نقل قول:
بیای علوم کامپیوتر بهشتی هم رشته ای میشیم :دی
نقل قول:
بیای علوم کامپیوتر بهشتی هم رشته ای میشیم :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.noet.ir/NOET/data/file/sarasari/universitys%20table-90.pdf
تو چند صفحه قبل بود ولی لینکش خراب بود... .
من منتظرم.نقل قول:
مهندسي عمران -دانشگاه خليج فارس -بوشهر
:20:
یکی از دوستای من 2 سال پیش با 1700 مهندسی شیمی تهران قبول شد!
پارسال هم یکی دیگه بود با 1900 مهندسی شیمی تهران قبول شد!
بعد خواهر من با 1500 امسال نه تهران و نه امیر کبیر نه مهندسی شیمی و نه پلیمر قبول نشده!
مهندسی شیمی علم و صنعت آورده!
در ضمن من چند تا دانشگاه اول رو با پارسال مقایسه کردم تغییر ظرفیت ها خیلی جزئی بود!
یکی میشه راهنمایی کنه چرا؟
سلــــــــام....
منم مکانیک اراک:((
رتبه 4000 اصفهان
به نظرتون برم؟؟؟؟؟؟:(
امسال واقعا معلوم نیست چیکار کردن............خیلیا ناراضین!!!
من یزد که بومی اصفهان هست قبول نشدم اما اراک قبول شدم!!!!چرا آخه؟؟؟؟؟؟اصفهان چه ربطی داره به ارااک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
248 پست اسپم حذف شد ، 84 کاربری که اسپم دادن شناسایی شدن و از بین این ها 7 کاربر قطع دسترسی خواهند شد
به بقیه ی کاربرانی که اسپم دادن ، اخطار داده خواهد شد...
لطفا به تذکرها توجه کنید...
دوستان به کمکتون نیاز دارم اونم اساسی...مهندسی نرم افزار قوچان قبول شدم...به نظرتون برم؟؟؟ یا ای تی ازاد قزوین برم؟؟؟ اگر قوچان برم و 1ترم بخونم با توجه به اینکه دختر هستم میتونم واسه گیلان انتقالی بگیرم؟؟؟ کمکم کنید لطفا
اينجا كسيو داريم با رتبه بالاي 2500 پزشكي، دارو سازي ، دندانپزشكي قبول بشه؟
یعنی میشه یکی جواب منو بده:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19: :19::19::19:نقل قول:
نقل قول:
هردو سطحشون یکیه ... فرق زیادی ندارن
فکر کنم جنسیت "مرد" رو زیاد کردن....نقل قول:
پ.ن:
پست من اسپم بود؟؟؟
من نوشتم کی دانشگاه تهران قبول شده؟؟
این کجاش اسپمه؟؟؟
برای ثبت نام صنعتی اصفهان باید چی کار کنیم؟!(اگه جاش اینجا نیست یه تاپیک بزنید)
نقل قول:
منظورتون مهلت هست؟
دانشگاه ازاد در خود ترم هم میتونید ثبت نام کنید.نگران نباشید ولی اگر تصمیم گرفتید اقدام کنید.
رتبش حدود 3800 بودنقل قول:
نقل قول:
چند روز دیگه به سایتش مراجعه کنید.همه چیز رو میگند اونجا ....
تو دفترچه که چیزی ننوشته بودن!نقل قول:
3 تا دانشگاه اول رو تفکیک نکرده بودن اصلا و تفکیک از دانشگاه علم و صنعت شروع میشد!
شاید هم تفکیک کردن ولی تو دفترچه ننوشتن!
چون پارسال دختر با 1900 قبول شده بود!
چرا هیشکی جواب نمیده بنده خدا داره دیوونه میشهنقل قول:
سلام به همه،
صبح زود رفتم مدرسه و بعدشم اداره وبعد از کلی اینو انر رفتن کارام رو تموم کردم...:31:
اشتباه نمیکنی ؟ فکر کنم پارسال میم شیمی تهران نهایتا تا 1300 -400 گرفت ....نقل قول:
من دفترچه رو ندیدم ولی مگه ظرفیت دخترها رو کم نکرده بودن ؟ به خاطر اونم میتونه باشه ...
ولی پارسالم علم و صنعت از همین حدودا گرفته تا 2000 اینا !
الان ناراحته ؟! م شیمی علم و صنعت شاخه ها ! :31:
من رفتم اعتراض دادم.اخه با رتبه 3500 مطمئن بودم دارو سازي مناطق بومي يا محروم يا اصلا پزشكي بورسيه ارتش قبول ميشم.كي نتيجه اعتراضو ميدن؟البته اميدي به اينكه اعتراضم نتيجه اي داشته باشه ندارم.
از شبانه به شبانه میشه انتقالی گرفت؟؟
کمممممممممممممممممک
اقا من انتخاب رشته کردم و دانشگاه هم قبول شدم ولی راضی نیستم میخوام بخونم واسه سال دیگه!
در چه صورتی میتونم واسه سال دیگه شرکت کنم؟
اگه روزانه قبول شده باشی باید 2سال دیگه شرکت کنی یعنی برای شرکت در سال بعد محرومی...اگه غیر از روزانه قبول شده باشی برای سال بعدنقل قول:
محدودیتی نداری
اگه روزانه قبول شده باشید نمی تونید برای سال بعد کنکور بدیدنقل قول:
بروبچس من دانشگاه شاهد کامپیوتر قبولیدم ولی الان که میرم تو سایتش زده 13/6/90 باید مدارک میبردیم ولی من نبردم یه جا دیگه سایت نوشته که 21 /6 طبق اطلاعیه سنجش برای مصاحبه باید بریم حالا چی کار باید بکنم تو رو خدا کمک کنید دارم دیوانه میشم؟؟؟
در ضمن ازاد تا کی فرصت ثبت نام داریم؟؟؟؟؟؟؟؟
آره میشهنقل قول:
من خودم معماری شبانه ملایرم از بجه ها گرفتن
شبانه ام دقیقا مثه روزانس
من مکانیک اراک قبول شدم....
با 4000 از اصفهان....
یه سوال؟؟؟
مگه میشه مکانیک یزد که جزو ناحیه ما هست قبول نشم ولی اراک که هیچ ربطی به اصفهان نداره قبول بشم؟؟:(((
تو رو خدا...معلوم نیست چجوری انتخاب میکنن....
کسی از اراک چیزی میدونه؟؟:((((
یعنی به من از نرم افزار شبانه قوچان به نرم افزار شبانه گیلان انتقالی میدن؟؟نقل قول:
من علوم تغذیه شهید بهشتی قبولیدم ............رشته خوبیه ؟ کسی تغذیه یا پروتز دندون قبول شده ؟
کسی جواب نمیــــــــــــــده؟؟؟؟؟؟
سلام.
بچه ها یکی از فامیلای ما رتبه منطقه یکش شده بود 4000 . کل 100 تا رشته رو زده بود تهران و کرج ولی تو انتخاب 22 ومش اشتباه به جای 1543 زده 1643 به جای مواد خواجه نصیر مواد فردوسی مشهد قبول شده. حالا میخواد ببینه ممکنه اگه پی کارو بگیره قبول کنن از انتخابای بعدی انتخاب بشه؟ خودش میگفت از چند نفر پرسیده گفتند میشه...
از دوستان کسی میدونه دانشگاه اصفهان قبل دانشگاه اردو می بره یا نه؟
عالیه. برای چی ناراحتی؟دندونارو بالاتر از دارو زده بودی؟با این رتبه اگه منطقه دو باشی باید دندونم میاوردینقل قول:
دانشگاه بوعلی این رشته رو گرایش کنترل نداره فقط دانشگاه صنعتی همدان دارهنقل قول:
خب حالا برم یا نرم؟:41:
اگر من جای شما بودم می رفتمنقل قول:
رشته بسیار خوبیه
همدان هم شهر جالبیه
دانشگاه صنعتیش هم بالا شهر هست
آدم بد شانس تر از من دیدید تا حالا؟همه رفیقام با رتبه های بدتر از من برق و مکانیک فردوسی قبول شدن.من عمران فردوسی نشدم!کاش تهش برق و مکو هم میزدم.همه دانشگاه ها برعکسه که.برقو مک زودتر پر میشه
عمران شاهد تهران:دی من که سهمیه نداشتم!چراقبول شدم؟
حالا خوبه 4سال خواب گاهو صبحانه ناهار شامش ردیفه وگرنه بدبخت میشدم
شما مصاحبه نیومدی؟!نمیدونم والانقل قول:
بروبچس من دانشگاه شاهد کامپیوتر قبولیدم ولی الان که میرم تو سایتش زده 13/6/90 باید مدارک میبردیم ولی من نبردم یه جا دیگه سایت نوشته که 21 /6 طبق اطلاعیه سنجش برای مصاحبه باید بریم حالا چی کار باید بکنم تو رو خدا کمک کنید دارم دیوانه میشم؟؟؟
در ضمن ازاد تا کی فرصت ثبت نام داریم؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه سراسري تقريبا تا كي مهلت ثبت نام هست؟
دوستان قضیه این تعهد با مناطق 2 و 3 چیه