منم 860 هه خطم رو 8 مگ بسته شده البته
Printable View
منم 860 هه خطم رو 8 مگ بسته شده البته
یک سوال فنی وقتی با مودمم دارم با حداکثر پهنای باند خطم میگیرم دیگه بقیه مودم ها دیتایی ازشون رد نمیشه،الان خط نامحدود شاتلم مودمش زایکسله وقتی با خط دیگم که تازه راه افتاده دارم با 1.8 مگ بر ثانیه میگیرم کلا عملا اون یکی مودم دیتایی ازش رد نمیشه کسی میدونه چراا ؟
مودم اونی که باهاش دارم از شاتل لند میگیرم دیلینک 2750 یو 2 انتنه است کلا واسم عجیبه وقتی دارم دانلود میکنم اون یکی مودم اینجووری میشه اما وقتی دانلود نیست همه چیز اوکیه با تی پی لینکم تست زدم ولی بازم فرقی نکرد فک میکنم یک توضیح فنی باید داشته باشه کسی نظری نداره ؟
- - - Updated - - -
یک سوال فنی وقتی با مودمم دارم با حداکثر پهنای باند خطم میگیرم دیگه بقیه مودم ها دیتایی ازشون رد نمیشه،الان خط نامحدود شاتلم مودمش زایکسله وقتی با خط دیگم که تازه راه افتاده دارم با 1.8 مگ بر ثانیه میگیرم کلا عملا اون یکی مودم دیتایی ازش رد نمیشه کسی میدونه چراا ؟
مودم اونی که باهاش دارم از شاتل لند میگیرم دیلینک 2750 یو 2 انتنه است کلا واسم عجیبه وقتی دارم دانلود میکنم اون یکی مودم اینجووری میشه اما وقتی دانلود نیست همه چیز اوکیه با تی پی لینکم تست زدم ولی بازم فرقی نکرد فک میکنم یک توضیح فنی باید داشته باشه کسی نظری نداره ؟
بزی وقتا نت دیتا میره یا دان استریم بیشتر یا حتی پاینتر از قبل دوباره وصل میشه
نکنه مشکل از مودم باشه؟:n27:
نهنقل قول:
استریم خط رو روی مقداری قرار دادن که خطت نمیکشه برا همین هر دفعه که وصل میشه استریم متفاوته
خط میکشه ولی نمیدونم چرا در تایم مشخصی این مشکل پیش میادنقل قول:
از ۱ میره رو ۶ از ۶ میره ۲ از ۲ میره ۵
مودمتون چیه ؟نقل قول:
مودم رو خاموش میکنید سرد ک میشه روشن میکنید اکی میشه؟
D-Link DSL-2750Uنقل قول:
نه فرقی نمیکنه
احیانا نوسان snr ندارید؟نقل قول:
منظورم از نوسان اینه که نوسان شدید داشته باشه مثلا از 20 بپره روی 6
اگر نوسان snr داشته باشید احتمالش هست به خاطر نوسان اس ان آر باشه
آقا بالاخره منم شاتلی شدم، art1 یا ۱۲۸ نامحدود گرفتم. چند ساعت گذشته محدود که نشدم هنوز :))) خودشون گفتن تا ۱۶ گیگ محدود نمیشم، سرعت دانلودش حدودا ۱۲۰-۱۳۰
مشکلم چیز دیگه ایه، میخواستم بدون برای شما هم همه ۵ تومن هزینه رانژه دارین و ۱۵ تومن هزینه زورکی به اسم نصب و راه اندازی؟ چون کارشناس فرستادن برای نصب در صورتی که جایی ازت نمیخوان که انتخاب کنی کارشناس میخوای یانه
خودشون که گفتن هزینه رانژه س
ولی طبقه آخرین مصوبه جلسه ۲۳۷ تنظیم مقررات:
8 -در صورت درخواست مشترك براي راه اندازي تجهیزات انتهایی (مودم) از سوي ارایه کننده خدمت، هزینه آن به عهده مشترك
است که در این صورت سقف تعرفه راه اندازي خدمت، یکصد و پنجاه هزار(000،150 (ریال بوده و در صورت درخواست
مشترك، ارایه کننده خدمات موظف به نصب و راه اندازي تجهیزات انتهایی مشترکین خواهد بود.
11-تعرفه دایر کردن (رانژه) خطوط مشترکین حداکثر مبلغ هفتاد هزار(000،70(ریال و تعرفه تخلیه خطوط حداکثر مبلغ پنجاه
هزار(000،50(ریال می باشد. شرکت مخابرات ایران موظف است بر اساس مقررات ارایه امکانات پایهاي نسبت به دایر کردن و
یا تخلیه خطوط مشترکین اقدام کند.
هرچند تا حداکثر ۱۲ تومن آزادن که بالا ببرن ولی فک میکنم گرانترینشون برای پارس آنلاین بود که ۱۰ تومنه، (شاتل عملا ۲۰ تومن هزینه راه اندازی داره) مشکل اون ۱۵ تومن نیست، مشکل اینه، که اگه هزینه کارشناس باشه کارشون اشتباس، زورکی نمیشه که
حسته نباشی اشتباه خیلی بزرگی کردی آرت گرفتی وقتی این همه تخفیف خرید گیگ زده !!!!!! اصلا سایت مایت یا تلگرم رو چک نمی کنی ؟نقل قول:
لطف کن چند تا از مزایای آرت رو بگو که با نگرفتنش از دست میدادی ؟
الان بهترین موقع بود که راحت سرویس عالی بگیری ...
حدسم اینه از هیچ جا خبر نداری درسته ؟
دادا بیا بیا بزن، اعصاب نداریا، خوب ۱۰۰ گیگ ۱۰۰ روزه برام کمه، با ۱۲۸ نامحدود پارس آنلاین با سرعت ۴۰-۵۰ ماهی ۵۰ گیگ مصرف داشتم. کلا سرویسای آنلاین مث یوتیوب و اسپاتیفای زیاد استفاده میکنم، نمیخوام هر بار ویدئومیبینم برم حجممو چک کنم، دانلود هم بخوام ایرانسل وهمراه اول هستننقل قول:
یه مورد دیگه اینکه من همیشه یه ماهه میگیرم که اگه سرویسا تغییر کرد بالافاصله تخلیه کنم
کلا مخالف اینترنت حجمی هم هستم، سال ۸۹ اینترنتای نامحدود خیلی بیشتر و بهتر بودن ولی چون اکثرا با حجمی راحتن نامحدودا دارن حذف میشن، همونطور که میدونی تو اکثر کشورا اینترت حجمی جز پلنای فرعیه اونم نه ۱۰ گیگ و ۲۰ گیگ،
همینجوری پیش بره نامحدود همین دو سه تا شرکتم حذف میشه،
منم تقریبا مشکلم مثل شما هست با مودم 2730 ولی روی مودم قدیمیم tp8811 این مشکل رو ندارمنقل قول:
بنطرم یه مودم از دوست اشنا قرض بگیرید چک کنید
ببین یه کار نکن آدم به غلط کردن بیفته چرا خواسته بهت کمک کنه !!!!نقل قول:
اینجا همه به هم کمک می کنن مثل شما نمیان اینطوری برخورد کن !!!
به هر حال !!!!!!!
چیزی که من می بینم شما تعریف درستی از اینترنت نداری !!!!!!!!
کسی با سرعت 50 کیلو بایت میره تو یوتیوب دیگه ..... ولش!!!!!!!!!!!
wow اسپاتیفای با 50 کیلوبایت بر ثانیه ؟ مطمئنی مارو نگرفتی ؟ فیلترشو چیکار میکردی اونم با 50 کیلو رد میکردی حتما اونوقت با 20 کیلو موزیک گوش میدادی اونم از نوع house !!!!!!!!
شما با این سرویس بیش از 20 گیگ نمی تونی دانلود کنی بعدش شدید محدود میشی !!!!!!
ماهی هم 30 تومن باید بدی !!!!!!!
میشد 200 گیگ 110 تومن گرفت واسه 100 روز با سرعت 16 مگ !!!!!! + شاتل لند !!!
اگرم بد صحبت کردم که نکردم دیگه بزار به جساب بچگیم !!!!!!!!
هدف کمک بود .
بیخیال دادا اعصاب خودتو خورد نکن، دمت گرم که خواستی کمک کنی ولی چرا عصبی آخهنقل قول:
ولله من بدون هیچ مشکلی اسپاتیفای گوش میدادم ، یوتیوبم ۳۶۰ باز میکرد، ولی اون پارس آنلاین بود، اینجا هم اومدم ببینم چجوریه نامحدودش.
من ریلکسم فقط رکم برای همین فک می کنی عصبیم !!!!!!!!
در هر صورت اشتباه کردی از نظر من !!!!!!!
فرصت استثنایی خرید گیگ همیشگی نیست یعنی هر موقع خواستی هر وقت خودشون بخوان میزارن اگه قبلش میومدی اینجا خیلی بهتر می تونستی سرویستو انتخاب کنی .
ارت 1 اونم با 110 کیلو دانلود و یوتیوب و اسپاتیفای رفتن اونم فیلترش خیلی تجربه وحشتناکیه واقعا اعصاب قوی میخواد تحمل چنین چیزی اونم با وجودی که اینا سروهای خارج رو همیشه کلی محدود می کنن ...
کانال تلگرام شاتل :
دوستان گرامی،
در روزهای گذشته برخی از مشترکین شاتل برای پرداخت آنلاین صورت حساب های خود، با مشکلاتی در تراکنش های بانکی روبه رو شده اند.
دلیل بروز برخي از این تراکنش های ناموفق، مشکلاتی بوده است که در سامانه پرداخت شاپرک با درگاه الکترونیکی بانک ها وجود دارد.
ضمن سپاس از شکیبایی شما، مایل ایم به اطلاع برسانیم، با آن که این مشکل از دایره اختیارات شاتل خارج بوده است، همکاران ما برای برطرف شدن آن در حال انجام پی گیری های مورد نیاز با سامانه بانکی کشور هستند.
امیدواریم از این پس شاهد مشکلاتی از این دست نباشیم.
باسپاس
امور مشتریان گروه شرکت های شاتل
@
Shatel
سلام من تازه ثبت نام کردم منتظرم که خط رانژه بشه ، یه سوال ساده داشتم اینکه شاتل میخواد شبانش رو حذف کنه؟
با اجازه بزرگترا بله
خیلی ممنونم ، البته من ارت ۳ گرفتم چون دوتا خط دارم میخواستم روی خط دوم یه سرویس محدود بگیرم که میبینم اینجا هم شبانس رو داره حذف میکنه ، شانس نداریمنقل قول:
یه ۶۰۰ تا تک تومنی کم کردن حالا خون ملت رو میمکن...
نقل قول:
سلام دوستان من می خوام از شاتل سرویس بگیرم چندتا سوال داشتم؟
1- طرح ها جشنواره ؛ ساعات رایگان دارن؟
2- برای استفاده از شاتل لند باید سرویس معمولی گرفت یا اکو ؟
3- با شاتل لند چقدر میشه دانلود کرد ؟ کلا محدودیت داره ؟ از تورنت و همه سرورها روی شاتل لند میشه لیچ کرد؟
4- ساعت رایگان که سرعت رو محدود نمی کنن؟
ممنون میشم پاسخ بدین
snrدر بدترین حالتش برام روی ۱۱ -۱۲نقل قول:
دوستان این یه سوال رو هم جواب بدید من به جمع بندی میرسم برای خرید از شاتل
با این سرویس شاتل لند در روز حداقل چقدر میشه دانلود کرد ؟ 20 گیگ میشه ؟ مثلا این سرویس جشنواره رو داشته باشیم
سلام ،تمام روز میتونید دانلود کنید،سقفش پنج ترا بایت هست... که فک نکنم کسی بتونه اونقدر بگیره یا لازم داشته باشه.نقل قول:
سلام.نقل قول:
۱- نمیدونم باید مشخصات جشنواره رونگاه کنید یه طرح با ۲۴ گیگ دانلود داشت ساعت رایگان ۲ تا ۷.
ولی سرویس اکو ماهانه ساعت رایگان ۱ تا ۸ هست.
2-غیر سرویس های نامحدود آرت بقیه میتونن استفاده کنن.
3-از لینک مستقیم میشه ریموت کرد.بهتره سرور ایران باشه چون گاهی فایلای سرور خارجی طول میکشه یا ریموت نمیشه.
تورنت هم نداره، اصلا چیزی نیست که تو بقیه اپلود سنتر ها دیدید .
قسمت ریموت خیلی ساده هست حتی امکان اپلود گروهی نیست و باید تک تک وارد کرد .
این بسته الان محدودیت ۵ ترابایت داره که اگه سی روز ۲۴ ساعت دانلود کنید شاید به اون سقف برسید.
4- سرعت دانلود تایم رایگان شاتل با بقیه فرق داره،خیلی عالی و با سرعت خوب حتی میشه گفت در حد سرعت روزانه.
ولی به شلوغی مرکز مخابراتی منطقتون بستگی داره شاید سرعت شبانه شما کم باشه...
مثلا برای من تو سه ساعت میشه ۱۵ گیگ گرفت...
اما اگه دو سه شب تکرار کنید به شدت محدود میشید در حد سرعت اسمی سرویستون.
برای در اومدن از محدودیت هم برای جشنواره فک نکنم راهی داشته باشه اما برای سرویسای اکوی ماهانه با پرداخت هزینه سرعت بالاتر از محدودیت خارج میشید مثلا اکو ۱۲۸ دارید اختلاف قیمت اکو ۲۵۶ رو پرداخت میکنید و محدودیت برداشته میشه ولی اگه رعایت نکنید بازم محدود میشید.(من تا حالا محدود نشدم با توجه به تجربیات دوستان گفتم)
با بسته شاتل لند ،من دیگه تایم رایگان رو برای اپدیت ویندوز ونرم افزارها اختصاص دادم.
-----------
موفق باشید.
دوست عزیز این محدودیت که گفتی شامل شاتل لند هم میشه ؟ یعنی زیاد دانولد کنیم ازش محدو بشه ؟نقل قول:
دوستان الان درخواست بدم تا قبل از دهم فعال نمیشه درسته؟ احتمال تمدید هست طرح درخواست سرویس حجمی بدم؟
128فعال کنم سرعت رو بالا میبندن؟ یک ماهه فعال کنم طرح 100گیگ 100روزه بگیرم به دوره بعد منتقل میشه درسته؟
سلام نه،سقف شاتل لند تو این بسته پنج ترا بایت هست.نقل قول:
سلام ،تمام سرویسای حجمی اکو سرعت رو بالاتر از سرعت اسمی میبندن تا سقف ۱۶ مگ.نقل قول:
بستگی به شلوغی مرکز مخابراتیتون داره شاید ۴ مگ بستن یا ۱۶...
بقیه سوالاتون زنگ بزنید از کارشناس فروش شاتل بپرسید.
دوستان این طرح شاتلند فقط در طول روز میشه دانلود کرد؟
یعنی تو تایم رایگان شبانه نمیشه از شاتلند استفاده کرد؟
و همون رایگان شبانه برات حساب میشه؟ که اگه زیاد تو تایم رایگان دانلود داشته باشی شبا محدود میشی ربطیم به شاتلند و این داستانا نداره
در همه ساعات روز میتونی استفاده کنی اون مشکلی نداره .نقل قول:
تایم شبانه متاسفانه رایگان حساب میکنه و دانلود داشته باشی برات از طرح رایگان حساب میشه که بعدا محدود میشی . تست کردم که میگم :n27:
نقل قول:
ممنون بابت پاسخ!
محدودیت شبانه شاتل به چه صورت هست؟ هر شب 5 گیگ دانلود کنم محدود که نمیشه؟
من بین 120 تا 150 گیگ با سرویس فعلی مخابرات دانلود می کردم ؛ ایا با شاتل هم می تونم همین قدر دانلود داشته باشم یا نه؟
برای من دوماه طول کشید تا بیام شاتل :n31: بستگی به مرکزتون داره .نقل قول:
احتمال تمدید کم هست ولی اینجور طرح ها هر 40 روز یا هر 3 ماه یکبار معمولا گذاشته میشه .
سرعت 128 و کلا همه سرویس ها خط روی 16 مگ بسته میشه . البته تاجایی که امکانات مرکزتون برقرار باشه :n02: دربدترین حالت حداقل 4 مگ برای سرویس 128 هست .
این 100 رو میتونی توی 100 روز استفاده کنی کلا ربطی به سرویست نداره ماهانه باشه یا سالانه کلا 100 روز میتونی استفاده کنی .
سرویس های اکو مختلف، مقدار دانلود شبانه ای که میشه باهاشون کرد تا قبل از محدود شدن فرق نمیکنه؟ همه شون که تا ۱۶ بسته میشن بلاخره یه فرقی باید مثلا بین سرویس ۸ مگ که گرونتره با ۱۲۸ کیلو باشه!
فک نمیکنید شاتل ممکنه شاتل لند رو برداره؟ به ضررشون نیست؟ واقعا سرویس خوبیه.
شاتل لند فقط مختص اکو هست یا رو آرت هم میشه؟
سلام،فقط اکونقل قول:
شما با دانلود از شاتل لند دارید از سرورای شاتل دانلود میکنید،به ضرر که هیچ به سودشون همهست .نقل قول:
پهنای باندشون ازاد میشه.
من از اول کهاومدم شاتل جشنواره شاتل لند رایکان بود بعدش هم که بسته رو ده هزار قیمت گذاشت .نقل قول:
الانم که این بسته هست.
سه شب دانلود کنید یه شب مودم خاموش باشه .
تایم دانلودتون رو تغییر بدید.
سقف محدود شدن فرق داره در سرعتای مختلف.نقل قول:
بعد از محدود شدن هم حداقل سرعت سرویسا متفاوته...
اکو های با سرعت بالاتر دیر تر محدود میشن و محدود شدن هم حداقل سرعت سرویس بالاتره...
تایم روزانه هم در زمان شلوغی اولویت پهنای باند با اکوهای با سرعت بالاتر هست...