هزینه تعویض سیمکارت عادی به سیمکارت دوم بین 5 تا 7 تومن میگیرننقل قول:
Printable View
هزینه تعویض سیمکارت عادی به سیمکارت دوم بین 5 تا 7 تومن میگیرننقل قول:
سلام یه سوال اگه یه مودم e3372 به سیستم وصل کریدم آیا راهی هست که گوشیمونم وصل کنیم بش ؟ بنظر من که نمیشه.نقل قول:
ده بار سرویس اینترنت رو فعال/غیر فعال کردم درنهایت نتیجش شد این :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم همراه آخر :n21:
زنگ میزنم پشتیبانی میگن تو مرحله آزمایش هست شهر شما و دکل هامون پهنای باند مورد نیاز 4 جی روندارن یکی نیست بگه شما بی خود میکنی اقدام به فروش سیمکارت 4 جی می کنی وقتی دکلاتون پهنای باند ندارن.
این یعنی هیچ کس تنها نیست ؟ کلاهبردار همراه شماست ! این دو سیم کارت از لحاظ تکنولوژی و قابلیت هیچ فرقی باهم ندارن . همراه اول فقط میخواد 2 بار سود به جیب بزنه .نقل قول:
احتمالا 90 درصد با نرم افزار :نقل قول:Connectify-Hotspot-dispatch-Pro و در اختیار داشتن یه دانگل وای فای و یا با استفاده از لپ تاپ دارای وایرلس این کار رو بشه انجام داد.
دوستان الان همراه اول به جز بسته ها این صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسته های حجم بالاتر نداره؟
خیر نداره . این بسته ها بعلاوه بسته های شب های رویایی که از ساعت 2 تا 7 و 1 تا 11 صبح هستن . به ترتیب با حجم های 20 و 30 گیگ .نقل قول:
سیمکارت همراه اول رو میشه رو مودم ایرانسل استفاده کرد؟ مثلا E3372
اگه نمیشه برای همراه اول چه مودمی پیشنهاد می کنین؟
خیر نمیشه باید مودم رو آنلاک کنید به تاپیک زیر سر بزنید :نقل قول:
بسته هاي شبانه هراه اول رو چه جوري ميشه رو سيم كارت ديتا فعال كرد؟!
Sent from my iPad using Tapatalk
شماره پشتیبانیشون چنده ؟نقل قول:
کد دستوری : #1000*نقل قول:
شماره خاصی نداره همون 9990 مگر اینکه خودشون داخلی وصل کنن به بخش مربوط به دیتا و مشکلات اینترنت همراه اولنقل قول:
ایمیل هم میتونین بزنین و مدارک مشکل رو هم براشون بفرستین . اینم روش خوبی هست من چند بار زدم و جواب گرفتم .
پیشنهاد میکنم گوشیتون را هم ری استارت (یا خاموش و روشن) کنید تا آی پی آدرس جدید بگیره و تست انجام بدید. به نظر میرسه محدودیت ها با آی پی آدرس اعمال میشه و علتش مشخص نیست.نقل قول:
سرعت دانلود 3G همراه اول بسته شبانه نامحدود چنده؟
هر روز سرعتش واسه من فرق میکنه و اصلا ثابت نیست
برا هر شهری فرق داره و برا هر روزی هم همینطور منم مثل شما یه روز خوبه یه روز خیلی بد ولی نزدیکای ساعت 4 تا 7 صبح نهایت سرعت رو در دریافت دارم اونم با مودم e3372 و شبکه + DC-HSPA با پهنای باند 20 تا 22 مگابیت بر ثانیه .نقل قول:
سيم ديتا كد دستوري قبول ميكنه؟!نقل قول:
واقعا اینم آخه سوال داره دیگه ؟ الله اکبر ..............نقل قول:
من رو سیستم یه کارت وایرلس دارمنقل قول:
اگه بشه اون کانکشن 4g که رو سیستم ایجاد میشه رو شیر کرد فکر کنم بشه گوشی رو هم وصل کرد.
اگه مودم آنلاک باشه همه اپراتورها روش جواب میده.نقل قول:
سلام
یه سوال مبتدیانه دارم
جاش هم اینجا ممکنه نباشه معذرت
اینترنتی میتونم بسته بخرم؟ یا فقط کد دستوری؟
همه ی بسته ها هم اینه؟
از طریق نرم افزار همراه من و سایت همراه اول میتونیدنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
ببخشید از کجای سایت میشه خرید؟ لینکشو میدین؟ گشتم پیدا نکردم.نقل قول:
دوستان یه سوال ایا میشه با سیمکارتی که 4G نیست ولی گوشی که 4G ساپورت میکنه شبکه 4G رو سرچ و پیدا کرد؟ هدف اینه که ببینیم ایا 4G پوشش داره تو منطقه یا نه
من وقتی سرچ میکنم شبکه LTE ایرانسل میاد ولی همراه اول فقط 3G , 2G میاد
کسی اطلاعی داره ؟
بله میشهنقل قول:
اگه منطقه تحت پوشش شبکه فورجی باشه و گوشیتون هم ساپورت کنه حتی اگه سیمکارت 3G باشه پیدا میکنه ولی رجیستر نمیشه
قسمت همراه من..ابتدا ثبت نام کنید سپس وارد پروفایل خودتون بشید علاوه بر خرید بسته امکانات دیگه ی هم داره از قبیل پرداخت قبض خرید شارژ و...نقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
یه سوال داشتم
اگه بسته آلفا + فعال باشه که شامل گیگ روزانه و
شبانه هست
و بسته شبانه نامحدود رو خریداری کنم
از حجم شبانه بسته آلفا+ کم میکنه یا از حجم بسته نامحدود؟
اصلا در زمان فعال بودن آلفا + میشه بسته شبانه خرید؟
Sent from my IM-A880S using Tapatalk
یه سوال داشتم
اگه بسته آلفا + فعال باشه که شامل گیگ روزانه و
شبانه هست
و بسته شبانه نامحدود رو خریداری کنم
از حجم شبانه بسته آلفا+ کم میکنه یا از حجم بسته نامحدود؟
اصلا در زمان فعال بودن آلفا + میشه بسته شبانه خرید؟
احتمال 90 درصدی وجود داره که علاوه بر بسته شبانه نامحدود بسته شبانه و حتی روزانه آلفا+ رو هم مصرف کنهنقل قول:
تاکید میکنم یه سیم کارت دیگه بخرین برای بسته شبانه
قانونا بسته ای که اعتبار کمتری داره از نظر زمانی باید در الویت باشه در این مورد که شما مطرح کردین . البته شما محض اطمینان تست کنید و سپس با خیال راحت از بسته استفاده کنید .نقل قول:
دوستان سوالی داشتم
این طرحهای شبانه نامحدود از ساعت 1 تا 11 و 2 تا هفت واقعا نامحدود هستن منظورم اینه که وقتی فعال کنیم واقعا میتونیم به صورت نامحدود داخل این ساعتها هر چقدر بشه دانلود کنیم؟
ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن پاسخ بدن
چون یکی از دوستان میگفت تا ظاهرا یک مقداری نامحدود هست ولی بعدش هزینه داره اگر اینطوری هست چرا به عنوان نامحدودو میفروشن
چه عنوان مسخره ای گذاشته روی سایتش
همراه اول - بزرگترین اپراتور در هر دو حوزه مکالمه و اینترنت
یه صفحه توضیح میدادی که خیلی خوبی !
بسته 2 تا 7 حجم 20 گیگنقل قول:
1 تا 11 حجم 30 گیگ
زیاد خودتو اذیت نکن . با سرعت 3G وقت اضافه زیادی نمیاری
درست به اطلاع ـتون رسوندننقل قول:
بسته 2 تا 7 تا 20 گیگابایت
بسته 1 تا 11 تا 30 گیگابایت
و اگر این محدودیت حجم بسته ها رو رد کنید از اعتبارتون با مصرف آزاد استفاده میکنه یا اگه دائمی باشه سیم کارتتون ، فاتحه تون خونده است
اینم خیلی راحت مثل ایرانسل کنترل مصرف ازاد میتونستن بذارن که نذاشتن و نخواهند گذاشت
و از سهو انگاری مردم روزانه میلیارد ها به جیب میزنند
از افشای اطلاعات مشترکین ایرانسل هم برای تبلیغ استفاده میکنهنقل قول:
" همراه اول اپراتور امن در حفظ اطلاعات شخصی مشترکان " !!!!!!!!!! :n19:
من هم یه روز طرح 2 تا 7 صبح رو فعال کردم و از شارژ اصلیم کم کرده بود و شکایت کردم و نتیجه هم گرفتم :n04:نقل قول:
آفرین که پیگیر حقتینقل قول:
خیلیا میگن ولش کن و پیگیر نمیشن دیگه امراتور پولشونو میخوره
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
دوستان من دو تا سیم کارت دارم که مال چند سال پیشه تا همین چند روز پیش روشون اینترت نامحدود فعال میکردم
اما از دیشبه وقتی اینترنت نامحدود رو درخواست میدم میگه "روی سیم کارت انارستان فعالسازی اینترنت نامحدود مقدور نمیباشد"
این مسخره بازیا چیه جدیدا درمیارن
سیم کارت های من مال این طرح مسخرشون نبوده یه دفه تبدیل شدن سیم کارت انارستان:n34:
توسعه اینترنت نسل ۴ و باندلینگ تلفن هوشمند؛ اولویت های کنونی همراه اول
وحید صدوقی، مدیرعامل همراه اول روز گذشته طی مراسمی در حاشیه ی نمایشگاه ایران تلکام ۲۰۱۶ در سالن همراه اول، بیان کرده است هنگام ارائه ی مجوز رسمی نسل ۳ و ۴ اینترنت همراه در اسفند ماه ۹۳، تمام تلفن های هوشمند، نسل ۳ بوده اند و فقط ۲ تا ۳ درصد از آنها نسل ۴ را پشتیبانی می کردند. مدیرعامل همراه اول افزوده است برنامه ی همراه اول در آن زمان توسعه ی نسل ۳ اینترنت همراه بود؛ ولی در حال حاضر با توجه پشتیبانی بیش از ۱۵ درصد موبایل های مشترکین همراه اول از نسل ۴ و رو به رشد بودن این روند، توسعه ی نسل ۴ و حمایت از باندلینگ تلفن های هوشمندی که این نسل را پشتیبانی می کنند، از اولویت های همراه اول است.
صدوقی در ادامه اظهار داشته است: «هم اکنون ۷۶۰۰ سایت نسل ۳ و ۴ در کشور راه اندازی شده و تا مرداد ماه سال آینده ۹۰۰ شهر تحت پوشش اینترنت نسل چهارم (LTE) قرار می گیرد».
گفتنی است طی این مراسم از تلفن هوشمند Mi Max شیائومی نیز رونمایی شد. این تلفن هوشمند در اردیبهشت ماه سال جاری توسط شیائومی رسماً معرفی شد اما به گفته ی اپراتور اول موبایل کشورمان، این اولین باری است که یک اپراتور تلفن همراه در خاورمیانه از این تلفن هوشمند رونمایی می کند. این مدل از ارتباط نسل ۴ و ۴.۵ پشتیبانی می کند و به زودی در فروشگاه های همراه اول به صورت باندل به فروش خواهد رسید.
صدوقی در خصوص تلفن هوشمند مذکور گفته است: «تلفن هوشمند Mi Max در آزمایش های انجام شده از نظر استاندارد هایی همچون SAR، از نظر میزان تشعشع نمره ی مطلوبی دریافت کرده است».
وی در پایان با اشاره به ارائه ی تلفن همراه و بسته های ترکیبی مکالمه و دیتا از سوی اپراتور اول موبایل اظهار داشت: «از آنجایی که موبایل های شیائومی باندل شده از مسیر قانونی وارد کشود می شوند، حق و حقوق دولت پرداخت شده و به اقتصاد کشود کمک می شود».
3G همراه اول
(یزد .پارک ازادشهر)
سرعت دانلود:
بسته نامحدود 1 تا 11 رو گرفتم ولی اصلا نت ندارم!3تاخونه هم 3G آنتن داره ولی نت نداره!هر کر کردم نشد!مشکل چیه؟!!