کسی dns خوب داره اینجا بذاره ؟
Printable View
کسی dns خوب داره اینجا بذاره ؟
من idm 6.9 داشتم 6.12 که نصب کردم دیدم دم به دقیقه هنگ میکنه سخت افزار بالایی هم دارم مشکل از idm هست بهترین ورژن همون 6.9 هستنقل قول:
شما از کجا شنیدی سرعت از این بالاتر بدن که مخابرات بدبخت میشه با اینهمه دانلود :n02:نقل قول:
سرعت دانلود نامحدود افتضاحه
512 سرعت دانلودم روی 50
واقعا؟:n13:نقل قول:
میشه یه چند تا تست سرعت بزاری؟ با عقل جور در نمیاد 512 داشته باشی و 50 کیلوبایت سرعتت باشه.
دوستان شما هم قطعی های پی در پی دارین؟
امروز دم ظهر یه بار دیگه هم قطعی داشتم. این قطعی های مخابرات خیلی زیاده واسه من این طوره یا واسه شما هم همینه؟
من اصلا قطعی ندارم. نویز خط رو چک کن.نقل قول:
من قبلا این مشکل رو داشتم و به دلیل کیفیت پایین مودم بود . مودم رو عوض کردم از اون روز تا حالا قطعی ندارم!
تایید میشهنقل قول:
مال من حتی از 50 هم کمتره :n03:
دوستان کسی آخرین نسخه freegate رو داره لطفا لینکشو پ.خ کنه! این ..... هرچی پورت بوده گرفتن بستن! ..... تو این مملکت!
اگه کسی داره برای منم پیغام بده ممنونش میشم :n16:نقل قول:
ابا سلام در ارتباط با قطعی چند تا نکته رو بگم:نقل قول:
من در یک بازه های زمانی خاص قطعی دارم.که با یک روش خاص مشکلو برطرف کردم.(که نمیشه بگم)SNR من 50 هست.به نطر من قطعی ربطی به این حرفا نداره ،منطورم نویزه.نویز موثره ولی اینکه همه چیزو بندازیم گردن نویز اشتباهه.این شیوه توجیه بعضی شرکتهای اینترنتیه که من به کرات دیدم با این صحبتا می خوان کیفیت بد رو بندازن گردن نویز و این حرفا;مثل قضیه کم شدن ترافیک بیش از حده که میندازن گردن ویروس و از این حرفای بی اساس!ناگفته نماند که در بسیاری از این موارد خود شرکتها هم بی تقصیرند و بیشتر به دلیل اطلاعات کم کاربر ها و عدم رعایت اصول امنیتی و سوء استفاده دزدهای به اصطلاح "هکر" است.این هم ناگفته نماند که این قبیل افراد سواد چندانی هم ندارند و از نطر من عقب افتاده های کم سواد وکم هوشی هستند که بدون دانستن اصول ،فقط با تقلید میمون وار از فیلم های آموزشی این اختلالات رو ایجاد می کنند.در ارتباط با قطعی هم به نظر من بیشتر کار این افراده.با یک نرم افزار ساده میشه روتر ها رو ریبوت کرد.(ارجاع به آموزش های سایت آشیانه).زیاد تو قید وبند نویز نرید اگه SNR شما در رنج نرماله،و به مودم هم ربطی نداره و اگه بهتون گفتن از مودمه بیشتر تبلیغاته برای فروش یا مقاصد دیگر که عاقلان دانند.!
سلام داداش حرفت درسته اکثر وقتها کار همین هکرهاست حتی رو سرعت هم تاثیر داره جالب اینه که بیشرف النی میکنی ومیاد میگه من اکانت مخابرات رو -- میکنم من واقعا نمیدونم دزدی افتخار هم داره :n03:نقل قول:
از اول سال ۹۲ قطعی زیاد شده و سرعتها خیلی بالا و پایین میره:n24:
اون محدودیت دانلودی که برای سرویس های نامحدود بود هنوزم هست؟
1هفتس نامحدود گرفتم ولی برام پیش نیومد سرعت کم بشه!
من برای اینکه به حداکثر سرعت برسم 6 یا 7تا لینک میزارم , شما هم امتحان کنید مطمئنا به حداکثر سرعت میرسین :n09: در غیر اینصورت سرعت واسه تک لینک از 60تا هم بیشتر نمیره:n03:
من هم محدودیت سرعت ندارم بعضی دوستان یه برنامه نوشته بودن استفاده میکردن مودم رو ریست میکردن برا من کم نمیشه سرعت:n02:
در مورد تک لینک اکثر سایتها سرعت زیر 100 هست اما بعضی سایت ها کامل میدن
دوستان سرعت دانلود پایین نیومده
بنده 256 نامحدود دارم و از سرور سایت مولتی شیر تک لینک با سرعت 100 دانلود میکنم و با 4 یا 5 لینک به نهایت سرعت میرسم
اما دوستانی که مشکل کمی سرعت دارن به سایت"دانلود دات آی آر "سر بزنن
من از این سایت تک لینک با سرعت 350 دانلود میکنم
سلام
مودم من tplink هست. و میخام وارد تنظیمات مودم بشم.
هر یوز و پسوردی وارد میکنم، وارد نمیشه و باز همون صفحه یوزر پس میاد.
نصاب موقع نصب یه پسورد برای مودم هم برای من گذاشت چون مودمم وایرلس داره.
حالا برای دسترسی به تنظیمات مودم و تغییر دادن رمز وایرلس مودم چیکار باید بکنم؟
یه دکمه ریست داره پشت مودمت 10 ثانیه نگهش دار تنظیمات مودم کارخانه ای میشه ... یوزر پسورد پیشفرض میزنین وارد میشیننقل قول:
در عرض 2 شبانه روز 50 گیگ دانلود کردم.
سلام.مخابرات ترافیکا ر خیلی محدود کرده زده تو پر ما.من 256 دارم.جدیدا حجمش شده 4 گیگ ولی تا الان من 14 گیگ شارژ خریدم! حالا این 256 نامحدود ضریب اشتراک 1 به 8 منظورتونه که میگید سرعتش حدودای 100 هست؟ یعنی دفعه بعد من این سرویسو بگیرم؟ الان برای من که ترافیک 4 گیگه سرعتم حدودای 80 تا 120 میره.در مورد این نامحدود های مخابرات یکم توضیح بفرمایید چون قاعدتا با اون ضریب اشتراک نباید با این مقدار سرعت دانلود باشه و کمتره معمولا.دمتون گرم
فرقی نداره سرعتش جای خرید ترافیک میتونسی یسره نامحدود بگیرینقل قول:
اا جدا؟ سرعت نامحدودم تو همین حول و حوشه؟
اینم چیزایی که تو مودمم نشون میده! : نسبت به اون سرعتی که برای دانلود دارم نرماله؟ نویز و ... اش هم نرماله؟
Downstream *** Upstream
SNR Margin : 42.4 *** 10.5 db
Line Attenuation : 28.0 *** 14.2 db
Data Rate : 1024 *** 1068 kbps
Max Rate : 21008 *** 1152 kbps
CRC : 0 *** 1
سلام. اوضاع اینترنت من داغونه. شبا قطع می شه. این عکسا هم عددای در دسترس من از اینترنتم. اکانت 512 قدیم دارم. لطفا در باره این مشکل به من کمک کنین. ممنون. در ضمن از این عددا و عکس چیزی سر در نمیارم. چطور می تونم بفممشون؟ با سپاس فراوان.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببیخشید دوستان یه چیز دیگه برام مبهمه.هرچند سرعتهاشون فرق خاصی ندارن ولی الان منی که 256 دارم تو خرید بعدی از تو سایت مثلا 512 یکی از گزینه ها رو انتخاب کنم مثلا 4 گیگشو اکانتم به 512 تغییر میکنه یا همون 256 هست؟؟؟؟
سلام.اون عکسی که از پینگ گذاشتی تقریبا برای خودمم همینه ولی مشکل شما فکر کنم از نویز زیاد باشه.snr شما خیلی پایینه و line attenuation هم خیلی بالا.نقل قول:
سلام. اوضاع اینترنت من داغونه. شبا قطع می شه. این عکسا هم عددای در دسترس من از اینترنتم. اکانت 512 قدیم دارم. لطفا در باره این مشکل به من کمک کنین. ممنون. در ضمن از این عددا و عکس چیزی سر در نمیارم. چطور می تونم بفممشون؟ با سپاس فراوان.
الان سرعت دانلودت چنده؟
برای من که رو یه مگ کانفیک شده معمولا سرعت دانلودم با سه تا همزمان تا 130 میره.256 با محدودیت 4 گیگ دارم.تک لینک هم بستکی به سرور داره.از سرور خودم حدود 100 و خورده ای جای دیگه هم سرورش خوب باشه مثل سایت سافت 98 سرعتش تک لینک همون حدودا
ادم سایت های داخلیو باز میکنه کفش میبره!!!ای کاش نتی داشتیم سایت های خارجی هم اینقدر سریع لود میشد! هر چند الان خوبه و کندی هفته های پیش و قاط زدنش نیست.ولی الان از ساعت 1 به بعد هم سرعت خیلی خوب شده و سایتها خیلی خوب باز میشه
بستگی داره به پورتی که خطت روش قرار داره شما همون 256 نامحدود بگیر یبار راضی بودی روش بموننقل قول:
نمیدونم اینو دقیقا.اردیبهشت و خرداد پارسال که بهترین سرعت بوده برای من رو دو مگ کانفیک شده بود و سرعتم بین 250 تا 300 بود.تست میکنم ببینم چی میشه
دو سه روز پیش که 512 داشتم از ساعت 1 بعد از ظهر سرعت تک لینک کم می شد ولی حالا که 128 دارم از ساعت 10 صبح سرعت تک لینک کم می شه. می خواستم بدونم مال بقیه دوستان چطوریه؟
بخاطر تعویض 512 هست یا این که سرعت ها کم شده؟
برای من که اینطوری نیست.تک لینگو چه صبح چه الان با سرعت 100-120 میگیرم.البته سرورش خوب باشه.الان سرعت خوبه.برای من که اینطوریه فعلا
بچه ها از این سرور دانلود کنید بعد سرعت را اعلام کنید .
ففغقعغفغقعغفغع
با این لینک 60 تا 70
از سرور خودم یه فایل 150 مگی دان میزنم حدود 100
برای من هم 60 - 70 هستنقل قول:
برای من هم 60 70 مثلا دو مگ محدود گرفتم :|
این قضیه فقط و فقط برای ترافیک بالای دانلود هست و محدودیت پهنای باند مخابرات. قبل اینکه نامحدود بزارن فقط تو ساعات رایگان اینطور بود. الان که نامحدود رو گذاشتن همه رفتن گرفتن و میزارن یسره روی دانلود. برای همین روزا هم کیفیت افت کرده.نقل قول:
بنظرم نامحدود رو بردارن و سرویس های قبل رو بذارن هم به نفع اوناست و هم ما.
سلام به دوستان عزیز ببینید سرعت منم رو 60 تا 70 هست هست و مجبور شدم لینکهای دانلودم رو تغییر بدم و از آپلود سنترهای دیگه و چندتا لینک با هم دانلود کنم تا سرعتم بره بالا کلا آپلود سنترها و سایتهای داخلی خیلی سرعتشون امده پایین و ی کمک از طرف من از آپلود سنترهای خارجی استفاده کنید تا سرعتتون بره بالا
بچه ها این لینک از سرور من تو شرکت پارس آنلاینه سرعت دانلود از این سربلتابلتا
دوستان ازین به بعد نوع سرویستونم ذکر کنید بدونیم کدومیک از سرویس ها رو دارید که سرعتتون اینطوریه.
من امروز تست کردم خونه ی یکی از دوستام که 512 با محدودیت 4 گیگ داره.حدودا سرعت دانلودش دو برابر سرویس 256 با محدودیت 4 گیگ منه.
سروری که ازش فایل دانلود میکنید خیلی تاثیر گذاره . اگه دیدید سرعت دانلودتون پایینه این مورد رو حتما چک کنید.
ولی خدایی من هنوز تو کف سرعت سایت های داخلی مثل سازمان سنجش موندم!!!دورانی که ما کنکور داشتیم اشکمون درمیومد سایت باز بشه!!:n09:
با اینهمه ... این اقدامشون خیلی خوب بود:n02:
..بیبلیبلیبلیبلیبل
یبل
یب
بل
یب
ل
یب