-
بکام:
نيستلروي هنوز هم يک پديده است
ديويد بكام، ستاره انگليسي كهكشانيها در خصوص رود فان نيستلروي گفت: "او در رئال نيز يک پديده است.
به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، ديويد بکام کاپيتان سابق تيم ملي انگلستان در خصوص همتيمي تازه واردش اظهار داشت: "نيستلروي در منچستريونايتد پديده بود و حالا همان شگفتيها را در برنابئو پياده ميكند."
-
در آستانه بازي با هامبورگ
تيه ري آنري مصدوم شد
تيه ري آنري يا همون هانري مهاجم فرانسوي آرسنال در تمرينات امروز تيمش دچار مصدوميت شده و بازي فرداشب مقابل هامبورگ را از دست داد.
به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، کاپيتان 29 ساله تفنگداران به دليل مصدوميت از ناحيه پا قادر به شرکت در بازي فرداشب تيمش برابر هامبورگ نخواهد بود.
آرسن ونگر سرمربي آرسنال بايد هرچه سريع تر جانشيني را براي آنري درنظر بگيرد.
-
عزيزي: به مربيگري تيم ملي فكر ميكنم نه ابومسلم
خبرگزاري فارس: اتفاقات اخير باشگاه ابومسلم مشهد و كنارهگيري اكبر ميثاقيان از مربيگري اين باشگاه به فاصله يك روز پس از پيروزي مقابل پرسپوليس اولين شوك ليگ ششم بود.
به گزارش خبرگزاري فارس، گرچه مسائلي همانند مشكلات مالي و خستگي از جمله دلايل استعفاي ميثاقيان عنوان شده اما از مدتها پيش بحث اختلاف اين مربي با خداداد عزيزي به گوش ميرسيد و عدهاي اين موضوع را علت اصلي جدايي ميثاقيان ميدانند، هر چند خداداد عزيزي اين قضيه را به طور كلي نفي ميكند.
-
عزيزي: به مربيگري تيم ملي فكر ميكنم نه ابومسلم
خبرگزاري فارس: اتفاقات اخير باشگاه ابومسلم مشهد و كنارهگيري اكبر ميثاقيان از مربيگري اين باشگاه به فاصله يك روز پس از پيروزي مقابل پرسپوليس اولين شوك ليگ ششم بود.
به گزارش خبرگزاري فارس، گرچه مسائلي همانند مشكلات مالي و خستگي از جمله دلايل استعفاي ميثاقيان عنوان شده اما از مدتها پيش بحث اختلاف اين مربي با خداداد عزيزي به گوش ميرسيد و عدهاي اين موضوع را علت اصلي جدايي ميثاقيان ميدانند، هر چند خداداد عزيزي اين قضيه را به طور كلي نفي ميكند.
عزيزي رئيس سازمان فوتبال باشگاه ابومسلم در گفتوگو با خبرگزاري فارس به اين ابهامات پاسخ ميدهد:
* استعفاي ميثاقيان آن هم در اين شرايط كمي عجيب بود؛ اينطور نيست؟
اتفاقات عجيب و غريب زيادي در فوتبال ايران رخ ميدهد. كنارهگيري ميثاقيان هم در اين دسته قرار دارد، اما اين اتفاق عجيب از سوي من يا باشگاه ابومسلم انجام نشده است. ميثاقيان ترجيح داد از ابومسلم برود و حتماً دلايل قانع كنندهاي داشته است.
* اما نميتوان به راحتي اين موضوع را پذيرفت كه وي به دليل خستگي يا مسائل مالي استعفا داده است، مباحثي همانند اختلاف با شما مطرح شده است.
* من هيچ مشكلي با ميثاقيان نداشتم و به عنوان رئيس سازمان فوتبال ابومسلم تا آنجا كه توانستم از اين مربي حمايت كردم. هيچ وقت هم عليه او حرف نميزنم.آنهايي كه به دنبال اين هستند تا بگويند من عليه ميثاقيان كودتا كردم، بهتر است به دنبال دلايلي ديگري باشند. لزومي ندارد كه عليه او كاري انجام دهم.
* از روز اولي كه شما در باشگاه ابومسلم پست گرفتيد، بحث اختلاف با ميثاقيان مطرح شد، ميگفتند ميخواهيد جاي او را در ابومسلم بگيريد.
آنهايي كه خيلي دوست دارند بگويند من در مسائل فني دخالت ميكنم، بهتر ست نگاهي به پيشنهام بيندازند. پيشينهاي كه با 18 سال دويدن،خون دل خوردن، آسيب ديدن و تلاش كردن به دست آوردم به اين راحتي از دست نميدهم. معدود افرادي در فوتبال ايران هستند كه گذشتهاي همانند من دارند. مطمئن باشيد بخاطر مربيگري ابومسلم پيشينهام را زير سؤال نميبرم.
* يعني هيچ تمايلي براي نشستن روي نيمكت ابومسلم نداريد؟
اصلا من نميتوانم روي نيمكت بنشيم چون كه مدرك مربيگري ندارم. يكي از موارد اساسي براي مربيگري در ليگ برتر داشتن مدرك مربيگري A است. من كدام مدرك مربيگري را دارم؟ اگر قرار باشد يك روز به مربيگري فكر كنم به حضور روي نيمكت تيم ملي ميانديشم. شايد براي خيليها نشستن روي نيمكت ابومسلم جذاب باشد اما براي من هيچ لذتي ندارد. هميشه به دنبال كارهاي بزرگ هستم به همين دليل اگر يك روز بخواهم مربيگري كنم فقط به تيم ملي فكر خواهم كرد.
* اينآرزوي بزرگي نيست؟
به هيچ وجه. اين را هم بگويم اگر روزي مربيگري تيم ملي به من پيشنهاد شود اگر ببينم با پذيرفتن اين مسئوليت پيشينهام به خطر ميافتد، هرگز آن را قبول نخواهم كرد. گذشتهام را كه با خون دل به دست آوردم به راحتي از دست نميدهم.
* بخاطر همين مسئله بود كه از فوتبال خداحافظي كرديد؟
دقيقاً همين طور است. الان 35 ساله هستم و حداقل تا 2 سال ديگر ميتوانم بازي كنم كما اينكه پيشنهادهاي خوبي هم داشتم ،اما دوست ندارم مثل خيلي از بازيكنان پا به سن گذاشته در ورزشگاه عليه من شعار دهند و بگويند خداداد حيا كن.
نميخواهم انگ پيرمرد بودن به من بزنند. دوست ندارم با يك سال فوتبال بازي كردن و دريافت مبلغ هنگفتي همه آنچه را كه دارم از دست بدهم. اين موضوع را الان هم رعايت ميكنم و بخاطر مربيگري، گذشتهام را خراب نميكنم .آنچه كه خيليها دنبالش هستند من در سالهاي گذشته بدست آوردهام. اينكه روزي بخواهم 4بازيكن جوان را تمرين دهم اصلاً در فكرم نميگنجد. بروم با آنها تمرين كنم كه چه بشود؟ من دنبال كارهاي بزرگ هستم.
* با آمدن مهدي قياسي، آينده ابومسلم را چگونه ميبينيد؟
قياسي پيشتر به عنوان مدير فني فعاليت ميكرد و حالا سر مربي تيم شده است. او توانايي اداره كردن ابومسلم را دارد و ميتواند در اين تيم موفق شود.
* قياسي مربي موقت است يا اينكه تا پايان فصل اين مسئوليت را بر عهده دارد؟
فعلاً كه به عنوان سرمربي فعاليت ميكند. براي انتخاب مربي جديد هيئت مديره وسواس زيادي به خرج خواهد داد چرا كه ابومسلم از هواداران بيشماري سود ميبرد و براي جلب رضايت آنها بايد انتخاب دقيقي انجام دهيم.
* حضور "دايات" (مربي اهل تركيه) در ابومسلم تا چه اندازه صحت دارد؟
آنهايي كه به دنبال كشاندن پاي "دايات" به ابومسلم هستند بدانند كه پرونده حضور اين مربي در ابومسلم بسته شده است و چگونه ابومسلم را به مربياي بدهيم كه تاكنون جايي كار نكرده است؟
* ديروز ابومسلم را تمرين داده بوديد؟
اين هم از همان حرفهاست. هميشه در تمرين حاضر ميشوم، اما بازيكنان را تمرين نميدهم. به افرادكوته فكر بگوئيد اين قدر به دنبال ايجاد حاشيه در ابومسلم نباشند.
گفت وگو: محسن اثيمي
-
تيم فوتبال بارسلونا مدافع عنوان قهرماني اروپا ، ديشب نماينده بلغارستان را با 5 گل شكست داد .
در اين گروه چلسي نيز 2 بر صفر وردربرمن المان را برد
-
محمدحسن انصاريفرد : آينده پرسپوليس بسيار روشن است
مديرعامل باشگاه فرهنگي ، ورزشي پرسپوليس تهران سهشنبهشب درضيافت شام اداره كل تربيت بدني استان تهران در هتل آزادي گفت : آينده تيم بسيارروشن است .
در ابتداي اين مراسم " محمدحسن انصاريفرد" با برشمردن بخشي از بدهي- هاي مديران گذشته باشگاه ، نويد آيندهاي خوب و روشن را به مربيان و بازيكنان پرسپوليس داد و اظهارداشت : مطمئنم مقابل سپاهان در بازي رفت فينال جام حذفي باشگاههاي ايران پيروزي خواهيم شد و به لطف فكر وانديشه هيات مديره ، تلاش كادر فني و بازيكنان آينده تيم بسيار روشن خواهدبود.
وي افزود: دربازي با سپاهان ۱۰۰درصد با دست پر اززمين خارج ميشويم پيش از اين بازي سرود باشگاه قبل از بازي در ورزشگاه آزادي پخش خواهد شد كه آن را به كليه هواداران خود هديه ميكنيم .
انصاري فرد ضمن تقدير ازمهندس " جمشيد تقي زاده " مديركل تربيت بدني استان تهران به خاطر برپايي اين ضيافت گفت : مشكلات زيادي را تا امروز پشت سرگذاشتهايم و با حمايت مسئولان دلسوز و انديشه هيات مديره، طرح هاي خيلي خوبي داريم كه اولين آن بحث ارتباط با هواداران است كه به شكلي كاملا مدون و برنامهريزي شده ، اين امر صورت خواهدگرفت .
درادامه اين نشست دكتر " سعيدلو" رييس هيات مديره باشگاه پرسوليس با اشاره به ديدار رفت تيمهاي پرسپوليس و سپاهان در فينال جام حذفي گفت :
هيتت مديره اطمينان دارد كه دراين ديدار تيم پرسپوليس نتيجه خوبي خواهد گرفت.
برنامههاي خوبي براي موفقيت باشگاه پرسپوليس تدوين كردهايم كه انشاالله بعداز بازي در محيطي مناسب آنها را با بازيكنان در ميان خواهيم گذاشت .
معاون رييس جمهوري افزود: اين را بدانيد كه تيم پرسپوليس جزو تيم- هايي خواهد بود كه اسم آن براي هميشه درتاريخ اين مملكت ماندگار خواهدشد و هيات مديره باشگاه همه توان خود را براي سربلندي بيشتر اين باشگاه و حمايت از كادر فني و بازيكنان به كارخواهد برد.
دراين مراسم ، مصطفي دنيزلي سرمربي تيم پرسپوليس با دكتر سعيدلو ، مهندس تقيزاده و انصاري فرد پيرامون مسايل مختلف باشگاه و تيم به بحث و تبادل نظر پرداخت .
دراين مراسم كه نژادفلاح نماينده مجلس وعضو هيات مديره پرسپوليس نيز حضور داشت ، اداره كل تربيت بدني استان تهران حمايت خود را ازباشگاه پرسپوليس به عنوان يك باشگاه مردمي و پرطرفدار اعلام كرد.
-
"فيفا" فروش غيرقانوني بليت در جام جهاني را بررسي ميكند
فدراسيون بينالمللي فوتبال فروش غيرقانوني بليت رقابتهاي جام جهاني ۲۰۰۶توسط يكي از اعضاي بلندپايه خود را بررسي ميكند.
به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس از زوريخ، بنابر گزارشي كه روز سهشنبه در روزنامه بريتانيايي ديلي ميل منتشر شد، جك وارنر نايب رييس فيفا از كشور ترينيداد و توباگو، در فروش هزاران قطعه بليت مسابقات جام جهاني در بازار سياه دست داشته كه ۹۰۰قطعه آن به تماشاگران انگليسي فروخته شده است.
ديلي ميل نوشت به گزارشهايي دست يافته كه توسط ارنست و يونگ براي فيفا تهيه شده و حاكي از اين است كه وارنر حداقل ۵۰۰هزار پوند انگليس ( ۹۳۳هزار دلار) بليت جام جهاني معامله كرده است.
اندرياس هرن سخنگوي فيفا وجود چنين گزارشي را تاييد كرده ولي توقيف آن توسط اين فدراسيون را رد كرد.
به گفته وي كميته اجرايي فيفا اين موضوع را روز جمعه در زوريخ و به درخواست وارنر بررسي خواهد كرد.
هرن گفت: چنين مواردي به دقت عمل بسيار نياز دارد تا از پيش داوري جلوگيري شود.
اسمائيل بامجي يكي از اعضاي كميته اجرايي فيفا به همين اتهام يعني فروش بليت در بازار سياه، در جريان برگزاري رقابتهاي جام جهاني به كشورش بازگردانده شد.
بامجي ۶۲ساله ۱۲قطعه بليت ديدار انگليس با ترينيداد و توباگو را ۳۸۰دلار فروخت درحاليكه بهاي هر بليت ۱۲۷دلار بود.
وارنر در گذشته نيز مورد اتهاماتي قرار گرفته بود. عامل فروش بليت هاي جام جهاني در كشور ترينيداد و توباگو، شركتي به نام سيمپول بود كه يك آژانس مسافرتي تحت مالكيت خانواده وارنر است.
-
گلزني توپ جمعكن در برزيل ، داور مسابقه را در آستانه محروميت قرارداد
يك داور برزيلي به خاطر قبول كردن گلي كه توسط توپ جمع كن مسابقه به ثمر رسيد ، در آستانه محروميت قرار گرفت.
بهگزارش خبرگزاري رويترز از ريودوژانيرو، اين گل جنجال ساز در دقيقه ۸۹به ثمررسيد تا تيم سانتاكروزونسه به تساوي ۱بر ۱در ديدار خانگي مقابل اتلتيكو سوروكابا در چارچوب رقابتهاي جام فدراسيون فوتبال پائوليستا دست يابد كه يك رقابت محلي ويژه سائوپائولوست.
تصاوير تلويزيوني نشان داد كه بازيكن سانتاكروزنسه توپ را از كنار دروازه بيرون زده اما توپ جمع كن توپ را با پا مهار كرده و آن را به داخل زمين بازگرداند.
وي به جاي اينكه توپ را به دروازهبان بدهد، آن را با مهارت از كنار خط عبور داده و به داخل دروازه زد.
با وجود اينكه بيرون زدن توپ تا بازگشت آن به داخل زمين حدود ۱۰ ثانيه طول كشيد، داور مسابقه "سيلويا رجينا دي الويه را" گل را عليرغم اعتراض بسيار شديد بازيكنان سوروكابا پذيرفت.
اوليويهرا كه تجربه داوري در ليگ دسته اول برزيل را نيز داراست، مدعي است بر اساس نظر كمك داور تصميم گرفته است.
ماركوس مارينيو رييس كميته داوران برزيل گفت گل پذيرفته شده و داور در خطر محروميت قرار دارد.
وي گفت: اشتباه بسيار بزرگي بود، متاسفانه مجازات داور و كمك داور بايد انجام شود. علت اين اشتباه عدم توجه و تمركز كافي بود كه نبايد در فوتبال اتفاق بيفتد.
-
ترکيب تازه فينال کهنه پرسپوليس دنيزلى يا سپاهان بوناچيچ؟
بالاخره جامى که براى برگزارى ديدار فينالش بين مسئولان سازمان و فدراسيون گذشته بارها جنگوجدل پيش آمد و بهانه اصلى برکنار کردن فدراسيون گذشته را به رئيس سازمان داد، امروز نيمه پايانى خود را رقم مىزند، پرسپوليس و سپاهان، 2 فيناليست خوششانس در حالى پاى به فينال گذاشتهاند که با ترکيب ديگرى فيناليست شده و با ترکيب تازهاى در فينال حاضر خواهند شد.
يک کهنه فينال با ترکيب تازه دو تيم! پرسپوليس با دنيزلى به مصاف سپاهان با بوناچيچ خواهد رفت، اين درحالى است که آخرين قهرمانىهاى پرسپوليس و سپاهان در کشور با حضور على پروين و فرهاد کاظمى شکل گرفته است! بايد ديد که اين دو قادر خواهند بود قهرمانى را در اين عرصه تکرار کنند.
-
پيروزى تيم پاشازاده در جامحذفى
تيم آدميراواکر که مهدى پاشازاده را در اختيار دارد ديشب و در چارچوب رقابتهاى فوتبال قهرمانى جام حذفى باشگاههاى اتريش موفق شد تيم ورملا را با نتيجه 2 بر يک شکست دهد.
ورملا همان تيمى است که چندى قبل در يک ديدار تدارکاتى از تيم ابومسلم دو بر صفر شکست خورد.
اين بازى در وقت قانونى نتيجه مساوى يک بر يک را به همراه داشت اما در دقيقه 116 کولر گل برترى آدميراواکر را به ثمر رساند.
-
تمام جنگها بر سر قدرت است فکري: هيچکس براى استقلال دل نمىسوزاند
درحالى که استقلال هفته اول رقابتهاى ليگ برتر را با پيروزى پشتسر گذاشت و به نظر مىرسيد که اوضاع اين تيم پس از پيروزى هفته نخست رو به آرامش گذاشته است اما محمود فکرى عليه برخى جريانات حاکم بر باشگاه موضع گرفت و حرفهايى زد که نشان مىدهد کاسه صبر وى لبريز شده است. با هم چکيده حرفهاى کاپيتان استقلال را مىخوانيم:
* نبايد انتظار داشته باشيد استقلال و بهطور کلى تمام تيمهاى ليگ برترى در هفته اول مسابقات به اندازه هفته دهم آماده باشند و نمايش مطلوب ارائه کنند.
* مطمئن باشيد بلاتکليفىهاى موجود در آينده استقلال بىتأثير نبوده و صداى آن بعداً درمىآيد!
* شرايط به گونهاى شده که ديگر با مشکلات مالى استقلال «خو» گرفته و به آن عادت کردهايم.
* تمام جنگها در استقلال بر سر قدرت است و هيچکس براى اين تيم دل نمىسوزاند. برخى افراد هم به دنبال تأمين منافع شخصى خود هستند.
-
رهبرىفرد: انصارىفرد مىرود، من مىآيم
بهروز رهبرىفرد کاپيتان سابق پرسپوليس که اين روزها قصد دارد با شکايت به کميته انضباطى حق و حقوق خود را دريافت کند، مدعى است با اين وضعيتى که پرسپوليس دارد، انصارىفرد زودتر از موعد مقرر از اين تيم مىرود و با رفتن او به تيم سابقم برمىگردم. در حال حاضر در هيچ تيمى حضور ندارم و با وضعيت فعلى فوتبال در اين فصل همان بهتر که بازى نمىکنم.
رهبرىفرد گفت: در باشگاه پرسپوليس شاهد حضور مديران متعددى بوديم اما تاکنون مديرى باسياست انصارىفرد نديده بوديم.
-
سرپرست استقلال استعفا کرد
روز گذشته على نظرى جويبارى سرپرست استقلال به خاطر اتفاقات اخير در اين باشگاه استعفاى خود را به اميدوار رضايى رئيس هيأت مديره تحويل داد.
با توجه به حضور سه ساله نظرى به عنوان سرپرست استقلال گويا بازيکنان اين تيم از نظر روحى دچار افت شدهاند. درحال حاضر با توجه به نداشتن مديرعامل، سرپرست و بىپولى استقلالىها به شدت آنها را دچار افت روحى کرده و چه بسا ممکن است همين مسأله در بازى آنها مقابل مس کرمان تأثير منفى بگذارد.
-
نويدکيا: حضور در سوپرجام حق سپاهان است
محرم نويدکيا در ديدار سپاهان مقابل ملوان هم براى دقايقى به ميدان رفت تا ثابت کند براى حضور در ديدار جامحذفى آماده شده است.
محرم! آيا در بازى جامحذفى به ميدان خواهى رفت؟
من براى حضور در ديدار مقابل پرسپوليس کاملاً آمادهام و تصور مىکنم مربيان تيم به من فرصت بازى بدهند.
به نظر شما سپاهان مىتواند در تهران برنده اين بازى باشد؟
سپاهان معمولاً در مسابقات جامحذفى نتايج بهترى مىگيرد. ما قبلاً در جامحذفى استقلال را شکست داديم پس مىتوانيم پرسپوليس را هم شکست بدهيم.
پرسپوليس را چگونه ارزيابى مىکنيد؟
پرسپوليس هميشه تيم خوب و بزرگى بوده و هست. مطمئن باشيد آنها در فينال جامحذفى باانگيزهتر بازى خواهند کرد اما ما در تهران فقط براى برد به ميدان خواهيم رفت.
حرف آخر؟
نتيجه ديدار پرسپوليس مقابل ابومسلم براى ما ملاک نيست. نبايد تصور کنيم پرسپوليس تيم ضعيفى است اما اين حق سپاهان است که به مسابقات سوپرچام باشگاههاى آسيا راه پيدا کند.
-
عقاب خطاب به هواداران عابدزاده: جام مىخواهيد به ورزشگاه بياييد
احمدرضا عابدزاده امروز حامى پرسپوليس است تا اين تيم بتواند با قهرمانى در جامحذفى به بازيهاى سوپرجام آسيا صعود کند.
عابدزاده در مورد حضورش در ورزشگاه گفت: هواداران پرسپوليس تشنه موفقيت هستند و بازيکنان پرسپوليس بايد بدانند چه مسئوليت بزرگى بر روى دوششان است. تماشاگران پرسپوليس مدتهاست که رنگ خوشى را نديدهاند و بايد امروز آنها با شادى ورزشگاه را ترک کنند. اگر امروز به آزادى مىآيم فقط به خاطر حمايت از پرسپوليس و اين تماشاگران است اما اگر پرسپوليسىها قهرمانى مىخواهند بايد از تيمشان حمايت کنند و ورزشگاه آزادى را پر نمايند.
-
استيلي: هدف اول ما گل نخوردن است
«هدف اول در بازى برابر سپاهان گل نخوردن و بعد گل زدن است.» حميد استيلي، مربى تيم فوتبال پرسپوليس ضمن بيان مطلب فوق اظهار داشت: اگر ما بتوانيم در دقايق اوليه بازى حملات حريف را خنثى کنيم، مشکلى براى ادامه بازى نخواهيم داشت. گل نخوردن با حفظ انسجام تيمى و رسيدن به تعادل کامل در زمين بازى باعث مىشود که پرسپوليس با استفاده از ابزار قدرت به نتيجه دلخواه برسد.
وى ادامه داد: حضور پرشور تماشاگران پرسپوليس در بازى برابر سپاهان شرايط را براى کسب موفقيت دوچندان خواهد کرد.
-
پس از تأييد حکم اعدام شهلا جاهد محمدخاني: حالا راحت شدم
فينال جامحذفى و تأييد حکم اعدام شهلا جاهد بهترين فرصت بود تا با ناصر محمدخانى گفتگويى داشته باشيم. صحبتهاى محمدخانى که حاوى نکات جالبى بود را با هم مىخوانيم:
پرسپوليس قهرمان فينال جامحذفى مىشود؟
به هر حال بازى در خانه پرسپوليس است و بايد به بهترين نحو از شرايط ميزبانى استفاده کنند و دل هواداران را شاد نمايند. اميدوارم که قهرمان شوند و به مسابقات آسيايى راه يابند.
فکر مىکنيد پرسپوليس بايد چگونه بازى کند؟
چون بازى در خانه پرسپوليس است بايد اول به اين فکر باشند که گل نخورند و بعد به فکر گلزنى باشند. براى همين اول بايد اصول دفاع را رعايت کنند و بعد با اختلاف حداقل دو گل بازى را به سود خود پايان دهند تا با خيال راحت به بازى برگشت در اصفهان فکر کنند.
شما خودتان هم سابقه بازىدر فينال جام حذفى را داريد، چه توصيهاى به بازيکنان پرسپوليس داريد؟
بله من در فينال جامحذفى براى پرسپوليس بازى کردم و اتفاقاً گل هم زدم. اين بازى استرس زيادى دارد و بازيکنان بايد در وهله اول استرس خود را از بين ببرند و به حاشيههاى بازى توجه نکنند و تمام فکرشان را معطوف به بازى کنند و به اين نکته فکر کنند که پرسپوليس سالها قهرمان و نايب قهرمان ايران بوده و بايد از اعتبار نام پرسپوليس دفاع کنند.
دنيزلى براى پرسپوليس مربى خوبى است؟
با يکى دو بازى نمىتوان درباره او قضاوت کرد هر چند که او سابقه مربيگرى با پاس را در ايران و نيز کارنامه خوبى با تيمملى ترکيه دارد اما جو پرسپوليس فرق مىکند و بايد به او فرصت داد.
حکم شهلا جاهد هم اعلام شد چه احساس داريد؟
به هر حال حکم قانون است و من فکر مىکنم تمام جوانب در نظر گرفته شده که اين حکم اعلام شده است. او خطاى بزرگى را مرتکب شده و حتى با اعتراضاتى که در چندين نوبت انجام داده بالاخره به حق، حکم او را اعلام کردند. در حال حاضر با اعلام اين حکم احساس راحتى و آرامش مىکنم و نه تنها خودم بلکه فرزندانم و نيز خانواده همسرم نيز راحت شدند. در اين چند سال خيلى سختى کشيديم و ديگر همه چيز تمام شد.
-
دايى خداحافظى نمىخواهد اما... فدراسيون براى دايى مراسم خداحافظى تدارک مىبيند!
على دايى باز هم تأکيد کرد که لازم نيست کسى براى او بازى خداحافظى برگزار کند، چرا که او هر وقت خودش صلاح بداند از فوتبال ملى خداحافظى مىکند. با اين حال فدراسيون فوتبال روز گذشته تصريح کرد: در مقطع کنونى به دنبال روابط دوستانهاى که با على دايى داريم تلاش خواهيم کرد تا در زمانى مناسب زمينه يک بازى خداحافظى باشکوه و در حد نام اين بازيکن بزرگ و بينالمللى را فراهم آورديم.
نايب رئيس فدراسيون با اعلام اين مطلب افزود: دايى بازيکن متعصب و باغيرتى است که غيرت و تعصب او بايد الگوى تمام ملىپوشان ما باشد. او سالها با پيراهن تيمملى در ميادين بينالمللى براى فوتبال ايران افتخارآفرينى کرده و بايد به نحوى شايسته از زحمات او قدردانى شود. بهنظر من فدراسيون گذشته در مورد على دايى کوتاهى کرده است و خود على دايى هم مترصد فرصتى بود تا از دنياى فوتبال خداحافظى کند ولى مسئولان فدراسيون به سادگى اين فرصت را از دست دادند و کار را به جايى رساندند تا جايگاه اين بازيکن بزرگ فوتبال ايران به طور ناجوانمردانهاى تخريب شود. البته اينگونه تخريبها ذرهاى از محبوبيت و علاقه مردم نسبت به على دايى کم نخواهد و او همچنان به عنوان بازيکنى که سالها موجب شادى دل ميليونها ايرانى شده است در ذهن و خاطره علاقهمندان فوتبال جاى خواهد داشت!
-
نيکبخت: جواب هواداران را مىدهيم اطمينان مىدهم پرسپوليس قهرمان مىشود
در آستانه بازى فينال دور رفت جامحذفى بين تيمهاى پرسپوليس و سپاهان نظرات عليرضا نيکبختواحدى هافبک سرخپوشان از اهميت بيشترى برخوردار است: شرايط براى پيروزى و قهرمانى در جامحذفى فراهم است و مىتوانيم به اين مهم دست يابيم. با توجه به خصوصيات تيمى و فردى سپاهان قطعاً بازى سختى خواهيم داشت اما اين اطمينان را مىدهم که در نهايت قهرمان جامحذفى خواهيم بود. تمام شرايط براى انجام يک بازى خوب فراهم است. شخصاً از آمادگى خوبى برخوردارم و براى رسيدن به اين وضعيت لحظهشمارى مىکردم.
نيکبخت در ادامه افزود: اولين بازى حساسى است که براى پرسپوليس به ميدان مىروم و خوشحالم که در اين ديدار حضور خواهم داشت.
وى همچنين با اشاره به اهميت حضور تماشاگران پرسپوليس در بازى امروز گفت: تحت هر شرايطى به پيروزى فکر مىکنيم، مطمئن هستم که برابر سپاهان روز خوبى خواهيم داشت.
نيکى در پايان گفت: پرسپوليسىها جواب محبت هوادارانشان را در بازى با سپاهان مىدهند، ما براى قهرمانى تلاش مىکنيم و به آن مىرسيم.
-
فرصتم براى زدن گل کم است مجيدي: نمىتوانم براى النصر بازى کنم
فرهاد مجيدى مهاجم ملىپوش و ايرانى تيم النصر امارات اين روزها باحضور در تمرينات تيم باشگاهىاش، تلاش مىکند تا خود را براى ليگ جديد امارات آماده کند.
مجيدى اميدوار است، تا با گلزنى در بازىهاى ليگ براى النصر عنوان آقاى گلى را از آن خود کند.
وى درخصوص آخرين وضعيت خود و النصر به خبرورزشى گفت: خوشبختانه تمرينات بسيار خوبى را پشتسر گذاشتهايم و تيم از هر حيث آماده حضور در مسابقات است. روز جمعه نيز در جامحذفى بازى داريم که من به دليل 3 اخطاره بودن از ليگ پارسال نمىتوانم در اين ديدار بازى کنم و محروم هستم.
تيم النصر در هفته نخست ليگ امارات که جمعه هفته آينده برگزار خواهد شد مقابل تيم الوصل (تيم سابق مجيدي) قرار خواهد گرفت.
وى در اين باره گفت: اين بازى اولين بازى ما در ليگ خواهد بود اما الوصل تيم سابق من است که سالها پيراهن اين تيم را برتن کردم. به هر حال من در حالحاضر عضو باشگاه النصر هستم و طبق تعهدم به اين تيم بايد براى النصر بازى و گلزنى کنم. ما سعى مىکنيم تا ليگ را باقدرت آغاز کنيم.
مجيدى درباره تيمملى کشورمان اضافه کرد: خوشبختانه با کسب امتياز در سئول و همچنين پيروزى مقابل سوريه نتايج بسيار خوبى را کسب کرديم تا تيمملى از شرايط بحرانى خارج شود. من مطمئن هستم که کره را در تهران شکست مىدهيم تا به عنوان سرگروه به جام ملتهاى آسيا صعود کنيم.
البته من معمولاً به عنوان بازيکن ذخيره در ميدان مسابقه قرار گرفتهام که اين موضوع باعث مىشود تا فرصتم براى گلزنى کم باشد، اگر از ابتدا در ترکيب قرار داشته باشم و فرصت بيشترى به من بدهند، مطمئناً گلزنى مىکنم.
-
بعد از گذشت 2 ماه فدراسيون با قلعهنوعى قرارداد امضا مىکند!
سيدرضا افتخارى نايب رئيس فدراسيون فوتبال درباره مدت قرارداد امير قلعهنوعى با فدراسيون فوتبال خاطر نشان کرد که فدراسيون فوتبال هنوز قرارداد مشخصى را با امير قلعهنوعى ندارد ولى تصميم دارد در اولين فرصت قراردادى که تمامى جزئيات کار در آن مشخص شده باشد را با او و ساير مربيان تيمملى امضا کند. افتخارى افزود: البته زمان همکارى قلعهنوعى با فدراسيون فوتبال به موفقيت وى در مسابقات آينده بستگى دارد و تا زمانى که وى در تيمملى نتيجه مىگيرد دليلى براى تغيير وى وجود ندارد!
-
آشتى زيدان و ماتراتزى در آفريقاى جنوبي؟!
سپبلاتر رئيس فدراسيون بينالمللى فوتبال مىگويد که آرزو دارد در مراسمى زيدان و ماتراتزى را آشتى دهد.
کاپيتان سابق تيمملى فرانسه در بازى فينال جامجهانى 2006 به دنبال يک خطاى آشکار روى اين بازيکن ايتاليايى از زمين اخراج شد.
بلاتر در يک نشست مطبوعاتى در برلين از تصميم خود براى آشتى دادن زيدان و ماتراتزى صحبت مىکند.
«بايد آنها را آشتى داد. اين واقعاً تأسفآور است که يک جامجهانى با يک اخراج، آن هم اخراج بازيکنى محبوب و بزرگ تمام شود. آنها محکوم و جريمه شدند اما بايد باهم آشتى کنند...»
رئيس فيفا در مورد برنامههاى خود براى آشتى زيدان و ماتراتزى مىگويد: «روى پروژههاى مختلفى کار مىکنيم که يکى از آنها روبهرو کردن اين دو در زندان «روبن ايسلند» (زندانى که نلسون ماندلا 27 سال در آن گرفتار بود) است. اين رويارويى به تمام ماجرا پايان خواهد داد...»
آشتى زيدان و ماتراتزى در آفريقاى جنوبي، ميزبان جامجهانى 2010، و در زندان روبن ايسلند... يک طرح و برنامه سمبوليک که توسط توکيو سکسوال از زندانيان اين زندان در دوره آپارتايد و عضو کميته برگزارى جامجهانى آينده ارائه شده است. به عقيده مطبوعالت آفريقاى جنوبى برنامه سکسوال مىتواند جنبه تبليغاتى داشته و به سود اين کشور باشد.
ماتراتزى اخيراً در مصاحبهاى به اهانت به خانواده زيدان در بازى فينال جام جهانى در 9 ژوييه اعتراف کرده است اما مردم و مطبوعات فرانسه حتى قبل از اين اعتراف هم او را محکوم کرده بودند. هواداران زيدان عقيده دارند آشتى او با کاپيتان سابق تيمملى فرانسه چيزى را تغيير نمىدهد.
-
تيم بهترى نسبت به گذشته داريم سامره: امسال جنگ ايرانىها در ليگ امارات است!
سامره اين فصل هم مرد کليدى الشعب است. اين باشگاه و هوادارانش قدر على سى ثانيه را خوب مىدانند. او به محبوبترين بازيکن الشعب تبديل شده است.
على چه اتفاقى افتاده؟
در بازى دوستانه با حتا با مدافع تيم براى تصاحب توپ درگير بودم که سرم به زمين خورد و بىهوش شدم.
الان وضعيتت چطور است؟
خدا را شکر، خوب شدم و تمريناتم را پيگيرى مىکنم. جمعه بازى حساسى خواهيم داشت.
چه بازىاي؟
در جامحذفى بايد بازى کنيم و اولين بازى فصل جديد است.
نظرت در مورد اين فصل امارات چيست؟
مطمئن هستم که فصل جذاب و ديدنى خواهد بود. ايرانىها کاملاً ليگ را در اختيار گرفتهاند و جنگ تمام عيار ايرانىها در ليگ امارات خواهد بود.
امسال چه کسى آقاى گل ليگ مىشود؟
هر کس آقاى گل شود حتم بدانيد که او يک ايرانى است. اماراتىها هم اين مسئله را مىدانند که جنگ آقاى گلى بين ايرانىها خواهد بود.
روى ميتروويچ حساب نمىکني؟
او مهاجم خوبى است اما امسال آقاى گلى فقط براى ايرانىهاست.
کار تو براى آقاى گلى سختتر است يا رضا عنايتي؟
تقريباً شرايط تيمهاى الشعب و الامارات يکسان است و بايد تلاشمان را نشان دهيم اما النصر و شارجه شرايط بهترى نسبت به الامارات و الشعب دارند.
-
دنيزلى به تهران برگشت- باقرى بازى مىکند پرسپوليس- سپاهان، نبرد آتش و آب!
امروز و از ساعت 40/17 در حالى دو تيم پرسپوليس و سپاهان، مسابقه رفت فينال جامحذفى را برگزار خواهند کرد که شرايط دو تيم پس از انجام بازى اول در ليگ برتر تا اندازهاى مشخص شده است. پرسپوليس در هفته اول بازى را به ابومسلم باخت. مسابقهاى که گفته مىشود چندان هم از جانب دنيزلى جدى گرفته نشده و او بازى اول ليگ را قربانى جامحذفى کرده است.
طرفداران اين فرضيه حضور چند بازيکن جوان در ترکيب پرسپوليس را گواه ادعاى خود مىدانند اما دنيزلى اين ادعا را رد مىکند و مىگويد: «نامهاى بزرگ براى من اهميتى ندارد. اين آمادگى آنان است که بايد بدان توجه کرد. من به جوانان تيمم اعتماد کردم و باز هم اعتماد خواهم کرد. روزهاى خوبى در انتظارشان است.»
تا آخرين ساعات ديروز وضعيت بادامکى در هالهاى از ابهام قرار داشت. بادامکى که پس از به ثمر رساندن گل مقابل ابومسلم، تيم سابق خود، شادمانى نکرد و به طرزى عجيب همتيمىهايش را پس زد، مصدوم است و شايد به بازى امروز نرسد، گرچه کادر پزشکى پرسپوليس قول مساعد براى حضور وى در اين بازى حساس به کادر فنى داده است.
در عوض کريم باقرى بعد از مدتها در ترکيب اصلى پرسپوليس حضور خواهد يافت. مصدوميت او رفع شده و دنيزلى نيز آمادگىاش را تأييد کرده است. دنيزلى اما از غيبت احتمالى بادامکى نگران است گرچه آن را بروز نمىدهد و مىگويد: «اگر هم نباشد مشکلى پيش نمىآيد. ما بازيکن بزرگ زياد داريم.»
با اين حال سرمربى ترک پرسپوليس هم با حواشى خاص خود دست و پنجه نرم مىکند. سفر او به ترکيه و تنها گذاشتن تيم باعث شده تا انتقادات بسيارى به او وارد شود و منتقدين از هماکنون يکى از دلايل ناکامى احتمالى پرسپوليس را پيدا کنند!
دنيزلى تا يک ماه ديگر با شبکهcnn ترک قرارداد دارد و نمىخواهد آن را فسخ کند و خسارتى متوجهاش شود. غيبت دنيزلى به منزله فسخ قرارداد خواهد بود اما وى چندان مايل به رخ دادن اين اتفاق نيست.
منتقدين مىگويند غيبت دنيزلى باعث شده تا تمرينات پرسپوليس کمرمق دنبال شود، ادعايى که او آن را رد مىکند: «برنامه خوبى ريخته بودم. حتى در غياب من هم اين برنامه دنبال شد.»
با اين حال او نيز تأييد مىکند که اگر در اين مقطع حساس کنار تيم بود شرايط بهترى ايجاد مىشد.
نبرد آتش و آب
سپاهان اما مسابقه اولش را در ليگ به لطف درخشش خريدهايش از ذوبآهن با پيروزى پشتسر گذاشت و به مسابقهاى پا گذاشته که براى رفت و برگشت کردن آن تلاش بسيارى کرد. امتياز انجام بازى برگشت در اصفهان باعث شده تا مربى اين تيم با تفکراتى محتاط تيمش را بچيند و احتمالاً در بازى امروز، نمايش دفاعى از پرسپوليس خواهيم ديد.
بوناچيچ، سرمربى سپاهان مىگويد: «پرسپوليس بازى اول را در ليگ باخته و براى جبران هم که شده با ترکيبى هجومى جلوى ما مىايستد. آنها تيم خطرناکى دارند.» او اما ادامه مىدهد: «فينال دو بازى است. اگر بازى اول را باختيم در بازى دوم جبران مىکنيم.»
انصارىفرد تمايل بسيارى داشت که به مانند آخرين بازى استقلال يک همايش 100هزار نفرى را در آزادى برپا کند و با همين هدف بود که براى رفت و برگشت کردن بازى سعى بسيار کرد اما برگزارى بازى در يک روز ميان هفته و از آنجايى که مسابقه رفت فينال از اهميت کمترى نسبت به مسابقه برگشت برخوردار است و قهرمان در مسابقه برگشت مشخص مىشود، احتمال اين را که ورزشگاه پر نشود، افزايش داده است.
دنيزلى مىخواهد خاطره شکست روز اول ليگ را از ذهن هواداران پاک کند. او از هواداران آتشين مزاج پرسپوليس مىخواهد که امروز به ورزشگاه بيايند: «اگر به آزادى بياييد با رويى خندان ورزشگاه را ترک مىکنيد!» در عوض بوناچيچ، خيلى خونسرد آبى روى آتش دنيزلى مىريزد: «بازى جلوى اين همه تماشاچى هيجانانگيز است اما فراموش نکنيد که ما حرفهاى هستيم.»
امروز جدال آتش و آب است!
-
آخرين رده بندي فيفا
ايران چهل و سوم جهان
در تازه ترين رده بندي فيفا، ايران با 658 امتياز در رده چهل و سوم فوتبال جهان قرار گرفت.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)؛ امروز تازهترين ردهبندي فوتبال كشورهاي جهان در ماه آگوست اعلام شد كه بر اين اساس، ايران با نوزده امتياز مثبت و كسب 658 امتياز در مجموع و با دو پله صعود در رده چهل و سوم جهان و دوم آسيا قرار گرفت. ايرلند جنوبي نيز با همين تعداد امتياز در مكان چهل و سوم قرار دارد.
استراليا با يك پله نزول نسبت به ماه گذشته ميلادي در ردهي سي و هشتم فوتبال جهان قرار دارد،اما همچنان برترين تيم آسيا است. پس از استراليا (38) و ايران(43)، ژاپن (47)، كره جنوبي (49) و ازبكستان (57) به ترتيب در ردههاي سوم تا پنجم برترين تيمهاي آسيا قرار گرفتند.
نكتهي مهم در ردهبندي جديد فيفا سقوط سه پلهاي ايتاليا، قهرمان جام جهاني و سقوط اين تيم به رده پنجم است.
اسامي ده كشور برتر جهان در ماه آگوست ميلادي به اين شرح است:
1ـ برزيل 1574 امتياز
2ـ فرانسه 1534 امتياز
3ـ آرژانتين 1492 امتياز
4 ـ انگلستان 1477 امتياز
5 ـ ايتاليا 1474 امتياز
6ـ هلند 1327 امتياز
7 ـ جمهوري چك 1312 امتياز
8 ـ آلمان 1291 امتياز
9ـ پرتغال 1272 امتياز
10ـ اسپانيا 1255 امتياز
اسامي ده كشور برتر آسيا در ماه آگوست:
1ـ استراليا 727 امتياز
2ـ ايران 658 امتياز
3ـ ژاپن 594 امتياز
4ـ كره جنوبي 580 امتياز
5ـ ازبكستان 492 امتياز
6 ـ قطر 476 امتياز
7 ـ عربستان 460 امتياز
8 ـ كويت 433 امتياز
9 ـ عمان 395 امتياز
10ـ امارات 345 امتياز
فقط یه مشکلی وجود داره اونم اینه که استارالیا با آسیا حساب شده وگرنه ایران اوله ...
-
پيروزي بايرن مونيخ در ليگ قهرمانان اروپا
كريمي 9 دقيقه بازي كرد
علي كريمي در شب پيروزي بايرن مونيخ مقابل اسپارتاك مسكو به ميدان رفت.
در شب اول از مرحله گروهي رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا و از گروه B، تيم بايرن مونيخ در ورزشگاه آليانسآرهنا با نتيجه 4 بر صفر تيم اسپارتاك مسكو را مغلوب كرد.
علي كريمي ملي پوش ايراني تيم بايرن مونيخ در اين بازي از دقيقه 81 به جاي سانتاكروز وارد زمين شد.
گلهاي بايرن در اين ديدار توسط پيزارو (48)، سانتاكروز (51)، شوان اشتايگر (71) و صالح حميدزيچ (84) به ثمر رسيد.
از اين بازي كه به قضاوت آلبرتو مالنسو از اسپانيا انجام شد، 63 هزار تماشاگر ديدن كردند.
-
دیدار رفت فینال جام حذفی کشور امروز بین ÷یروزی تهران و س÷اهان اصفهان به قضاوت محمد ترکی برگزار میشه .
-
اميدوارم پرسپوليس مسابقه رو ببره و به نظر من با اين بازيكنان جديد ميتونه اين كارو بكنه
-
ديدار رفت جام حذفي به تساوي يك بر يك پايان يافت و نتيجه در اصفهان معلوم خواهد شد .
-
در هفته دوم ليگ دو تيم فولاد و سايپا با هم بازي دارند .
ديدار علي دايي با مايلي كهن ديدني است
-
تيم فوتبال رئال در ليگ قهرمانان اروپا با دو گل از ---- فرانسه شكست خورد.
-
مورينيو:
نميتوانستم ريسك كنم
خوزه مورينيو، سرمربي تيم فوتبال چلسي از عملكرد مطبوعات به علت خدشهدار كردن اعتبار فرانک لمپارد به شدت انتقاد كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ در دور رفت مرحله گروهي از رقابت هاي ليگ قهرمانان چلسي موفق شد با نتيجه 2 بر صفر وردربرمن را مغلوب سازد. زننده گل اول چلسي مايکل اسين و زننده گل دوم از روي نقطه پنالتي ميشائيل بالاك آلماني بودند.
مطبوعات انگلستان نيز دليل رفتار مورينيو مبني بر اينكه بالاك را به جاي لمپارد به عنوان زننده پنالتي دقيقه 68 انتخاب كرد، عملكرد ضعيف و ناتواني لمپارد در به ثمر رساندن پنالتي اعلام كردند.
اما مورينيو با انتقاد شديد از مطبوعات و همچنين حمايت از لمپارد، در مصاحبهاي در اين خصوص اظهار داشت: "اين بازي، بازي حساسي بود و من نميخواستم ريسك كنم، چون احساس كردم لمپارد آمادگي زدن اين پنالتي را ندارد، بنابراين ترجيح دادم تا اين مسووليت را برعهده بالاك قرار دهم. البته اگر در آينده باز هم موقعيتي براي زدن پنالتي پيش آيد لمپارد نيز آرامش و اعتماد به نفس كامل داشته باشد، از او استفاده خواهم كرد.
عدم استفاده از مهارت وي در زدن پنالتي در ديدار برابر وردربرمن به اين معنا نبود كه او نميتواند در زدن اين ضربات موفق باشد."
وي در ادامه افزود: "من حتي به خود لمپارد نيز گفتم كه اگر واقعاً تيم به گل شدن پنالتي نياز نداشت، مهم نبود كه موفق شود يا خير، اما اين پنالتي ميتوانست تثبيت كننده كسب سه امتياز اول در ليگ قهرمانان باشد، اما متاسفانه مطبوعات ناكامي لمپارد در پنالتي برابر چارلتون را بهانه قرار داده و اين موضوع را خيلي بزرگ كرده و اعتبار و توانايي لمپارد را زير سوال بردهاند. در صورتي كه خود لمپارد دليل اين كار مرا به خوبي درك كرده است و در مورد عدم موفقيت او در زدن پنالتي برابر چارلتون نيز بايد بگويم اگر مطبوعات تنها اين ديدار را به ياد دارند، من دو سال پيش را يعني زماني كه لمپارد بيش از ده پنالتي را كه اهميت زيادي نيز داشتند، به گل تبديل كرد، به خاطر ميآورم، به همين دليل بايد با او با احترام بيشتري رفتار كرد."
مورينيو در ادامه با حالت تمسخر گفت: "شايد هم از ديدگاه مطبوعات لمپارد به اين علت ضعيف عمل كرده و گناهكار بوده چون تاكنون گلهاي زيادي براي چلسي به ثمر رسانده است. او در بازيهاي زيادي حتي بازيهاي ملي با آمادگي صد در صد حضور داشته و براي حضور در چندين بازي پي در پي ركورددار بوده و در نهايت گناهكار و مقصر است، زيرا يك بازيكن فوقالعاده به حساب مي آيد!"
با اين كه چلسي پيروز اين ميدان شناخته شده، اما سرمربي آبي پوشان به نظر ميرسد بيشتر از اينكه به خاطر اين پيروزي خوشحال باشد از دريافت چهار كارت در اين ديدار ناراضي و عصباني است.
پس از آنكه بالاك موفق شد پنالتي دقيقه 68 را تبديل به گل كند، درست دو دقيقه بعد دروگبا و در دقايق 82 و 84 نيز لمپارد و كول كارت زرد گرفتند.
مورينيو به طور كلي در مورد بازي گفت: "نتيجه بازي رضايتبخش بود، زيرا در اولين مرحله از رقابت هاي ليگ قهرمانان توانستيم موفق شويم و به نتيجه دلخواه خود برسيم. عملكرد بازيكنان در نيمه اول بسيار خوب بود و بازي را تحت كنترل داشتند، به ويژه با پاسهاي خوب بولاهروز و اشلي كول فرصتهاي خوبي براي گلزني به وجود آمد.
در نيمه دوم عملكرد بازيكنان حريف تا وقتي كه گل دوم ما ثبت شود بهتر از ما بوده و قدرتمندتر از بازيكنان ما بازي ميكردند و با توجه به فشاري كه بر تيم ما حاكم بود، بايد در خط دفاعي قدرتمندتر عمل ميكرديم، اما آنها حتي به رغم فرصتهاي زيادي كه براي گلزني داشتند، نتوانستند از اين فرصت ها استفاده كنند تا اينكه گل دوم ما به ثمر رسيد و از آن به بعد بار ديگر كنترل بازي به دست ما افتاد، اما متاسفانه ناراحتي ناشي از دريافت چهار كارت زرد در اين ديدار بر شادي و خوشحالي حاصل از اين دو گل غلبه كرد و به نوعي موجبات نارضايتي خود من و بازيكنان را فراهم ساخت."
مورينيو با انتقاد از عملكرد واساراس، داور يوناني ديدار سهشنبه شب، گفت: "تفاوت ميان گروه آسان و سخت در اين است كه چون در گروه آسان تنش استرس و فشار كمتر است، كارت زردي نيز وجود ندارد، اما در گروه سخت درست عكس اين موضوع صدق ميكند. به بازيهاي سه شنبه نگاه كنيد، بارسلونا يك كارت، رم يك كارت و چلسي چهار كارت دريافت كردهاند. به عقيده من اگر دروگبا كه كارت زرد دريافت كرده است، ديه گو نيز كه درست همان موقعيت دروگبا را داشت بايد كارت زرد ميگرفت. در مورد تري و لمپارد نيز بايد بگويم آنها هم به ناحق كارت زرد گرفتند. بازيكنان من بازيكنان خشني نيستند و در فوتبال انگلستان به ندرت كارت زرد ميگيرند، در صورتي كه در فوتبال اروپايي كارتهاي زيادي مقابلشان قرار مي گيرد كه به عقيده من اين يكي ديگر از توطئههاي يوفا عليه چلسي است. در غير اين صورت آيا فكر ميكنيد ما آن قدر وحشيانه عمل كرديم كه مستحق دريافت چهار كارت زرد بوديم؟!"
-
سيسينيو به رم ميرود
مقامات باشگاه رم در خصوص به خدمتگيري قرضي سيسينيو، بازيکن برزيلي رئال مادريد با سران اين باشگاه اسپانيايي به توافق رسيدند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ به نظر مي رسد اين ملي پوش برزيلي خود نيز تمايل زيادي براي ترك برنابئو دارد، اما بايد تا فصل نقل و انتقالات زمستاني در ماه ژانويه صبر كند.
رامون كالدرون، رياست باشگاه رئال ابداً قصد ندارد سد راه سيسينيو شود و در هفته آخر فصل انتقالات تابستاني نام او را در ليست فروش قرارداده بود.
فرانكو بالديني، وكيل دوم باشگاه رئال كه اخيراً در باشگاه رم مدير روابط عمومي بوده، با فعاليت زيادي در اين امر همكاري ميكند.
-
فيگو: بد بازي كرديم
لوئيس فيگو، هافبك پرتغالي تيم اينتر معتقد است كه اعضاي تيمش بازي چندان خوبي را مقابل اسپورتينگ ليسبون در رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا به نمايش نگذاشته اند.
فيگو پس از شكست يك بر صفر اينتر در برابر اسپورتينگ ليسبون، باشگاه سابقش گفت: "با آن كه خوب بازي نكرديم، اما نبايد اين شكست را يك درام بزرگ تلقي كنيم. بهتر است الان كه از فرصت كافي براي جبران برخورداريم شكست بخوريم تا بعداً كه نشود آن را جبران كرد. با اين حال اين دليل، توجيه خوبي براي اين شكست بسيار بد ما نيست. ما بايد از اشتباهات خود در اين بازي عبرت بگيريم و بپذيريم كه امشب همان تيمي كه سوپرجام را فتح كرد و شروع خوبي را در اين ليگ به معرض نمايش گذاشت، نبوديم، اما بايد قبول كنيم كه اسپورتينگ تيمي فوق العاده است كه در اين ديدار خوب توپ زد و مانع اجراي بازي هميشگي ما شد. ما در انتقال توپ به اطراف مشكل داشتيم و اين موضوع بر عملكرد تك تك افراد تيم تاثير سوء گذاشت."
-
استعفاي نظري جويباريسرپرست تيماستقلال
درپي بروز مشكلات متعدد در باشگاه استقلال تهران علي نظري جويباري قائممقام و سرپرست اين باشگاه از سمت خود استعفا كرد .
به گفته منابع آگاه علتاصلي استعفاي نظري جويباري مشخص نشدن وضع مديريت و به دنبال آن شرايط نامساعد حاكم بر تيم بوده است.
به گفته اين منابع احتمال استعفاي امير قلعه نويي نيز از سمت مدير فني استقلال قوت گرفته است.
پيش از اين نيز محمدحسين قريب مدير عامل باشگاه از سمت خود استعفا كرده بود .
-
در مهمترين بازي جام باشگاههاي اروپا تيم ---- به مصاف رئال مادريد ميرود .
درادامه دور رفت از مرحله گروهي رقابتهاي فوتبال جام قهرماناناروپا امشب ديناموكيف اوكراين با استوا بخارست روماني,---- فرانسه بارئال مادريد ,كوپنهاگن دانمارك با بنفيكا پرتغال,منچستريونايتد باسلتيك اسكاتلند,هامبورگ با آرسنال, پورتوپرتغال با زسكا مسكو,اندرلخت بلژيك باليل فرانسه و ميلان ايتاليا باآ ا ك آتن ديدار ميكنند.
درهمين چارچوب ديشب در مهمترين بازيها چلسي 2 بر صفر وردربرمن را شكست داد, بارسلونا با 5 گل لفسكيصوفيه را در هم كوبيد, بايرن مونيخ 4 بر صفر اسپارتاك مسكو را برد دراين بازي عليكريمياز دقيقه 81 به جاي سانتاكروز وارد زمين شد , اسپورتينگ ليسبون با يك گل از سد اينتر ايتاليا گذشت و والنسيا 4 بر2 المپياكو يونان را شكست داد .
-
مسابقات فوتبال ليگ قهرمانان اروپا در شهرهاي مختلف اروپايي پيگيري شد .
