با سلام من تا 2000 تومن گدوم مدل رو بگیرم و هیچی هم از psp زیاد نمیدونم کدومش بازیهاش از گرلافیک بیشتری برخورداره و بازیهاش براهتی اجرا میشه و منظور شما از کپی خور چیه لطفا راهنمایی کنید
با سلام من تا 2000 تومن گدوم مدل رو بگیرم و هیچی هم از psp زیاد نمیدونم کدومش بازیهاش از گرلافیک بیشتری برخورداره و بازیهاش براهتی اجرا میشه و منظور شما از کپی خور چیه لطفا راهنمایی کنید
نقل قول:
كدوم مدل رو بگيري به خودت ربط اگه بچه پولداري برو يه دونه3000 كپي خور نشده بگير براي هر بازي هم 15 تا25 حدودا پول بده يا برو يه go بگير بازي هارو از روي psn بگير كه خيلي گرون در مي ياد و به قيمت امريكا بازي هارو مي خري(البته go يه 250 حدودا در مي ياد) اگر هم پولدار نيستي برو يه دونه دست دوم كپي خور بگير
منظور از كپي خور اينه كه بازي هارو از روي مموري و بدون ديسكت اجرا كني يعني مي توني بازي هارو از روي نت دانلود كني بريزي رو مموري و اجرا كني
دانلودش يه چيز ديگست
.
اقا یکی به ما بگی چه جوری این پرنس رو تو 3000 اجرا کنم؟؟؟؟؟؟ ممنونش میشم .
سلامنقل قول:
اینجا شما میتونین راهنمایی های لازم رو دریافت کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست دوم دقیق تر هستش
خبر :
ارزان شدن PSP GO
پیرو اعلام Sony Europe's PSP Essentials line ، این شرکت دسته ای ازبازی ها را دسته بسیارارزان نامیده است.این بازی هاکه در لیست زیر نام برده شده اند همگی در امریکای شمالی قیمت 10 دلار دارند.
PSP Favorites launch lineup:
Ape Escape: On the Loose
Buzz! Master Quiz
Hot Shots Golf Open Tee
LocoRoco 2
Patapon 2
PixelJunk Monster Deluxe
SOCOM: Fireteam Bravo
Syphon Filter: Logan's Shadow
Twisted Metal: Head On
Justice League Heroes
Manhunt 2
Midway Arcade Treasures: Extended Play
Pinball Hall of Fame: Williams Collection
Silent Hill: Origins
Sims 2
The Warriors
سونی دسته ای از بازی های خود را " مقداری گرانتر " نامیده که این دسته شامل 4 بازی زیر میشود که زین پس قیمتد معادل 40 دلار خواهند داشت
Gran Turismo
LittleBigPlanet
Resistance: Retribution
Secret Agent Clank
امااین تمام ماجرا نیست
سونی اعلام کرده که کسانی که از امروز ( 1 june ) تا 31 march سال آینده اقدام به خرید PSP GO کنند 3 بازی زیر به صورت free در اختیارشان قرار خواهد گرفت
پس از خرید PSP GO شما از طرف Play Station Network یک ایمیل دریافت خواهید کرد که دانلود سه بازی رایگان از PSN را تضمین میکند.
Ratchet & Clank: Size Matters
LittleBigPlanet
SOCOM: Fireteam Bravo 3
در واقع جعبه های PSP GO به این فرم خواهند بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که قیمت خود این بازی ها 80 دلار است!!!!!
در واقع میتوان گفت که با این طرح PSP GO هم قیمت با یک PSP3000 است که این بازی ها را برای ان خریداری کرده اید.
منبع :
کد:http://www.joystiq.com/2010/06/01/sony-announces-10-psp-games-psp-go-deal
دوستان گیج شدم ...
من الان یه بازی دانلود کردم که تو پوشه 2تا فایل با پسوندهای PBP و یکی دیگه Key هستش..
الان من چطور اجراش کنم با نرم افزار های Epxe یا بقیه نشد ..؟؟!!!
چی کنم؟؟؟
اگه مربوط به اینجا نمیشه شرمنده و راهنمایی به جای درست
سلام
من امروز psp 3000 رو قیمت کردم
کپی خور رو میگفت 295 تومان
کپی خور نشده اش رو می گفت 235 تومان
اگه من این کپی خور نشده اش رو بگیرم آیا آموزشی هست که خودم کپی خورش کنم یا نه
سلامنقل قول:
295 خیلی زیاده،حتما یه مموری یا UMD ، چیزی روش بوده.
کپی خور نشده هم 235 بی نهایت گرونه(البته بستگی به ورژنش داره)
احتمالا خودتون هم میدونید ، واسه احتیاط میگم
اگه ورژنش بالاتر 5.03 باشه اصلا کپی خور نمیشه و قیمتشم خیلی ارزونتر از ایناس حدود 160-170 تومن باید باشه
حالا اگه ورژنش از 5.03 به پایین باشه میشه کپی خورش کرد و قیمتش از 235 به بالاس
مغازه دارا خودشون اکثرا کپی خورش کردن دستگاه ها رو(در حالی که کپی خور کردنش خیلی کار راحتیه)
آموزشش همین جا هست.
بعضی مغازه دارا هم میگن که ما کپی دایم داریم ولی چرت میگن.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=248621
نقل قول:
سلام
این مغازه داره میگفت که کپی خور شده ورزن 5 است و کپی خور نشدهش هم ورزن 6 است
حالا اگه من بخوام کپی خور نشده با ورزن 5.03 یا پایین تر بگیرم تو مشهد حدود قیمتش چنده