زيرنويس تو دناي فوق العادست حداقل رنگ زرد داره و فونتش محشره,اگه وقت کردم عکس ميگيرم ميذارم.نقل قول:
Printable View
زيرنويس تو دناي فوق العادست حداقل رنگ زرد داره و فونتش محشره,اگه وقت کردم عکس ميگيرم ميذارم.نقل قول:
من قيمت ۴٢٧ رو نميدونم اما من ٣٢٧new رو ٨٨ تومان خريدم تصميم با خودتونه جديدترين مدل رو داشته باشيد يا مدل قديمي رو.نقل قول:
من اين مدل رو تازه ديدم اما گيرندگيش عالي بود بقيه امکانات رو تست نکردم اما با آنتن داخلي هم جواب داد,قيمت هم ٩٠ تومان خودتون دربارش تحقيق کنيد.
اسم گيرنده NEXT
بروز رسانيش تو قسمت پشتيبانيه سايته اول هم بايد تو سايت عضو بشيد.نقل قول:
دوست من payamhetfild بالا آقای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ذکر کرده که 327 گیرندگیش خوبو قوی هست با این که من 427 دارم و خیلی هم راضیم فوقالعاده هستش ولی خب واقعا وقتی یه مدل جدیدتر اومده یکی هم تست کرده گفته خوبه پس میشه کمی بهش اطمینان کرد خرید 427 فقط چیز مهمش اینه که خروجی صدای دیجیتال داره من جای شما بود 327 جدیدو انتخاب میکردم
خیلی ممنونمنقل قول:
پس ما رفتیم سراغ 327 نیو
:n16:
هنوز با آنتن داخلي تست نکردم,اگه فرصت شد امروز تست ميکنم.نقل قول:
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2
327 new خریدم :n29:
شبکه های 1و2و3و4 وتهران و خبر و آموزش رو خوب میگیره ولی :n28: Ifilm و شما و پرس و العالم و نمایش رو فقط صدا داره و گاهی تصویر میاد و میره
با گیرنده دیجیتال خود تلوزیون سامسونگ این مشکل نیست
شما این فایل رو از حالت فشرده خارج کن بریز تو فلش بروزرسانی از طریق usb بزننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از کمکت خیلی ممنونم
حالا میرم آپدیتش کنم خبرشو میدم
یک گزینه همداره به روز رسانی از طریق آنتن
این چطوره ؟ جواب میده یا نه؟
سلام
دوستانی که گیرنده دیجیتال دارن ببینن با از برق کشیدن و یا خاموش کردن از پشت ترتیب شبکه به هم میخوره یا نه ؟ به ما با مدلشون بگن.
دارم ازدست ایکس ویژن دیونه میشم . وبلاگ مادیران میگه با از برق کشیدن حافظه موقت دستگاه پاک میشه
با تشکر
سلامنقل قول:
من که تست نکردم ولی امروز برق قط شده بود اونم چند ساعت بعد داشتم تی وی میدیدم مشکلی نبود. ولی بازم تست میکنم :n02:
marshal 5021
دنای 427 تست کردم موقع زدن پاور پشت دستگاه خراب نشد موقع کندن دوشاخه از پریز هم خراب نشد حافظه کانالای مرتب شده:n05:نقل قول:
ما Xvision 333 داریم. با قطع شدن برق، ترتیب کانالها بهم نمیریزه. فقط ساعتش از کار میفته که بعد از روشن شدن، خودبخود ساعتش درست میشه.یکی از دوستان هم گفته بود که برخی مدلهای xvision مثل همین 333 مجهز به eeprom هستند که نوعی حافظه است که ترتیب کانالها و ... را نگه میداره.ولی برخی مدلها این حافظه را ندارند.نقل قول:
کار نمیکنه فقط با گیرنده های صدا سیما جواب میده مثل گیرنده سروش جم.نقل قول:
یه آپدیت جدید داده دنای قبلی ماله تاریخ 31/12/2012 بود.نقل قول:
این آپدیت 30/01/2013
لینک دانلود:
این رو تست کنید ,در ضمن اگه متوجه تغییرات شدید اطلاع بدید ممنون.
من 1 هفتست خریدم تا الان که راضی بودم.
اقا من دنای 427 رو چند ماه هست دارم از همه چیزش راضی هستم نیازی هست آپدیتش کنم؟
اگه راضي هستيد آپديت نکنيد من که يه گيرنده ديگه داشتم آپديت کردم جاي بهتر شدن بدتر شد.نقل قول:
اين سايت دناي هم درباره آپديت هاش توضيح نداده
ايکس ويژن امکاناتي که اضافه ميشه يا نقايصي رو که برطرف ميکرد تو يه فايل آپديت ميذاشت که بيشتر از ٢،٣ تا نبود.زيادم مهم نبودن.
آخرم مشکل زيرنوسش درست نشد ,بايد نزديک tv بشيني!
البته من ايکس ويژن مدل ٣٣٣ داشتم که ميگن ديگه توليد نميشه تو بازارم نيست.
اميدوارم دناي گارانتيش مثل ايکس ويژن باشه.
دوستان گیرنده جدید دنای 327 از هارد اکسترنال بدون منبع تغذیه هم پشتیبانی میکنه؟
من هارد ۵٠٠ adata رو وصل کردم خيلي سريع شناخت.نقل قول:
هارد آداپتوري امنحان نکردم.
فيلم Full HD 10 GB گذاشتم اجرا کرد اما نوشت فرمت صدا پشتيباني نميشه.
ولي خيلي سريع فايل رو اجرا کرد.
منم هارد 500 سامسونگ وصل کردم همه رو نشون دادنقل قول:
ممنون باشه تست میکنمنقل قول:
آپدیت قبلی شبکه هار رو درست کرد یعنی مثلا از Ifilm دو تا شبکه میگیره که یکی رو نشون میده یکی رو نه
ولی قبل آپدیت دوتاش رو خراب نشون میداد
سلام
می تونم بپرسم چرا صوتش رو اجرا نکرد یعنی این دستگاه مشکا داره یا همه گیرنده دیجیتالا این جورین؟
نقل قول:گمونم چون خروجي صداي فيلم ۵.١ کاناله است .
بيشتر گيرنده ها حتي اجراش هم نميکنن .بلاخره گيرنده ديجيتالن نباييد انتظار يه پلير رو داشت.
ولي ميشه صداش رو استخراج کرد ,تبديل کرد و خيلي راحت و سريع به فايل MKV اضافه کرد.
ولي جالبيش اينجاست از کامپيوترم سريعتر فايل ١٠GB رو اجرا کرد.:n02:سريع هم عقب جلو ميرفت.
مي ترسم اين دناي 327 New با اين که خيلي توپه يهو بترکه چون امکاناتش زياده .
امکان ساخت پوشه,کپي فايل ها ,تغيير نام,حذف...
يک مشکل هم از دناي بگم بعدا گله نکنيد وقتي فايلي رو حذف مي کنيد غير از فايل هاي ضبط شده خودش رو فايلي رو پخش نميکنه تا بريد تو منو و دوباره برگرديد,البته بعد آپديت جديد تست نکردم.
خواهش مي کنم دوست عزيز اگه مشکل شما حل نميشد که من همه پست هاي رو که واسه دناي گذاشته بودم با پيام عذر خواهي عوض مي کردم.نقل قول:
تو اون پست تجربه شخصيم هم نوشته بودم که اول تستش کنيد بعد بخريد ,چون من خودم همين کارو کردم.البته آشنا داشتم.آوردم خونه ٣،۴ ساعت باهاش کار کردم .فرداش پولش رو دادم.
در مورد ifilm هم واسه همين مشکل صدا سيما٢ تا فرستنده گذاشته ديگه.
از دناي راضيم اما خدا کنه به مرور زمان خراب نشه...يا پرش تصوير پيدا نکنه...ديگه فعلا که به اين برند اعتماد کردم.
تبلتم هم مارک huawei هست ١ ماهه خريدم همه مي گفتن سامسونگ يا اپل اما تا الان که ازش خيلي راضي بودم...
سلامنقل قول:
ممنون از توضیحتون راستش برای من پلیر دستگاه خیلی مهمه به نظر شما کدوم یکی از دستگاه ها پلیرش از بقیه بهتره؟
یا اگه بخوایم پلیر بگیریم به نظر شما چه پلیری از بقیه بهتره؟
با تشکر
پلير که نخريدم تا حالا اما امکانات دناي خوب بود در حدعالي ,مشکل صدا هم ٢،٣ دقيقه تبديل و اضافه کردنش به فايل mkv طول کشيد ,اما تو پخش مشکلي نداشت.نقل قول:
راستش من فقط ايکس ويژن ٣٣٣
داشتم که تو پخش فرمت mkv ضعيف بود,گيرنده هاي زيادي تو بازار هست مشخصاتشون هم تو اينترنت هست اما تا تست نشن نميشه در موردشون نظر داد.
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2
دوستان الان بهترین انتخاب از همه نظر تا 100 تومن چیه
سلام
آره راستش یه سرچی کردم یه سری مدلها رو پیدا کردم ولی نمیدونم کدومشون بهتره که
بگیرم چون تقریبا هموشون بهترین های بازار و از لحاظ اطلاعات ظاهری تقریبا مثل همدیگه هستند:
1.سما مدل AT200
2.لومکسی مدل LE1009fullHD
3.ایکس ویژن مدل XDVB 353
4.آیسن مدل IE-D1252 فول
5.ایستر مدل T15
6.دنای مدل STB327 new
که خوب همه این ها بهترین های موجود توی بازارهستند.
راستش مهمترین موضوع هم برای من اول پلیرش هست بدشم گیرندگیش
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه؟
با تشکر
خيلي صادق باشم,هيچ نظري نميشه داد.نقل قول:
چون نميشه همه گيرنده ها رو کنار هم تست کرد.
حتي مغازه ها هم نهايت ٢ مدل گيرنده براي فروش دارند.
من هم توي ٢ صفحه قبل دناي ٣٢٧ new رو معرفي کردم تجربه شخصيمو هم گفتم,اما به هيچ وجه پيشنهاد نمي کنم بخريد,چون يکي از دوستان خريده بود تو پخش شبکه ها به مشکل برخورده بود که خدا رو شکر با آپديت حل شد.
منم به هيچ وجه نه دناي نه مارک ديگه رو توصيه نمي کنم.
تصميم با خودتونه.
يا علي
ايستر که تو بازار نيست فعلا ,گفتن بعد عيد وارد ميشه.نقل قول:
ايکس ويژن ٣۵٣ هم يکي از آشناها داره اگه فرصت شد تست مي کنم,گيرندگيش که خوب بود,با آنتن داخلي راحت همه شبکه ها رو گرفت.
ايشالا اگه تونستم پلير و زيرنويسش رو چک مي کنم.
درباره آيسن هم بعد خريد دناي شنيدم وگرنه حتما اون رو هم تست مي کردم ,چون اوايل که پخش ديجيتال تو مشهد شروع شد,فقط با آنتن آيسن تونستم شبکه ها رو بدون فريز شدن ببينم اين يه سال هم ازش راضي بودم.
حالا نميدونم اين گيرنده آيسن با آنتني که من يه ساله خريدم شرکتشون يکيه يا نه.
فقط يه نکته دناي تو پخش و ضبط مشکلي نداشت اما قبل خريد دناي سيم آنتن کشيده شد گمونم کابل يا اتصالش به آنتن مشکل پيدا کرد.فرصت نکردم برم درست کنم الان يکم پرش تصوير و قطع شدن صدا داره در حد ١،٢ ثانيه اما زياد اذيت نمي کنه .در حد یه پرش تصویره . اما فریز هم شده که باید از آنتن مطمئن شم بعد بگم مشکله دنای بوده.
آنتن رو که درست کردم خبر ميدم که مشکل از سيم آنتن بوده,تکون خوردن آنتن,اتصال سیم آنتن يا مشکل از دناي هست :n14: .
اميدوارم دناي نا اميدم نکنه چون قبل خريد خيلي تحقيق کردم.:n29:
يه نکته در مورد خودم:من فلش هم که مي خوام بخرم اول ميگم فروشنده جلوي خودم چند تا فلش رو امتحان کنه ,که سرعت خواندن نوشتن فلش رو ببينم بعد سريعترين رو مي خرم !
آقا دنای یه مدل جدید داده بیرون که از قبلیه خیلی بهتره.
معرفی گیرنده دیجیتال دنای 427FULL HD DOLLBY
سازگاری کامل با ----T، ضبط برنامهها بر روی حافظه جانبی، پخش انواع فایلهای تصویری با کیفیت FULL HD و خروجی صدای دیجیتال از جمله امکانات گیرنده دیجیتال تلویزیون دنای Denay STB427HD DOLLBY FULL HD است.
مشخصات مختصر گیرنده دیجیتال دالبی دنای
خروجی اچ دی ام ای HDMI
صدای دالبی DOLLBY
TTX تکست فارسی
دارای درگاه USB
ضبط روی USB
تایمر بیدار باش
تایمر ضبط
ماشین زمان
تاریخ شمسی
زیرنویس
مشاهده یک کانال و ضبط همزمان کانال دیگر
پخش فایلهای عکس وفیلم
مشخصات کلی گیرنده دیجیتال دالبی دنای
1. سازگار با ----T و تمامی استاندارد های دیجیتال دالبی
2. سازگار با MPEG 4 با کیفیت بسیار بالای H.264/AVC تلویزیون دیجیتال
3. سازگار با MPEG 2 با کیفیت بسیار بالا و خروجی استاندارد
4. سازگار براي آشكار سازي سيستم صداي MPEG1،MPEG2(Layer I/II)، MP3، WMA, AAC-LC 5. گيرنده امواج VHF وUHF و داراي خروجی لوپ
5. OSD چند زبانه ،منوی چند زبانه ،پشتیبانی از صداي چند زبانه و زیرنویس چند زبانه
6. قابليت دريافت و پخش 1000 کانال تلويزيوني
7. پشتیبانی کامل از راهنمای برنامه الکترونیکی (EPG)
8. پشتیبانی از عکس در گرافیک (PIG)
9. پشتیبانی از جستجوی دستی و جستجوی خودکار
10. پنل کنترل براي كنترل والدین بر کانالها
11. نصب و راه اندازي آسان با استفاده از منوی ساده طراحي شده.
12.رابط خروجي کواکسیال واپتيكال S/PDIF براي صدای دالبی DOLLBY
13. پشتیبانی از رزوليشن تصوير 576i ،576p ،720p ، 1080i، 1080P@50Hz
14. پشتیبانی از نسبت تصویر 4:3 و 16:9
15. پشتیبانی از تله تکست EBU
16. انتخاب زبان زیرنویس --- یا EBU با توجه به سيستم موجود برروي شبكه
17. امکان ویرایش كانالها (انتخاب کانالهای مورد علاقه ، انتقال كانالها، قفل كانالها ، پاک کردن كانالها)
18. پشتیبانی از HDMI با وضوح تصوير بالاHDMI 1.3)(
19. ارتقا نرم افزار از طریق رابط USB2.0
20. حساسیت بالا و /NO EB پايين برای دریافت تلویزیون دیجیتال
21. رابط USB 2.0 جهت ضبط و پخش برنامه های چند رسانه ای
22.
پشتیبانی از فرمتهای تصویری FLV, RM, RMVB, AVI, MPG, DAT, VOB, DivX, MOV, MKV, TS, TRP, MJPEG
23. ضبط دیجیتال برنامه تلویزیونی روي فلش دیسک ((USB Flash یا روي هارد دیسک اكسترنال و باز پخش برنامه ضبط شده از طریق
با استفاده از کابلهای HDMI شما می تونید بهترین کیفیت صدا و تصویر را ازگیرنده دیجیتال و دوربین های عکاسی و فیلم برداری خود بگیرید که برای پخش فیلمهای Blu ray و HD-DVD خیلی مهم و حیاتی می باشد.
کابل HDMI قابلیت انتقال تصاویر را برای تمام حالت های ویدیویی از قبیل استاندارد و یا با کیفیت بالا HD: High-Definition فراهم می آورد و در عین حال صدای دیجیتال را هم منتقل می کند HDMI هشت کانال صوتی را تا 192kHz انتقال می دهد و تمامی فرمت های کنونی برای صدا از قبیل Dolby Digital و DTS را پشتیبانی می نماید.
استفاده از کابل HDMIبهترین روش برای اتصال گیرنده دیجیتال به تلویزیون است زیرا از لحاظ کیفیت دارای بهترین کیفیت است و این نوع اتصال صدا و تصویر را با هم انتقال می دهد و این نوع اتصال مخصوص گیرنده دیجیتال و پخش کننده های FULL HD است که برای اتصال به تلویزیون طراحی شده اند این نوع اتصال HDMI توسط کارت های گرافیکی مثل کارت های گرافیکی nvidia سری 8 پشتیبانی می شود و دارای خروجی HDMI می باشند و صدا به همراه تصویر توسط یک کابل نازک شبیه usb انتقال پیدا می کنند.
این رابط به عنوان پیشرفته ترین و بروزترین نسخه از رابط HDMI شناخته می شود
پشتیبانی از فرمت استاندارد رنگ XVYCC
قابلیت پشتیبانی از دیسک های نوری Super Audio
امکانات ارتباط به منابعی مانند کامپیوتر تبلت PSP دوربین عکاسی وفیلم برداری و
پشتیبانی از فرمت های صوتی Dolby True HD DTS-HD
کابل تک برای انتقال صدا و تصویر با حداکثر پهنای باند 1.02 گیگابایت در ثانیه.
----------------
نمیدونم سرعت این بیشتره یا قبلیه اما اون قسمت هایی که قرمز کردم واسه خیلی ها مهم بود.
اگه خریدمش امکاناتشو میگم.
ببین واقعیت اینه که همشون از نظر امکانات جانبی تفاوت زیادی ندارن و تقریبا" همه با هم یه جورن ولی چیزی که بینشون متفاوته گیرندگی دستگاه و امکانات و پشتیبانیش هست تا اگه دستگاه به مشکلی برخورد یه آپدیت براش ارائه بدن . توی این مدلهایی که گفتی خدمات و پشتیبانی ایکس ویژن از بقیه خیلی سرتره . واسه همینه که بازار dvbt دست ایکس ویژنه چون گارانتای معتبرتری داره . گیرندگی دستگاهشم خوبه . مدل 353 و 232 جزء بهترین مدلهاشه که پلیر خیلی خوبیم هستن .
کسی از سما استفاده کرده
پلیرش خیلی توجهم را جلب کرده اخه برا من پلیر خیلی مهمه
بنظر گیرنده خیلی خوبی میاد ولی یکسری امکاناتی رو که STB327 NEW داره رو این هم داره؟نقل قول:
مثل:
قابلیت نمایش عکس 3D از طریق USB
سرعت پردازنده 630 مگاهرتز
رم DDR 3
قابلیت پخش 9 کانال به دو حالت 3X3 و 1+4
تایمر ضبط و پخش
ماشین زمان
زیرنویس فارسی
مشاهده یک کانال و ضبط همزمان کانال دیگر
آقا ما خیلی از پلیر سما تعریف کردیم، چند مورد پیش اومد که دوستان ما رو مورد تخطئه قرار دادند. از لحاظ پلیر سما خیلی عالیه، ایکس ویژن 232 و 353 صداهای 5 کاماله رو ساپورت نمی کنن(تا جایی که من می دونم)نقل قول:
و آپدیت های سما هر ماه یک بار بوده.
از لحاظ منو و امکانات هم راضی کننده هست. کنترلش با بعضی دی وی دی های چینی یکجوره و تداخل پیش میاره صداش هم کم هست برای همین باید صدای تی وی رو تا ته ببری و صدا رو با گیرنده دیجیتال تنظیم کنی
من برای کسانی که پلیر براشون مهمه سما رو پیشنهاد می کنم!
سلامنقل قول:
مدل جدید دنای STB327 new یا 427FULL HD DOLLBY رو دیدی نظرت راجع به بون چیه؟ انگار امکاناتش از سما بیشتره.یا آیسن IE-d1252 نظرت راجع به این چیه؟
سلامنقل قول:
به نظر من یه نگاهی هم به این مدلا بنداز دنای STB327 new یا 427FULL HD DOLLBY یا آیسن IE-d1252.
راستش من خودمم دنبال گیرنده دیجیتال هستم و پلیرش هم برای خیلی مهمه ولی هنوز موندم کدوم یکیشون رو بگیرم.
سلامنقل قول:
دوست عزیز چک کردی؟ بالاخره میشه به این دنای امیدوار بود؟