من 2 مگ دارم چه شبانه چه روزانه از سرور داخلی سرعت 260 ثابت شبی تقریبا 4 تا 5 گیگ دانلود دارمنقل قول:
از سرور های خارجی روزا همون 260 ولی شب بستگی داره بعضی تا 200 هم میرن بعضی هم 60 70
Printable View
من 2 مگ دارم چه شبانه چه روزانه از سرور داخلی سرعت 260 ثابت شبی تقریبا 4 تا 5 گیگ دانلود دارمنقل قول:
از سرور های خارجی روزا همون 260 ولی شب بستگی داره بعضی تا 200 هم میرن بعضی هم 60 70
سلام
من 3 ماهه 512 گرفتم کلا با حجم 15 گیگ .این جور که من دارم استفاده میکنم احتمالا 4-5 گیگ برای اخر ماه زیاد بیارم. راهی نداره برای ماه بعد بندازم؟ میسوزه نه؟
سلام.نقل قول:
برای مخابرات فکر نمیکنم این امکان باشه! ولی شرکت شاتل رو میدونم که برای ماه بعد اضافه میشه. :n01:
موفق باشید:n12:
سلام. دوستان شبانه داشتن یا نداشتن و سرعت سرویس دو مگ یکساله ای که از طریق کمپ خریداری بشه با سرویسی که از پنل سایت مخابرات خریداری بشه فرق داره؟
مهم اینکه یکساله باشه سرویست حالا چه با پنل بخری که اینوریه برات|مثلا 1024 تو یکسال 60 گیگ بده کل ترافیکت یعنی 60 گیگ رو میتونی تو روز اول دان کنی یا بزاری هر موقعی که میخوای مصرف کنی|نقل قول:
کمپین|هر ماه 5 گیگ شارژ میشه برات|
چونکه شما سرویس پنل رو 1024 60 گیگی یکساله میخری
ولی کمپین 5 گیگ هر ماه با قرار داد یکساله
کسی اصن تایم اوت( قطعی دقیقه به دقیقه) نداره؟؟؟؟
برا همه الان وضعیت اینترنت عالی هستش؟
برای من دقیقه به دقیقه تایم اوت داره
الان یک هفته هستش اوضاع همینه
سرویس 512 با ترافیک 5گیگ هستش
2020 زنگ میزنم کسی گوشی رو برنمیداره... میگه نوبت شما در حال حاضر شده است نفره صفر . یک . دو ....
بخدا ریدن تو اعصابم. شرکت خصوصی هم روستای ما ساپورت نمیکنه از مخابرات دربریم
چه جوری میشه شکایت کرد از اینا؟؟؟
تایم اوت به خاطر پهنای باند هست که مخابرات نداره و با شکایت هم نمیتونی کاری بکنی مگر اینکه پهنای باند مرکزت رو زیاد کنن این حالت هم وجود داره که مسیری که زیر ساخت تعیین کرده برای مخابرات پر ترافیک باشه.نقل قول:
نامحدود درست دمون چه شرکتی پیشنهاد میکننین؟
نامحدود برا شرکتا چون صرف نداره یا محدودیت سرعت میزارن یا محدودیت حجم و بعضی شرکتا هم گرون میکنن برای نامحدود که بازم نمیصرفهنقل قول:
برین حجمی بگیرن با شبانه که محدودیت سرعت نداشته باشه
من فعلا پارس آنلاین نامحدود 128 رو فعلا یکماه آزمایشی گرفتم فعلا خوبه نسبت به بقیه.از مخابرات بهتره.نقل قول: