707 که میگه نمیشه از نمایندگی مودم بگیرینقل قول:
Printable View
707 که میگه نمیشه از نمایندگی مودم بگیرینقل قول:
سلام دوستان . ببخشید وقت نکردم همه صفحه ها رو چک کنم خیلی بودن و شاید جوابم تو همین صفحه ها باشه . اما مشکلم اینه ایا راهی هست کمی Link Quality بهتر شه ؟ مودم من DT LTE350 هست .الان link quality روی 7-12 نوسان میده
دوستان ۶۰۰ معتبره ازش مودم سفارش دهم ؟
طرح های نامحدود و یک طرح یک هفته ای 100 گیگ نیز اضافه شده . جهت اطلاع دوستانی که نمی دانند.
یک هفته ای ک خیلی وقته هستنقل قول:
نامحدودش هم بدرد نمیخوره
بله من خودم از ۶۰۰ گرفتمنقل قول:
- - - Updated - - -
دوستان صفحات قبلی ، انتن خارجی به مودم اضافه کردند که باید بازش کنی و سوراخ کنس و داستان داره اما اگه واجبه، بگردی پیدا میشهنقل قول:
کدام مودم خوبه یا فرق ندارننقل قول:
نقل قول:تبدیل آنتن داخلی به خارجی کار هر کسی نیست و نیاز به دانش الکترونیک داره چون انتن داخلی بایدد کلا از مدار خارج بشه و فقط انتن فلت جایگزین بشه انتن omni که صفحات قبلی گفته شده (البته من همه رو وقت نکردم بخونم ) برای وای فای هست نه فور جی ضمنا اگر انتن درست متصل نشه مودم میسوزه مخصوصا انتن وای فای علاوه بر این مودم هم از گارانتی درمیاد و اگر روزی قرار شد مثل وایمکس دوباره تعویض بشه شرکت دیگه قبولش نمیکنه اما دوست عزیز شما سعی کن مودم رو نزدیک یا توی پنجره بزاری جایی که از افتاب هم نسوزه و هر چی بالای پنجره باشه سیگنال و کیفیت لینک هم بهتر میشه من خودم بالای پنجره نزدیک سقف یک جعبه مانند درست کردم و مودم رو توی اون گذاشتم و کیفیت لینک هم بسیار خوبه در صورتی که روی میز اصلا سیگنال نمیده شما هم تست کن.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز شما همه این کارارم بکنی و بهترین مودمم بزاری، باز سرعتی که ایرانسل تبلیغشو میکنه بهت نمیدن
TD LTE ایرانسل توو روز بهت بیشتر از 2 مگابیت (250 کیلوبایت) سرعت نمیده.!! تازه اگه مثل من سیگنال مودمت عالی باشه
فقط تبلیغ و شعاره که میگن پرسرعته. دوره اولی که بسته حجمی و مودم رو میخری بهت سرعت بالا میدن. از بسته های حجمی بعدیت سرعتت میاد روو 2 و 3..
بسته های عیرحجمی هم که بهتره راجع به سرعتش صحبت نکنیم. دوستان واقفند...
الان من خودم همین TD LTE رو دارم و فاصله مودم با دکلم خیلی نزدیکه و سیگنالش عالیه. ولی در راستای شعار پرمفهوم "دنیاتو تغییر بده"ی ایرانسل، نهایت سرعتم توو روز روی 2مگابیت (250 کیلوبایت) هست و شب هم بین ساعات 2 تا 6 صبح به زوور به 8 مگابیت میرسه... پشتبانی هم هیچ کاری واست نمیکنه.
TD LTE ایرانسل توو روز بهت بیشتر از 2 مگابیت (250 کیلوبایت) سرعت نمیده.!! تازه اگه مثل من سیگنال مودم عالی باشه
فقط تبلیغ و شعاره که میگن پرسرعته. دوره اولی که بسته حجمی و مودم رو میخری بهت سرعت بالا میدن. از بسته های حجمی بعدیت سرعتت میاد روو 2 و 3
الان من خودم همین TD LTE رو دارم و فاصله مودم با دکلم خیلی نزدیکه و سیگنالش عالیه. ولی در راستای شعار پرمفهوم "دنیاتو تغییر بده"ی ایرانسل، نهایت سرعتم توو روز روی 2مگابیت (250 کیلوبایت) هست و شب هم بین ساعات 2 تا 6 صبح به زوور به 8 مگابیت میرسه... پشتبانی هم هیچ کاری واست نمیکنه.
- - - Updated - - -
TD LTE ایرانسل توو روز بهت بیشتر از 2 مگابیت (250 کیلوبایت) سرعت نمیده.!! تازه اگه مثل من سیگنال مودم عالی باشه
فقط تبلیغ و شعاره که میگن پرسرعته. دوره اولی که بسته حجمی و مودم رو میخری بهت سرعت بالا میدن. از بسته های حجمی بعدیت سرعتت میاد روو 2 و 3
نقل قول:
شما حتما منطقتون مشکل داره.. وگرنه واسه من همیشه چه روز چه شب سرعت دانلودم 3 تا 4 مگا بایتِ ینی میشه 24 مگابیت...الان از اردیبهشت دارم مصرف میکنم تاحالا 3 تا بسته گرفتم واسش.. فکرمیکنم مشکل شماست
دوست عزیز بحث کیفیت سیگنال زمانی معنی پیدا می کنه که منطقتون خلوت باشه و شما بعلت سیگنال ضعیف نمی تونید از تمام پهنای باند ارائه شده استفاده کنید ولی در ایران مشکل فاصله نیست مشکل تعداد یوزرهاست و تعداد کم دکل کما این که بنده از سه ماهه پیش که تی دی گرفتم تا الان افت سرعتی نداشتم (گوش شیطون کر) :n01:نقل قول:
تی دی تو یه جاهایی واقعا خوب جواب نداده.. اما بعضی جاها واقعا قابل قبوله.. این شانس همه جا هست.. البته تراکم جمعیتی تهران خیلی معادلات رو به هم زده.. حالا نمی دونم اون دوستمون تهران هست یا نه..متاسفانه هنوز تی دی بسته مورد نظر منو نداره و همچنان دی اس ال اینترنت اول منه.. بسته 6 ماه سی گیگ 60 تومن ایرانسل روی یوسیم خوب بود که جمعش کرد.. الانم خیلی ها دارن سمت همراه اول میرن.. هرچند طرح هاش کوتاه مدته اما می خواد جذب کنه و ایرانسل هم اگر فکر اساسی نکنه از قافله عقب می مونه.. از نظر من بسته صد گیگ یکساله 150 هزار تومن می تونه بسته خوبی باشه برای تی دی...
این سرعت همین الان zw101
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهران، روز جدیدا حدود ۱ مگه
و اینکه تیدی بسته ۱۰۰ گیگ ۱۵۰ نداره و ۲۵+۵۰ که صد تومنه
برای منم از اول همین بوده و هیچ تغیری نکرده
zw101
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیگنالتون خیلی عالیه ،واقعا تحت تاثیر قرار گرفتمنقل قول:
امروز الان سفارش ال تی دی دادم تعویض انشاالله خوب باشه اهوازم .
برای من تنها لود صفحات وب مهمه
به نظرم رو سرویس بلند مدت دزدی داره
یک روز ۱.۲ گیگ؟؟؟؟ فقط خودمم ، مک فعال و hidden ssid
باید با دقت تست بگیرم
استفادم تغییر نکرده، من قبلا ماهی ۲-۳ گیگ بیشتر مصرف نداشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت افتضاحه دوستان. منظقه ۵ تهران. افتضاح به معنی واقعی کلمه. مسخره کرده خودش رو ایرانسل:n34::n34:
دوستان کسی در مورد آنلاک مودم z6000 ایرانسل که ظاهرا برای شرکت ZMTEL هم هستش اطلاعاتی داره ؟
نهنقل قول:
هیچکدوم از مودمهای td ایرانسل و مبین نت آنلاک نمیشه و اگرهم بشه به هیچ کاری نمیآد
منم مشکل شما رو دارم - م۵نقل قول:
سلام. سیم td رو میشه روی مودم معمولی 4G استفاده کرد ؟
خیر............نقل قول:
مرسی دوست عزیز. گفتیم یه طرح بگیرم بندازیم روی مودم معمولی استفاده کنیم دیگه دردسر نصب مودم td روی پشت بوم رو نکشیم.نقل قول:
نقل قول:
بله میشه
فقط سیمهایی که روش صد گیگ 50 تومن داره احتمال داره نشه..یه چیزهایی شنیدم اما مطمئن نیستم
موردی بعضی ها شنیدم که توانستند استفاده کنن
ولی خودم هر کار کردم نشد
احتمالا به مودم های لاک ایرانسل شاید فقط اجازه میده ریجستر بشن
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام هرکاری میکنم تو کرج نمیتونم با سیم تی دی به شبکه fdd وصل بشم ! چه با 100 گیگ چه بدون بستهنقل قول:
اگه بشه که خیلی خوب میشه. مودم zw101 دارم حوصله تنظیم کردنشو ندارم. به اندازه کافی با تنظیم آنتن واسه مودم B525 دردسر کشیدم. در ضمن این مودم td هم با LTE-Watch ست نمیشه. تنظیم کردنش مکافاتهنقل قول:
شما خودتون ازین روش استفاده کردید ؟ جواب داده ؟ بدون قطعی و افت سرعت و ... ؟نقل قول:
بنده هم امتحان کردم با قطعی بسیار زیاد و تا حدودی هم افت سرعت همراه بودنقل قول:
یادش بخیر نامحدود مخابرات، ایرانسل که دیگه واقعا داره کارشو خراب میکنه...نقل قول:
دقیقا منم نظرم اینه که بجای اینترنت نامحدود بیاد و قیمتای بسته هاشو کم کنه،نقل قول:
معمولا روی بستر بیسیم ارائه نامحدود کاره جالبی نیست
حتی میتونه بسته هاشو با حجم دانلود شبانه با قیمت قبل ارایه بده یا مثه هماره اول بره تو کاره دانلود نامحدود شبانه...
بنده هم طی بارها امتحان کردن سرعت در مکان های مختلف به همین نتیجه ی شما رسیدمنقل قول:
تائید میشهنقل قول:
سلام هرکاری میکنم تو کرج نمیتونم با سیم تی دی به شبکه fdd وصل بشم ! چه با 100 گیگ چه بدون بسته
با سلام در تهران هم سیم کارت تی دی به اف دی وصل نمیشه ، آمدم تو تخفیف نمایشگاه بگیرم و لا اقل برای صد گیگ به خاطر پوشش ضعیف تی دی به اف دی وصل بشم که آنهم هیچی ، خوب حالگیری کرد ایرانسل
سلام هرکاری میکنم تو کرج نمیتونم با سیم تی دی به شبکه fdd وصل بشم ! چه با 100 گیگ چه بدون بسته
با سلام در تهران هم سیم کارت تی دی به اف دی وصل نمیشه ، آمدم تو تخفیف نمایشگاه بگیرم و لا اقل برای صد گیگ به خاطر پوشش ضعیف تی دی به اف دی وصل بشم که آنهم هیچی ، خوب حالگیری کرد ایرانسل
دیروز ثبت درخواست تعویض مودم دادم و امروز ۵:۵۴ عصر زنگ زدند نمایندگی ایرانسل اهوازیم کپی کارت ملی و ۸ هزار تومان برای پیک آماده کنید تا یک الی دو ساعت دیگه درب منزل تحویل بگیرید و گفتم پول ۸ هزار چی من نمیدهم گفت اجباره
زنگ زدم ۷۰۷ گفت نه نباید بدهید و زنگ زدم نمایندگی اهواز و با ناراحتی گفت حالا شما نمیخوای نده و من رفتم کپی گرفتم ۵ ساعت موندم منتظر و دیدم ارسال نشد بخاطر ندادن پول زور مودم رو نفرستاد .
و تعجبم یک روزه مودم ارسال شده ولی نمایندگی نمیدهد .
ثبت شکایت کردم ایمیل صدای مشتری ایرانسل
برای منم تهران سیم 4g تو مودم i40 کارنمیکنه
یه مودم z6000 داشتم ۱۲۰ گیگ خریدم استفاده کردم خیلی هم خوب بود
سلامنقل قول:
شما می تونید بسته ترکیبی اینترنت ایرانسل بخرید مثلا یک ساله 144 گیگابایت 216000 تومان بعلاوه مالیات میشه 235440 تومان که گیگی 1635 تومان میوفته . ارزون تر از اون تی دی یا 4 جی همراه . فقط باید یک سیم 4 جی و یک سیم تی دی داشته باشین که 48 گیگ سیمکارت 4 جی و 96 گیگش ثابت هست.
پ . ن : بنده هنوز این بسته رو نخریدم اما بعد بسته 100 گیگ 6 ماه ام می خوام بگیرم.
بلاخره صبح مودم به دستم رسید و پیک میگفت ۸ هزار بدهید و گفتم شکایت کردم صدای مشتری گفت ایرانسل هیچ کاری نمیکنه و گفت شما نمیخوای بدی نده
الان مودم ۵۱۴۲ اومد سیم گذاشتم سیم کارتو شناخت فقط آنتن ثابت نمیشه تنظیمات نیازه یا باید سیم کارت ثبت نام بشود ؟
یا جای مودم تغییر کند ؟
سلام نمیگم پول زور بدید و وضیفشون هست.نقل قول:
اما بجای 8تومن میگفتی 4یا5تومن میدم تخفیف بده بیارش :n09: اینجوری با تماس و وقتی که گذاشتی همون مبلغ شد ..... ضمناحالا باز اگر شما تو خونه نباشی و کسی دیگری باشه میتونه تحویل نده و بازم حیرونت کنه بگه برو کارت اصل ملیتو بیار خودشخص هم باشه وووو:n02:
پول ارزش نداشت ولی گفت اجباره به دروغ ندادمنقل قول:
دوست عزیز ممکنه هنوز سیمکارت تو سیستمشون فعال نشده باشه ..بازم این مشکل برمیگرده به ارسال نکردن کپی ملی توسط نمایندگی.....زنگ بزنید باز پیگیر بشیدنقل قول:
هنوز فعال نشدهنقل قول: