 9تومنه!!!!!
دوستان بهترین مودم وایمکس ایرانسل کدومه؟؟
من قصد دارم بخاطر نبود اینترنت adsl وایمکس بگیرم...الان 1 مگ یا 2 مگ نامحدود وضعیتش چطوره؟؟ چقدر میشه دانلود کرد؟؟؟
جایی که هستم آنتن مودم فول هست.
به ترتیب :نقل قول:
ّFM130
BM632W
تکراری
ops:n02:
من 2 مگش رو دارم بسته ولی بسته به انتن ممکنه فرق کنه ( تست کردم - باید ازمایش کنی تا جواب دقیق بگیری ) ولی کیفیت کلی الان اگر ترافیک انتن بالا نباشه سرعت کامل رو میده.نقل قول:
+نقل قول:
اگر تک یوزر و با سیم وصل می کنی هیچی ولی اگر وایرلس و شبکه می کنه حتما یک بررسی در رابطه با قابلیت هایی که عرضه می کنن انجام بدن ببین کدوم بهتر است ان را بگیر.:n06:
از این کارا موقع عرضه مودم وایمکس WIXFBR-105 با من هم کردن - بهشون موقع خرید من بهشون گفتم از لحاظ تنظیمات و قابلیت های شبکه با BM632W یکسان است یا خیر می گن اره بعد می گیرم می بینم نصف قابلیت هاشو نداشته ( ازجمله شبکه N که تو این سری نبوده و صداشو در نیاوردن )و زنگ هم می زنم می گم اطلاعات کامل از مشخصات مودم و manual بزارن قبول هم نکردن، تنها به دفترچه راه اندازی اولیه چند صفحه ای اکتفا می کنند.نقل قول:
+
بچه ها هنوز خبر تازه ای باسه جمع اوری نیامده - قرار بود زنگ بزنن ولی اصلا با من تماس و اس ام اس هم نزدن .... خبری هم تو پروفایل هم نزاشتن که بدونیم تصمیم چی شده.
من الان یک لیست شرکت هایی که سرعت بالا حجم بالا و/یا نامحدود در رنج 100-300 می دن رو جمع کردن باسه کوچ که به محض اطلاع رسانی درخواست DSL بدم، فقط حیف که الان من کارم طوری داره میشه که به سرعت اپلود بیشتر نیاز پیدا می کنم ولی همه جا فقط ADSL می دن که سرعش asymmetric است و سرعت اپلودش پایین است. در حالی که باسه محتوا سازی سرویس های SDSL نیاز هست که سرعت اپلود و دانلودش Symmetric یا مساوی است. تکنولوژی های انتقال داده روی چند خط در بستر DSL هم از ان کمیاب تر.... مگر رقابتی ایجاد بشه که باعث بشه شرکت ها این جور سرویس هارو عرضه کنند.:n15:
هنوز هم WIXFBR-105 رو دارید رو این مودم سرعت کامل 2 مگ رو میگیرید؟نقل قول:
با این دو مگ ماهی چقدر دانلود می کنید ؟
یعنی سر از خود براتون WIXFBR-105 رو فرستادن ؟
تکراری...............
امکانش هست اشتراک 1 مودم روی مودم دیگه استفاده کرد؟؟
من شنیدم که میشه!!!
بله سرعت معمولا 250 است اگر ارتباط اجازه بدهدنقل قول:
من رندم است بعضی ماه ها 50-60 گیگ بعضی ماه ها80-100 گیگ
نه - گفتن که به من فرقی بین این مدل نیست درحالی که تفاوت بین این دو مدل وحشتناک است ازجمله:
شبکه وایرلس N رو ساپورت نمی کنه
تنظیمات شبکه وایرلس محدود است
امکان تنظیم قدرت سیگنال نداره
امکان تعریف انتن ، فرکانس و انتخاب انتن نداره
امکان نصب انتن خارجی نداره
سرعت شبکه وایرلسش چندان تعریفی نداره تو برد.( بالاترین سرعتی که من تونستم بگیرم حدود 20 مگ بود مودم کنار سیستم، دور بشه به حدود 2-5 مگ می رسه. حالت عادی باسه کسی که فقط با موبایل کار می کنه مسئله ای ایجاد نمی کنه چون هنوز سرعت های بالاتر ندادن - و احتمالا دیگر نمی دن - ولی وقتی من دو تا شبکه خونه رو مجبورم به هم وصل کنم و انتقال داده انجام بده - pain in some place )
بله باید تو پروفایل خودتون مک ادرس مودم دیگر رو اضافه کنید بعد اگر فقط یک اکانت فعال رو مودم استفاده می کنید، کافی یوزر پسورد رو عوض کنید - اگر می خواهید چند نفر باشین باید مود ارتباط رو بزارین روی بریج - این چیزی بود که من قبلا تو راهنماش خونده بودم در سایت - نمی دونم هنوز بر قرار است یا نه. خواستی از پشتیانی انلاین بپرس تا ادرس راهنماشو بهت لینک بده.نقل قول: