بچه ها شما رو به خدا یکم درباره پارس توضیح بدید من واقعا دیگه دارم دیونه میشم ، شایدم شدم ... این شاتل رو خدا از زمین نیست کنه ...
اگه پیشنهاد میدید پارس رو من فردا برم شاتل فسخ کنم .
Printable View
بچه ها شما رو به خدا یکم درباره پارس توضیح بدید من واقعا دیگه دارم دیونه میشم ، شایدم شدم ... این شاتل رو خدا از زمین نیست کنه ...
اگه پیشنهاد میدید پارس رو من فردا برم شاتل فسخ کنم .
والا اونشو دیگه نمیدونم...تغییر ظاهری هم داشه؟ مثلا رنگش برگشه باشه؟نقل قول:
شاتل که آشغاله !نقل قول:
برو شاتل رو فسخ کن و از پارس آنلاین (=پارس آفلاین ، دزد آنلاین و ... :31:) هم سرویس نگیر.
یه ISP دیگه پیدا کن.
دوست عزیز من به شما پیشگامان رو توصیه میکنمنقل قول:
همه نوع سرویس هم داره با توجه به بودجه افراد
من اگه پینگ پارس رو پیشگامان داشت سه سوت میرفتم حداقلش از این 2 تا بهتره مخصوصا شبانه :46:
ریبوت برای چی بذار روی بریج ساعت 12.20 دی سی بشو بعد 12.35 کانکت کن. 1.04 دی سی شو اگه حجم کم نکرد از شبای دیگه نیاز نیست 1 به بعد دی سی بشی.نقل قول:
از شانس بد من بیچاره کرج هستم ، نماینده پیشگامان تو کرج (=شبدیز) یکی از دزد ترین Isp های کل خاورمیانه هست .
واقعا دارم دیونه میشم ، به خدا داره گریه ام میگره دیگه از این فلاکتی که دچارش شدم .
شب اولی شانس خوبه نصیبم شد !
پنل خراب شده ، پشتیبانی 24 ساعته هم تعطیل است : دی
شماره ای جز 82201 وجود داره ؟
نه نمیتونم با بریج کانکت شم چون هم 2 تا سیستم هم موبایل از مودمه اینترنت میگیره باید با اتوماتیک برم ولی چک کردم با ریبوت دی سی میندازه مشکلی نداره...نقل قول:
حالا یه سوالی باید حتما بین 12:25 تا 12:35 دیسکانت باشم...؟ تست کردید ببینید میشه دی سی نبود یا...؟؟
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
پیشگامان چطوره وضعیتش؟ سقف سرعت و پینگ و بقیه چیزاش رو هم بگید لطفا :11:نقل قول:
داداش من شاتل نداشتم ولی تا اونجایی که شنیدم توی شاتل شبانه محدود میکنن ولی توی پارس اینطوری نیستنقل قول:
سرعتتم بیشتر بستگی به منطقتون داره منطقه ایه میبینی یکی شبی 1 گیگ میگیره یکی شبی 4 گیگ
توی ساعتای عادیم که سرعتش خوبه ولی خیلی حجم دزدن ولی فکر میکنم از شاتل بهتر باشه
مثلا این تست من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سرور ایران نگرفتم که واقعی تر باشه
برا ما از روزی که سرویس گرفتم سرعت دانلودم 50 کیلوبایت بود الان اومده رو 13 کیلوبایت هرچی بهشون میگم بابا نا مسلمونا ! پول سرویس نامحدود رو میگیرید سرویس محدود میدید حداقل سرعت سرویس باید بالاتر باشه میگه نا الانشم خیلی خوبه ...
هر چی منطقی توضیح میدی فقط متنی که دارن رو برات میخونن اصلا طرف مشترک نیستن نامردا ، خیلی دوست داشتم اینو بهشون بگم ولی دیگه بیخیال شدم : شاتل نون شب شما رو نمیده ! خداست که نونتون رو میده اگرم شاتل واسطه باشه و نونتونم بده دیگه انسانیت شما رو که نخریده ؟ نکنه خودتون حراجش کردید .
اینقدر دون مایه هستن که دسترسیم به تمام آپلودسنتر ها قطع شده تا نتونم حجمم رو تموم کنم .
به زودی میام پارس ، پیش شما با هم درد دل میکنیم :19:
یعنی ما هم خدایی داریم ؟