از بابت موارد فوق کاملا مطمئن هستم به غیر از حافظه پرینتر .نقل قول:
چطور آنرا چک کنم ؟ باید در خصوص آن چه کاری انجام دهم ؟ آیا باید خالی شود ؟
اگر ممکنه در این مورد بفرمایید .
بسیار ممنون .
Printable View
از بابت موارد فوق کاملا مطمئن هستم به غیر از حافظه پرینتر .نقل قول:
چطور آنرا چک کنم ؟ باید در خصوص آن چه کاری انجام دهم ؟ آیا باید خالی شود ؟
اگر ممکنه در این مورد بفرمایید .
بسیار ممنون .
استارت رو باز کنید و به ثسمت پرینترها برید.نقل قول:
و روی پرینتر مورد نظر کلیک کنید و داخل کادر ببینید فایلی وجوددارد یا نه؟
با سلام خدمت بچه های فروم.
من ویندوزم را عوض کردم و حالا دوباره پرینتر رو نصب کردم و وقتی توی آفیس می خواهم مطلبی روی ورق A4 پرینت بگیرم تقریبا از یک چهارم ورق اونطرف تر چاپ میکنه یعنی روی برگه فیت نیست و از نصفه می افته چکار کنم.از داخل Settings خود پرینت هم درست کردم روی A4 ولی درست نشد.
من پرینترم رو شارژ کردم نمیدونم چرا مثل اولش پررنگ نمی زنه رو تونر من نوشته ساخت ژاپن پرینتر من canon lpb3100 است و رفتم نماینگی گفتن تونر hp 1005 بااین نوع پرینتر یکی است این قوطی رو 7000 تومان خریدم آیا کیفیت تونر این مدل خوب هست یا نه ؟ چکارکنم بهتره؟کسی از این مارک تونر استفاده کرده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ببين فقط از پرينت توي office مشكل داري يا هميشه.نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي آفيس سايز كاغذ رو روي a4 بذار. پيشفرض روي letter هست.
حاشيه ها (margins) رو تنظيم كن.
از توجهتون ممنون.فقط توی آفیس هست.توی ورد پد اینطور نیست.حاشیه ها رو درست کردم.هم توی تنظیمات پرینتر و هم توی آفیس سایز صفحه روی A4 هست.فکر کنم مشکل از آفیسه نه؟نقل قول:
ی سوال می پرسم می دونم تکراری هستش ولی هر کسی ی جوابی داده توی فروم برای همین دوباره می پرسم
من پرینترم canon 2900 هستش، خودم با پودر 1200 شارجش کردم ولی چون مگنت رو خوب جا نزده بودم گوشه ی کاغذ رو سیاه می کرد
رفتم دادم بیرون برام درستش کرد، الان کمرنگ پرینت میگیره
چیکار کنم درست بشه ؟
احتمال 99 درصد!نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از پرينت توي preview نگاه كن ببين چطوريه.
---------- Post added at 05:17 AM ---------- Previous post was at 05:14 AM ----------
معمولا بعد از شارژ اگه كمرنگ بزنه درام رو عوض ميكنيم.نقل قول:
سلام خسته نباشید مدل پرینتر من Samsung-SCX 3200 هست که سه کاره است . متاسفانه من یک مشکل باهاش پیدا کردم وقتی میخوام پرینت بگیرم از داخل PC صفحه برای پرینت لود میشه ولی اصلا پرینت نمیگیره و عمل نمیکنه در حالی که کاغذ هم هست در مورد اسکنر هم همینطور وقتی بعد اینکه میزنم پرینت بگیره ( نمیگیره ) میرم اسکن بگیرم از فوتوشاپ ارور میده Scanner Device Is Not Responding Plz Check that it is turned on and Connected to PC ولی وقتی کابل USB رو قطع و وصل میکنم اسکن میگیره ولی پرینت نه ... . چیکار باید بکنم ؟ مشکلش چی هست ؟
میشه بپرسم درام چه بلایی سرش میاد که کمرنگ چاپ می کنه ؟
سلام من پرينتر سامسونگ ام ال 1640 دارم كه از امروز داره صفحه رو سياه ميكنه كسي ميتونخ راهنماييم كنه كه چيكارش كنم؟
سلام من پرينتر سامسونگ ام ال 1640 دارم كه از امروز داره صفحه رو سياه ميكنه كسي ميتونه راهنماييم كنه كه چيكارش كنم؟
اينم نمونه پرينتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " target="_blank">http://forum.p30world.com/<a href="h...g - 2.5 Mb</a>
---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " target="_blank">http://forum.p30world.com/<a href="h... - 22.6 Kb</a>
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
کســـــی نیست جواب بـــــــــــــده ؟!!!!!!!
مدل پرینتر من Samsung-SCX 3200 هست که سه کاره است . متاسفانه من یک مشکل باهاش پیدا کردم وقتی میخوام پرینت بگیرم از داخل PC صفحه برای پرینت لود میشه ولی اصلا پرینت نمیگیره و عمل نمیکنه در حالی که کاغذ هم هست در مورد اسکنر هم همینطور وقتی بعد اینکه میزنم پرینت بگیره ( نمیگیره ) میرم اسکن بگیرم از فوتوشاپ ارور میده Scanner Device Is Not Responding Plz Check that it is turned on and Connected to PC ولی وقتی کابل USB رو قطع و وصل میکنم اسکن میگیره ولی پرینت نه ... . چیکار باید بکنم ؟ مشکلش چی هست ؟
آنچه كه مسلم هست اينه كه درام بايد بر اثر تابش ليزر باردار بشه و پودر رو جذب كنه ولي اون خاصيت رو از دست ميده. حالا بعد از معمولا 3 بار شارژ خاصيتش رو از دست ميده؟! پاك شدن مواد رساناي جريان برق كه معمولا توي كارتريج نو هست باعث ميشه؟(البته كم پيش مياد توي شارژ اول كمرنگ بزنه) و ...:31:نقل قول:
توي پرينتر هاي brother من يه كارتريج داشتم كه 20-30 بار هم شارژ شده ولي يك ذره هم كمرنگ نشده. ولي عكسش توي اين پرينتر هاي جديد اچ پي و كانن و ... كه كارتريج كوچيك دارند خيلي زود خراب ميشه.
چطور شد كه اينطور شد؟نقل قول:
كثيف كردن كاغذ اغلب از فوم هست. ابتدا بايد سرويسش كنيد و اگه درست نشد تعويض كنيد.
من می خواستم مخزن رو سوراخ کنم ی کوچولو از اونجا پودر بریزم بعدش ببندم درش رونقل قول:
به هر کی گفتم گفت این کار رو نکن و این حرفا !
ولی به نظر خودم به جای اینکه 2 ساعت باز کنم کارتریج رو این کار رو می کردم خیلی بهتر بودش
سلام پرینترم canon lbp-1120
سیستمم win7-64bit
برای نصب پرینتر چکار کنم؟
نه بابا اين چه كاريه سوراخ كني كارتريج رو بعد با چي ميخواي پرش كني!نقل قول:
بايد كارتريج باز بشه پودر هاي قبلي و همينطور پودرهاي سوخته خارج بشه و تميز و زيبا و مطمئن مي بندي سرجاش.
شارژ كارتريج كه كار استانداردي نيست بايد بري پول بدي بخري يه دونه وقتي نداري كه بدي خيلي خونسرد شارژ ميكني هر كدوم از قسمت ها از فوم و درام و بليد و مگنت و كاست و ... خراب شد هم عوض ميكني:31:
---------- Post added at 02:43 AM ---------- Previous post was at 02:42 AM ----------
بگرد دنبال درايورش اگه پيدا نكردي درايور هاي ويستا رو براش گير بيار. اگه نشد فكري ديگه ميكنيم برات(خرج داره!)نقل قول:
دفعه ی بعدی که پودرم تموم شدش کارتریج رو سوراخ می کنم مخزنش رو پودر میریزم توش ، قسمت سوراخ شده رو هم با چسب می بندمنقل قول:
نتیجه رو هم به دوستان اطلاع میدم
تهش اینه که خراب میشه میرم یکی دیگه میگیرم ولی به نظرم این ایده ی من یک ایده ی بسیار عملیاتی هستش :31:
ممنون كه جواب دادي من كاري نكردم دفعة آخري كه تانكش رو پر كردم و كارتريج رو گذاشتم اين طوري شدنقل قول:
حالا فوم كدومش هست من فقط از اجزاي كارتريج درام و بليد رو ميشناسم و ميدونم كه از درام نيست چون عوضش كردم درست نشد لطفا اگر ميشه فوم رو تصويري بهم نشون بدين با تشكر
دوستـــان کسی نیست به عرایض بنده گوش کنه ؟!!!!!!
مدل پرینتر من Samsung-SCX 3200 هست که سه کاره است . متاسفانه من یک مشکل باهاش پیدا کردم وقتی میخوام پرینت بگیرم از داخل PC صفحه برای پرینت لود میشه ولی اصلا پرینت نمیگیره و عمل نمیکنه در حالی که کاغذ هم هست در مورد اسکنر هم همینطور وقتی بعد اینکه میزنم پرینت بگیره ( نمیگیره ) میرم اسکن بگیرم از فوتوشاپ ارور میده Scanner Device Is Not Responding Plz Check that it is turned on and Connected to PC ولی وقتی کابل USB رو قطع و وصل میکنم اسکن میگیره ولی پرینت نه ... . چیکار باید بکنم ؟ مشکلش چی هست ؟
فكر كردم جواب شما رو دادم عجيبه:31:نقل قول:
دستگاه شما سه كاره است پس اولين كار اينكه كه كاري به كامپيوتر نداريم و يك عدد كپي مي گيريم!
يا كپي مي گيره يا نمي گيره!!!
اگه بگيره پس احتمالا از كابل و درايور و ويندوز و ... است. در غير اينصورت ممكنه ارور تونر ميده(كه البته با چراغ هم نشون ميده) كه پرينت نمي گيره. كه در اونصورت بايد به فكر ريست باشيد.
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------
فوم يه استوانه مشكي رنگ هست توي دست ميگيري و فشارش بدي حس ميكني كه اسفنج فشرده است:31: دقيقا موازي درام هست و مماس به درام. كارش اينه كه بعد از اينكه پودرها روي كاغذ منتقل شد سطح درام رو تميز كنه.نقل قول:
فكر كنم ديگه استادي ميتوني پيداش كني نتونستي بگو يه فكري ميكنيم برات.
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
حرفي نيست الان بعضي ها هم توي بازار اينجور شارژ ميكنن يه هويه دارند مخصوص اين كار كه به بدنه كارتريج ميزنن و يه سوراخ گرد ايجاد ميشه.بعد با چسب در سوراخ رو مسدود ميكنن!نقل قول:
از نظر من شارژ اصولي اينه كه كسي نفهمه شارژ شده. و كامل كارتريج سرويس بشه و تحويل مشتري بشه!
من واسه خودت گفتم خواه پند گير خواه هر چي دوست داري بگير :31:
میشه آموزش شارژ و نکات استفاده و بهینه کردن پرینتر با این مدل رو بزارین...
hp laserJet p1102 :31:
مدتیه میخام یه پرینتربخرم مخصوص چاپ عکس.
بعدازکلی تحقیق به این نتیجه رسیدم که بین مدلهای 6کارتریجه photosmart hp یکی رو بخرم مثل D7263 یا D7463 یا 7360و... منتهی هرجارفتم گفتن این ملها قدیمیه و جایی پیدا نمیشه
مدل c510 بود که قیمتش 500000-600000 تومن بود!!!که نمیخام اینقد هزینه کنم
البته چندتا 4کارتریجه hp پیدا کردم مثل مدل photosmart-plas و B209
البته بعضی ها پرینترepson p50 رو برام معرفی کردن
حالا موندم تو دو راهی!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم epson p50 رو بگیرم یا یکی از مدلهای 4کارتریجه hp رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگر کسی منو از این دو راهی در بیاره
فوم يه استوانه مشكي رنگ هست توي دست ميگيري و فشارش بدي حس ميكني كه اسفنج فشرده است:31: دقيقا موازي درام هست و مماس به درام. كارش اينه كه بعد از اينكه پودرها روي كاغذ منتقل شد سطح درام رو تميز كنه.
فكر كنم ديگه استادي ميتوني پيداش كني نتونستي بگو يه فكري ميكنيم برات.
تشكر محمدجان
فوم رو پيدا كردم حسابي تميزش كردم الان بد نيست اما وقتي هفت هشت ده تايي بزنم دوباره كم كمك شروع به كثيفي ميكنه قيمت فوم تو بازار چنده ؟ پيدا ميشه يا قابل تعميره؟ اين فوم را حالا بايد چيكارش كنم؟
ممنــــون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه کپی هم نگرفت متاسفانه . ریست کردن سخته ؟ آموزشی چیزی میشه پیدا کرد ؟ اگه نه هزینش حدودا چقدر میشه ؟
نقل قول:
دوست عزیز اگه میخوای پولتو دور بریزی و کیفیت بد داشته باشی حتما اچ پی بخر مدل و چند کارتریج بودنش مهم نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه دنبال کیفیت و دستگاه درست حسابی هستی حتما اپسون بخر
مراجعه كنيد به آموزش هاي آقا مهران گرجي در اين تاپيك:نقل قول:
---------- Post added at 02:13 AM ---------- Previous post was at 02:09 AM ----------
معمولا من وقتي چاره اي نيست براي فوم قبل از تعويض اون رو با آب ميشورم 80 درصد موارد مشكلش حل ميشه. با يه اسفنج نرم و كمي مايع ظرفشويي كف درست كن و كامل بشور و بعد با آب و بعد هم بذار خشك بشه. البته مهمه كه با سيم ظرفشويي و اسكاچ نيوفتي به جونش چون خط بندازي روش كاريش نميشه كرد بعد بذار سرجاش.نقل قول:
اگه اذيت كرد شما رو يه فوم بخر براش. چند هزار تومن بيشتر نميشه و راحت پيدا ميشه.
---------- Post added at 02:15 AM ---------- Previous post was at 02:13 AM ----------
آموزش شارژ از اينجانقل قول:
نكات هم اينكه كاغذ منگه دار و سوزن دار و ... بهش نده!
روي كاغذ هاي گلاسه هم پرينت نكن باهاش.
مورد خاصي نداره!
سلام. یه پنج سالی هست پرینتر hp1018 رو دارم این اواخر کناره های کاغذ رو سیاه میکنه و یه خط عمودی همیشه پرینت میکنه که متوجه شدم به خاطر شیاریه که روی سطح (اسمشو نمیدونم)! هست. حالا با توجه به قیمت بالای کارتریج نو، تعویض کنم یا قابل تعمیر هست؟
با اجازه بزرگان ميخواستم جواب دوستمون و بدمنقل قول:
اون چيزي كه روش شيار افتاده درام هستش كه قابل تعويضه و همان خطي كه تو پرينت مياد مال اونه
درام: يك استوانه آبي يا سبز رنگ هست بايد تعوضش كني احتمالا مشكلت حل ميشه
سلام میخواستم بدونم الان قیمت ریست کردن سامسونگ SCX - 3200 حدودا چقدر میشه؟!
پرینتر من اپسون p50 هست...وقتی نوشته رنگی چاپ میکنم نوشتها رنگش قاطی میشه و خوب در نمییاد در صورتی که واسه عکس همچین مشکلی ندارم...هد کلین هم مشکل رو حل نکرد
در ویندوز سون وقتی منو استارت رو باز میکنیم در سمت راست دیوایس اند پرینترز هستش .نقل قول:
بعد از رفتن به دیوایس اند پرینترز روی آیکون پرینتر کلیلک کردم .
کادری وجود ندارد فقط صفحه ای نمایش داده میشود مبنی بر لینک زیر :
با سلام خدمت دوستان
من یک پریتر HP 1132 که 3 کاره هستش دارم
یک مشکلی که داره اینه که وقتی میخوای از یک برگه A4 کپی بگیری تمام صفحه رو کامل کپی نمیگیره 2 سانت از پایین صفحه رو نمیگریه
دقت کردم وقتی داره اسکن میکنه لامپ اسکن تا یک خطی هست به نام LTR میگیره که 2 سانت تا آخر صفه هستش و 2 سانت بدش که زده A4 نمیاد حالا باید چیکار کنم که اسکن برای کپی کامل بگیره ؟؟؟
نا گفته نماند که اسکن درست مثلا اگه یک عکس A4 بخوام بگیرم تا آخر اسکن میکنه و فایل عکس هم کامل هستش اما در حالت کپی نه تا آخر نمیگیره تا قسمت LTR میگیره و زمانی که اسکن کامل نیست پرینت هم کامل نیست
ممنون میشم از دوستان کسی اگه اطلاعی داره منو راهنمایی کنه
معمولا من وقتي چاره اي نيست براي فوم قبل از تعويض اون رو با آب ميشورم 80 درصد موارد مشكلش حل ميشه. با يه اسفنج نرم و كمي مايع ظرفشويي كف درست كن و كامل بشور و بعد با آب و بعد هم بذار خشك بشه. البته مهمه كه با سيم ظرفشويي و اسكاچ نيوفتي به جونش چون خط بندازي روش كاريش نميشه كرد بعد بذار سرجاش.
اگه اذيت كرد شما رو يه فوم بخر براش. چند هزار تومن بيشتر نميشه و راحت پيدا ميشه.
---------- Post added at 02:15 AM ---------- Previous post was at 02:13 AM ----------
با شستن و كف مالي فوم هم درست نشد. نميدونم اگه فوم نو بخرم درست ميشه يا بايد كارتريج نو بخرم؟ نظر شما چيه محمد عزيز؟
کسی از دوستان نمیتونه مشکل منو حل کنه
خرجش چقدره؟
سلام فتوكپي من توشيبا 3560 است بعضي مواقع وسط كاغذ رو كمي لا ميده و اين باعث ميشه وقتي دورو ميزنم اون روي ديگش خوب نمي افته. خواهش مي كنم دوستان راهنماييم كنند. مشكل از هيتره يا ناخونكاش يا جاي ديگه؟
نه بابا كارتريج نو كه خيلي هزينه ات زياد ميشه(البته اگه بگيري كه يه مدت راحتي)نقل قول:
بده به مراكز خدمات پرينتر يه نمونه پرينت هم بهش بده، يا اگه ميتوني با دستگاه ببر.
اون فومش رو عوض ميكنه برات 10-20 تا ميزني باهاش اگه درست شده بود پولش رو ميدي و مياي:31:
اگه بخري و بياريش و اشكال از جاي ديگه باشه ديگه نمي توني پسش بدي.