[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
Intel(R) Centrino(R) Wireless Bluetooth(R) 4.0 + High Speed Adapter<--قسمت بلوتوث این را میزنه.شما چرا ویندوزتون را به 8.1 ارتقا نمیدید؟در ضمن وقتی ارتقا دادید باید یه آپدیت 650 مگ هم بکنید تا تمام مشکلاتش بر طرف بشه.
اشاره به کدوم کاربر ؟نقل قول:
لطفا نقل قول کنید .
با شما نبودم.با کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بودم.نقل قول:
دکمه numlock منم انگار بالای سمت چبش شله. :n03::n03: انگار بالاتر از بقیه قسمتای دکمست. نمیدونم شاید به خاطر نوری که زیر این کلید هست اینجوری فک میکنم. numlockشما هام اینجوریه؟؟؟نقل قول:
کم تست کردم اتفاقی نیفتاد...چرا؟؟؟نقل قول:
مال من فک نکنم شکسته باشه ولی انگار اون پین ها شلن!رفتی گارانتی خبر بده!گارانتی تو چیه؟نقل قول:
راستی یه سوال که فک نکنم مربوط به اینجا باشه اینکه گارانتیشو برین تو سایتش ثبت کنین.اگه ثبت نکنم بعدا اینکارو کنم مشکلی پیش میاد؟
قسمت بلوتوس دقیقا همین رو زده ولی بعضی وقتا که سیستم رو روشن میکنم چیزی به اسم بلوتوس نمیشناسه!!!!نقل قول:
ویندوز 8.1 داری شما؟ آخه میگن درایور هاش اذیت میکنه و نیست و....
واسه درایور هاش مشکلی نداری شما؟
من اگه ویندوز رو عوض کنم و 8.1 بریزم حل میشه؟آپدیت چیه؟از کجا بگیرمش؟
به خاطر نور زیرشه که اینجوری فکر میکنینقل قول:
آین کلوب خیلی خوبه اما چون اکثرا مشکلاتشون و اینجا مطرح میکنن حس ترس داره:n02::n02::n02:من این energy manager و نمیتونم پیداش کنم کجاست ؟ فروشنده win 8 entwrprise نصب کرد گف همه چی اکیه چیزی و تتغییر نده میخوام ببینم تنظیمات باطریش اکیه..
اول نصبش کننقل قول:
توی dvd لپتاپ هست
بعد میاد توی قسمت taskbar یه آیکن قرمز رنگه که یه ماشین سفید وسطشه .
بله ویندوزم 8.1 است.هیچ مشکلی بابت درایورها ندارید.فقط از سایت لنوو درایوراش را دانلود کنید.وقتی .یندوز 8.1 را نصب کردید باید ویندوزتون را آپدیت کنید.از توی کنترل پنل آیکون ویندوز آپدیت را بزنید تا اتومات ویندوز آپدیت بشه.نقل قول:
چرا بلوتوث on نمیشه? on و off ش کلا غیر فعاله
چرا باید آپدیتش کنم؟ لازمه؟واسه چی؟نقل قول:
اینم عکس بلوتوسم وقتی که بالا نمیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان....خواستم اطلاع بدم که من دیروز 8.1 نهایی نسخه اینترپرایس رو خریدم و 64بیت رو نصب کردم...و اینکه تمام درایورای سی دیم رو نصب کردم روش بدون مشکل،هیچ درایوری اصافه تر دانلود نکردم...پس خیالتون راحت...
ببین تو قسمت شات داون گزینه sleep هست یا نه؟اگه نبود باید ویندوز را آپدیت کنی.نقل قول:
معمولا نبودن گزینه اسلیپ به خاطر نصب نبودن گرافیک هست.حالا شاید همچین باگی داشته باشه ولی حواستون باشه وقتی ویندوز رو آپدیت می کنید ممکنه لایسنس شما حذف بشه !نقل قول:
اول ویندوز را آپدیت و بعد اکتیو کنید.بهترین راه اکتیو کردن از راه اسکایپ است.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
آره...اسلیپ هست...ولی درباره اکتیو باید بگم درست میگید...
از اکتیوتوری که تو سی دیش بود اکتیو کردم،تو Pc info هم نوشته اکتیو شده ولی هنوز Watermark داره...
باید بگردم روش اسکایپی رو پیدا کنم و اکتیوش کنم دوباره...
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان . احساس می کنم بیشتر مشکلات شما بر می گرده به ویندوزتون .
متاسفانه ویندوز های موجود در بازار اینقدر دستکاری می شن که مشکلات پیش بینی نشده ای را برای کاربر ایجاد می کنند .
به نظر من یه ویندوز 8.1 از سایت های معتبر ایرانی دانلود و تست و نتیجه رو به ما اعلام کنین .
ممنونمنقل قول:
دارم ویندوز 8.1 از سایتp30ownload دانلود میکنم.امیدوارم مشکلم حل بشه:n29:
دوستانی که لپ تاپ Z500 دارند
من شدید بین خرید Z500 و S510 گیر کردم
کدوم یک از این دو مدل رو بهم پیشنهاد میدین و چرا ؟
سلام دوستان.
من کماکان برای خرید نیاز به راهنمایی دارم! :(
پردازنده core i5 که دوستان خریدند و میخرند چند گیگاهرتزه؟
گرافیک z500 هایی که الان عرضه میشند 740 یا 710؟
پردازنده : 3210 Core i5نقل قول:
710 نداره.740 موجوده.شاید هم 630 گیرت بیاد
سلامنقل قول:
من که قبلا خریدم Core i5 3230M هست با فرکانس بین تقریبی 1.22 تا 2.99 . البته فرکانس که در تسک منیجر ویندوز نوشته حداکثر رو 2.6 نوشته ولی من دیدم تا 2.99 هم میره واوقات کم کاری تا 1.22 گیگاهرتز هم همین الان دیدم ! کارت گرافیک هم 635 هست که باهاش تقریبا همه بازی ها میشه انجام داد(battlefield , bioshock , ....)
امیدوارم منظورتون Lenovo S510 باشه چون Toshiba و LG هم S510 دارن :n02:نقل قول:
S510 و Lenovo Z500 کاملا شبیه همند !!!!!!! حتی بدنه و کیبورد هم یکی اند !!!!!!
ولی S510 از سخت افزار ضعیف تری برخورداره که احتمالا به نسبت کمتر داغ می کنه .
البته هنوز این مدل در سایت لنوو قرار نگرفته . ولی بعضی سایت هایی که این مدل رو میفروشند ، عکس هایی منتشر کردند که مدل تاچ اون ( ّFlex ) همانند Lenovo Yoga قابلیت باز شدن بسیار بالایی داره .
بله به دلیل تکنولوژی Turboboost ، فرکانس در مواقع مورد نیاز تا 3.1 GHz هم بالا می ره . اگر هم لازم نباشه ( مخصوصا مواقعی که لپ تاپ رو می زارین روی Power Saver ) تا 1.2 هم میاد پایین .نقل قول:
البته فرکانس اصلیش 2.6 GHz هست .
همچنین مدل I7 3632QM این لپ تاپ فرکانس پایه 2.2 GHz داره که رنج اون از 1.2 تا 3.2 متغیره .
سلامنقل قول:
بله دقیقن منظورم با همین لنوو S510 بود
از نظر سخت افزاری، بغیر از گرافیک، کدوم بخشش ضعیفتر هست؟
میشه بیشتر توضیح بدین؟
البته این مدل S510 که روی سایت لنوو هست و برا فروش هم توی بازار هست !
پس با این توضیحات، برم و یه Z 500بخرم؟
سی پی یو S510، خیلی اغفا کننده هستش خداییش
ولی گرافیکش آدم رو رنج میده، 720 هستش، و همینطور، کش 4 مگابایتی اون
پردازنده این لپ تاپ نیز از سری U اینتل هست که به مصرف پایین ، دمای پایین تر و قدرت پردازش پایینتر مجهزند .نقل قول:
هارد دیسک این لپ تاپ نیز 500 گیگابایت است . البته یه هارد 8 گیگابایتی از نوع SSD هم داره .
در ضمن مطمئن نیستم قابلیت باز شدن این مدل یعنی S510 همانند Yoga باشه .( تو بعضی از سایت ها گفتند S510 همون Flex هستش . )
میخوام لپ تاپ رو از این فروشگاه بخرم z500 corei5، مشخصات رو اینجور زده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانفیگ و قطعات استفاده شده ش در حال حاضر قدیمی و سطح پایین که حساب نمیشن؟
قیمتش باید چند باشه؟ :n27:
سلام
دوستم z500 خریده ci7
1)برنامه power mangment رو نمیبینم.باتری میره تا صد درصد.اینطوری که باتریش به فنا میره.چجوری باید نصبش کرد؟
2)z500 صفحه کوچیکتر از 15.6 اینچ هست؟
به حتم، سخت افزار مهمتر هست برامنقل قول:
ولی یه سوال برام اینجا پیش اومده
چطور CPU لپ تاپ S510 ممکنه از Z500 ضعیف تر باشه ؟
بجز کش و همینطور، گرافیک به نسبت ضعیفتر S510، چه سختافزاری از S510 ضعیف تر از Z500 هست؟
ولی میخوام لپتاپی باشه که دو سال برام راحت بکشه و قدیمی هم نشه دیگه
و همینطور، خوب هم کار بده
خوب چندتا سوال، آیا رم بالاتر از 8گیگ هم موجود هست برای این لپ تاپ؟
وارد control panel بشین، و از اونجا، view by رو از category به large icon تغییر بدین و اینگونه power management رو ببینیدنقل قول:
قبلن یه مدل 15 اینچی داشت، ازش خوشم اومده بود، ولی Release اون از لپ تاپای 15.6 اینچی قدیمیتر هستش
توی بازار میتونین با کانفیگ دلخواه پیدا کنید لپ تاپ مورد نظر رو
آخه تو لپ تاپای دوستان تو تسکبار دیده بودمش که فعال بود ولی تو این لپتاپ تو اونجا ندیدمش.گفتم شاید نصب نشده.نقل قول:
release یعنی چی؟
z500 که تازه اومده.قبلا یعنی کی؟
همین مدل با اینچ کمتر میخوام
قیمت متفاوته .هر جا ممکنه یه قیمتی بده.از چند جا بپرس.حضوری خرید کننقل قول:
مشخصات خوبه ولی گرافیک پایینه.710 فکر کنم از 635 هم ضعیفتر باشه.740 خوبه .
710 از 635 خیلی ضعیفتره!نقل قول:
چطور 710 از 635 ضعیفتره؟نقل قول:
و همینطور، گرافیک 740 از لنوو z 500 با گرافیک 710 از لنوو s 510 چقدر تفاوت توی بازی از خودشون نشون میدن؟
این پردازنده s 510 یه جورایی به نظر میرسه خیلی قویتر از z 500 باشه
توضیح دادم که ! پردازندش سری U هست که برای پردازش سنگین مناسب نیست .نقل قول:
مشخصات پردازنده رو می تونین توی سایت اینتل چک کنین
پردازنده S510
پردازنده Z500 :کد:http://ark.intel.com/products/75459/
تست بنچ مارک :کد:http://ark.intel.com/products/72164/
کد:http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i5-3230M+%40+2.60GHz
در ضمن اختلاف حدود 600 امتیازی به این معنی نیست که این 2 پردازنده به هم نزدیکند ! ماکزیمم بنچ مارک 16 هزار امتیازه !کد:http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i5-4200U+%40+1.60GHz&id=1947
البته هر دو تا لپ تاپ برای کار های روزمره تا حدود 8 سال دیگه هم کارایی دارند ! ولی برای بازی هر 2 تا 2 یا 3 سال دیگه ( بستگی به بازیش داره )
میزان رم رو هم می تونین خودتون تا 16 گیگ ماکزیمم افزایش بدین
قدرت به دو رقم آخر مدل بستگی داره تا جایی که من میدونم،پس 710 از 635 ضعیف تره ولی 740 از 635 قوی تره...:n16:نقل قول: