ایرانیان نت همون اپراتور اینترنت فیبر نوری هست قرار هست در 7 شهر این رو اجرا کنهنقل قول:
خود اینترانت ملی کامل سال 94 اجرا می شه پس شما این آخر سال از کجا آوردید معلوم نیست .
Printable View
ایرانیان نت همون اپراتور اینترنت فیبر نوری هست قرار هست در 7 شهر این رو اجرا کنهنقل قول:
خود اینترانت ملی کامل سال 94 اجرا می شه پس شما این آخر سال از کجا آوردید معلوم نیست .
سلام میگم آیا تو قزوین 4g هم راه اندازی میشه ؟
منظورم همین زیرساخت داشتن اینترنت ایرانیان نت هست که فیبر نوری هست و زیر ساخت اینترانتم تا جایی که میدونم دارا هستنقل قول:
تو دانشگاه ازاد مشهد دارن سیمکارت مجانی میدن و تنضیمات اینترنت رو درست می کنن جالبیش اینکه یک پانچ ندارن سیمکارت هارو پانچ کنن بعد نیروهای ایرانسل از نظر اطلاعات که خیلی ضعیفن اصلا با ویندوز فون که هیچی بلد نبودن دوستم یادشون داد چیکار کنن
درمورد usim که سوال کردیم که اصلا نمیدونستن چی هست کلا من نمیدونم اینارو اموزش نمیدن همین جوری میفرستن بیان پاسخگوی مردم باشن.
سرعت تو اون منطقه داشت کم میشد حالا اینجوری که مصرف میره بالا سرعت خیلی میاد پایین به نظر من 3جی هم بعد یک مدت میشه مثل edge دیگه کلا فقط نصف شب یا کله صبح باید باهاش کار کرد البته بگم بعضی جاها که تراکم زیاد مثل مناطق اپارتمانی همین اطفاق افتاده و سرعت خیلی کمه امید وارم ایرانسل واسه این مشکل فکری کرده باشه
سلام آقا rezarain88 واقعا بهتون خسته نباشید میگم من خودم اصلا حوصله جواب دادن به این همه سوال هارو ندارم ای کاش همه مثله شما اینگونه بودند.ندرانزلی مدتیه 3G راه افتاده اگثر BTS ها غیر از 3,4 BTS بقیه همه تجهیزات روش وصله ولی برخی از این BTS هایی که تجهیزات وصله روشن نیست و برخی ها هم که روشنه کیفیت اینترنت مناسبی بعضا نداره از شهر ما اطلاعی دارید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست تو تهران سعادت آباد با سرور خود ایرانسل!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(تست lte توسط یکی از بچه های ایرانسل گرفته شده، توئیتر)
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
بندر انزلی در حال پوشش دهی است. اطراف بار انداز به طرف زیبا کنار مشکلات زیادی داریم. صد در صد با بهره برداری از این سایتها هم پوشش هم کیفیت بالا میرود . حتما شما از تالاب به پایین قرار دارید.نقل قول:
دوست عزیز من تهران نیستم.نقل قول:
از چالوس تا رامسر من چک کردم هیچ جا پوشش نیست علتش چیه که اصلا مازندران پوشش خوبی نداره.
Sent from my iPhone using Tapatalk
3g ,4g هیچ وقت جای adsl و فیبر را نمیگیرد. هزینه 4g بالاست. 4g زمان تاخیر کمتری داردو jetterپایینی دارد.نقل قول:
واقعا تعجب میکنم شهرستان ما چرا هیچ اپراتوری خدمات نمیده،رایتل که اصلا نیس.ایرانسلم که اینطور شما میگید تا سال اینده خبری نمیشه..همراه اولم حتی EDGE نداره اینجا !!!
نمیدونم واقعا دلیلشون چیه که اصلا اینجا خدمات نمیدن واقعا اخر نامردیه دیگه یه ایمیل نیمشه چک کنیم:n30:
ما که نمیخوایم مجانی استفاده کنیم که خدمات نمیدن و اینجوری با اکراه میخوان سه سال دیگه خدمات بدن اه اه
دوست عزیز کدام قسمت کشور تشریف دارید.نقل قول:
استان هرمزگان.بندر جاسکنقل قول:
اقا اصلا بگید بیان اینجا خودمون پول جمع میکنیم میدیم بهشون والا!!!
ایرانیان نت خوب شروع کرد. ولی در زمینه فیبر کم اورد متوسل به مخابرات شد تا از تجهیزات انها استفاده کند. مخابرات اول حاضر نشد ولی بچه های بالا مشکل مخابرات را حل کردو قرار است فیبر تا اول کوچه بیاد سپس از تکتولوژی fttx وارد منازل شود. مشهد و کرج و تهران اماده است ولی تجهیزات پایانی و ترمینال به شدت کم است . تابستان 94 جواب میدهد.نقل قول:
جای سختی هستید. حق با شماست.نقل قول:
بله . حتمانقل قول:
دوست عزیز در اولویت است تا دی اگه تجهیزات برسه وصل میشود.نقل قول:
سلام دوست عزیز دقیقا یادم هست. ما شرمنده شدیم مشکل از ما نبود . نه مسولان همکاری کردند نه شهرداری. مسولان خوابگاه ما را 17 روز معطل کردندو در اخر نه گفتند شما خودتان از مسولان بپرسید. شهرداری هم اجازه نداد. هیچ کدام از ساختمانها مشرف به خوابکاه هم حاضر به واگذاری پشت بام حداقل در فاصله 500 متری نشدند. واقعا چاره ای نماند. شرکت علاقه زیادی به این مکا نها دارد ولی ما دیر متوجه شدیم. من از طرف تمام همکاران از شما عذر میخواهم.نقل قول:
سلام
آقای rezarain88
بنده تازه به این گفتگو وارد شدم
یک سوالم اینه که اگر میشه بفرمایید شما چه ارتباطی با ایرانسل دارید با مدرک
سوالات دیگه در صورت اطلاع اینه که آیا بسته های 24 گیگ شبانه باقی میمونه یا حذف میشه؟
و آیا هزینه بسته ها افزایش پیدا میکنه؟
اینکه گفتید شبکه ملی درتهران قم کرج آماده بهره برداریه یعنی کی بهره برداری میشه؟
با تشکر
دوستان صحبت از چی میکنید:n24:
4جی و پورت 20مگابیت تو خونه ها:n13:
احتمالا ساقیتون خوب بوده :n09::n08:
اینجا منطقه ما اصفهان خطوط هنوز pcm ه چند ساله میریم مخابرات استقلال میگن 3ماه دیگه تجهیزات میرسه
حرف مرد یکیه 8 ساله میگن 3ماه دیگه
بلی میدونم..ولی به جواب این دوستمون گفته بودید که رایتل 4g zte هست..منظورم تایید حرف های شما بود :n06:نقل قول:
بنده فعلا هیچ سمتی در شرکت ندارم. تا شهریور ماه مشاور بودم. حالا برای ماموریتی که شرکت دعوت کرده تا 3 ابان در خدمت دوستان هستم. جواب دوستان را از پنل شرکت جواب میدهم با مساعدت مشاوران جدید. ما اخراجی های ایرانسل هستیم.:n02:نقل قول:
ممنونم. هیچ کس حاضر به پاسخگویی نیست. چون همه وثیقه ای بالای 500 تومنی دارند. و همچنین شرکت به شدت مراقب است تا اطلاعتتش درز پیدا نکند. پیمانکار اصفهانی در حال کار با رایتل و همراه اول است. اگر تجهیزات هم بدهند. وقت کافی ندارند.نقل قول:
دیشب ساعت 3 گوشیمو روشن کردم با وجود اینکه فقط 7 روز از خرید بسته 24 گیگ گذشته دیدم هر سایتی رو میخواهم باز کنم مینویسه اعتبار تمام شده!! با 141*10 موجودی گرفتم دیدم توشته 14 گیگ مونده حالا اینکه کل مصرف من طبق اعلام خود گوشی دریافت و ارسال روی هم 8/5 گیگ بیشتر نبوده و یکو نیم گیگ این وسط مفقود شده بماند چند بار گوشیو خاموش و روشن کردم دیدم تاثیری نداره خوابیدم دوباره 6:30 بیدار شدم امتحان کردم دیدم نه خیر درست بشو نیست گفتم شاید اعتبار گوشی تموم شده 5000 تا اینترنتی شارژ خریدم دیدم بازم نتیجه ای نداشت بی خیال شدم زنگ زدم میگه پیگیری میکنیم حالا ببینیم ایرانسل تا چه حد مشتری مدار است
در 5 شهر تهران و کرج و مشهد وتبریزو اصفهان مخابرات شروع به کشیدن فیبر نوری جدید کرد نا هم در اپراتور چهارم و هم در خود مخابرات بشه استفاده کرد. بله حق با شماست . اکثر مناطق باید از سیم مسی استفاده کرد اگر جواب بده تا 20 مگ میکشد اگر نداد تا 10 مگ.نقل قول:
ادرس دقیق بدید. تا چک کنم.نقل قول:
برای شما نه ولی برای ما مفید بود.نقل قول:
دوستان تا فردا صبح که در خدمت هستم. خداحافظ
سلام ممنون به خاطر این خبر خوب شما جسارتا" اینکه میفرمایید 100 مگ زیر 10 ثانیه دانلود میشود ( داخل ایران) یعنی سرعتی برابر 100 مگابیت بر ثانیه به منازل هم داده خواهد شد ؟ به عنوان مثال آیا برای شهری مثل ارومیه گرفتن چنین سرعتی ممکن خواهد بود؟نقل قول:
با سپاس :n12:
سلام جناب rezarain88
میتونین چک کنید که ارومیه سمت شهرک فرهنگیان خ کشاورز ( یا همون حوالی پارک فرهنگ) چندتا Bts تری جی هست و اینکه آیا این منطقه تا سمت خ جنوبی 4g فعال هست (چون من چیزی پیدا نمی کنم)؟
سپاسگذارم
اقاي rezarain88
ممكنه بگيد سمنان كي 3g ميشه؟
سلام مهندس خسته نباشینقل قول:
چند تا سوال داشتم
1- من طرح 24 گیگ شبانه دارم سرعت دانلودم با idm پی سی خیلی نوسان داره از 2 شب تا 8 صبح سرعت دانلودم بین 700 تا 1200 تعغیر میکنه علته این همه نوسان چی هست؟؟؟
2- آیا سیم کارت های جدید 4 جی در گوشی و تبلت هایی که فقط 3 جی رو ساپورت میکنه میشه استفاده کرد؟؟؟
3- سیم های 3 جی ایرانسل و 4 جی ایرانسل نهایت تاچند مگ برای کاربر بازه؟؟؟
4- آیا تعرفه اینترنت 4 جی ایرانسل هم مثل همین 3 جی ایرانسل هست یا گرونتر میشه؟؟؟
5- منطقه ما کرج - شاهین ویلا- بنیاد- خ 22 بهمن جنوبی - خ بهروز صفایی ...در چه تاریخی 4 جی راه اندازی میشه؟؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم
من که خیلی راضی هستم از ایرانسل دمتون گرم
وضعیت همین الان
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دوست عزیز واقعا حق داری راضی باشی! من که بیشتر از 200 ندیدم! رو 100-150 میچرخه.... 2 خط آنتن دارم ممکنه دلیل همین باشه؟
راستی ممنون میشم پست 6 صفحه پیش رو جواب بدین( جا موند، امروز متوجه نشدید)
وشته شده توسط rezarain88 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]:)
برد مفید در صورت تراکم و شلوغی 450 تا 500 متر در فضای باز 800 تا 1000 متر . یک دایره به شعاع 500 متری را تصور کنید. 720 متر در جهت جنوب غربی
ممنون از جواب شما
یعنی این سایت در محل دانشگاه آزاد کرمانشاه قرار دارد؟ 720 متری جنوب غرب آزادگان
درود بچه محلنقل قول:
اگه وقت کنم برم چشم.
SONY XPERIA Z2
شما مگه نگفتی شنبه میری خارج از کشور؟نقل قول:
شیراز وضعیتش خیلی بد هست من اکثر جاها تست کردم سرعت حتی در کنار آنتن ایرانسل از 150 کیلو بایت بالاتر نمیره حدود یک ماه پیش وزیر تو شیراز درگاه سوم اینترنت کشور رو افتتاح کرد وچرا ایرانسل پهنای بانند بیشتری رو اختضاص نمیده همه میدونن که شیراز قطب الکترونیک و مخابرات ایران بوده ولی در چند سال گذشته اصلا هیچ توجهی به مخابرات و زیر ساخت تو این شهر نشده ولی الان ایرانسل تو بعضی شهرهای کوچک داره 10 برابر شیراز سرعت میده آخه باید وضعیت پایتخت علم و فرهنگ ایران اینجوری باشه...
جناب rezarain88 از اوضاع نسل سه(ایرانسل یا همراه اول) تو شهرهای استان خوزستان خبری ندارید؟ کی قراره تو باقی شهرها راه بیافته؟ (به خصوص در مورد شوش دانیال)
امسال منتظر باشیم یا میره واسه سال بعد؟
مشهد کی فول ساپورت 3g میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
مردیم باووو
من حاضرم قسم بخورم اگه خونمون چسبیده به دانشگاه فردوسی نبود باز اونجا تو ساپورت 3g نبود
من تو مشهد یه جاها 3g دیدم که سگو بزنی اون طرفا نمیره :|
تو مشهد 4g از کی و چه جاهایی فعال شده تا الان؟؟
این رو هم میشه یه توضیحی در موردش بدید؟والا ما که چیزی نفهمیدم ازش:n02:نقل قول:
تکتولوژی fttx
اقا رضا لطفا یک اماری بدید از ازاین اپراتور چهارم و فیبر نوری
توی امارها اصلا اسمی از بندرعباس نیست ولی یک جا گفتید توی ویدئ کنفرانسی که توی دانشگاه امیر کبیر با یندرعباس انجام شده درست میگم؟
گفتین که امیدی به فورجی نیست طرفای بندرعباس ومنطقه سورو مشرف به دریاست لا اقل این فیبرنوری رو که باید بگیریم یا اونم این ورا نمیاد؟؟ اگر میاد تاریخ حدودی کی هستش والا سرگیجه گرفتیم از این ای اس پی اون ای اس پی خطها داغون نویز خط بالا فاصله از مرکز مخابراتی زیاد مراکز شولوق پهنای باند کم این مشکلات اینجا کی حل میشه اخه؟