آنان که نمی توانند خود را اداره کنند ناچار از اطاعت دیگرانند
ویکتور هوگو
Printable View
آنان که نمی توانند خود را اداره کنند ناچار از اطاعت دیگرانند
ویکتور هوگو
بهتر است دهانت راببندی واحمق بنظر برسی تا اینکه بازش کنی
وهمه بفهمند که تو براستی احمقی..
مارک تواین
فرد را برای چیزی که به آن اعتقاد دارد به کلیسا راه می دهند ولی برای چیزی که می فهمد از آنجا اخراج می کنند
ساموئل کلمنز (مارک تواین)
«حضرت «آدم» یک بشر بود و بس. او سیب را نه بخاطر سیب بودنش، بلکه بخاطر ممنوعیتش میخواست.»
.
.
.
«بشر در آخرین روز آفرینش آفریده شد، وقتی که خدا خسته بود.»
.
.
.
«هنگامیکه چهاردهسال بیشتر نداشتم، پدرم به طرز غیرقابل تحملی احمق به نظرم میآمد. اما وقتی پا به بیست و یکسالگی گذاشتم از اینکه در طول این هفت سال چقدر به معلومات این پیرمرد افزوده شده تعجب کردم.»
.
.
.ساموئل لنگهورن کلمنس که بیشتر با نام قلمیاش، مارک تواین (مارک توِین) (Mark Twain)، شناخته میشود، نویسنده و طنزپرداز آمریکایی
در تمام فرقه های دينی، کاهنان ... از پيشرفت علم هراسانند. همچون جادوگران در
طليعه ی سحر، بشارت دهندگان ريزش عمارت مکرشان را برنمی تابند.
تامس جفرسون
فلسفه مجموعه ای است از سوالاتی که ممکن است هیچ وقت جواب داده نشود ولی دین مجموعه ای است از جواب ها که ممکن است هیچ وقت زیر سوال نرود
گمنام
تمام وعده و نويدهاي دنيا فريبي بيش نيست و بهترين دستور زندگاني اين است که اعتماد به نفس داشته باشي و و در پرتوي سعي و مجاهدت خود به مقامي برسي .ميکلانژ
حیوانات این امتیاز را بر انسان دارند: عالم ربانى ندارند که ارشادشان کند.
-ولتر
آتئیسم یک انسان را رها می کند با خرد محض، با فلسفه ناب، با پرهیزگاری نشات گرفته از طبیعت، با قانون، با حفظ شرف و آبرو. حتی اگر دین به طور کل نابود شود، همگی این مفاهیم راهنمای او به دنیای پرهیزگاری واقعی و مبتنی بر اخلاق اند در حالی که دین مداری آسمانی تمام این صفات را به پایین کشیده و یک حکومت مطلقه تک قطبی را در ذهن بشر استوار می سازد.
فرانسیس بیکن
عشق تنها کار بی چرای عالم است ، چه ، آفرینش بدان پایان می گیرد.
علي شريعتي
با جسارت وجود خدا را به پرسش بگیر؛
چرا که اگر خدایی باشد،
باید خرد را بیش از ترس کورکورانه ارج نهد.
(توماس جفرسون)
زنِ عاقل به تربیت همسرش همت میگمارد و مرد عاقل میگذارد که زنش اورا تربیت کند. مارک تواین
اگر زني رنگ شاد بپوشد رژ لب بزند ، و کلاه عجيب و غريبي سرش بگذارد ، شوهرش با اکراه او را با خودش به کوچه و خيابان مي برد . ولي اگر کلاه کوچکي بر سرش بگذارد و کت و دامن خياط دوز تن کند شوهرش با کمال ميل او را بيرون مي برد و تمام مدت به زني که لباس رنگ شاد پوشيده و کلاه عجيب و غريب سرش گذاشته و رژ لب زده است خيره مي شود !!!
بالتيمور بيکن!!
دلت برای کسی نسوزه مگر اینکه دلیل منطقی داشته باشی!!
hamid_diablo!!
کم کم داره آتئیستی میشهنقل قول:
یک کم جو اینجا فمنیستی شده
محض تعدیل جو:
"ثروتی بزرگتر از خرد و فقری بزرگتر از جهل و میراثی برتر از فرهنگ و پشتیبانی بهتر از مشورت، نیست"
--علی ابن ابی طالب علیه السلام
ای خداوند!
به علمای ما مسئولیت
و به عوام ما علم
و به مومنان ما روشنایی
و به روشنفکران ما ایمان
و به متعصبین ما فهم
و به فهمیدگان ما تعصب
و به زنان ما شعور
و به مردان ما شرف
و به پیران ما آگاهی
و به جوانان ما اصالت
و به اساتید ما عقیده
و به دانشجویان ما نیز عقیده
و به خفتگان ما بیداری
و به دینداران ما دین
و به نویسندگان ما تعهد
و به هنرمندان ما درد
و به شاعران ما شعور
و به محققان ما هدف
و به نومیدان ما امید
و به ضعیفان ما نیرو
و به محافظه کاران ما گستاخی
و به نشستگان ما قیام
و به راکدان ما تکان
و به مردگان ما حیات
و به کوران ما نگاه
و به خاموشان ما فریاد
و به مسلمانان ما قرآن
و به شیعیان ما علی(ع)
و به فرقه های ما وحدت
و به حسودان ما شفا
و به خودبینان ما انصاف
و به فحاشان ما ادب
و به مجاهدان ما صبر
و به مردم ما خودآگاهی
و به همه ملت ما همت، تصمیم و استعداد فداکاری
و شایستگی نجات و عزت
ببخش
دکتر شریعتی
خداوند زرتشت را براي مردم ايران برگزيد،
زيرا ايرانيان از يك آگاهي بزرگي درباره خداوند برخوردار بودند. اين مردم با خرد، سزاوار مرد خردمندي چون زرتشت بودند ...
"توماس هاید"
اخلاق خوش گناه را از بین می برد آنگونه که آفتاب یخ را آب می کند .
پیامبر اکرم (ص)
با زنی ازدواج کنید که اگر مرد بود بهترین دوست شما میشد. بردون
آنها اسلامی را میخواستند که آزادی را ولنگاری میدانست. اسلامی را میخواستند که مردمسالاری را شرک میدانست و مخالف را معاند و معاند را برانداز و برای نابودی آن برانداز هر عملی را مجاز میدانست. آنها اسلامی را میشناختند که تحمل و مدارا را ضد دین میدانست و با تحریک احساسات دینداران و تئوریزه کردن خشونت و ترور، جوانان متدین و دیندار را به اعمالخشونت در جامعه ترغیب میکرد.
-سید محمد خاتمی
بهای انسان به دانش و کردار نیکوی اوست نه رنگ و مذهب و نژاد و خاندان او .
(جبران خلیل جبران)
وقتی آدم بفهمد كه به هرچیزی - هر چقدر چندش آور- می تواند عادت كند به این ضرورت پی می برد كه باید همه ی چیزهای عادی زندگی اش را وارسی كند.
جرج برنارد شاو
من زندگی را دوست دارم ولی از زندگی دوبار می ترسمدین را دوست دارم ولی از کشیش ها می ترسمقانون را دوست دارم ولی از پاسبان ها می ترسمعشق را دوست دارم ولی از زن ها می ترسمکودکان را دوست دارم ولی از آئینه می ترسمسلام را دوست دارم ولی از زبانم می ترسممن می ترسم پس هستماین چنین می گذرد روز و روزگار منمن روز را دوست دارم ولی از روزگار می ترسم.
(حسین پناهی)
هرگز زانو نخواهم زد حتا اگر سقف آسمان كوتاه باشد ...
( کوروش بزرگ )
هرگز مردي ولو بسيار نادان را نديدم که از وي چيزي نتوانم بياموزم.((گاليله))
حالات چهره ي هر شخص به مراتب مهم تر از لباسي است كه به تن دارد .
ديل كارنگي
ترجیح می دهم طوری زندگی کنم که گویی خدا هست و وقتی مُردم بفهمم که نیست٬ تا اینکه طوری زندگی کنم که انگار خدا نیست و وقتی مردم بفهمم که هست.
«آلبر کامو»
پ.ن:انصافا که خیلی جمله قشنگیه:40:
در لذتی که آمیخته به قباحت بود، خوشحال نباشید
و اندیشه کنید که لذت نمی ماند ولی قباحت می ماند . . .
«سقراط»
هرگز از مرگ نهراسیده ام اگر چه دستانش از ابتذال شکننده تر بود هراس من باری همه از مردن در سر زمینیست که مزد گورکن از بهای آزادی آدمی افزون باشد!!
احمد شاملو!!
آزادی فردی داشتن، یعنی حق این که در زندگی کدام قفس را برگزینیم . . .
برتراند راسل
من خدا را انکار میکنمنقل قول:
ولی روزی که از دنیا رفتم خدا را دیدم ازم پرسید چرا مرا انکار کردی، میگم چون تو خود را نتوانستی به من ثابت کنی!
این مطلبی که شما نوشتی چیه ؟ جمله از خودتونه یا از فردی دیگه ؟نقل قول:
اگه از فرد دیگست می بایست نامش رو ذکر کنید ، اگه از خودتونه این تاپیک مکان مناسبی براش نیست !
ممنون .
بله دوست عزیز این یک یک واقعیت است که حقیقت دارد!نقل قول:
ولی من خلاصه کردم!
فکر میکنم مشکل از جمله من باشد نه ماهیت نویسنده!!!
بگذریم!
اینم برای شما با رفرنس!!!
قدرت مطلقه ای که برای ابد حاکم بر اراده جهان است قطعاً میتوانسته است چیز بهتری خلق کند. برتراند راسل
در حکومت های عادله، یعنی حکومت های مشروطه و جمهوری، مبنای حکومت ها بر تقواست. تقوای دینی نه، تقوای مدنی.
-دهخدا
برای تمام دوستان
تنها راهي که من براي برخورد با اين نوع خودبيني بشر سراغ دارم، اين است که به خاطر داشته باشيم بشر جزء ناچيزي از حيات سياره کوچکي در گوشه کوچکي از اين جهان است و همانطور که ميدانيم در ديگر بخشهاي کيهان هم ممکن است موجوداتي باشند که نسبت بزرگيشان به ما مثل نسبت بزرگي ما به يک ستاره دريايي است.
برتراند راسل
basketball عزیز ، اینجا مکان مناسبی برای بحث نیست ، ممنونم.
همه میخواهند بشريت را عوض کنند، دريغا که هيچ کس در اين انديشه نيست که خود را عوض کند...
« لئو تولستوی »
همیشه آنگونه باش که به همه بتوانی بگویی مثل من رفتار کن. کانت
هرچه ایمانِ مرد به هوشش بیشتر شود، زن بهتر میتواند گولش بزند. لرد بایرن
مهربانی جاده ای است که هرچه پیش می روند ، خطرناک تر می گردد.
علی شریعتی
اگر میخواهی متفاوت باشی خوب باش ؛ خوب بودن به اندازه کافی متفاوت است. (فکر کنم کانت گفته)