دوستان برای جمع آوری های وب باید قرار داد تموم شده باشه ؟ یا نه ؟؟؟؟؟؟؟
و یک سوال دیگه .. خب آدم اینترنت رو دیگه تمدید نکنه خودشون جمع آوری میکنن دیگه آره ؟ :n23:
البته من تازه خریدم یکساله ولی میبینم همتون پشیمونید:n27:
Printable View
دوستان برای جمع آوری های وب باید قرار داد تموم شده باشه ؟ یا نه ؟؟؟؟؟؟؟
و یک سوال دیگه .. خب آدم اینترنت رو دیگه تمدید نکنه خودشون جمع آوری میکنن دیگه آره ؟ :n23:
البته من تازه خریدم یکساله ولی میبینم همتون پشیمونید:n27:
هر موقع که بخوای میتونی قرار دادتو فسخ کنی و بگی خطتو تخلیه کنن! منتهی پولی که دادی سوخت میشه!نقل قول:
ضمن اینکه هر زمانی که قصد تخلیه داشتی ، بعد از اینکه بهشون زنگیدی و گفتی که تخلیه کنن ، برو سایت 195 و یه شکایت بکن با موضوع عدم جمع آوری سرویس و در متنش بنویس که طرف بهت گفته 2 هفته طول میکشه تخلیه شه و قانونا باید 72 ساعت تخلیه کنن و این حرفا... فرداش بهت زنگ میزنن و با جدیت پیگیری میکنن و خطت سریع تخلیه میشه! ( این نکته ای که گفتم در مورد همه شرکتا صدق میکنه و از هر جا که خواستی تخلیه کنی ، این کارو انجام بده )
.................................................. .............................................
در ضمن من خودم ریسک کردم و به زودی های وبم وصل میشه و امیدوارم که واسه شما و خودم اوکی باشه و راضی باشیم ! : ))
دوست عزیز من از تمام شرکت نت داشتم هر کدوم چند تا نقطه ضعف دارننقل قول:
تنها راش اینه دو خط داشته باشی و از 2شرکت نت بگیری تا حدودی میفهمی نت خوب چیه :n02:
اتفاقا دوتا خط دارم از اكثر شركت ها هم نت داشتم مركزمون هم شلوغه اعصابه تو نوبت واستادن و رانژه ندارم، منظورم اينه هاي وب فعلا بدرد دنلود ميخوره اونم با دانلود منيجر نه تك كانكشن و اپديت برنامه ها و استريم....نقل قول:
فک کنم شما یکی دو سالی هست که های وب داری و در این مدت زمان ، اغلب شاکی بودی و گفتی که های وب مزخرفه! حالا سوالی که برای من و یا شاید بقیه پیش میاد ، اینه که شمایی که طبق گفته خودتون نیاز به دانلود زیاد نداری و دانلود زیاد واسه دی وی دی فروشاست و کیقیت و پینگ واست مهمه ، چرا تخلیه نمی کنی؟!نقل قول:
با توجه به اینکه شما در مرکز سعادتمند هستی ، همین الان شرکتای آسیاتک و عصر تلکام و صبانت و احتمالا پارس آنلاین بهت سرویس میده ( شاتل محدودیت داره ) و میتونی ازشون سرویس بگیری و از شر قطعی های های وب خلاص شی! دو شرکت صبانت و پارس آنلاین از لحاظ پینگ و کیفیت الان از بهترینان و پیشنهاد میکنم که از اینا سرویس بگیری! در مورد تسریع در تخلیه خط هم ، چند پست بالاتر اشاره کردم...
در مورد اينكه سوال براتون كه چرا تخليه نمي كنم چون بعضي اوقات براي آپديت manual گوشي يا ... از هاي وب استفاده مي كنم نه براي كاسبي و دي وي دي!!!!!نقل قول:
اسياتك هم داشتم شاتل هم كه بعد چند ماه انتظار تازه ميگه پورت خالي نداريم!!! عصر تلكام هم كه براي يكي از اقوام هستش و ترجيه ميدم از فاميل چيزي نگيرم. داتك هم داشتم الانم تو خونه چهار خط تلفن دارم يكيش مخابراته موقع اختلال در هاي وب وقتي ميگن مركزتونه اما مخابرات اون موقع مشكلي نداره!!! رايتل و ايرانسل و همراه اولم كه تو دوتا گوشي دارم.
درضمن براي وبگردي و غيره گاها از نت سيمكارت هم استفاده ميكنم پس تا اينجا نتيجه ميگيريم مشكلي نيست ،
اما اينم در نظر بگيريد هاي وب اوايل خوب بود بعد از تغيير نام از داده گستر اما با تبليغات زياد و بخصوص فشفشه بازي كيفيت فدا كرد و شركتي كه اين همه تبليغ ميكنه از استاديوم تو اروپا تا سر چهارراها تو خيابون و مترو بايد يه كيفيتي هم ارايه بده نميشه كه همش كاربر گرفت و هزينه اونا براي تبليغ بيشتر استفاده كنه تا ارتقا!!! و پول بده به بقيه اگر كاربر جديد بياريد.
يه نكته هم بگم خيليا بودن از هاي وب موقعي كه بد بوده دفاع كردن اكثرا يا از هاي وب بودن يا نمايندگي گرفته بودن بعضي هاشون بعد از اتمام قرداد واقعيت كيفيت بد گفتن ميتونيد به پست هاي گذشته يا آرشيو مراجعه كنيد ، البته منظورم همه نيست ممكنه بعضي ها واقعا در شهر و مركزشون راضي باشن.
تخليه خط هم مشكلي ندارم چون خط ديگه ايي هست.
اميدوارم جواب سوالتون و گرفته باشيد در ضمن بقيه سوالي نكردن لطفا از طرف خودتون سوال كنيد.
- اولا که شما گفتی های وب به دلیل تک کانکشن بد اصلا به درد آپدیت گوشی و غیره نمیخوره! بعد الان میگی که فقط برای آپدیت گوشی استفاده میکنی!!نقل قول:
- دوما ، اینکه شما دوست داری لقمه رو دور سرت بچرخونی و پول الکی بابت نت بدی ، به من مربوط نمیشه! فقط خواستم راهنماییت کنم که با هزینه کمتر و بی درد سر تر هم میتونی نت تهیه کنی!
- در آخر در مورد اینکه گفتید بقیه سوالی نکردن ، در ابتدا گفتم که "شاید هم برای بقیه سوال پیش بیاد"! البته کاربرای قدیمی تر که به این بخش مراجعه کردن!
چرا دقت نميكني به نوشتم manual آپديت دستي منظورم بود ريستور براي ايفون و فلش براي اندرويد. ota ميشه اون چيزي كه شما گفتي كه مربوط به تك كانكشن ميشه!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
يعني فايل رام با دانلود منيجر و 32 كانكشن ميگيرم و رو گوشي ميزنم.
در مورد كمكتون ممنون خود ادم بهتر ميدونه چي به نفعشه.
دوستان من دنبال یک نرم افزاریم که براش تنظیم کنم مثلا از این ساعت تا این ساعت به شبکه وای فای فلان وصل بشه بعد از یک ساعت به یکی دیگه برای دانلود شبانه میخوام استفاده کنم کسی راهی چیزی سراغ داره ؟
دوستان روی طرح های ویژه میشه فشفشه خرید؟