سلام من یه مودم 2750u مشکی دارم یه دانگل wu260 رایتل بهش زدم ولی به اینترنت وصل نمیشه چیکار باید بکنم لطفا راهنمایی کنید
Printable View
سلام من یه مودم 2750u مشکی دارم یه دانگل wu260 رایتل بهش زدم ولی به اینترنت وصل نمیشه چیکار باید بکنم لطفا راهنمایی کنید
به مودم ADSL که پورت USB برای دستگاه های ذخیره سازی داره شما میخواید مودم 4G بزنید؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام،
با اینترنت پایه رایتل میشه تماس تصویری مطلوب در نرم افزارهای پیام رسان برقرار کرد؟
نه مودم من پورت 3G داره بهش دانگل 3G رایتل وصل کردم، تو منوی مودم دی لینک یه قسمت داره بنام 3G نمیدونم چجوری تنظیمش کنم وصل شهنقل قول:
سرعت اینترنت پایه تا ۲ مگابیت استنقل قول:
شما این لیستی که گذاشتی توش دانگل 3g دی لینک DWM-156 A7 هست من با این دانگل هم امتحان کردم نشد یعنی بلد نبودم چیکار کنم وصل شه ولی شنیدم با دانگل رایتل هم میشه ،یکی از دوستان تو همین تاپیک انجام داده شده براش پیغام خصوصی هم گذاشتم ولی هنوز جواب نداده، من خواستم از یکی که بلده کمک بگیرم، خواهشن اگه بلد نیستید نقل قول نکنیدنقل قول:
اول ورک گروپ رو با ی رمز فعال کن . پورت سامبا را اکتیو کن . تمامه . دانگل تا تری جی اونم نوعی که دستگاه ساپورت میکنه رو بهش بزنید. مثل همون دی لینک
Send from Tapatalk
خوبی به شما نیومده!نقل قول:
مثلا" میخواین با این مدل جواب دادن بنده یا دیگران رو تحریک کنید تا کمکتون کنن!
.
لطفا حذف شود.
آغاز مرحله اول طرح ترابردپذیری ظرف روزهای آتی و چالش های احتمالی پیش رو
سال گذشته اصطلاحی به کاربران شبکه ی موبایلی کشور معرفی شد تحت عنوان «ترابردپذیری». ترابردپذیری به امکان تغییر اپراتور موبایل با حفظ شماره گفته می شود. طبق وعده های مسئولین، این طرح قرار بود تا پایان سال گذشته عملیاتی شود. اما به گزارش خبرگزاری تسنیم، حالا با تأخیری قابل توجه قرار است مرحله ی اول طرح ترابردپذیری سیم کارت ها طی روزهای آینده برای اولین بار در کشور اجرا شود.
بر اساس قانونی که در نهاد های ذیربط برای این کار در نظر گرفته شده هر مشترک برای هر شماره می تواند حداکثر ۲ بار در سال تقاضای ترابرد داشته باشد. طبق این مصوبه حد اقل باید ۳ ماه از تاریخ فعال سازی سیم کارت گذشته باشد تا دارنده ی آن بتواند پس از تسویه حساب با اپراتور اصلی خود درخواست ترابرد آن را ثبت کند. اپراتور پذیرنده ی شماره نیز در ازای هر درخواست، پس از تکمیل عملیات ترابرد و برقراری خدمت، می تواند مبلغ مصوب کمیسیون مربوطه را بابت این خدمات از مشترک دریافت کند. ظاهراً قرار است ترابرد شماره ها فقط به صورت نظیر به نظیر باشد، یعنی سیمکارت دائمی به دائمی و سیم کارت های اعتباری به اعتباری ترابرد شوند.
طرح ملی ترابردپذیری سیم کارت های کشور با وجود هیجانی که برای مشترکان تلفن همراه به ارمغان می آورد و رقابتی که میان اپراتورها به راه می اندازد، میتواند با چالش هایی نیز همراه شود.
از جمله اینکه هنوز معلوم نیست با ترابردپذیری شماره ها، چه اتفاقی برای تخفیف های داخل شبکه ای اپراتورها و هزینه های ناخواسته ی کاربران می افتد. فرض کنید شما و یکی از اقوامتان هر دو سیم کارت ایرانسل دارید. اما شما شماره ی خود را به همراه اول منتقل می کنید و آشنای مذکور با احتساب اینکه تماسش با شما داخل شبکه ای محسوب می شود مکالمه ی طولانی تری با شما خواهد داشت، در حالی که تماس شما دیگر داخل شبکه ای نخواهد بود.
از طرف دیگر، طبق قوانین در نظر گرفته شده برای این کار، با هر بار تعویض اپراتور، تا ۳ ماه نمی توانید شماره ی خود را به اپراتور دیگری منتقل کنید. با این حساب اگر پس از انجام فرایند ترابردپذیری از خدمات اپراتور پذیرنده ی خود رضایت نداشتید مجبور خواهید بود به مدت ۳ ماه این شرایط را تحمل کنید.
دردسر دیگری که ممکن است در حین فرایند ترابردپذیری گریبانگیر شما شود سیل پیام های تشویقی هر دو طرف برای جذب شما به ماندن روی اپراتور فعلی یا پیوستن به اپراتور جدید است. طبیعی است هر دو طرف بنا به رقابت ایجاد شده سعی می کنند با ارائه ی بسته های تشویقی شما را از اقدام خود منصرف یا به آن تشویق کنند و احتمالاً بخشی از این کار را از طریق پیامک انجام خواهند داد.
قطعی چند روزه ی سیم کارت نیست دردسر بزرگ تر دیگری است. به گزارش تسنیم و براساس اطلاعات کسب شده از مجریان طرح ترابردپذیری، ترابرد شماره های اعتباری و دائمی باید به ترتیب ظرف سه و نیم و پنج و نیم روز صورت بگیرد. آنگونه که به نظر می رسد گویا اپراتورهای فرستنده برای تسویه حساب مشترک و ترابرد شماره مجبور هستند سیم کارت او را بسته به دائمی یا اعتباری بودن آن، سه و نیم یا پنج و نیم روز قطع کنند تا عملیات ترابرد اجرایی شود. این مسئله برای خیلی ها چالش قابل توجهی محسوب می شود و ممکن است دردسرهای ثانویه ای برایشان در بر داشته باشد.
دوست عزیز پیجی که دوست عزیزمون گذاشته بودند، نحوه کانفینگ مودم 3G رو هم توضیح داده بود. این هم لینک مستقیمشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرج 4G [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستانی ک رایتل دارن ؛ سرعت دانلود 3G پایه چنده؟؟ با بسته حرفه ای چطور؟ 4G
من نهایت سرعت دانلودم حدود 200-300 کیلوبایت هست! تهران 3G .. ب نظرم خیلی کمه!
رایتل دائمی با شماره رند خریدم فقط بخاطر اینکه همیشه H+ ب بالا هست ولی بسته هاش میبینم واقعا گرونن نسبت ب اپراتورای دیگه و سرعتشم خیلی کمه!
اگه واقعا همین قراره باشه وضعش ک با ترابردپذیری خطمو میبرم رو همراه اول یا ایرانسل ..
دوستمون مثلا اسکرین شات گذاشتن 44 مگ 4جی تو کرج! پس چطور مال ما اینطوره تو تهران؟! هرچند ک اسپیدتست اصلا زیاد از حد نشون میده! سرعتی ک مد نظر منه دقیقا سرعت دانلود با مرورگر خود گوشی یا مثلا ADM و دانلود منیجراست..!
ممنونم
شما با همین سیم کارت معمولی وصل شدی به 4G بعدش کدوم بسته رو زدیدنقل قول:
مگه سیم غیر معمولی هم هست؟ اگه منظورتون دیتا یا اعتباری هست سیم من اعتباریهنقل قول:
بسته حرفه ای ۳+۳
اون بستگی به منطقه داره شاید اونور تازه راه اندازی شده سرعت اینجوری هست حل میشه
سرعت پایه تا 400 میره من خودم دانلود کردم.حرفه ای تا 1 مگ و نیم میره.رایتل بستگی به منطقه دارهنقل قول:
منظورم اینه شما با همون سیم کارت قدیمی وصل شدید به نسل 4.یعنی گذاشتید رو LTE خودش وصل شدنقل قول:
بله با همون سیم قدیمینقل قول:
سلام
دوستان من سیم کارت دیتا دارم
از طرح ماهانه 3 + 3 گیگ من حدود 1 گیگ باقی مونده و 1 هفته هم مهلت زمانی دارم
راهی هست که حجم باقی مونده رو به دور بعد منتقل کنم؟
اگر زودتر از مهلت پایان زمان بسته تمدید کنم، حجم منتقل میشه؟
سلامنقل قول:
کله حجم منتقل نمیشه
سلامنقل قول:
ممنون از پاسخ گویی
چه مقدار منتقل میشه؟
سمت سعادت اباد اینترنت از غروب تا اخر شب ترکیده بخصوص رایتل
ایرانسل:
رایتل:
Sent from my iPhone 6s+
حق امتیاز ارتقای پروانه رایتل به 4G و بالاتر توسط هیئت دولت 80میلیارد تومان تعیین شد
هیئت وزیران، حق امتیاز ارتقای پروانه فعالیت شرکت خدمات ارتباطی رایتل و میزان جریمه عدم انجام تعهدات را تعیین کرد.
به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) از پایگاه اطلاع رسانی دولت، متن مصوبه هیئت وزیران به شرح زیر است:
1- حق امتیاز ارتقای پروانه فعالیت شرکت خدمات ارتباطی رایتل، مبلغ هشتصد میلیارد (000ر000ر000ر800) ریال تعیین می شود.
2- میزان جریمه عدم انجام تعهدات مندرج در پروانه ارتقای فعالیت شرکت خدمات ارتباطی رایتل به شرح زیر تعیین می شود:
عنوان تخلف نحوه اخطار و میزان جریمه 1- نقض تعهدات اجرا و توسعه (پوششی) مطابق مفاد مندرج در بند (2-18) موافقتنامه پروانه اقدام خواهد شد. 2- نقض تعهدات کیفیت خدمات 1- هر شش ماه یک بار شاخصهای تعریف شده، در هر شهر توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی انجام و نتیجه به دارنده پروانه اعلام میشود. دارنده پروانه فرصت دارد تا ارزیابی بعدی نسبت به ارتقای شاخصهایی که به حدنصاب نرسیدهاند، اقدام نماید. در غیر این صورت مشمول جریمه به شرح زیر خواهد شد.
2- سقف جریمه هر یک از شهرها:
- شهرهای بالای دو میلیون نفر، پنج میلیارد ریال.
- شهرهای بین پانصد هزار تا دو میلیون نفر، سه میلیارد ریال.
- شهرهای بین یکصد هزار تا پانصد هزار نفر، یک و نیم میلیارد ریال.
- شهرهای بین پنجاه هزار تا یکصد هزار نفر، یک میلیارد ریال.
- شهرهای بین ده هزار تا پنجاه هزار نفر، پانصد میلیون ریال.
- شهرهای زیر ده هزار نفر، سیصد میلیون ریال.
3- در صورت دستیابی به مطلوبیت تعیین شده برای حداقل شصت درصد تعداد شاخصها در هر شهر فقط شاخصهایی که به حدنصاب لازم نرسیدهاند، جریمه تعلق خواهد گرفت. در غیر این صورت جریمه مربوط به
عدم رعایت کل شاخصها اعمال خواهد شد.
تبصره- صرفاً برای خدمات نسل چهارم پس از یکسال از تاریخ لازمالاجرا شدن الحاقیه اولین ارزیابی انجام و ملاک اعمال جرایم قرار خواهد گرفت.
4- حداکثر سقف جریمه ناشی از این عنوان تخلف در هر سال، به میزان بیست میلیارد ریال می باشد. سقف جریمه در هر شش ماه به میزان ده میلیارد ریال تعیین میشود.
3- نقض تعهدات تعرفه
ارایه خدمات1- از زمان اخطار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، دارنده پروانه حداکثر ده روز کاری پس از تاریخ وصول ابلاغیه فرصت دارد نسبت به ارایه توضیحات اقدام نماید. در صورتی که توضیحات مورد قبول سازمان قرار نگرفت، دارنده پروانه علاوه بر استرداد مبالغ اضافی به مشترکین، در صورت عدم اصلاح تعرفه ظرف پنج روز کاری مشمول اعمال جریمه خواهد شد.
2- حداکثر سقف جریمه ناشی از این عنوان تخلف در هر سال، به میزان بیست میلیارد ریال است.4- نقض تعهدات نظارت 1- از زمان اخطار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، دارنده پروانه حداکثر ده روز کاری پس از تاریخ وصول ابلاغیه فرصت دارد نسبت به ارایه توضیحات اقدام نماید. در صورتی که توضیحات مورد قبول سازمان قرار نگرفت و موضوع ظرف پنج روز کاری اصلاح نشد، مشمول اعمال جریمه خواهد شد.
2- حداکثر سقف جریمه ناشی از این عنوان تخلف در هر سال، به میزان بیست میلیارد ریال است.5- نقض سایر مقررات و
مصوبات کمیسیون1- از زمان اخطار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، دارنده پروانه حداکثر ده روز کاری پس از تاریخ وصول ابلاغیه فرصت دارد تا نسبت به ارایه توضیحات اقدام نماید. در صورتی که توضیحات مورد قبول سازمان قرار نگرفت و موضوع ظرف پنج روز کاری اصلاح نشد، مشمول اعمال جریمه خواهد شد.
2- حداکثر سقف جریمه ناشی از این عنوان تخلف در هر سال، به میزان بیست میلیارد ریال است.6- نقض سایر تعهدات مندرج در موافقتنامه 1- از زمان اخطار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، دارنده پروانه حداکثر ده روز کاری پس از تاریخ وصول ابلاغیه فرصت دارد نسبت به ارایه توضیحات اقدام نماید. در صورتی که توضیحات مورد قبول سازمان قرار نگرفت و موضوع ظرف مدت پنج روز کاری اصلاح نشد، مشمول اعمال جریمه خواهد شد.
2- حداکثر سقف جریمه ناشی از این عنوان تخلف در هر سال، به میزان بیست میلیارد ریال است.
تبصره 1- سقف مجموع جریمه های مشخص شده در ردیف های (2)، (3)، (4)، (5) و (6) جدول فوق، قابل اعمال در هر سال به میزان یکصد میلیارد (000ر000ر000ر100) ریال تعیین می شود.
تبصره 2- علاوه بر جریمه های مندرج در جدول فوق، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از ظرفیت های ماده (19) موافقتنامه پروانه نیز همچنان استفاده خواهد کرد.
تبصره 3- در ماده (18) موافقتنامه پروانه به غیر از بند (1-18) (جبران خسارت های رقابتی)، عبارت" جبران خسارت" به واژه "جریمه" اصلاح می شود.
اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس جمهور، این مصوبه را برای اجرا به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت اطلاعات ابلاغ کرد.
تست سرعت رایتل حدودا ۲ صبح
LTE:
3G:
Sent from my iPhone 6s+
سلامنقل قول:
هیچ حجمی از بسته ی قبل به جدید منتقل نمیشه
کسی از دوستان میتونه روی ایرانسل رومینگ کنه؟
من مدتیه چک میکنم فقط روی همراه اول میشه!
با این داستان ترابرد پیذیری ایا رومینگ برداشته میشه یا نه؟
Sent from my iPhone 6s+
من هم روی همراه اول رومینگ میشم، اگر یک درصد رومینگ برداشته بشه که نمیشه،اونوقت رایتل دچار ضعف بسیار زیاد میشه و خیلی جاها آنتن نداره از جمله مترو، جاده ها،پوشش داخلی بسیاری از مناطق....نقل قول:
کسی از دوستان میتونه روی ایرانسل رومینگ کنه؟
من مدتیه چک میکنم فقط روی همراه اول میشه!
با این داستان ترابرد پیذیری ایا رومینگ برداشته میشه یا نه؟
Sent from my iPhone 6s+
خیلی وقته که دیگه ایرانسل اجازه رومینگ نمیدهنقل قول:
مگه دلبخواهیه؟ مجوز 3g را با این شرط گرفت!
Sent from my iPhone 6s+
شهر ما مشکلی نداره همین الان تست کردمنقل قول:
یه سری جاها محدود کردن
Sent from my D6503 using Tapatalk
درود
دوستان من یه اعتباری رایتل دارم. میخوام بدونم برای اینترنت 4G با همین سیمکارت میتونم پنل حرفه ای بگیرم و استفاده کنم یا نه ؟
ممنونم .
بله میتونی
Sent from my iPhone 6s+
اپراتور TURKCELL برای عرضه LTE advanced با حداکثر سرعت 375 mbps جمعا
172,4 MHz پهنای باند با فرکانس های زیر به ارزش 1.6 میلیارد یورو خریده با این فرکانس ها تا یک یا دوسال کل ترکیه رو پوشش میده ما الان هنوز تو مناطق روستاییمون تلفن روستایی با تکنولوزی GPRS داریم 3جی هم که خیلی ضعیفه
Spektrum Frekans Euro cinsinden bedel 800 MHz (FDD) 2x10 = 20 MHz 372,9 900 MHz (FDD) 2x1.4 = 2.8 MHz 39,9 1800 MHz (FDD) 2x29.8 = 59.6 MHz 430 2100 MHz (FDD) 2x5 = 10 MHz 160 2100 MHz (FDD) 2x5 = 10 MHz 188 2100 MHz (TDD) 1x10 = 10 MHz 35,7 2600 MHz (FDD) 2x25 = 50 MHz 384 2600 MHz (TDD) 1x10 = 10 MHz 12,9 TOPLAM 172,4 MHz 1.623,3
دانلود سرور خارجی رایتل:
Sent from my iPhone 6s+
وسعت ترکیه از ایران کمتره،اینو حتما در نظر داشته باشید.من چند سفر به ترکیه داشتم هم هوایی هم زمینی،اونجا پوشش تریجی ترکسل خیلی وسیعه و تقریبا تمام شهرها و مناطق و جاده ها تریجی هست،اما اونجا هم مشکل کندی و نقطه کور و اینجور چیزا خیلی پیش اومده که لمس کنم.نقل قول:
یک سوال درباره سیم کارت دیتا رایتل دارم
آیا sms های فعال سازی گوگل تلگرام و.. برای شما هم بلاک شده و دریافت نمیشه؟؟؟؟؟
من وقتی خریدم اکی بود و سرعت هم خوب بود و.. اما گوشیم مجبور شدم فرمت کنم..اما Sms فعال سازی از هیچ کدوم حتی گوگل ندارم..!!!!!!!!!!!!!!
حالا باید چه کار کنم..
در مورد سرعت هم راسش درسته گاهی سرعت تا حتی 1 مگ هم داشتم ولی اصلا پایداری سرعت نداره...نظر من این خیلی پارامتر مهمتری تا پیک سرعت
امروز تازه اومدن دکل رایتل رو نصب کردند در شهر ما1میخواستم ببینم چقدر طول میکشه تا تجهیزش کنن و راه بندازنش ؟
باید صبر کنید،حداقل دوماه،ولی اگر سریع پیش برند ممکنه یک ماهه هم راه بیفتهنقل قول:
حدود سه هفته پیش سرعت رایتل به شدت در ساعات بین ۱۹ تا ۲۴ شدیدا افت داشت اما صبح خوب میشد: رایتل LTE
جالب بود که وقتی گوشی را میگذاشتم 3g سرعت بهتر میشد!
رایتل شکایت کردم چند دفعه تماس گرفتن و سوال پیچ بعد دیگه خبری نشد تا امروز
زنگ زدن که مشکل حل شد و شما امشب تست کنید و خبر بدید
اینم تست امشب :
رایتل:
الان سرعت دانلود خیلی خوب شده از ایرانسل هم بهتر شده
اما نمیدونم اپلود رو چرا رایتل از محدودیت ۲ مگابیت خارج نمیکنه
اپلود ایرانسل عالیه
Sent from my iPhone 6s+