ببین من الآن میخوام 1.23 نصب کنم ولی ارر میده میگه اول باید پچ 1.18 رو نصب کنی !نقل قول:
خوب یه لینک معرفی کن که بتونم 1.18 رو ازش دانلود کنم plz
Printable View
ببین من الآن میخوام 1.23 نصب کنم ولی ارر میده میگه اول باید پچ 1.18 رو نصب کنی !نقل قول:
خوب یه لینک معرفی کن که بتونم 1.18 رو ازش دانلود کنم plz
لطفا یه لینک برا دانلود پچ 1.18 بم معرفی کنین . یا اگه میتونی به emailام mail بزن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
plz plz plz :42:
سلام...
یه سوال تخصی...
الان جدید ترین آنتی مپ هک واسه چه ورژنی هست؟من تو نت فقط تونستم 6.49b رو پیدا کنم...اگه جایی سراغ دارید که بتونم ورژن جدید تر رو دان کنم لطفا آدرس رو بگید...
یه سوال دیگه...الان همین آنتی مپ هکه (6.49b) رو میشه واسه 6.58b هم استفاده کرد؟اصلا چه جوری کار میکنه؟خودش یه مپه؟(توضیحاته کامل)
ممنون
اقا کسی gg این جا بازی نمی کنه ؟
نقل قول:نقل قول:
map ---- ها برا همه patch های dota موجوده.ولی با اومدن مد mh- برات maphack کار نمیکنه. نحوه کارشم اینه که وقتی تو dota هستی برنامه رو run میکنی و کل map واست visible میشه. کلا دنبالش نرو ban میشی
نقل قول:
فک کنم بیشتریا بازی کنن. id خود من ara-Z هست
سلام داداش...من منظورم maphack نبود...من نمیخوام map رو ---- کنم...میخوام از anti maphack استفاده کنم...چون چند روز پیش داشتم تو garena بازی میکردم...یکی فانتوم لنسر برداشته بود...منم مون رایدر بودم...مجیکه spirit lanceش خیلی healthم رو کم میکرد...غیر عادی بود health کم کردنش...همچین ---- هایی هم وجود داره؟نقل قول:
map ---- ها برا همه patch های dota موجوده.ولی با اومدن مد mh- برات maphack کار نمیکنه. نحوه کارشم اینه که وقتی تو dota هستی برنامه رو run میکنی و کل map واست visible میشه. کلا دنبالش نرو ban میشی
من واسه اینکه این خرابکاری ها هم به وجود نیاد ...باس چی کار کنم؟
همچین ---- ی وجود نداره.ولی اگرم باشه میتونی به Host بگی اول بازی که میخواد Mode رو بزنه مثلا ap همراهش ah- هم بنویسه (anti ----)نقل قول:
متاسفانه ADSL قطع هست و نمیشه بازی کنم، میشینم گه گداری AI بازی میکنم.
دیشب داشتم بازی میکردم، Tid داشتم، بعد آخرای بازی بود، HP پر پر، با creep هم فقط درگیر بود!
در واقع بقیه هیروها داشتن base حریف رو جمع میکردن، که یهو مردم! کمتر از یک ثانیه!!!!!!!!!
بوسیله ی Invoker که اصلا من ندیدمش!
چطور ممکن هست آخه؟!
69 eyes اسم کوچیکتو بگو یکمیم از ADSLت بگو. از چه ISP هست و چقدر مایشو دادی ؟
مودمت چیه ؟ من امروز یه Micronet خریدم 59 تومن. Level 1 هم مارک خوبیه ولی گیرم نیومد.
نقل قول:
یه لول داره که rang ش کل مپه. از 1-400 تا atack میده.cast time هم حدودا 2 ثانیست
512 shatel ]ستم . Modem asus.سالیانه 70 تومان 12 gig.هر دفعه تموم میشه پول میریزم شارج میشهنقل قول:
اقا هک کردن id تو gg زیاد شده حتما شنیدید. حالا یه راهکاری چیزی هست واسه مقابله یا باید دید کی نوبت id ما میشه!!!!. هر کی میدونه بیاد وسط.......
بالا خره یه admin اومد رومه ایران. انقدر نوب زیاد شده خبرش تا اونوره gg رفته. اومد یه کیو بن کرد رفت!!!
این admin چطوری بن میکنه؟؟ اصلا چطوری شده admin؟؟؟؟؟؟
بله زیاد شده. شما اگر آی دیتون هک شد به من خبر بدید شاید یه کارایی کردم.یه سری دسترسیهایی دارم خود من ...نقل قول:
ایشون ادمین نیستن و فقط یه مدیر ساده هستن. ضمنا هر مدیر یه سری دسترسی داره مثل trace location,ban.kick که جزو admins option هست و میتونه ازش استفاده کنه.نقل قول:
نقل قول:
یعنی هیچ راهی واسه هک نشدن نیس؟؟؟ ینی میتونی ID رو برگردونی ؟؟؟ یه راه کار مقابله خوب اگه میدونی بگو که کلا هک نشیم!!
حالا چرا ((ایشون))؟:20:راستی اینا چطوری مدیر میشن؟؟ فرقش با admin چیه؟
توضی بده ما هم بفهمیم
ممنون
اکثر ریپلی ها که 1.22 یه چند تا 1.21 با حال بزارید حالشو ببریم
با تشکر از بچه های dota باز
سلام من خیلی کم gg بازی نمی کنم ! ادمین دیگه چیه ؟ :18:نقل قول:
ایشون ادمین نیستن و فقط یه مدیر ساده هستن. ضمنا هر مدیر یه سری دسترسی داره مثل trace location,ban.kick که جزو admins option هست و میتونه ازش استفاده کنه.
من امروز رفتم سایت گارنا تا ladder رو چک کنم، دیدم restart شده!!! یعنی همش 3 تا بازی آخرم رو داشت کلا!
کلا گارنا ladder رو صفر کرده، یا چون دو هفته ای بازی نکردم اینجوری شده؟!
دوستان عزیز ، شرمنده ، اینجا تاپیک دوتا هست نه جی جی !!!
پس از عرضه مپ 6.58 توسط IceForg , به فاصله کمتر از ۲ هفته مپ 6.59 منتشر شد.
دانلود و مطالب بیشتر :
نقل قول:
کد:http://dota-allstars-blog.blogfa.com/post-2.aspx
خبرهایی از آمدن Tauren Chieftain به مپ 6.60 منتشر شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کد:http://dota-allstars-blog.blogfa.com/post-3.aspx
دقایقی پس از انتشار نسخه DOTA 6.59 روی سایت Get Dota نسخه بازی با کامپیوتر این مپ یعنی Dota-Allstars 6.59 AIPlus v1.52 Revision 1 روی وب سایتها قرار گرفت.
دانلود :
نقل قول:
کد:http://dota-allstars-blog.blogfa.com/post-4.aspx
دوست من، درسته که gg برای خودش تاپیک داره، اما اولا که بنده اینجا پاسخم رو بسیار سریعتر میگیرم، دوما که این دو به همدیگه خیلی وابسته هستن!نقل قول:
همونطور که میبینی، تمام بچه های این تاپیک ( تقریبا ) تو gg بازی میکنن.
من از این بازی هیچی نمیدونم یکی از دوستام دموی کامل این Dota Allstar رو میخواست کسی میتونه برام بزاره ؟ ترجیحا 4shared نباشه
داداش یه جور میگی دوتا و gg انگار داری راجبه ..... با شقیقه حرف میزنی. دوتا با gg روابطه تنگاتنگی با هم دارننقل قول:
اههههههای صاب تاپیک کجایییییی پستا رو هم تلمبار شده:5:
نقل قول:
راهی که بتونه جلوشو بگیره نصب برنامه هایی مثل zone alarm و spyware های این چنینیه.
admin صاحب کلی یا همون مثلا سهامدار سایت و برنامه هست که 5-6 نفر بیشتر نیست و تو ban کردنو اینا دخالتی ندارن چون کارای مهمتری مثل update برنامه دارن.اما moderator یا همون مدیر وظایفی مثل بن کردن و kick کردن از room ها رو داره.سیستم مثل همین فروم هست ...
patch قانونی که توش بازیها انجام میشه 1.22 هست نه 1.21.بنابراین جز replay های قدیمی چیزی گیر نمیاد که بتونم واستون بذارم ...نقل قول:
همون مدیر کل هست.نقل قول:
آره مال منم reset شده. شانس گند امروز 3 دست ladder بازی کردم با رفیقای تازه کار. سر همین الان حدودا کل بازیهام loss هست :))نقل قول:
مال کل garena هست
LOLنقل قول:
ممنون از خبرتنقل قول:
نقل قول:
agree
ببین dota مثل NFS یا PRINCE نیست که demo داشته باشه. ولی از سرچ جاهایی مثل google یا youtube شاید یه چیزایی گیرت بیادنقل قول:
هستم در خدمتتون ....نقل قول:
شرمنده سوالم تکراریه
میشه همه id شون رو تو gg بگن که اگه هم دیگه رو دیدیم با هم بازی کنیم:10::7::11:
Add كنيد لطفا
omen^rax
MoreTrainTrain
خوشحالم که همتون درباره ی gg با من موافق بودید! : دی
eye اتفاقا من هم با پسر خالم تک به تک بازی کردم، میخواست عضو یه کلن بشه، طرف ( مدیر کلن ) گفته بود من moon rider میگیرم، تو هرچی خواستم، اونم به من گفت تو مون رایدر بگیر، منم ضدش رو! از رو همین حساب، بعد از سه دست، که یه برد و سه باخت داشت، الان ladder 33.3% هست!
cao-caox
ما نوبیم ولی دوست داریم بازی یاد بگیریم
:31:دوست عزیز شما به خودت میگی نوب من باید به خودم چی بگم God Of Noob:19:نقل قول:
AKASHA178
MARO HAM ADD KONID SORRY FOR FINGLISH ALAN TO Malaysia HASTAM FONT FARSI NADARAM TA BAD |
منم add کنین پیلیز
the god of leavers :D
m0nster_m
من سعی کردم با dial up بیام Garena ولی این پیغام رو میده : you are banned by system, view the details.
:(
هنوز نیومده بن شدم
احتمالا Id طرف newman نبود ؟ خیلی Noob هست.نرو تو تیمشنقل قول:
داش ما نوکرتیم ...نقل قول:
شاید ip دایال آپت ban شده :D:Dنقل قول:
من که نمیخوام برم، از پسر خالم دعوت کردن...نقل قول:
احتمالا Id طرف newman نبود ؟ خیلی Noob هست.نرو تو تیمش
حقیقتش نپرسیدم ازش که طرف اسمش چیه، اما گفت باید با تک تک اعضای تیمشون تک به تک بزنم، که زده بود، همین یکی مونده بود.
بهش هم گفتن در صورتی که عضو بتونه بشه، بهش gold member میدن...
سلام
من یادمه یه چیزی تو مایه های برنامه بود که برای هر هیرو می تونستی توش ترکیب ببندی نشون می داد چی می شه
اسمش رو یادم نیست کسی اسمش رو می دونه
داداش سرور مایینقل قول:
دوست من گلد ممبرو اینچیزا رو ول کن یه جوری تو جیجی بازی کن که دنبالت باشن بری تو یه کلننقل قول:
وقتی میری تو یه تیم دعوا بشه بری بالبا یا همون پایین بمونی ولی یه چیزی همیشه یادت باشه اگه 5به1 هم شدید از بازی بیرون نیا
من تا حالا نشنیدم ولی اگه پیدا کردی به ما هم بدهنقل قول:
آره اسمش بود جادوی سیاه مخوف آخه این بازی شد که شما ها بازی می کنید مگه شیمی که ترکیب می بندید روش :31:نقل قول:
اه اه شیمی ! :19:نقل قول:
دیگه dota بازی نمیکنم حالا که اسم شیمی اومد :19: