اهنگارو فقط می تونی از فلش گوش بدی. برای ریختن باید از cd ریپ کنیشوننقل قول:
اهنگارو فقط می تونی از فلش گوش بدی. برای ریختن باید از cd ریپ کنیشوننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31::31::31::31::31::31: یه زمان شد که :31:
می خواستم بدونم پر گرافیک ترین گیم xb360 چیه ؟
1-DIRT2نقل قول:
2-GEARS OF WAR2
3-GTA IV
چقدر مسخرست این مایکروسافت!نقل قول:
ممنون بابت راهنماییتون.
در مورد امکانات داشبورد کم لطفی کرده...جای یک اینترنت بروزر هم خالیه!!!
به درد نمیخوره ! الان Wii داره ، PSP هم داره روی جفتش هم به درد نمیخوره .نقل قول:
به وسیله برنامه MCE Browser و اموزش زیر میتونید با این کنسول وب گردی هم انجام بدید.نقل قول:
کد:http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/426398
درست میشه . الان داشبورد جدید داره میاد که احتمال برداشتن این محدودیت درش هست.(با وجود گزینه ی Memory unite)نقل قول:
چه کاریه شهاب جون :31: !نقل قول:
این کار یکم همچینی غیر عادیه :31: آخه وقتی باز انتهای کار توسط یک دستگاه دیگر انجام میشه و خود اون دستگاه هم PC هست
خب آدم میشینه با همون PC اینترنت میره دیگه :31:
آره میلاد جون میدونم , PC هیچ وقت نمیتونه سالم بمونه ! چون به قول معروف Open World هست. ولی قضیه سره اینه که یک gamer با داشتن PC همیشه باید استرس داشته باشه !! آی این بازی واسش نمیاد ! آی این بازی رم 8گیگ میخواد !!نقل قول:
آی این بازی فقط با DirectX 11 اجرا میشه !! آی این بازی نمیدونم , اینترنت میخواد ! آی ...
اگه دقت کرده باشی همش استرس هست.
میگم میلاد خدایی یه چیزی گفتی که تو ذهنم اصلا نگنجید !! یعنی واقعا Splinter Cell ارزش بازی نداره ! :19: :18: !!
Assassin's Creed هم یک شاهکار بود !! طوری که همه PS3 رو با این بازی میشناختن !!
والا اونطوری هم که فکر میکنید دیگه تیتیش مامانی نیست بابا !! :31:نقل قول:
:31: الان دیگه PS3 گرفتم فقط دارم بازی های اونو تموم میکنم 10 بازی ریخته سرم دیگه اجازه نمیده برم سراغ 360 .
شما Buffer هارد رو فراموش کردی ! Flash رم ها فوقش میتونن 3/2 Buffer هارد رو داشته باشن.نقل قول:
در مورد ظرفیت هم که شهاب جان گفتن.
به احتما زیاد چون اصل بازی ماله چند ماه پیش هست این بازی هم با همون Wave عرضه شده.نقل قول:
جیگر Alone In the Dark و Mass Effect 2 و Modern WarFar 2 رو جا انداختی :31:نقل قول:
آره خدایی خیلی چرته ! من هر کاری کردم PSP ایم با WiFi ارتباط بر قرار نکرد ! در صورتی که گوشیم 3 سوته وصل شد !نقل قول:
360 آرکید رنگ مشکی نداره؟؟
یعنی کلا چه مدل هایی مشکی دارن؟؟