نقل قول:
اون طرفی که ADSL شما رو ثبت نام کرده باید بفهمه که واسه منازل ی که از مرکز مخابراتی دور هستن ، اکثرا یا Wireless بهشون پیشنهاد میشه یا اینترنت 3G/4G اپراتور ها ..
Printable View
نقل قول:
اون طرفی که ADSL شما رو ثبت نام کرده باید بفهمه که واسه منازل ی که از مرکز مخابراتی دور هستن ، اکثرا یا Wireless بهشون پیشنهاد میشه یا اینترنت 3G/4G اپراتور ها ..
سلام
خطم رو ١٠ مگ بستن ٦٩٢٩ آپ ميكنه مودمم و ميرايي روي ٣٣-٣٢-٣٤ هست اس ان ار ٩-٨-٧ گاهي هم ١٠
سرعت دانلود ٧٧٠-٨٣٠-٦٨٠
روي سه مگ كه مودم آپ ميشه ميرايي ميشه ٢٧!
نويز اينه همه تاثير داره؟ كه فاصله رو هم كم و زياد نشون ميده؟
گاهی تنظیمات شرکت هم تو نوسانات این اعداد تاثیر داره ولی اصولا باید ثابت باشه اعدادش و نوسان نکنهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزیزم .
زنگ زدم پشتیبانی و خطم که قبلا 4 مگ بود رو روی 8 مگ بستن ... snr وقتی که 4 مگ بود بین 28 تا 30 بود ... اما الان 23 شده ... مواقعی که از تلفن خونه واسه مکالمه استفاده میشه ، snr به 19 کاهش پیدا میکنه .... با این وضعیت بنظرتون امکان داره که 12 مگ بدون قطعی دریافت کنم ؟ متشکرم :n16::n16:
نقل قول:
در حالت فعلی هم مودولاسیون ADSL تون روی حالت G992.5 هست که اگر بیاد روی حالت ADSL2 PLUS قطعا کیفیت تون از این حالت هم بهتر میشه
دوست عزیز ، G992.5 همون ADSL2+ عه!نقل قول:
خط ایشون هم تا ۱۶ مگ کشش داره...
نقل قول:
سلام
مودمتون ظاهر 2740
خود مودم تخمین میزنه هر چند خیلی مطمئن هم نیست تخمینش ولی شما چندبار تو ساعات مختلف تست بگیرید حنی اون مواقع که تلفن خونه واسه مکالمه اشغال میشه
برید قسمت maintenance مودم
بخش diagnostic adsl
اونجا 3 دقیقه خودش تست میگیره و میگه خط تا چند مگ کشش داره
یک مشکل کاملا عجیب برام پیش اومده
ما توی منزل دو تا خط تلفن داریم که اولی برای ADSL استفاده میشه و دومی فقط برای مکالمه
امروز اتفاقی متوجه شدم با خط دومی هم وقتی به مودم وصلش میکنم میشه به همون نت خط اولی وصل شد :n04:
به نظرتون علت چی میتونه باشه؟
یعنی نویز اون یکی میفته روی این؟
سلام دوستان. پیرو مشکلی که در پست قبل مطرح کردم پریروز یه سری تست دوباره انجام دادم. چند حالتی که تست کردم رو میگم. اول مودم رو با اسپلیتر و تلفن و کارتخوان هم متصل بود snr روی 20 بود تلفن و کارتخوان رو کشیدم و فقط مودم به اسپلیتر وصل بود بازم snr 20 بود مودم رو یکسره بدون اسپلیتر به پریز زدم و هیچ دستگاه دیگه ای هم وصل نبود بازم snr 20 بود و در نهایت مودم رو بردم سر خط چک کردم و باز هم snr دقیقا 20 بود!!! نهایت تغییر snr توی این چند حالت 0.5-1 بودنقل قول:
برگشتم بالا و مثل حالت اول وصل کردم. مودم و تلفن و کارتخوان. یه تماس چند دقیقه ای گرفتم snr حدود 9-10 تا اومد پایین رسید 10-11. ولی قطعی روی اینترنت نداشتم!
حالا دیروز ظهر چند ساعت مدام قطعی داشته اینترنت الان هم از ساعت 11 مدام قطعی داره در صورتی که الان نه اونجا کسی هست که استفاده از تلفن داشته باشه نه استفاده ای از اینترنت میشه. با شاتل تماس گرفتم میگه الان snr 18 هست خوبه ولی ریت خط پایینه 512 هست. دیگه کلافه شدم. یعنی با snr 20 attenuation 50 نباید این خط 2 مگ جواب بده.
راهنمایی کنید لطفا. شاتل مشکل رو حل نمیکنه باید از 195 شکایت کنم :n34:
احیانا مودمتون مشکل نداره؟با مودم دیگه ای تست نکردید ببینید باز قطعی دارید یا نه؟نقل قول:
چون وقتی شرکت عوض کردید و دیدید باز مشکل هست احتمالش هست مشکل از شرکت نباشه
سلام دوستان. من وقتی مودم رو میبرم پذیرایی Attenuation خط روی 20 میاد ولی وقتی میام اتاق به 34 میرسه. فاصلم با مرکز مخابراتی هم کمتر از یک کلیومتره. SNR هیچ فرقی در دو صورت نداره. مشکل چیه؟
سلامنقل قول:
پهنا خط هم تغییر میکنه یا نه؟اگر تغییر نمیکنه به نظرم حساس نشید مهم نیست
بله تغییر میکنه. به خاطر این پیگیر شدم که چراغ خط مودمم از دیروز تا الان برخی مواقع خاموش میشه. پهنای باند از 14 میاد روی 16.نقل قول:
تلفن بی سیم کنار مودم هست؟ من دارم تعجب میکنم چطور میرایی میاد روی 34 و بعدش پهنا میره روی 16 مگ:n04:در اصل پهنا باید کمتر بشه نه بیشترنقل قول:
اگر لینکتون می پره باید snr تغییر کنه
عکس بگیرید از هر دو حالت شاید بهتر بشه راهنمایی کرد
سیم کشی پذیرایی و اتاق جداس؟نقل قول:
احتمالا سیم کشی اتاق مشکل داره
با یه مودم دیگه هم تست کردم مشخصات دریافتی همین بود. موردی که گفتم با یه تماس snr حدود 10 تا اومد پایین عادیه ؟
اسپلیتر عوض کردم کابل مودم و تلفن عوض کردم حتی تلفن عوض شده .
دیگه چه مواردی چک کنم؟
نه تلفن ما هم زنگ میخوره snr نوسان نمی کنهنقل قول:
ممکنه مشکل از شرکت هم باشه
نوسان مهم نیست ولی اگر لینکتون میپره حین زنگ خوردن تلفن باید مشکل رفع بشه
دوست عزیز من این مشکل رو با هاب وب داشتم و همه کاریم کردم مشکل این بود تلفنو که جواب می دادی نت قطع می شد و بعد تماس دوباره برمی گشت به حالت اول منتهی اگر بگی مشکل از چی بود خیلی مسخره اسپلیتر از سر هط نبود یعنی یه سیم مستقیم برای تلفن بود و یه اسپلیتر برای مودم فقط شما برو اسپلیترو بزار از اولین جایی که سیم آمده مشکلت حل میشهنقل قول:
دوست عزیز من این مشکل رو با هاب وب داشتم و همه کاریم کردم مشکل این بود تلفنو که جواب می دادی نت قطع می شد و بعد تماس دوباره برمی گشت به حالت اول منتهی اگر بگی مشکل از چی بود خیلی مسخره اسپلیتر از سر هط نبود یعنی یه سیم مستقیم برای تلفن بود و یه اسپلیتر برای مودم فقط شما برو اسپلیترو بزار از اولین جایی که سیم آمده مشکلت حل میشه.نقل قول:
به همين صورت وصله و از هيچ پريز ديگه اي تو ساختمون استفاده نميشه.نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
لینک رو دقت نکردم حقیقتش ولی snr خیلی نوسان داره موقع تماس و استفاده از خطنقل قول:
استاید من یه مشکلی که دارم اینه دو خط تلفن دارم توخونه که برای هردوتاشون سیم جدا وصل کردم مستقیم از سیم مخابرات هردوسیم یک جنس وازنوع 4رشته وفویل دار هستن اما دوخط وضعیت یکسانی ندارند یکیشون شاتل وصله ویکی مخابرات،کیفیت خط مخابراتم کیفیت پایین تری داره درحالی که خط شاتل تلفن بی سیم هم روشه اما تا17 میکشه ، کسی میتونه کمک کنه چطور خط مخابراتمم مثل شاتل بشه ،چون میخام سرعت اونم تا16 برم بالا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکس ازوضعیت هردوخطم گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط بالای که رو 8 بسته شده اپلود مکس 2 مگ نشون میده پس خط رو حالت annexM اپ شده بزارش رو حالت A که حدودا 2 مگ مکس ریت بیشتر و نویز بهتر میشه .بگو برات رو 16 ببندننقل قول:
دوستان فاصله 1.4 کیلومتری از مرکز مخابراتی چطوریاست؟
خیلی افت محسوس باید باشه؟ الان وضعیت من اینه با این فاصله
خود مودم چقدر میتونی باعث نویز بشه ؟ مثلا زمانی که سرعت بالا باشه و نتونه بکشه یا فاصله با مخابرات زیاد باشه و ...
شما میراییت خوبه 33 است،10 مگ هم جا داره مودم ولی خب snr نمیذاره خط رو بالاتر ببندن تا همون 6 مگ خوبه،بیشتر میخاین باید نویز خط رو بررسی کنیدنقل قول:
مودم رو شک دارم باعث نویز بشه،بیشتر میشه اینطوری نگاه کرد که بعضی از مودم شاید بشه گفت قدرت تحملشون در مقابل نویز بیشتر باشه مثل برودکام ها البته اینها همش شاید استنقل قول:
من کل سیم ها رو عوض کردم ... الان مودم خالی وصله فقط یک تغییر کرده ... قبلا به کل چراغ dsl و بقیه به جز چراغ power قطع میشد ... الان به جای اون قطعی پینگ میره رو 1000 2000 تا 4000 و بعد دوباره 150 میشه ... البته دیروز وضعیت خیلی خیلی داغون بود اصن نت نداشتم بعد درست کردم الان نت دارم ولی باز تلفن وصل کردم هر از چند گاهی دوباره چراغ ها و نت می پرن ... اینم بگم فاصله ما از دم دور خونه تا پریز ها یه 10 متری سیم برده 4تا پریز (قبلا 2تا)نقل قول:
SNR هم به شدت متغیر هست الان هر دو تقریبا 10 هستن بعضی وقت ها رو 6 -7 میان دیروز رو 20 بود
مودم دکمه پاور پشتت خراب هست باید با یه چیز نگه داری سرعتش هم 54mbps
داداش بنظرت با یه مودم دیگه مشکل حل میشه ؟ یا بگم snr رو پایین بیارن
نقل قول:
اگر میتونید یه مودم بیارید تست کنید بهتره تا الکی پول بابت مودم ندید
ولی یادمه دیروز تو یه تایپیکی که خودتون زدید کلی کیفیت خط و نویز عالی بود
چی شد امروز به مشکل برخوردید؟!
نمیدونم دیشب دیر وقت تلفن وصل کردم قطع شدنقل قول:
بازم خوبه قبلا تلفن می زدی خود تلفن قاط میزد بعد فوق العاده خش میگیرفت ... باید چند بار قطع میکردم میشد زنگ زد بعضی وقت ها هم بوق می پرید
امروز نمی دونم چرا اینطوری شد اینم بگم مودم همیشه روشن هست
یه بار دوستی میگفت ترانس مودمش باعث شده نویز بیفته و لینک بپره و وقتی ترانس عوض کرده دیده همه چی اوکی هست،مودمشو هم چندین ساله دارهنقل قول:
شاید ترانس شما هم باعث این مشکل شده
ترانس (محافظ؟) وصل نیستنقل قول:
چشم سه راهه معمولی رو عوض میکنم شاید خوب شد :n06:
نه منظورم آداپتور مودمهنقل قول:
مگه مودمتون آداپتوری نیست؟چون مودم من هم آداپتوری است،یه آداپتور 12 ولت داره
اینم بگم میتونه مشکل از شرکت هم باشه مثل من که با پارس مشکل نوسان snr دارم
جالبه هر وقت نوسان هم میکنه تلفن شروع به خش خش میکنه،هر وقت هم مودم کلا جدا کنم از تلفن و فقط تلفن رو وصل کنم به پریز ،خش خشش قطع میشه،یعنی تجهیزات پارس روی تلفنمون خش خش می اندازه
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از کجا بخرم اون رو تکی می فروشن؟ چقدره ... بگم اداپتور 12 ولت ؟
والا دیگه خسته شدم این 5 سال و امسال بهار و تابستون کچلم کرد :n35:
نمیدونم شاید بخاطر این هست مودم 24 ساعت روشن هست ... الان یه مودم با سیم دارم متنهی نمی دونم چرا اطلاعات و رمزمو میدم وصل نمیشه ... الان یه مودم گیر آوردم سرعت 150 اینا مخ صاحبشو بزنم 1-2 روز بگیرم برای تست ... بعد دیدی اونم رمز زدم نیومد مثل مودم قبلی :n14: آخه منو بگو 75 تومان خرج کردم 2بار هم قبل از این خرج کردم فقط برای سیم ... کیفیت فقط یکم بهتر شد (به جای پریدن چراغ و قطعی ... پینگ میره بالا و سرعت کم)
خود کسی نت میده پرسیدم گفت بیار 2تا مودم ها رو وصل کنم یکی بشه فقط وای فای اون یکی نت بده
نقل قول:
شما مودمتون با چی وصله به برق؟با دوشاخه اس یا آداپتور؟با هر چی هست ممکنه اون آداپتور مشکل ساز باشه البته ممکنه
ولی نیازی به آداپتور نیست،شما یه مودم بیار تست کن
در مورد اون مشکلتون که میگید رمز نمیگیره کدوم رمز منظورتونه؟همون یوزر و پسوردی که شرکت به شما میده؟یوزر که شماره تلفن خونه است و پسورد هم که شرکت میده به بهتون.
اگر اینا رو مودم نمیپذیره مشکل از شرکته نه از مودم،دوستی هم این مشکلو داشت و تایپیکشو هم زده
اینکه رمز میدید و مودم نمیپذیره دلیلش اینه که شرکت گرفته رمز رو برای شما ذخیره کرده یا یه چیزی تو این مایه ها
سلام فعلا بیخیال مودم شدم الان ببین چقدر خوب dns میده :نقل قول:
یعنی من مطمئنم مشکل مودم نیست ... دیگه مشکل از چی هست پس!!
این بالا بودن dns مشکل ساز و نویز بالا باعث قطعی و عدم تحمل مودمم میشه!!
چون از سیم کشی داخلی که نیست => از مودم هم نباشه => پس از سیم کشی بیرون خونه هست که مخابرات 117 هم زنگ بزنی میان میگن مشکل نداره خط تون خوبه و نگاه میکنه بوق میخوره یا نه :n14:
یحتمل مودم قبلی مو ببرم پیش دفتر adsl مون برام درست کنه یوزر پس شو دارم دوست عزیز
ولی منتهی برای وای فای باید این مودم رو به هم دیگه وصل کنه ولی اگه اون کار رو کنم دیگه نمیتونم بطور تکی از مودم وای فای ام استفاده کنم دوباره باید ببرم درست کنم همین بعداز ظهر میبرم همین بهترین کار آخه مشکل این هست که این که نمیتونم چطوری از LAN بیام نت و همچنین مودم وای فای لعنتی ام این قدر خاموش روشن کردم دکمه پاورش خراب شده ... الان هم این قدر خرج دارم از چندجا ! اگه میدونستم مشکل از سیم کشی نیست میتونستم یه جا دیگه خرج کنم ... لعنتی اخه یکم بهتر شده یعنی مشکل از چیه
این هم وضعیت نت الانم: مشکل اینجاست که امروز خوبه بعدا دوباره قاط میزنه
و مجبورم شدم برای قطع نشدن فقط مودم وصل کنم
انگار یکی مودمو خاموش روشن میکنه ... آقا باید هر جور شده مخ اون آقا رو بزنم مودم رو بگیرم دیگه خسته شدم
بعد اون هم میارم تکی وصل میکنم 2 ساعت میمونم چیزی نمیشه (تو اون حالت بعضی روز ها بدجور قاط میکنه و قطع و وصل میشه!!) بعد تلفن وصل میکنم دوباره میبینم قطع میشه بعد باید چیکار کنم :n27::n27::n35::n34:
بخدا الان 2 تا تاپیک زدم تو هر کاری میشد کردم ... حدود 50 تا فقط تو این تاپیک پست دادم آخرش هیچ
و هیچ کس درد مرا نفهمید!! اگه میدونستم سیم ها رو عوض کنم بازم درست نمیشه حاضر بودم دیگه نت نیام ولی الان میخوام این مودم و بزنم داغون کنم :n35::n28::n28:
دیگه این را ها مونده عوض کردن مودم - عوض کردن دستگاه تلفن (ممکن مشکل از تلفن باشه که نیست)
ببرم مودم رو دم در تست کنم اخه چطوری من اونجا چند روز بذارم با pc ام 10 متر فاصله داره :n28:
update : دوباره قطع شده چند بار ==== و SNR ها اومد روی 6 تا 8
زنگ زدم کارشناس بیاد بررسی کنه
نقل قول:
سلام
ممکنه از سمت شرکت باشه ها!!
من و بعضی از دوستان از اردیبهشت نوسان snr داشتیم،مال دوستان حل شد ولی مال من هنوز نه البته لینک نمیپره ولی خب گاهی ا.قات میپره
من احتمال میدم مشکل از شرکت باشه یه 195 شکایت کنید فکر کنم بهتر باشه
من خودم از پارس دارم و مطمئنم از پارس،منم مثل شما فکر میکردم مشکل از خط تلفن،رفتم پول دادم خط رو عوض کردم ولی بعدش متوجه شدم مشکل از سمت من نبوده و از سمت پارس بود
زنگ زدم نمیدونم چیکار کردن یه لحظه نتم قطع شد بعد پینگم از 120 شد 90 الان دوباره شده 105.. نمیدونم چیکار کرد !!نقل قول:
الانه م SNR UP 25 و SNR DW 15 دارم ........ گفت باید زنگ بزنی کارشناس بیاد ... بخاطر snr 6
الان تلفن هم وصل کردم فقط 5تا Request timed out داد ولی قطع نشد ... بازم میگم فعلا خوبه کمی
چرا شکایت کنم ؟ چی بگم بهشون .... الان این کارشناس بیاد 16 تومان بدم هیچ کار نکنه چی :n21: البته خوبیش اینه مشکل از بیرون خونه باشه رایگان
به علت نوسان Snrنقل قول:
نوسان snr ربطی به بیرون نداره نمیشه یه جا snr 17 باشه بعدش یک ثانیه بعدش بره روی 6
شما دائما رفرش کن صفحه مودمو و ببینید snr به صفر هم میرسه یا نه
چون من این مشکلو داشتم ،snr از 25 میپرید روی 00 گاهی اوقات و لینک میپرید
نقل قول:
روی 0 نه ولی در بعضی مواقع که قطع میشه می نویسه N/A .... فعلا که روی 20 اینا هست نمیدونم چرا باز چراغ ها پریدن :n03:
دوست عزیز باید زنگ بزنم کارشناس بیاد اونم نفهمیدم بعد پول 16 تومان بی زبون بدم بهش و بعدشم شکایت 195
دوست عزیز استفاده زیادی تاثیری میذاره؟ 24/7 مودم روشن باشه یا همش تا آخرین توان مودم استفاده بشه :n25:
N/Aنقل قول:
همون صفره
باید عکس بگیرید و تو سامانه شکایت کنید دقیقا بهشون نشون بدید که یک جا 20 عدد یک جا N/A
من تا حالا نشنیدم به خاطر کار زیاد مودم،نویز ایجاد بشه چون نویز مربوط میشه به مسیر از مودم تا مرکز مخابراتی
که تجهیزات و تنظیمات شرکتها هم تو این نویز موثر است