بهترین جواب به تاپیک زننده و پست اول .نقل قول:
------------------------------------------------
قطبی در بدترین و عصبانی ترین حالتش هم صد برابر بافرهنگ تر و باشخصیت تر از امثال قلعه نویی هست .
.
Printable View
بهترین جواب به تاپیک زننده و پست اول .نقل قول:
------------------------------------------------
قطبی در بدترین و عصبانی ترین حالتش هم صد برابر بافرهنگ تر و باشخصیت تر از امثال قلعه نویی هست .
.
در باشخصيت بودن قطبي شكي نيست
كه البته اونم بعضي جاها شخصيت اصلي خودشو نشون داد!!!
ولي شخصيت كه براي تيم بار فني نميشه!!!
ميشه؟
من خودم پرسپوليسيم ولي تعصبي روي قطبي ندارم
براي قطبي ،خانم يوروم و ماركو و ديكارمو از همه چيز مهمتر بود!
قلعه نويي هم كه اصلا حرفي ازش نيست!!!!
قطبيم در حدي نبود كه اينقدر بزرگش كنند
اين همه ستاره رو بدون مربي ميفرستادي زمين ، الان تيم اول بود
پارسالم تيم به خاطر ضعيف بودن تيماي ديگه و شانسي قهرمان شد!!!
البته اگه بخوام منطقي فكر كنم!!
:21:اره شما راست میگینقل قول:
استقلال شانسی رفت سیزدهم:27:
حالا امسال تیم شما رو با قعه نویی می بینیم:21:
قطبی به سختی صدایش از ناداوری ها در آمد. همیشه می گفت تیم من باید قویتر باشد و بیشتر گل بزند تا با مشکل داوری برخورد نکند. همیشه مشکل رو قبول می کرد. تا آخرین روز هم سر حرفش بود. قطبی فرهنگ جدیدی رو به ایران نشان داد هر چند خیلی ها دوست ندارند این فرهنگ رو قبول کنند چون دیگه باخت تیم هاشون رو چطوری توجیه کنند؟ قطبی با رفتنش هم نشون داد که فوتبال و ورزش بایستی پاک و تمیز باشه. وقتی مربیان بی دانشی که مدعی خدا بودن رو دارند و توی تیم هاشون نتیجه نمی گیرند به جای نردبان گذاشتن و بالا رفتن بقیه رو پایین می کشند رفت و با رفتنش به این فوتبال کثیف اعتراض کرد. اگه بخواهیم منطقی فکر کنیم، مصطفوی جایگاهش در اندازه پرسپولیس نیست. شکستن صندلی ها رو چطور توجیه کرد؟ طرفداری از قطبی و تغییر لحن ناگهانی در مقابل یک هوادار و ضایع کردن قطبی در عرض سی ثانیه!!!!!!!!! :2: کسانی که هم داعیه پرسپولیسی بودن دارند و انواع عناوین رو یدک می کشند و یا می خواهند که به دست بیاورند با انواع چوب لای چرخ گذاشتن ها و نامردی ها تلاش می کردند که قطبی و پرسپولیس رو ضایع کنند. همین آقایون ظاهرا پرسپولیسی پارسال بعد از بردهای متوالی پرسپولیس داشتن سکته می کردند و تلاششون رو توی بازی با پاس و استقلال اهواز به حد اعلاء رسوندن. اگه ادعای پرسپولیسی بودن رو نداشتن عیب خیلی کمتر بود اما!!!!!! واقعا جای قطبی خالیه و هیچ کس نمی تونه منکر ارزش های فنی و اخلاقی اون بشه حتی بزرگترین پرسپولیسی های تاریخ این باشگاه!!!!!!!!!! :41:نقل قول:
نمونه اش همین فرشاد پیوس هیچی ندار
مرتیکه بدون تیم مونده بود گیر داده بود به قطبی
یکی نیست بگه بابا اگه تو مربی بودی اون تیمهایی را که بهت دادن عین ادم مربی گری می کردی
من که هنوز قطبی رو قبول دارم و میگم بهترین مربی ایرانیه
زنده باد افشین امپراطور
لعنت بر مصطفوی
واقعا متاسفم
حالا فرشاد پیوس بیاد تیمو تحویل بگیره
کانون هواداران پرسپولیس : تيتر اول، مقالهاي است از علي باستاني. متن شامل مقاديري آه و ناله بابت هدر رفتن بيتالمال است و تاسف بابت پولي كه از جيب «من و تو» رفت. اين متن در كنار تصويري كه دوستان زحمت كشيده و با دقت و ذوق طراحي كردهاند(كولاژ صورت قطبي روي يك دسته اسكناس)، در راستاي القاي اين پيغام است كه بله، افشين قطبي هم يكي از همانهاست كه آمده جيبش را پر كند. در مطلب اشاراتي به دلالي او در زمينهسازي براي حضور «دوكارمو» و «ماركو» دو برزيلي مورد لعن قرار گرفته فوتبال شده و اينكه بانو يوروم هم امسال 300هزار دلار از پرسپوليس دريافت كرده است.
بدون شك، كمتر مربياي در تاريخ فوتبال ايران به اندازه افشين قطبي مورد آماج اتهامات قرار گرفته است. رسانههاي ايران، در اين يكسال و چند ماه، او را به انواع و اقسام اتهامات اخلاقي و مالي متهم كردهاند. ابتدا نشريه وزين و شريف و ارزشي كيهان بود كه وي را منتسب به خانواده سلطنتي كرد، اين در حالي بود كه اتفاقا در همان روزها، رياست محترم جمهوري بر لزوم جذب ايرانيان نخبه خارج از وطن، سخناني بر زبان جاري ساخته بود. بعد از آن نوبت روزنامه كيهان ورزشي(و البته فرهنگي) بود كه پرده از سفر او به برجالعرب برداشت. در اين خبر فاش شده بود كه سرمربي پرسپوليس با «گرل فرند» مربوطه باورها و اعتقادات ما را به سخره گرفته و طبعا خواهد گرفت.
بعد از اين، روزنامه گل، كه دوست نزديك حميدخان استيلي در آن مهرهاي موثر است، هرازچندگاه، چيزهايي تازه از دست و پا چلفتيگريهاي نورمن ويزدوم- كمدين انگليسي لقبي كه قطبي به آن مفتخر شده بود- منتشر ميكرد و در عين حال هر روز ميتوانستيد به نكاتي جديد در زمينه ضعف فني اين مربي برسيد. اين رويه بهخصوص بعد از آغاز درگيري ميان قطبي و شيث رضايي شدت گرفت و مابقي خاكريزها را نيز فتح كرد. بله، قطبي مربي توانايي نبود، گرچه او در نهايت قهرماني را با پرسپوليس جشن گرفت و با هزاران نفر شور و هيجان را به ورزشگاههاي كم هيجان فوتبال ايران بازگرداند. يادتان هست، هوشنگ گلمكاني سردبير ماهنامه فيلم، در مقالهاي نوشت:«با قطبي پرسپوليسي شدم.»
اين نگاه به تواناييهاي سرمربي پرسپوليس با حضورش در ايران متولد شد و گهگاه ابعادي بزرگتر از خودش پيدا كرد، بهخصوص فصل پيش بعد از شكست مقابل سپاهان (يا استقلالاهواز) و اين فصل در لحظهاي كه بازي پرسپوليس مقابل فولاد به پايان رسيد. دوستان در اين يك و نيم سال نوشته و نوشتهاند؛ بدون خستگي. بيآنكه كسي از آنها بپرسد، اين همه نفرت و منفيبافي از كجا ميآيد؟
قطبی مربی خوبی نیست
اين جمله، جانمايه غالب حملاتي است كه هنوز هم به پايان نرسيده است. يكسال پيش، بعد از هفته چهارم يا پنجم ليگ، حميد استيلي و عليرضا مرزبان در كافيشاپ ماركار آقاجانيان، سوزن را روي صفحه گذاشتند. دو دستيار سرمربي پرسپوليس از تمريناتي ميگفتند كه عرق هيچ كس را در نميآورد و از شيوه مربيگري او كه در حد محلات هم نيست. در اين روزها، پرسپوليس هنوز صدرنشين بلامنازع ليگ بود و حبيب كاشاني آنقدر به رابطه حسنه ميان سرمربي و دستياران خوشبين بود كه بعد از اظهارنظر عادل فردوسيپور در بازي پرسپوليس- پگاه، درباره شكل رابطه بين استيلي و قطبي، دست به شكايت شد.
عادل در صحنهاي كه قطبي و استيلي دوشادوش ايستاده و بازي را آناليز ميكردند، گفت:«بايد ديد كه اين رابطه تا پايان فصل دوام ميآورد؟» اين يك سوال منطقي بود، اما كاشاني در نامهاي به رئيس سازمان صدا و سيما بابت اين جمله گلايه شديد خود را ابراز كرد، درحاليكه حقيقت همان اظهارنظر هوشمندانه فردوسيپور بود. استيلي، در هر محفلي از ناتواني سرمربي ميگفت و از تاثير خودش و مرزبان در آمادگي اين فصل پرسپوليس. يك بار عكاس دنياي فوتبال از قول او گفت:«همه كارها را ما كرديم و نانش را اين خورد.» «اين»، همان افشين قطبي بود كه بعد از هرشكست يا تساوي، بايد به اين نتيجه ميرسيديم كه او به درد مربيگري زنان در آمريكا ميخورد. بله، او مربي خوبي نبود، گرچه كريم باقري بهترين بازيهاي عمرش را در زمان هدايت قطبي انجام داد. گرچه فرزاد آشوبي، در دفتر دنياي فوتبال از عشقاش به شيوه كار سرمربي پرسپوليس گفت، گرچه.... بگذريم. اينها، هيچ بودند. همانطور كه دراماتيكترين قهرماني پرسپوليس در ليگ، هرگز بهحساب نيامد. روزنامهنگاراني كه بعد از گل سپهر حيدري گريه كردند - بلوتوث اين صحنه را چند روز پيش ديديم- با خالي شدن غده اشك، نشستند و گفتند:«استيلي اين تيم را قهرمان كرد!»
راستي مربي خوب كيست؟ لابد امير قلعهنويي. نظريهپرداز شرقي سيستم 2-5-3. اما ما پاك يادمان رفته در مالزي، جام ملتهاي آسيا، چه بر سر يكي از بهترين و پرستارهترين تيمهاي تاريخ آمد. خوب است نگاهي به جدول ليگ بيندازيم و ببينيم تفاوت بين ژنرال پيروز و امپراتور شكست خورده، در ليگ امسال چقدر است؟ كاش برويد و دو خط مطلب بياوريد كه در آن به صراحت نوشته باشند امير قلعهنويي مربي نيست. راستي پارسال كه فيروز كريمي با استقلال سيزدهم شد، كي نوشت كه او مربي نيست؟ يادمان هست اول همه تحليلها، يادآوري افتخارات گذشته فيروزخان بود. مثال در اين زمينه زياد است. علي دايي. قهرمان دو فصل پيش ليگ، پارسال با سايپاي تقويت شده، روي كدام پله نشست؟ كاش برويد و مقالهاي در تحليل نوع مربيگري علي دايي بياوريد. ما بههمين يكي قانعيم.
ممنون بردیا جان...حیف که اینجا دکمه تشکر نداره
مطلب عالی بود
وقتی فیروز کریمی رفت توی خبر ورشی ن.شته بود با این که سیزدهم شدن هیچی از ارزش های اون کم نمیشه
و فلان کرده و ....
حالا که قطبی اومده بود این خبر ورزشی از اولش به قطبی گیر داد تا اخرش و حالا هم که رفته هنوز ولش نکرده
من یکی که حالم از این روزنامه خبر ورزشی هم می خوره
خیر سرش یک روزنامه ایرانیه ولی تا میتونه از کلمات عربی استفاده می کنه
الان همه به حرف من می رسن که پارسال می گفتم این استیلی توی تیم داره یه کرمی میریزه
به نظر من که قطبی تیم رو قهرمان کرد و اون بود که وتش رو برای تیم گذاشت
یه نگاهی به امار این استیلی بندازین....بغل دست هر کی بود باهاش اختلاف داشت و اخرش یه بلایی سر تیم اون مربی میاورد
حالا پیروانی رو نگاه کنید....واقعا متواضعه...حالا هم که قطبی رفته باز هم هیچی نمیگه
یا عابدزاده....اون رو هم خیلی دوست دارم
................................................
یکی از دلایل رفتن قطبی همین مزخرفاتی بود که روزنامه ها می نوشتن
خب صحبت من در اینج دقیقا سر شخصیت هست . چیزی که تاپیک زننده آن را بهانه کرده و این تاپیک رو زده .نقل قول:
در باشخصيت بودن قطبي شكي نيست
كه البته اونم بعضي جاها شخصيت اصلي خودشو نشون داد!!!
ولي شخصيت كه براي تيم بار فني نميشه!!!
ميشه؟
من خودم پرسپوليسيم ولي تعصبي روي قطبي ندارم
براي قطبي ،خانم يوروم و ماركو و ديكارمو از همه چيز مهمتر بود!
قلعه نويي هم كه اصلا حرفي ازش نيست!!!!
مسلما هیچ چیز مطلقی وجود نداره و قطبی هم چندان آدم وارسته ای نیست !
من هم تعصبی ندارم روی این مسائل .
ببینید اینجا بحثم نسبی بودن هست و مقایسه با دیگر آقایانی که در سیستم فوتبالی ایران حضور دارند .
خودتون دارید میگید قلعه نوعی رو که دیگه اصلا حرفشو نزن !
من هم بحثم همین هست .
شما مصاحبه های بعد از بازی قطبی رو با همون مصاحبه های خیلی مربی های دیگر مقایسه کنید .
قطبی در بدترین اوقات باز هم در کل از کسانی مثل قلعه نوعی و علی پروین و ... با شخصیت تر هست .
از هر دو تیم استقلال و پرسپولیس اسم بردم که متوجه باشید بحثم سر تعصب بر روی تیم یا شخص خاصی نیست .
اولا من خودم پرسپوليسيمنقل قول:
ثانيا قرار نيست كه همه پرسپوليسيا قطبيو قبول داشته باشن
منم قبولش دارم ولي نه به لحاظ فني!!!
دليلي نداره كه يه مربي كه با فرهنگ خوبش محبوب شده ،حتما مربي خوبي بوده باشه!!
آخه پرسپوليس قطبي چه مزيتي به پرسپوليس دنيزلي داره؟
فقط نتيجه گرا تر شده!
دنيزلي به فكر فوتبال زيبا بود!!
قطبی با رتار و محبوبیتش باعث شد که خیلی ها هش حسادت کنن مثل پیوس و درخشان و مایلی کهن و ...
اینا فقط اسمشون پیشکسوته و فقط به فکر خودشون هستن
دوست عزیز. پرسپولیس قطبی اون پرسپولیسی بود که حتی دقایق 90 و 94 توانایی تغییر نتیجه رو داشت. قطبی همونی بود که سپاهان رو شکست داد و قهرمان لیگ شد. همون سپاهانی که پرسپولیس دنیزلی رو با 4 گل له!!!!!!! کرد. پیکان و خیلی تیمهای دیگه ای که گربه سیاه پرسپولیس بودند رو شکست داد که دیگه امروز از اون گربه سیاه ها چیزی توی ذهناتون نیست. دنیزلی کجا و قطبی کجا. بعدش وقتی بازیکنان یک تیم نخواهند برای یک مربی بازی کنند می شود بازی ابومسلم و صبا ... آخه یک مربی تا وقتی تاکتیک هاش اجرا نشه و بازیکنان تیم مشکوک بزنند چطور می شه راجع به توانایی های فنی اش نظر داد. تا وقتی حمید استیلی داره از بیرون خط می ده و علی پروین چشم دیدن قهرمانی تیم خودش !!!!!!!!!! رو نداره چطور می تونی دستشون رو از تیم کوتاه کنی و تیمت نتیجه بگیره. وقتی می آیند و تیمی را با مسائل داوری وارد حاشیه می کنند و بهش دامن می زنند چطور تیم نتیجه بگیره؟ وقتی می آیند و 10-12 امتیاز به خاطر داوری توی 5 بازی متوالی از تیمی بگیرند دیگه مربی چه تقصیری داره؟ وقتی می آیند به دروغ از قطبی شکایت می کنند و او را به کمیته انظباطی می کشند و هر چه می خواهند می گویند و در آخر می گویند قطبی تبرئه شده است!!!! چگونه یک مربی دوام بیاورد در حالیکه اجازه شکایت از فرد شاکی که به دروغ از وی شکایت کرده را ندارد؟ آیا واقعا قبول ندارید که تقریبا تمامی مربیان و روزنامه نگاران و افراد ناسالم جامعه ورزش قطبی را به چالش کشیدند تا زشتی خود را در کنار زیبایی قطبی محو کنند و دیده های تیزبین مردم را از نازیبایی های خود منحرف سازند؟ قطبی با رفتنش نیز این همه افراد ناسالم را شرمنده ساخت. :41:نقل قول:
کمی انصاف بد نیست...
قطبی فرهنگی رو آورد که کسی تا به امروز نداشت. کلاسش هم از تمامی به اصطلاح پیشکسوت ها!!!!! بالاتر بود و شکی هم نیست. نبایستی هم با کسی مقایسه اش کرد. علی پروین و قلعه نویی تقریبا مشابه هم حرف می زنند. ولی لطفا از این به بعد کمی بیشتر به صحبت های غلام پیروانی توجه کنید. خوودتون متوجه می شید که پیروانی که اهل خارج از این کشور نیست بسیار باکلاس صحبت می کنه و کمتر میشه دید که داوری رو زیر سئوال ببره یا برد تیم های مقابل رو ضایع کنه. ولی پیشکسوت ها که بعضی هاشون امروز مربی هم هستند!!!!!!!
نقل قول:
برو .... بیرون . اسم پرسپولیسو نبر . تو اگه پرسپولیسی بودی . این حرفای مفتو نمیزدی. که بگی پرسپولیس شانسی قهرمان شد .
دوست عزیز شما که میگی پرسپولیس دنیزلی بهتر بود : اگه یادت باشه کادر فنی و مدیریتی پرسپولس تو زمان دنیزلی باعث ورود یک بازیکن هپاتیتی که فکر کنم اسمش رافائل بود به پرسپولیس شد که نتیجه همون اتفاقات کسر 6 امتیاز بود که اگر این امتیاز ها کسر نمیشد دو هفته مونده به پایان رقابتها پرسپولیس قهرمان بود
متاسفانه الان هم یه استقلالی شده مدیر عامل پرسپولیس و باعث شد این اتفاقات بیفته
برگشتن افشین به ایران تمامش برنامه ریزی شده بود که اون رو خراب کنن و باعثش هم علی آبادی که الان میگه مربی خارجی نباید بیاد پرسپولیس
کاملا اشتباه هست حرف شمانقل قول:
دوست عزیز شما که میگی پرسپولیس دنیزلی بهتر بود : اگه یادت باشه کادر فنی و مدیریتی پرسپولس تو زمان دنیزلی باعث ورود یک بازیکن هپاتیتی که فکر کنم اسمش رافائل بود به پرسپولیس شد که نتیجه همون اتفاقات کسر 6 امتیاز بود که اگر این امتیاز ها کسر نمیشد دو هفته مونده به پایان رقابتها پرسپولیس قهرمان بود
------------------------------------
رافائل زمان آری هان اومد و همون موقع هم رفت یعنی تو دوران دنیزلی ما همچین بازیکنی نداشتیم
-------------------------------------
100% تائید میشهنقل قول:
من که مایلی کهن رو جزو ادمیزاد حساب نمی کنم
چه برسه به پیشکسوت
ادم فروش بدبخت...
پیوس هم که هر کی مربی میشد سریع ضد اون مصاحبه می کرد
بخاطر همین کارهاست که بجایی نرسیدن
اگه جای این کارا می رفتن یکم علم مربی گریشون رو توسعه میدادن الان برای پیدا کردن تیم هر کار کثیفی انجام نمی دادن
زنده باد افشین امپراطور
جالبه که اینا تو هیچ تیمی دووم نیاوردن و تو همه تیم ها ضعیف نتیجه گرفتن بعد انتظار دارن بیان سر مربی پرسپلیس بشن!!!!!!
اينجا استاديومه يا زمين تمرين پرسپوليس؟!نقل قول:
ديگه خودمو كه نميتونم گول بزنم
پرسپوليس بيشتر تو آزادي ميبرد ، اونم به زور تماشاگرا و دقايق آخر!
گربه سياه ها هم كه پا برجا بودند ، راه آهنو كه باخت ، از تيم جلالي هم كه باخت و همچنين به لوكا و ...!
امسالم كه ديگه هيچي!
سر قضيه ديكارمو همه رو احمق فرض كرده بود!
با فرهنگ بود ،ولي فرهنگ براي ما قهرماني ميشه؟!
اصلا من هيچكدوم از مديراي فعلي پرسپوليسو قبول ندارم
ولي كدوم مدير عاملي مياد به خاطر خراب كردن مربي ، موقعيت خودشو خراب كنه؟
من دوم دبستان بودم
فرداش کل کلاسو شیرینی دادم
یادم نمیره
چه توپایی نرفت توی دروازه
یه جا پاشازاده با سر توپ رو از توی دروازه زد بالا
گفتم کلش ترکید با اون شوت
عابدزاده که خدا بود توی اون روز.
شاید اغراق آمیز نباشه که بگم تو اون بازی خدا یار دوازدهم تیممون بود.
عجب روزی بود
فکر میکنم هرکسی خیلی خوب میدونه اون روز کجا بوده.
من اون زمان سوم دبستان بودم به زوره بابام به مدرسه رفتم در مدرسه هم هرکس یک رادیو دستش بود و تلاش میکرد بازی را گوش کنه اما هیچکدام هم بلد نبودند رادیو را تنظیم کنند!
هنوز صدای سرایدار مدرسه که با چشمهای خیس در راهرو مدرسه می دوید و میگفت تمام شد، رفتیم جام جهانی تو گوشم هست و بعدش هم کله مدرسه بهم ریخت همه دانش اموزان و معلمان تو راهرو پائین بالا می پریدند!
بابا این که چیزی نیست اون احمدخلیل شد بهترین بازیکن رده پایه این کاوه رضایی ما هیچی نشد ( احمد خلیل 4 تا گل بیشتر نزد)
چی چی قطبی قطبی
پارسال که موفق شد واسه این بود که برای دلش اومد پیروزی تا هم تیمی که دوستش داره رو هدایت کنه هم اسم رسمی پیدا کنه در کل با تمام عشقش مربیگری کرد
ولی امسال...
رفت امارات اونجا موند تا یکی از این عربا باهاش قرارداد ببنده یه پولی به جیب بزنه باهاش قرارداد نبستن با هزار منت اومد پیروزی
(اینکه گفتم واسه خاطر خودش اومد پارسال ولی امسال نه: پارسال هر گلی پیروزی میزد بالا پایین می پرید مثل یه هوادار ولی امثال زیاد عرق نداشت)
درکل مشکل اساسی تیم شما مصطفویه وتا وقتی که اون تو پیروزیه با دیکتاتور بازیاش نمیزاره موفق بشه
نمی دونم شما پرسپولیسی ها چه اصراری دارید قلعه نویی را با امثال قطبی مقایسه کنید!نقل قول:
قطبی 30 سال در ایران نبود و اصلا تحت تاثیر فرهنگ حاکم بر ایران نبوده پس خیلی طبیعی هست از لحاظ اخلاقی با سایر مربیان تفاوتهایی داشته باشه هرچند قطبی در این چند ماه اخیر حضورش نشون داد پتانسیل لازم برای تبدیل شدن به یک خداداد عزیزی و یا یک علی دایی دیگر را در رفتار و گفتار دارد! (و حتی تبدیل شدن به یک دلال بزرگ )
از طرفی مسائل اخلاقی برای یک تیم نتیجه نمیاره قطبی اگر از لحاظ فنی چیزی سرش میشد این فصل با این همه ستاره پا به فرار نمی گذاشت.
اقا اول فصل می رفت دبی عشق و حال اون وقت در میانه لیگ وقتی تیمش نتیجه نمی گرفت یاده دستهای پشت پرده افتاد!
قلعه نویی فعلا با همون سیستم 2-5-3 بهترین نتایج را گرفته و هرگز جلوی تیم مثلا بین المللی شما شکست نخورده!
اين نامه فقط بدرد خودت ميخوره ولي...
هميشه واسه ما امپراطور ميموني. دور پرسپوليس ما رو يه مشت آدم جو گير و به درد نخور احاطه كردن.
استقلالیم، ولی از رفتم افشین قطبی واقعاً ناراحت شدم..
چرا تیم های پرطرفدار ما باید اینجوری قربانی بدن. به نظر من اگه قطبی برنمیگشت بهتر بود. واسه پرسپولیسی ها امپراتور میموند (مطمئناً الآن هم میمونه) و اسطوره میشد. الآن هم که رفت کار درستی کرد. تو ایران آدم نمیتونه چیزی نگه و کار خودش رو هم انجام بده..
پروین به قطبی گفت برو و دیگه برنگرد ولی قطبی گوش نکرد
ولی خوب شد که قطبی و با این شرایطی که براش درست کرده بودن هر چی بیشتر میموند از محبوبیتش کمتر میشد
آقای پروین. امروز مصاحبه شما رو توی روزنامه ای خوندم. اون روزنامه متاسفانه اونقدر بی ارزشه که دلم نمی خواد نامش رو ببرم. خواندم که شما گفته اید که قطبی یک آنالیزور کوچیکه که بی خود بزرگش کرده اند و... . ضمنا گفته بودید که من به عنوان یک بزرگتر می خواهم به پرسپولیس کمک کنم. آقای پروین. سلطان پرسپولیس. ترا به خدا دیگر بیش از این خود را خوار و خفیف نکنید. شما بزرگ پرسپولیس و مایید. آقای پروین، قطبی امپراطور پرسپولیس است. چرا که هواداران پرسپولیس این لقب را به او داده اند و شما نمی توانید آن را پس بگیرید. آقای پروین همین آنالیزور ساده پرسپولیس را به نحو بی سابقه ای قهرمان کرد و رکوردی از شکست ناپذیری و اخلاق بر جای گذاشت. آقای پروین این در شرایطی است که شما نتوانستید با آن همه امکانات تیم استیل آذین را به لیگ برتر بیاورید. قطبی پرسپولیسی را قهرمان لیگ برتر کرد که شش امتیاز هم از آن کسر شده بود. شما استیل آذینی را نتوانستید به لیگ برتر بیاورید که هم رده لیگ برتری ها خرجش بود. اگر او آنالیزور ساده ای بود و شما مربی بزرگ پس ... . آقای پروین اگر امروز قطبی رفته است، پرسپولیس به شما و آقا بالاسرهای دیگه هم نیاز ندارد. لطفا بگذارید که خاطره سلطان بودنتان حفظ شود. آقای پروین توصیه می کنم فیلم مردان پرسپولیس را ببینید. ببینید قطبی آنالیزور چطور بین دو نیمه با بجه هایش صحبت می کند. چطور از آنها می خواهد که فقط بازی کنند و به داور کاری نداشته باشند. آقای پروین در تیم شما کاویانپور زنده و پویا مرد و در تیم قطبی کریم باقری، علی کریمی و ... که فوتبالشان مرده بود طوری زنده شدند که وجودشان در سطح ملی به داد ما رسید. شما چند نفر را در استیل آذین زنده کردید؟ فوتبال ملی هم مدیون گل کریم باقری احیا شده ای است که قطبی احیا اش کرد. قطبی مرد روزهای سختی بود که پس از باخت هم قطبی شجاع بود نه یک... . تقصیر را هم به گردن کسی نمی انداخت. لطفا اگر می خواهید به پرسپولیس کمک کنید کاری کنید که یک استقلالی دو آتشه که مدیر عامل پرسپولیس شده است به تیم خودش استقلال برگردد.
به جای پایین کشیدن افشین قطبی بیایید از او تجلیل کنید تا یادمان باشد که هنوز به عنوان بزرگ پرسپولیس قابل احترام هستید.
از خوانندگان عزیز هم می خواهم که ضمن رعایت احترام آقای علی پروین و آقای قطبی و سایر بزرگان چه قرمز و چه آبی نظر خود را بفرمایند.
دمت گرم با روشن کردن ملت حال کردم مثل اینکه روزنامه مصاحبه رو برعکس چاپ کرده و این بنده خدا بدون اطلاع سریع تایپیک زده
خوشحالم که بعد از یه سال که تو انجمن ورزشی و تاپیک پرسپولیس مطالبو پیگیری می کنم یه نفر خیلی قشنگنقل قول:
نظرشو و عقیدشو نوشته هر چند با بعضیاش مخالفم .دوست عزیز بیشتر به تاپیک بیا .
دوست عزیز، اون روزنامه عبارت "اون یک آنالیزور بود و بیخود بزرگش کرده بودند بود" رو نوشته بود. علت اعتراض من هم به اون روزنامه تیتر کردن همین مطلب بود.نقل قول:
دو پهلو صحبت کردن ایشون و اینکه او هم باید می رفت. خیلی از او حمایت کردند. وقت هم زیاد داشت. ... مؤید عرض بنده است. چطوری باید خرسندی اش رو بیان می کرد؟نقل قول:
لطفا سری به روزنامه های ورزشی روزهای دوشنبه تا چهارشنبه هفته پیش بزنید. همه روزنامه از حرکت خزنده آقای پروین به پرسپوبیس صحبت می کردند. دوست من آقای پروین از پرسپولیس که نه از فوتبال خداحافظی کرده اند.نقل قول:
دوست من ظاهرا شما هم خبر ندارید که مربیان بعدی بعد از نتیجه نگرفتن آقای پروین آمدند!!!!!!!!نقل قول:
دوست عزیز. شاید سن و سال شما طوری نباشه که سال های آخر دهه هفتاد رو خوب بیاد بیاری. قبل از اینکه کاویانپور بخواد بره ترکیه یا دوپینگ کنه و ... از بهترین های پرسپولیس بود. درخواست های زیادی برای ترانسفر شدن به دوبی و تیم های دیگه داشت. آقای پروین اجازه نداد. حتی اگه اشتباه نکنم روزنامه خبر ورزشی از قول آقای پروین نوشته بود"حامد دو میلیارد می ارزه". ایشان اونقدر حامد رو توی پرسپولیس نگه داشت که کاویانپور دچار ضعف روحبه و بازی شد. امیدوارم که برید و روزنامه های اون موقع رو پیدا کنید و برای روشن شدن ذهن من هم که شده مستدل حرف من رو باطل کنید. ضمنا آقای کریمی به خاطر آماده نبودن به تیم ملی دعوت نشد. درسته؟ مگه کریم باقری در تیم قطبی احیا نشد؟ منکر این قضیه هم هستید؟نقل قول:
قطبی با رفتنش هم به پرسپولیس کمک کرد تا جریاناتی که برای بیرون کردن اون می خواستند پرسپولیس رو نابود کنند ناکام بشند و حداقل پرسپولیس فدای خودخواهی این جریانات حسود نشه وگرنه خودت می دونی که قرارداد داشت و می تونست بمونه و تمام پولش رو هم بگیره. به هیچ وجه نمی تونید منکر این قضیه بشید.نقل قول:
حقیقتش من هم متوجه معنی حرف ایشان نشدم. مگه قطبی رو کنار گذاشته اند که مصطفوی رو هم به موقع کنار بگذارند؟ مگه می شه که کادر مدیریتی پرسپولیس با خودشون دعوا داشته باشن و بخوان خودشون رو ضایع کنند؟ من که باورم نمی شه این مشکلات از سمت هیئت مدیره و یا تربیت بدنی باشه. قطبی به خاطر جریاناتی که چند تا مربی بیرون این تیم و چند تا بازیکن داخل این تیم بوجود اومد رفت. همون اتفاقی که زیر آب حجازی و کریمی رو هم زد.نقل قول:
من کلا از آقای پروین به عنوان بزرگتر این تیم که بایستی خودش رو خیلی بالاتر از قطبی بدونه توقع بیشتری داشتم. وگرنه علی پروین بخواهیم یا نخواهیم بزرگ پرسپولیس هسنتد.
دوست عزیز اینجا کسی قصد توهین یا اظهار نظر در مورد شخص دیگری رو نداره یا حداقل من این قصد رو ندارم:20:. جمله بالا رو هم تصحیح کردم. ببخشید بد نوشته بودم:20:. الان هم درستش کردم. این راجع به شخص شما.نقل قول:
اما راجع به صحبت هام، من نظرم رو گفتم و فکر کنم اشتباه نمی کنم:13:. البته کسی که بگه من اشتباه نمی کنم اصلا نباید باهاش بحث کرد. امیدوارم شما اینطور نباشید. :10:
دوست من ممنونم. بله اگه آدما نظرشون رو بگن بدون توهین و راه رفتن روی اعصاب دیگرون، انجمن شیرینی می شه. من الان نزدیک 3 ساله که اینجا عضوم ولی زیاد تاپیک نمی دم. فقط می خونم و کمتر نظر می دم. اینجا هم اگه تاپیک گذاشتم چون اگه پشت سر قطبی حرف بزنی در حالیکه اون نمی تونه از خودش دفاع کنه دور از جوانمردیه. فقط همین. قطبی هر کاری که بکنند امپراطور پرسپولیسه و سر مربی پرسپولیس در جام هفتم. هیچ کس هم نمی تونه بهش توهین کنه و ....:13:نقل قول:
من که تا عمر دارم یادم نمیره کلاس اول دبستان بودم صبح رفته بودم مدرسه ظهر برگشتم چندساعت بعد بازی برگزار شد هیچ کسیو ندیدم که بگه میریم جام جهانی ولی ما تونستیم
بعد از بازیم رفتم تو خیابون دیدم ملت ریختن بیرون دارن خوشی می کنن بوق می زدن ماشینا............یادش بخیر
عجب روزی بود هیچ وقت یادم نمیره چون 8آذر تولدم هم هست
فقط یک بازی با اون قابل مقایست که اونم ایران آمریکاست ولی هیچ بازی ایران استرالیا نمیشه اشکای استیلی و گل خداداد و عکس العمل های فوق العاده عقاب آسیا
عجب تاپیک حماسه ایی
کسی کل بازی رو برای دانلود نداره؟
اگه تو آرشیو خبرگذاریها اخبار اون زمان هم باشه میتونی خیلی چیزها پیدا کنی.نقل قول:
مدرک ؟
روزنامه ؟
واقعا معتبره
تو این دورو زمونه خیلی از روزنامه ها همون مطالب خبرگذاریهای رو کپی میکنند
همه ميدونن تو اون بازي با دعاي مردم تيم ملي نتيجه گرفت.
دعای مردم؟!!!:13:نقل قول:
تو اون بازی هیچکس امیدی نداشت بخصوص بعد از دو گل که خوردیم.
اون بازی یک استثنا در فوتبال بود تیمی که 90 دقیقه داشت توپ را از روی خط دروازه برگشت میداد به یکباره دو تا موقعیت گیرش بیاد و جفتش را گل کنه!
کلا ما ایرانی ها ادمهای احساساتی هستیم که اگر این احساسات در مسیر درستی بیفته خیلی کارها باهاش میشه کرد.
اون بازیها از لحاظ فنی ضعیف ترین بازی تاریخ ایران بود(از نظر من) و شاید اگر رفتاره اون تماشاگر استرالیایی نبود تیم ما بازی را باخته بود.