-
ليگ قهرمانان ۱۸ دى قرعه كشى مى شود
صفايى :
با سيدبندى جديد شانس صعود ايرانى ها زياد شد
ايران ورزشى - صفايى فراهانى عضو كميته اجرايى afc يكى از كسانى بود كه در جلسه ديروز كنفدراسيون براى تعيين سهميه كشورها در ليگ قهرمانان حضور داشت.
فراهانى در اين باره مى گويد: در نشست ليگ حرفه اى آسيا، گزارش هاى نهايى ناظران از وضعيت كشورها براى تعيين سهميه ها مورد بررسى قرار گرفت و در پايان كشورهاى ايران، ژاپن، كره جنوبى، عربستان سعودى و چين هر چهار سهميه شركت در رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا را دريافت كردند.
صفايى فراهانى توضيح مى دهد: در تخصيص سهميه ها ۳۰ سهميه به كشورهاى شرق و غرب آسيا اختصاص يافت كه با احتساب دو تيم راه يافته از پلى آف afc كاپ ۳۲ تيم ليگ قهرمانان آسيا ۲۰۰۹ را برگزار خواهند كرد.
عضو هيات اجرايى afc ادامه مى دهد: سه تيم اول ليگ برتر ايران به همراه قهرمان جام حذفى چهار تيم صعود كننده به رقابت هاى ليگ حرفه اى آسيا خواهند بود كه بايد با تيم هايى از كشورهاى عربستان امارات، قطر و ازبكستان همگروه باشند كه اين مى تواند شانس نمايندگان ايران را براى صعود به مراحل بالاتر افزايش دهد.
-
تقابل مربيان آينده تيم اميد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چهارشنبه ۶/۹/،۸۷ هفته شانزدهم از هشتمين دوره ليگ برتر، ورزشگاه آزادى، داور: سعيد مظفرى زاده، كمك ها: رضا سخندان و محمدرضا ابوالفضلى
نگاه فنى
ايران ورزشى- امروز افشين پيروانى در پرسپوليس همان وظيفه اى را به دوش دارد كه تا چند روز پيش به عهده افشين قطبى بود، براى همين پيروانى نيمى از نگاه ها را به سوى خود متوجه مى كند؛ پيروانى خيلى دوست دارد در اولين تجربه سرمربيگرى خود نتيجه فوق العاده اى بگيرد اما اين مهم ممكن نيست مگر با حمايت بازيكنان. آنچه مهم است در ميان بازيكنان پرسپوليس هيچ كس مخالف افشين پيروانى نيست براى همين پرسپوليس خيلى زودتر از حد تصور مى تواند به شرايط ايده آل برگردد و بار ديگر صدر جدول را به خود اختصاص دهد. پرسپوليس تنها تيمى است كه كارشناسان آن را بهترين تيم حال حاضر فوتبال كشورمان مى نامند و پر واضح است كه جز قهرمانى از بهترين تيم حال حاضر فوتبال كشورمان توقع ديگرى نمى رود. عصر امروز پرسپوليس در دومين تجربه مربيگرى افشين پيروانى ميزبان استقلال اهواز، همان تيمى كه مقابل استقلال ۶ بار دروازه اش باز شد خواهد بود. جالب است بدانيم كه پيروانى در آخرين تمرين از شاگردانش خواسته با جديت به دنبال تكرار اين نتيجه باشند.
تركيب احتمالى پرسپوليس
دروازه بان: عليرضا حقيقى- مدافعان ميانى: سپهر حيدرى و نبى الله باقرى ها- مدافعان كنارى: عليرضا محمد و مجتبى شيرى- هافبك هاى دفاعى: مازيار زارع و ايوان پتروويچ- هافبك ها: كريم باقرى و على كريمى- مهاجمان: ابراهيم توره و عليرضا واحدى نيكبخت
تركيب احتمالى استقلال اهواز:
دروازه بان: حميدرضا بابايى- مدافعان ميانى: على انصاريان و حسين ماهينى- مدافعان كنارى: عبدالله توحيدى مهر و على يحيى نژاد- هافبك هاى ميانى: هيثم كاظم، محسن رسولى و مهدى دغاغله- هافبك هاى كنارى: حميدرضا رجبى و مصطفى بيژنى- مهاجم: امير وزيرى
چهره ويژه
ابراهيم توره (پرسپوليس)
در بازى با پيكان ستاره بى مثال پرسپوليس بود. هرچند كه خيلى ها گلزنى هنرمندانه توره را نديدند و تنها مجذوب و محو تماشاى دريبل هاى على كريمى بودند اما توره چيز ديگرى بود. مهاجم سيه چرده پرسپوليس عصر امروز پر اميدترين بازيكن اين تيم براى گلزنى است. توره مى خواهد با تماشاگران پرسپوليس آشتى كند براى همين راهى جز گلزنى مقابل خود نمى بيند!
على انصاريان (استقلال اهواز)
هفته گذشته با جاگيرى غلطش يك گل به يادماندنى وارد دروازه استقلال اهواز كرد تا سوژه داغ رسانه ها شود. او براى جبران بازى ضعيفش مقابل سپاهان حالا در انديشه خلق يك بازى به يادماندنى مقابل پرسپوليس است. انصاريان سال هاى خوشى را در پرسپوليس پشت سر گذاشته هرچند كه حالا ديگر او را پرسپوليسى نمى دانند.
-
قول قهرمانى داده ام و روى حرفم هستم
پيروانى: ميثاقيان مى داند كه امروز بازنده است
ايران ورزشى- قهرمانى و فقط قهرمانى. اين تنها چيزى است كه دومين افشين در پرسپوليس جست وجويش مى كند. آنقدر هم به خودش اطمينان دارد كه حتى احتمال شكست در اين تجربه دشوار نگرانش نكند. به جاى تصور شكست، از «جسارت» جوانى اش مى گويد و تجربه شاگردى مربيان بزرگ كه قرار است عصاى دست او باشد. با همين اطمينان خاطر هم از پيروزى در ديدار سخت امروز برابر استقلال اهواز مى گويد كه به قول سرمربى اش نمى خواهد ببازد. پيروانى از اين بازى به غير از سه امتياز، راضى نيست: «نمى شود اين تيم را دست كم گرفت. ما هم به هيچ چيز كارى نداريم و هر طور شده بايد ببريم.»
امروز بازى خيلى سختى برابر استقلال اهواز داريد.
همه بازى هاى ما سخت است چون همه تيم ها جلوى پرسپوليس با يك انگيزه خاص بازى مى كنند و امتياز مى خواهند ولى پرسپوليس تيم بزرگى است و به اين چيزها فكر نمى كند.
مى توانيد سه امتياز را از استقلال اهواز بگيريد
ما نه استقلال اهواز را دست كم مى گيريم و نه توانايى هايش را ناديده مى گيريم ولى به هيچ چيز هم كارى نداريم و فقط بايد ببريم. با يك بازى هدف دار و منظم حتماً سه امتياز را مى گيريم.
ميثاقيان گفته كه تا امروز با هيچ تيمى به پرسپوليس نباخته و امروز هم نمى بازد.
همه چيز در زمين مشخص مى شود نه با حرف زدن. اين بازى با همه بازى هاى قبل فرق مى كند و مطمئن باشيد ميثاقيان امروز بازنده است.
در اين بازى هم نيكبخت پنالتى ها را مى زند
او پنالتى زن اول ما است و اگر شرايط روحى اش خوب باشد باز هم پنالتى مى زند. من فكر مى كنم بهتر است ديگر به اين مساله نپردازيم. اگر پنالتى دوم گل مى شد حالا به جاى اين همه انتقاد، همه مى گفتند عجب كارى كرد پيروانى كه دوباره توپ را به نيكبخت داد! پس بهتر است اين بحث همين جا براى هميشه تمام شود.
شما خيلى راحت سرمربى پرسپوليس شديد. فكر نمى كنيد براى اين اتفاق خيلى زود بود
من هميشه به حضور در پرسپوليس افتخار كرده ام. شعار هم نمى دهم و همه مى دانند هر چه ما داريم از همين مردم است. من مى دانم كه وظيفه خيلى سنگينى دارم و بايد جوابگو باشم. فكر مى كنم كسى كه عاشق باشد هميشه مى تواند خدمت كند.
ولى شما در مربيگرى سابقه اى نداريد.
ولى چند سال قبل در دوره مربيگرى پارى سن ژرمن شركت كردم و بالاترين مدرك مربيگرى حرفه اى را از فرانسه گرفتم. در دوره هاى آموزشى afc هم بوده ام. ضمن اينكه هميشه با مربيان بزرگى كار كرده و چيزهاى زيادى از آنها ياد گرفته ام. فكر مى كنم جسارت مربيان جوان هميشه موثر خواهد بود.
احساس نمى كنيد نياز به كمك پيشكسوتان پرسپوليس داريد
من با اجازه آنها روى نيمكت نشسته ام و اين شانس را مديون آنها هستم. البته براى موفقيت پرسپوليس از همه آنها و كارشناسان و برادرم كمك مى گيرم.
تا كى بدون دستيار ادامه مى دهيد
بعد از بازى با راه آهن اعلام مى كنم كه چه كسى به كادر فنى اضافه مى شود.
روزى كه جانشين قطبى شديد قول قهرمانى داديد. هنوز فكر مى كنيد پرسپوليس را مى توانيد قهرمان كنيد
اگر هدف قهرمانى نبود كه اصلا نمى آمدم. همه هم قسم شده ايم براى قهرمانى تلاش كنيم و غير از اين هدفى نداريم.
از اينكه چند هفته ديگر به خاطر ناكامى ها بركنار شويد، نگران نيستيد
من اصلا به ناكامى فكر نمى كنم چون حتى مقام هاى دومى و سومى هم ارزش دارد. قول داده ام و روى حرفم هستم. فقط از شما مى خواهم ناكامى هاى احتمالى را به نام من بنويسيد. نه بازيكنانم. مسوول فنى تيم من هستم و خودم بايد جوابگو باشم. ترسى هم از اين بابت ندارم.
-
غلام پيروانى: افشين مى تواند پرسپوليس را قهرمان كند
ايران ورزشى- غلام پيروانى يكى از گزينه هاى فدراسيون براى هدايت تيم جوانان است اما پيروانى بيشتر دوست دارد سرمربى باشگاه باشد تا سرمربى ملى. پيروانى مى گويد: به هرحال فكر كنم اگر مثل مربيان خارجى از مربيان داخلى هم حمايت شود مربيان داخلى حتى بهتر از خارجى ها هم نتيجه مى گيرند اما خودم ترجيح مى دهم در باشگاه كار كنم تا تيم ملى.
پيروانى درباره نتايج خوب مقاومت در هفته هاى اخير توضيح مى دهد: من به كار خودم اعتقاد دارم. مگر سال هاى گذشته من مهره داشتم كه نتيجه مى گرفتم پس انتظار اين نتايج و حتى بهتر را داشتم.
سرمربى مقاومت كه برادرش سرمربى پرسپوليس شده عقيده دارد اگر حمايتى كه از قطبى شده از پيروانى هم شود او مى تواند پرسپوليس را قهرمان ليگ كند: خوشحالم كه افشين سرمربى تيم بزرگى چون پرسپوليس است. افشين ۱۲ سال كاپيتان اين تيم بوده و تجربه خوبى هم دارد اگر مسؤولان پرسپوليس حمايتى كه از قطبى مى كردند از افشين هم داشته باشند به طور قطع پرسپوليس قهرمان خواهد شد. بايد به توانايى او ايمان داشته باشند
-
بازى با تيم هاى ميثاقيان هميشه سخت است
حسين بادامكى: من نبايد قولى بدهم
ايران ورزشى - با توجه به حضورى ۹۰ دقيقه در بازى دوستانه برابر استيل آذين و ارائه عملكردى قابل قبول در آن بازى دوستانه تصور مى كرد فرصت قابل توجهى به او برابر پيكان برسد اما … حضور كوتاه مدت برابر صدرنشين در قزوين موجبات نارضايتى هافبك پرسپوليس را دربرداشته، به طورى كه بعد از گذشت روزها از ديدار با پيكان هنوز هم مى توان ناراحتى را از بين حرف هايش فهميد. ضمن اينكه خودش هم قصد پنهان كردن اين نارضايتى را ندارد.
از او در مورد بازى با استقلال اهواز مى پرسيم كه مى گويد: «بازى سختى مقابل تيم ميثاقيان در پيش داريم. ميثاقيان هميشه كرى خوانى هاى خاص خودش را دارد و به راحتى به تيمى باج نمى دهد اما پرسپوليس بايد باهوش بازى كند. استقلال اهواز چيزى براى از دست دادن ندارد پس اگر بازنده باشد اتفاق خاصى نمى افتد اما اگر بتواند برنده ميدان شود حرف هاى زيادى براى گفتن خواهد داشت اما پرسپوليس به آنها اجازه نخواهد داد تا دست پر راهى اهواز شوند او در جواب اين سؤال كه مى پرسيم اين قول ها در مورد بازى با پيكان هم داده شده بود مى گويد: «مقابل پيكان مستحق پيروزى بوديم نه مساوى اما اتفاقات خاص فوتبال اين شانس را از ما گرفت. ضمن اينكه آن بازى تمام شده و فكر كردن به آن دردى را دوا نمى كند.» بادامكى فصل قبل با دو گل استقلال اهواز را در آزادى نقره داغ كرد اما براى بازى امروز قولى نداده و مى گويد: «من نبايد قول بدهم ضمن اينكه هنوز مشخص نيست بازى كنم يا نه.» بادامكى اين حرف ها را با لحنى مى گويد كه ناراحتى از آن كاملا مشهود است. او مقابل تعجب ما از اين همه نااميدى مى گويد: «مگر در بازى با پيكان بيش از چند دقيقه بازى كردم كه در اين بازى اميدوار به بازى كردن باشم.» شماره هفت پرسپوليس ادامه مى دهد: «فكر مى كردم بيشتر بازى كنم اما نظر كادر فنى چيز ديگرى بود كه به آن احترام مى گذارم. در اين بازى هم اگر فرصت بازى داشته باشم با تمام وجود براى موفقيت تيم تلاش مى كنم وگرنه براى پيروزى تيم دعا مى كنم.» هافبك پرسپوليس اما در مورد تغييرات كادر فنى مى گويد: «اين مسائل به بازيكنان ارتباطى ندارد. ما وظيفه داريم تمرين كنيم. اما اميدوارم همه اين اتفاقات و تغييرات در آخر به سود پرسپوليس خاتمه يابد.»
-
هيچ بازيكنى نويدكيا نمى شود
چرخابى: مگر پرسپوليس هم ترس دارد !
ايران ورزشى- سپاهان با پيروزى پرگل مقابل مقاومت سارى جواز صعود به مرحله يك هشتم نهايى را گرفت. حالا آنها بايد منتظر پرسپوليس در اين مرحله از جام حذفى بمانند. حسين چرخابى در اين باره مى گويد: به هيچ عنوان ترسى از پرسپوليس نداريم. تمام تلاش مان را مى كنيم كه با شكست حريف، تيم پيروز ميدان باشيم. هرچند مى دانيم كه بازى با پرسپوليس آن هم در جام حذفى خيلى آسان نيست. تيم چرخابى با تركيبى متفاوت مقابل مقاومت سارى بازى كرد. محرم نويدكيا يكى از چهره هاى شاخص اين بازى بود كه بعد از ماه ها دورى از فوتبال، به تركيب سپاهان برگشت. سرمربى سپاهان مى گويد: بازى هاى جام حذفى سازوكار خودش را دارد. شناخت نصف و نيمه اى از حريف داشتيم اما ريسك نكرديم و نفراتى چون عمادرضا و جمشيديان را روى نيمكت گذاشتيم تا اگر كارمان گره خورد از آنها استفاده كنيم ضمن اينكه بعد از ماه ها نويدكيا را هم داشتيم. محرم بازيكن باهوشى است و از فكرش به خوبى استفاده مى كند. او خيلى خوب بازى كرد. كمتر بازيكنى پيش مى آيد كه بعد از ماه ها دورى، اينقدر خوب بازى كند. اما سرمربى سپاهان كه از عملكرد بازيكنانش و نتيجه پر گل مقابل مقاومت سارى كاملا راضى است، به بازى خوب حريف هم اشاره مى كند: «نماينده سارى خوب بازى كرد. بايد اعتراف كنم كه آنها شايسته شكست با اين نتيجه سنگين نبودند.
-
رحمان از نيم فصل بازى مى كند
ايران ورزشى - برخلاف آنچه گفته مى شود رحمان رضايى هيچ شانسى براى بازى كردن در دو بازى پايانى نيم فصل اول ندارد. عزيزمحمدى درباره وضعيت رحمان مى گويد: «درست است كه او به عنوان بازيكن آزاد پرسپوليسى شده اما تا هفته هجدهم نمى تواند در ليگ به ميدان برود. چرا كه طبق قوانين اگر قرار است بازيكنى جايگزين يك بازيكن مصدوم شود اين تغيير بايد در نيم فصل صورت بگيرد و رحمان رضايى هم به همين دليل بايد تا هفته هجدهم كنار بماند.
-
نورى تنها غايب پرسپوليس
ايران ورزشى - پژمان نورى تنها غايب پرسپوليس در ديدار امروز برابر استقلال اهواز است. نورى با كارت زردى كه در ديدار هفته گذشته برابر پيكان دريافت كرد سه اخطاره شد و شانس همراهى سرخپوشان در ديدار امروز برابر استقلال اهواز را از دست داد.
غيبت سه استقلالى مقابل پرسپوليس
ايران ورزشى - سه بازيكن استقلال اهواز به دليل مصدوميت و محروميت قادر به حضور در بازى تيم شان برابر پرسپوليس نيستند. احتشام ساسانى و رضا جلالى ثابت به دليل مصدوميت و ناصر شكرون به دليل محروميت قادر نيستند در ديدار امروز تيم خود را همراهى كنند.شكرون در ديدار با سپاهان از سوى عليرضا فغانى اخراج شد و اين احتمال وجود دارد كه با گزارش فغانى داور ديدار استقلال اهواز برابر سپاهان مدتى از حضور در رقابت هاى ليگ محروم شود.
-
/اخبار كوتاه از پرسپوليس/
رحمان رضايي نميتواند در ديدار مقابل استقلال به ميدان برود
خبرگزاري فارس: مدافع تازه به خدمت گرفته تيم فوتبال پرسپوليس همچنان نميتواند براي اين تيم تهراني به ميدان برود.
به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان و كادر فني پرسپوليس در دو روز گذشته تلاش هاي زيادي براي به بازي كردن رحمان رضايي در ديدار مقابل استقلال اهواز انجام دادند.
طبق آخرين اخبار از سازمان ليگ، او نمي تواند در اين بازي به ميدان برود.
* داريوش مصطفوي شب گذشته به مدت يك ساعت و 30 دقيقه در هتل محل اقامت بازيكنان حضور پيدا كرد و با آنها به گفت و گو پرداخت.
وي خطاب به بازيكنان گفت: "اميدوارم تا 3 امتياز را بگيريم. البته استقلال اهواز تيم خوبي است؛ ولي به پتانسيل شما و كادر فني اعتقاد زيادي دارم. اميدوارم اين بار با بازي زيبا، نتيجه را نيز به نفع خودمان رقم بزنيم تا حركت بلندي براي صدر جدول انجام دهيم."
-
در گفتوگو با فارس
پروين: بگذاريد قطبي با پولهاي پرسپوليس در امارات بماند
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: قطبي پول خود را گرفت و به پرسپوليس پشت كرد و نبايد كسي به دنبال بازگشت وي باشد.
علي پروين در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بارها از قطبي حمايت كردم؛ ولي بايد بداند سازمان تربيت بدني و هيئت مديره پرسپوليس به اندازه كافي به او فرصت دادند و همواره سعي داشتند او را يك اسطوره حفظ كنند؛ اما نمي دانم چرا در شرايطي حساس به پرسپوليس پشت كرد.
وي افزود: مطبوعات و كارشناسان نبايد اين مربي را بيش از حد بزرگ كنند يا درخواست بازگشت وي را داشته باشند. او مي دانست ديگر نمي تواند با اين تيم قهرمان شود، چراكه دستش براي همه مربيان رو شده بود، به همين دليل بهتر است كسي دنبالش نرود. بگذاريد با پول هايي كه گرفت در امارات بماند.
سرمربي سابق تيم ملي ادامه داد: مطمئن هستم اگر قطبي نميرفت پس از بازي با پيكان بايد از پرسپوليس خداحافظي ميكرد و رسما بركنار مي شد.
وي ادامه داد:از هيئت مديره پرسپوليس و مصطفوي مي خواهم خيلي زود با قطبي تسويه حساب كنند و با حمايت از كادر جوان فعلي به فكر آينده اي درخشان باشند. بي شك اگر قطبي دلش با تيم بود، پرسپوليس در شرايطي حساس تنها نمي گذاشت. فقط دنبال اين بود كه پول خود را بگيرد و زودتر از موعد مقرر ايران را ترك كند.
علي پروين افزود: مانند يك بزرگتر به پيرواني كمك ميكنم، چون ميدانم اگر او سرمربي بماند به همراه عابدزاده و خوردبين حرفهاي زيادي براي گفتن خواهد داشت. اين كادر فقط به يك پيروزي نياز دارد.