نتايج ديدارهاي ديشب " چهارشنبه شب " به شرح زير است:.
در گروه "اي" تيم ---- موفق شد در زمين خود رئال مادريد را دو بر صفر شكست دهد.
ديناموكيف نيز چهار بر يك از استوا بخارست شكست خورد.
در اين گروه استوا بخارست و ---- سه امتيازي هستند.
در گروه "اف" منچستر يونايتد سه بر دو از سد سلتيك گلسكو گذشت و ديدار كپنهاگ با بنفيكا ليسبون پرتغال به تساوي بدون گل انجاميد.
در اين گروه منچستر با سه امتياز صدر نشين است و بنفيكا و كپنهاگ يك امتياز دارند.
در گروه "جي" ديدار اف ث پورتو با زسكا مسكو به تساوي بدون گل انجاميد و آرسنال با نتيجه دو بر يك در خانه هامبورگ به پيروزي رسيد.
در اين گروه آرسنال با سه امتياز صدر نشين است و زسكا و پورتو يك امتياز دارند.
در گروه "اچ" اندرلخت و ليل به تساوي يك - يك دست يافتند و ميلان سه بر صفر آي اي كا آتن را شكست داد.
دراين گروه ميلان با سه امتياز صدر نشين است .
-
از پرسپوليس راضى بودم! دنيزلي: خنده مرا در اصفهان خواهيد ديد
مصطفى دنيزلى همچنان تيمش را بخت اول کسب عنوان قهرمانى جامحذفى مىداند.
سرمربى پرسپوليس پس از خاتمه مسابقه به خبرورزشى گفت: بازى کاملاً در اختيار ما بود و تا دقيقه 75 بسيار خوب بوديم اما رشتههايمان در آخرين دقايق پنبه شد. البته مصدوميت الونگ الونگ هم مزيد بر علت شد تا از کسب پيروزى محروم شويم.
دنيزلى ادامه داد: سپاهانىها زمين ورزشگاه آزادى را با لبخند ترک کردند اما فراموش نکنيد که يک جدال 90 دقيقهاى ديگر هم باقىمانده و مهم اين است که کدام تيم در ورزشگاه نقشجهان با لب خندان ميدان را ترک کند. هواداران پرسپوليس، خنده من و شاگردانم را در اصفهان خواهند ديد و از شادى ما خوشحال خواهند شد.
وى در خاتمه مدعى شد با توجه به حضور يک ماهه در پرسپوليس از عملکرد تيمش راضى بوده است.
-
نتيجه سفر از شرق تا غرب آسيا دو پله صعود در رنکينگ جهاني!
سفر تيمملى از شرق تا غرب آسيا و کسب چهار امتياز در رقابتهاى مقدماتى جام ملتهاى 2007 سبب شد تيمملى ايران در آخرين ردهبندى فدراسيون جهانى فوتبال (فيفا) دو پله صعود را تجربه کند. تيم ايران با نوزده امتياز مثبت و 658 امتياز در حال حاضر در رده چهل و سوم جهان است.
نکته جالب در مورد رنکينگ فيفا سقوط سه پلهاى قهرمان جامجهانى 2006 يعنى ايتاليا است، پنج تيم ابتدايى رنکينگ را با هم مرور مىکنيم.
-1 برزيل - 1754 امتياز
-2 فرانسه - 1534 امتياز
-3 آرژانتين - 1492 امتياز
-4 انگلستان - 1477 امتياز
-5 ايتاليا - 1474 امتياز
رنکينگ در آسيا
تيمملى ايران همانند ماه گذشته در رده دوم قاره آسيا جاى گرفت اين در حالى است که تيم ايران در حال حاضر 78 امتياز با تيمملى کره فاصله دارد. ليست پنج تيم برتر قاره آسيا به قرار زير است.
-1 استراليا - 727 امتياز
-2 ايران - 658 امتياز
-3 ژاپن - 594 امتياز
-4 کرهجنوبى - 580 امتياز
-5 ازبکستان - 492 امتياز
-
يک نيمه پرسپوليس، يک نيمه سپاهان سرنوشت قهرمانى به نقشجهان کشيد پرسپوليس تهران يک
گل: نيکبختواحدى (45)
اخطار: ماماني، شيثرضايى و مسعود زارعى
بهترين بازيکن: حسين بادامکى
بازيکنان پرسپوليس: فرشيد کريمى (2) ابوالفضل حاجىزاده (2) شيث رضايى (5/1) الونگالونگ (3) -76 مسعود زارعى (2) ابراهيم اسدى (2) -46 روبرت ساها (2) مهرزاد معدنچى (2) فرزاد آشوبى (2) محمدرضا مامانى (5/2) -58 داود سيدعباسى (2) پژمان نورى (2) عليرضا نيکبختواحدى (3) و حسين بادامکى (5/3)
سرمربي: مصطفى دنيزلى
سپاهان اصفهان يک
گل: حميد شفيعى (73)
اخطار: جلال اکبرى و ابوالهيل
بهترين بازيکن: محمد نورى
بازيکنان سپاهان: آرمناک پطروسيان (5/2) هادى عقيلى (5/2) محسن بنگر (5/2) حميد عزيززاده (5/2) جلال اکبرى (3) عبدالوهاب ابوالهيل (2) محرم نويدکيا (2) -69 عماد رضا (3) هادى جعفرى (5/2) ابراهيم لوينيان (5/2) حميد شفيعى (4) -83 جواد ماهرى (5/1) و سيدمهدى سيدصالحى (2) -46 محمد نورى (5/4)
سرمربي: لوکا بوناچيچ
داور: محسن ترکي، کمکها: حسن کامرانىفر و حسين خانبان، داور چهارم: تورج حقوردى
ناظر داوري: هادى دزفولى
نماينده سازمان ليگ: محمد فنايى
ورزشگاه آزادي، تماشاگر: 75 هزار نفر
پرسپوليس نيمه اول تيم برتر ميدان بود. 3 موقعيت گل شامل يک پنالتى و موقعيت ندادن به حريف اصفهانى ادعاى ما را تأييد مىکند اما در نيمه دوم اين سپاهان بود که 3، 4 موقعيت خوب به دست آورد و يک گل هم زد. پديده سپاهان در اين بازى محمد نورى بود که هر کار خواست کرد اما شفيعى درست مثل بازى با ملوان يک گل خوب زد تا سرنوشت قهرمانى به نقش جهان کشيده شود.
در نيمه مربيان تعويضهاى مصطفى دنيزلى جواب نداد. البته نمىتوان او را تنها مقصر ناکامى نسبى پرسپوليس دانست اما بهرحال تعويضهاى او هيچ حرکت مثبتى در تيم ميزبان ايجاد نکرد.
لحظات ديدنى
دقيقه 3: سانتر مامانى با ضربه سر خوب بادامکى به شکل خطرناکى از کنار دروازه سپاهان به اوت رفت.
دقيقه 42: با خطاى هادى عقيلى روى بادامکي، ترکى نقطه پنالتى را نشان داد اما معدنچى در دو نوبت ضربات پنالتى را خراب کرد!
دقيقه 45: حرکت عالى بادامکى و ارسال دقيق او با ضربه پاى راست نيکبخت ورزشگاه آزادى را منفجر کرد.
دقيقه 73: پاس عماد رضا به شفيعى رسيد و او با شوتى ديدنى دروازه پرسپوليس را باز کرد تا کار پرسپوليس مشکل شود.
دقيقه 86: حرکت و ضربه بسيار ديدنى محمد نورى به شکل خطرناکى از روى دروازه پرسپوليس به اوت رفت.
دقيقه 87: پاس عالى نورى به لوينيان رسيد اما ضربه او به اوت رفت.
اتفاقات ويژه
* يکى از تماشاگران پرسپوليس ناگهان در وسط زمين ديده شد! ما که دليل خوشحالى او قبل از گل پرسپوليس را نفهميديم.
* دنيزلى در نيمه دوم سه بازيکن کاملاً دفاعى را وارد ميدان کرد.
* با بيرون رفتن نويدکيا سپاهان جان گرفت. نيمکتنشينان آنها بعد از گل مساوى همگى به داخل زمين رفتند.