صفحه نویز کجاست ؟
Printable View
صفحه نویز کجاست ؟
فکر کنم این باشه:نقل قول:
Downstream Upstream Hlin Scale 1815 0 Loop Attenuation(dB) 27.6 21.5 Signal Attenuation(dB) 27.6 21.3 SNR Margin(dB) 6.4 29.1 Attainable Rate(Kbps) 11164 1230 Output Power(dBm) 19.8 12.2
با یه تست دوباره این شد :
Downstream Upstream Hlin Scale 1815 4443 Loop Attenuation(dB) 28.7 22.4 Signal Attenuation(dB) 28.7 21.4 SNR Margin(dB) 6.5 6.0 Attainable Rate(Kbps) 11804 1204 Output Power(dBm) 19.8 12.3
نه خیر دوست عزیز اون آسیاتک هست که اینجوریه تبریز فعلا هیشکی همچین محدودیت احمقانه ای نداره !!!من خودم 2 روز پیش هم سرعتم خوب بود و همین الان هم که خونه دوستمم اونم بدون مشکل همین سرویس رو دارهنقل قول:داداش مشکل شمارو فهمیدم ::n18:شما که قبلا 128 نامحدود داشتی چون پهنای باندت روی 1 مگ تنظیم شده بود بعد از اینکه سرویس رو ارتقا دادی دان استریمت نرفته بالا و همون 1 مگ مونتده و برای همین نمیتونی بیشتر از 100 کیلو دانلود کنی ولی باید زنگ بزنی پشتیبانی و بگی دان استریمت رو ببرن روی 4 مگ تا بتونی با 260 تا دانلود کنی :n02:( دقیقا همین شرایط شما برای منم پیش اومده بود):n02:نقل قول:
در ضمن اینم بگم که خطت نویز زیاد داره و برای همین روی 1 مگ محدود مونده شما اولا از سالم نودن اسپلیتر های روی خط تلفن مطمئن شو و اگر درست نشد یه سیو جدا از سیم اصلی ورودی ساختمون برای مودم بکش ببین اگه وضعیت بهتر شد به پشتیبانی زنگ بزن در غیر این صورت به هیچ وجه دان استریمت رو نمیبرن روی 4 مگ)( و در ضمن اگر هم با هیچ کدوم از این کار ها snr درست نشد برو به مرکز مخابراتی و بگو بیان این گندشون رو درست کنن
عزیز من الان زنگ زدم گفت که احتمالا شما نویز داری که روی اون عدد ثابته.
خوب من که گفتم نویز دارینقل قول:
شما اصلا نویز گیر وصل کردی به خط تلفن؟
من منظورم این نبود که کل تبریز محدود شده . کاملا random هستش حتی بین دو همسایه از یک مرکز مخابرات و یک ispنقل قول:
حالا ممکنه مشکل ایشون واقعا مال خط باشه اما من این چند روز زیاد دیدم در شهرهای مختلف و isp های مختلف که تصادفی پینگ رفته بالا و سرعت خارجی پایین.
بله نویزگیر رو تلفن وصل کردم.نقل قول:
سلام
من بعد 2 دوره استفاده از همارا سیستم میخوام خودم رو از استرس نجات بدم
تو این دوره جز قطعی زود به زود اینترنت شاهد هیچ چیزی نبودم
میخواستم بدونم بهترین شرکتی که قطعی نداشته باشه دانلود رایگان خوب هم بده کدومه:n16:
همارا انصافا دانلود خوبی داره تا حالا هم حجمم رو نخورده تنها دلیلم که میخوام بیام بیرون قطعی زیادشه
از ورودی بزن ببینیم چجوریاسنقل قول: