+ hotspot shieldنقل قول:
Printable View
+ hotspot shieldنقل قول:
آقا این گوگل برای من با https که هیچ با http هم تو گوگل کروم باز نمیشه! کسی میدونه قضیه چیه؟!
منم گاهی همین مشکل شمارو دارم و گوگل خیلی خیلی دیر برام لود میشه !!!:n15:نقل قول:
نقل قول:
امید من خودم اومدم اینجا پست دادم یک قند شکن بدون دردسر که سرعتش به شخصه از هر چی ساکس و ------ هست بیشتره معرفی کردم بعد تو هنوز دنبال باز کردن facebook هستی:n08:
برو تو افزونه های گوگل کروم به دنبال افزونه zane mate باش نصبش کن فعالش کن تضمین میدم که مثل ساعت برات کار می کنه
اینم عکسش که با افزونه ی دیگه ای اشتباه نگیری
قربون دستت عزیز واقعا ف ی ل شکن خوبیه خیلیم سرعتش خوبهنقل قول:
دوستان من می خواستم طرح طلایی 8 گیگ 31 تومن رو بگیرم کسی هست جدیدا گرفته باشه بدونه شبانه داره یا نه؟؟؟ الان طرحم 64 کیلوبیت شبانه داره اما شبانه اش فقط 20 کیلوبایته:n21:
داداش سرعتت تو روز چنده؟نقل قول:
این شگرد جدیدشون هم درنوع خودش بی نظیره شبا دقیا از1.30به بعد یکهو دیگه به هیچ سرورر خارجی وصل نمی شه وفقط سایت های داخلی بازمی شه دیشب که بالغ بر10بار مودم روریست کردم و20دقیقه طول کشید تا بالخره درست شد خدایی خیلی خیلی بیکارمی خواد بشینی پای نت نصف شبی
اینترنت مخابرات بدرد کسایی می خوره که ازهمین چند تا سایت وطنی بازی ونرمافزار دانلود کنند
سلام دوست عزیز خیلی عالی بود,نقل قول:
فقط برای دانلود خود افزونه باید چیزپی ان روشن میبود چون من در حالت عادی با ای پی ایران نتونستم دان کنم.
فکر نکنم این طور باشه چون من همین الان هم تمام افزونه های گوگل کروم رو بدون چی پی ان میگیرمنقل قول:
به نظرم محدودیتی در کار نیست
دوستان کسی خبر داره این طرح جدید با مودم مجانی سرعت و قیمتش چطوره؟
دوست عزیز برای من دیشب 1360 مگ تونست دان کنه.نقل قول:
سر کامپیوتر نبودم سرعتارو چک کنم.ولی هردو فایلم از سرور خارجی دان شده.
شما کل حجمی که گذاشتی دانلود شه چقدربوده>؟نقل قول:
اگه کلش همین قدربوده ساعت جند دانلود تموم شده و کامپیوترخاموش شده؟
من هم دیشب 2 گیگ فیلم و سریال از سرور خارجی گذاشتم رو دان رفتم خوابیدم صبح که چک کردم همش دان شده بود.
نمی دونم والله من که چند شبه بین ساعت یک تا دو این مشکل رو دارم خدا رو شکرکه شما نداریننقل قول:
راستی می شه بپرسم شما سرورتون چیه؟
اون طور که من متوجه شدم این مشکلات نوبتیه ! دیشب من مشکل نداشتم شما داشتی امشب من احتمالا مشکل دارم شما نداری !نقل قول:
کلا از سرورهای سایتهای وارز دان میکنم.
اینا مشخصه پهنای باند کم آوردن همینی که دارن جیره بندی کردن!یک شب آدم سرعتش خوبه یه شب خراب.
این اینترانت ملی هم منطقه به منطقه دارن تست میکنن.واسه همینه بعضیا مشکل دارن بعضیا ندارن.اونایی که مشکل ندارن هم یه روزی نوبتشون میشه
کل حجمم 1.5 گیگ بوده که اینقدرش دان شده.نقل قول:
صبح ساعت هشت دیدم سیستم خاموش نشده , مشکل داشته . ساعتشم اشتباه نشون میده که چه زمانی آخرین تلاش برای دانلود داشته.
امشب فایل بیشتری رو میزارم دان ببینم جمعا چقدر دان میکنه.
حجم شبانه هم چیزی کم نکرده بود.
آقا بابک من دیشب رفتم برای دانلود چون حجم موجودیم کم بود سرعتم پایین بود (اینطور که دوستان قبلا گفته بودن)
امروز شارژ کردم حسابمو.
یه نکته ای بهش برخوردم,
مگر ساعت دانلود رایگان از 1 به بعد نیست؟
من کلا 49 مگ حجم داشتم از ساعت یک ربع به یک شروع کردم به وب گردی و باز کردن عکس و .... بعد صبح حجم رو چک کردم همون 49 مگ بود.
شما طرح بعثتی ؟نقل قول:
شاید برگردنوندن به همون ساعت 12 شبانه اش رو
آره من بعثتم,
نمیدونم شاید برگردانده باشن,
کسی از بچه ها آمار داره؟
خاک تو سرتــــ مخابرات که هنوز هم آدم نشدی /
یعنی گاهی فکر میکنم اینا چحور حیواناتی هستند و با نزدیکانشون چه رفتاری دارند /
باقی بچه ها اینقدر اومدند پست دادند و ناراضییتی خودشون رو گفتند که الان که نگاه میکنی دیگه هیچ کدوم اصلا توی این تاپیک نمیان / دیگه میدونن این حروم خورهای مخابرات درست بشو نیستنذ /
آقای برادر که داری این مطلب رو میخونی / یادت باشه از آخرین باری که بهم گفتی انشا... تا چند ماه دیگه وضعیت بهتر میشه نزدیک به 4 ماه گذشته و وضعیت بهتر که هیچ حتی بدتر شده /
چرا الکی میگی وضعیت خیلی خوب شده اینم مدرک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته وضعیت دزدی رو میگم :n08:اخه تو11ثانیه مگه میشه14مگ دانلود کرد اگه میشه بعدیشو ببین تو14دقیقه32مگ دان کرده.من قبلا هرشب نزدیک4گیگ میگرفتم ولی یه هفته هست نهایت همین مقدار دان میکنه(طرح نقره ای).
کسی تا حالا از این طرحای جدید نگرفته ببینه شبانه داره یا نه؟ خودتون یا دوستان و آشناییان نگرفتن؟به حرف این پشتیبانی احمقشون نمیشه اعتماد کرد.
دوستان من نت مخابرات تهران دارم.الان چند روز کریو واسه من قاطی کرده.سایت های فیلتر را باز نمیکنه.شما مشکلی ندازین؟؟
اره واسه منم فقط سایت های غیرفیلتر رو باز میکنه و سایت های فیلاتر رو باز نمیکنه منم از مخابرات قزوین دارمنقل قول:
:دی وقتی مشهدیا تو تاپیکشون پست ندن همین میشه دیگه شهرای دیگه میان اینجا تبادل نظر :دی
وقتی این تاپیک روزی 5 صفحه رفت جلو یعنی مخابرات یه گندی بالا آورده حالا که اینطوری سوتو کوره یعنی همه به همین وضع عادت کردن و مشغول دانلودن :دی
دوستان چرا خوب از مخابراط نمیاین بیرون من کلا 3 ماه بودم مخابراط دیگه هم سمتش نمیرم:n02:
نقل قول:
اره من میخواستم همین قول و وعده چند ماه پیش رو بهت گوشزد کنم همون موقع هم زیر پستت نوشتم اینا به امید بچه مدرسه هایی بودن که دست از دانلود در مهر بر می دارن
این طرح کمپینشون خیلی جالبه همین جام دست ازکلاه برداری برنمی دارن اومدن طرح های نقره ایی و طلایی رو یکساله با مودم رایگان به ملت می دن بعد می گه نقره ایی با حجم 4گیگا بایت کلید یک رو بزنید و برای طلایی دو گیگ بایت کلید سه رو بزنید که این دوتا همین طورکه می دونید ماهیانه 17500هستن بعد که اون دوعدد رو می زنی بجای اون تعرفه ها طرح های 8گیگ رو برات می خونه که ماهیانه برای نقره ایی 27500و طلایی 31000 تومان هستش
فکرکنم اینا اول اومدن اون دو تا دوگیگ رو هم گذاشتن بعد که صرب کردن دیدن ای دل غافل این که نمی صرفه ماهی 17500ازملت بگیریم بعد مثل همیشه با بی عقلی تمام اومدن ماست مالی کردن حداقل تکردن اون دوتا رو کلا بردارن نه اینکه اول برات بخونه بعد بری ببینی توش طرح های دیگه است:n06:
آخ گفتی ما هرچی میکشیم از ایناست :دی بچه 13 ساله میشینه فیلم +18 دان میکنه :دی زمان ما بچه 13 ساله چیزی به جز عمو پورنگ نداشت :دینقل قول:
نت من تو تهران مشکل زیادی نداره.سرعتش به قیمتش نرمال هست.نامحدود هم هست.فقط این چند روز کریو رو مخابرات دیگه کارایی نداره
512 نامحدود ماهی 21 تومان.من با همین از ساعت 9 صبح تا 10 شب روزی 3 گیگ دانلود میکنم.
داداش یعنی برا نقره ای 4 گیگ باید 27500 بدیم؟نقل قول:
اینطوری که میشه 10تومن گرونتر.یکساله هم بگیریم میشه 120تومن گرونتر که پول یه مودمه.پس مودم مجانی نیست.
ما اینجا با 6 ساعت روشن گذاشتن سیستم تو ساعت رایگان با همون قیمت 5 گیگ میگیریمنقل قول:
شیر مخابرات تهران 1 به 8 هست.حتما برای شما 1 به 6 یا 1 به 5 هستنقل قول:
فری گیت از کار افتاد ای لعنت بر تو ای مخابرات
بله اس اس اچ رو از کار انداختن و خیلی از فیلترشکنا از کار افتاده...نقل قول:
نگران نباش دوست عزیز راه جدید پیدا میکنیم :دی
بله این روش همیشگیشونه میدونند ملت حافظه تاریخی ندارن قول چندماه دیگه میدن ملتم زودباور قبول میکنن چندماه بعد هم فراموش میکنن یکی بهشون قولی داده بود.نقل قول:
نه منظورم چیزی دیگه ایی بودنقل قول:
اینا اون دوگیگ ماهیانه رو که باید بدن رو نمی دن دیگه فقط حداقل باید 4گیگ ماهیانه برای طلایی و 8گیگ برای نقره ایی رو برداری که خب باید پول بیشتری بدی کلا زیر 250تومان یکساله کمتربرات نمی افته
راستی خدایی دیگه الان هیچکی 5گیگ اونم ازسرورهای خارجی نمی دانلوده تازه طلایی دربهترین حالت که هیچی سرعتت افت نکنه 4500مگ بهت می ده که همه خوب می دونیم غیر ممکنه تو اون دو ساعت اول سرعت افت نکنه بخصوص تو سروهای خارجی و کمی مقداردانلود رو نداشته باشه
خوبه همین صفحه قبل بنده خدا با نقره ایی 5ساعته 900مگ گرفته بود
آها 8 گیگ 27500 بدک نیست چون مودم هم داره البته برا پرمصرفا خوبه.نقل قول:
دادا برا 500مگ چونه میزنی؟ :دی بدشم چون سرعت شما خرابه همه که اینطور نیستن خودم با یوزر یکی از دوستان با طلایی دارم کم کم 4300میگیرم
من خودم رو نگفتم عزیز فقط یک نمونه ازدوستان رو تو صفحه قبل مثال زدم که مانند ایشان بسیارن شمام اگه داری ازسرورخارجی می دانلودی و تو دو ساعت اولم افت سرعت نداری دمت گرم قدرسرورت رو هم بدون چیز دیگه ایی به ذهنم نمی رسهنقل قول: