انتيدوت 75 ميل 100 شوپارد وتيور 80 بچه ها عاليه اين خريد قبل بوده من داشتم واالا ميخريدم شايدم بازم رفتم خريدم
Printable View
انتيدوت 75 ميل 100 شوپارد وتيور 80 بچه ها عاليه اين خريد قبل بوده من داشتم واالا ميخريدم شايدم بازم رفتم خريدم
یاتاقاننقل قول:
بوی تنباکو و سیگار+کاج میده به نظر من و مناسب اقایون رسمی پوش و 30سال به بالا هست
موندگاری و پخش خیلی خوب
برا پاییز و زمستون عالی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11:
قیمت یاتاقان الان چند شده ؟
بچه ها لطفا نظرات و تجربیاتتون رو راجع به ادکلنای nike و carlos moya و vizzary
بیان کنید .
مرسی از همه اساتید خودم.:46:
بچه ها کسی عرب نایت بوگارت رو تستیده چطوریاست؟
من 125 میلش رو 60 قیمت دارم.نقل قول:
...............................
لجند هم 87 بود فکر کنم.البته قیمت قدیمش 70 اینا بود.
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
نمیدونم من فقط نایک رو داشتم و کارلوس مویا هم تست کردم.به نظرم خیلی شبیهه هم هستن.نقل قول:
ویزاری رو تست نکردم.ندیدم اصلا:20:
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
دیده نشده وگرنه تست شده بود:31:نقل قول:
علی جان نظرت راجع به مونت بلنک لجند چیه ؟
فرید جان اون ایسی گیرم نیومد فروخته بودش 105 تو اونجا چند قیمت داری؟
میدونی به نظرم از اون ادکلنایه موندگاره.ولی یکم درصدش انگار زیاده.من باره اول خوشم اومد ازش ولی بعدش احساس کردم بوش رو تو ادکلنایه گرمی ام داشتم.یاده گرمی هم که میفتم دیگه کنسل میشه.:13:نقل قول:
بویی کاملا گیاهی و شرقی.نقل قول:
---------- Post added at 01:36 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
انتیدوت 75 میل 100 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟:41: حیف گرون شدهنقل قول:
خودت خوشت اومد ازش. من که خیلی ازش راضی بودم
---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:36 AM ----------
من قبلا کارلوس مویا داشتم(البته بلک).نقل قول:
بوش از اونایی بود که بعد از 2-3 بار استفاده برای من خسته کننده میشد.:41:
علی جان، Arabian Nights از بوگارت رو اگه گیرت اومد حتما بگیر. بسیار شبیه به Amouage reflection man طراحی شده و همین طور که حتما می دونید عطرای آمویج بسیار گران قیمت و خوشبو هستند. راستی قیمت این عطر طرفای شما چنده؟
فکر کنم 75 میل رو 90 میدادنقل قول:
پیدا کنم چشم.این سیتی تاور هم دو نفر بیشتر نداشتن.ولی به نظرم ادکلنایه بوگارت همشون ارزشش خریدنقل قول:
دارن.:10:
اینجا فکر کنم 120 میل بودیا 100 که 105 میفروخت حیف از کفم رفت :41: قیمتاش خیلی خوب بود گفت فعلا نمیارم چون قیمت خیلی بالاستنقل قول:
حالا بازم من موندم چی بخرم هر چی به شب عید هم نزدیک تر میشیم گرونتر میشه بروبچ راهنمایی کنید
علی جان با توجه به سلیقت توصیه میکنم شوپارد نوبل وتیور رو هم تست کنی
حامد جان یکم در مورد موندگاری و پخش بوش و تعویض نت هاش برامون توضیح میدی؟نقل قول:
خیلی وقته دوست دارم تستش کنم ولی اصلا ندیدم اینجا:45:
دیشب با قیمت خیلی عالی داشت یکی من خریدم 105 اون گفت 80 بهت میدم خرید قبلش بود خیلی بوی تمیزی و نرمی داره به نظرم شباهتهایی هم با واندروود داره که به نظر من بیشتر هست شباهتاش تا لالیک الان خونه نیستم خونه برم باز میزنم بوش رو بهت میگم بیشتر .کلا به نظر من کار با کیفیتی هست که واقعا به قیمتش میارزه بویی که تو همه فصول هم میشه زد مورد پسند خانم هاهم هست:31:
---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
موندگاری هم خیلی خوبه واسه من تا 14 ساعت که تست کردم بود پخش بو هم خوبه بوش واقعا منو سرحال میکنه حتما تست کن احتمال میدم خوشت بیاد
راستی بلاخره موفق شدم بولگاری blv رو پیدا کنم تست نداد از درش بو کردم بوی عجیبی داشت باید حتما تست شه تا بشه نظر داد یه بوی خیلی خاص بولگاری من رو تست کردم خوشم اومد اما هنوز واسه خریدش تصمیم نگرفتم
نقل قول:
آقا حامد این فروشگاهی که میگی قیمتاش مناسبه کجاست ؟ لطفا اگه جایی رو میشناسی که قابل اطمینان هست آدرس بده ممنونت میشم
عزیز تو زیتون بود ببین قاطی پاطی هست مثلا اون که وتیور رو ارزون میداد مونت بلنک رو گرون میداد و اونی که مونت بلنک رو ارزون میداد دیگه پلو رو گرون میداد بستگی داشت به خریدشوننقل قول:
بندر عباس هم زیتون داره؟:31:نقل قول:
پلو چند بود؟
دوستان من Yves Saint Laurent L'Homme میخوام بگیرم کجا اصلشو داره اصلا عطره اصل تو ایران پیدا میشه یا نه ؟
کسی La Nuit De L Homme اشو تست کرده L'Homme بهتره یا De L Homme ؟ کسی جفتشو تست کرده من خودم L'Homme رو تست کردم یعنی تستشو تو دبی بهم دادن خیلی عالی بود
من هر دو رو تست کردم.نقل قول:
دوتاشون بوشون عالی هست. البته من لانویترفیوم دارم ولی معمولیش هم خوبه
پلو رزرو رو میداد 115 میشد 105 خرید ولی بازم گرونهنقل قول:
حامد جان تستش کردی؟ من که روانیش شدم:31:نقل قول:
متاسفانه یک مغازه 110 داشت ولی امروز که رفتم فروخته بودش. انگار همه افتادن تو انبار کردن ادکلن
بم گفت شاید باز بیارم. اگر اورد حتما میخرم
هی تعریف کنید.منو اغفال میکنید ؟:31:بزار بیام اهواز کیانپارسو با پسر خالم میترکونم:27:نقل قول:
اتفاقا مغازه تو کیانپارس بود. اول بازار مرکزی:31:نقل قول:
به به چشممون روشن:
تق 50 میل 140
جگوار بلک 65
دیزل اونلی 200 میل 240
ایکس اس بلک 100 میل 127
و خیلی چیزای ناراحت کننده دیگر
یکی هم اومده بود تو یه مغازه و فکر کنم 6 یا 7 تا ادکلن خرید. فروشنده گفت میخوایی اینا رو کادو بدی. گفت نه میخوام برای خودم نگه دارم چون ممکنه دیگه ادکلن اصل وارد نشه و اگر هم بشه دیگه نتونم بخرم. منو بد جور انداخت تو فکر:41:
دوستان کسی این تق هرمس رو کامل تست کرده؟
چطوره؟
یک جا هم دیدم زیپو 100 میل میداد70 تومن. این بوش چطوره و موندگاریش؟
امروز چشمم افتاد به پور ان هوم و کرمم گرفت یک بلایند بایBlind Buy کنم و بگیرمش...آخرشم تصمیممو گرفتم و 75 میلش رو به قیمت 38 تومن میداد خریدم....البته ناگفته نماند قیمتش خداییش به نسبت خوب داد چون همینو جای دیگه 48 قیمت داشتم....اما کلا باز باز کردن عطر و تست به شدت ازش زده شدم و واقعا موندم چطور میگن این ادکلن شاهنشاه بوده...بوش دقیقا بوی اون صابون گلنار های سبز قدیمیه که تو اون بسته های 6 تایی آبی رنگم میفروشن...تازه 200 میل هم داره این بوی صابون گلنار!!! فکر کن 200 میل...خدارو شکر که 75 میلش رو خریدم...125 میلشو داشت 50 تومن و 200 میلش رو 63 تومن میداد
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
نقل قول:
یک خبر بد دارم و متاسفانه با چشمای خودم دیدم نه این که از کسی شنیده باشم...واردات جنسای لوکس از اروپا که دو نمونه اصلیش عطر و ساعت مچیه بعد از عید به منظور مقابله به مثل با تحریم های اقتصادی اروپا قطع میشه....
اون بنده خدا حق داشت 7 تا خرید...شمام اگه آرزو به دل میمونید برید بخرید چون دیگه رنگ این عطرای اروپایی رو هم نخواهید دید و باید به همون اجمل و رصاصی بسنده کنید...همونا هم فکر کنم وارداتش قطع بشه و:19:
علی جان پورانهوم ادکلن خوبه ولی برای پیرمردها. البته خیلی ها هم از ادکلنهای صابونی خوششون میاد.نقل قول:
بله منم شنیده بودم
جالبه که فروشنده میگفت تو این ماه 2 ماه گذشته 4 بار ادکلن اوردم و هر بار 10-15 درصد اضافه میشه و این روند تمامی نداره
:41:علی جان ادکلن رو با یه بار تست هم نمیشه خرید و آدمو پشیمون میکنه.دیگه بیلاند که دیگه هیچی :41:نقل قول:
نمیدونم من سه بار اینو بو کردم و هر دفعش فرق داشته بوش.باره اول دقیقا بویه مشک سفید میداد.یه دفعه بویه مرکب میداد.یه دفعه هم صابون.:13:بویه مشکش رو دوست داشتم.
دوستان با توجه به این وضعیت هر کی هرجا ادکلنی رو تست کرد که قیمتش نسبت به جاهای دیگه مناسب بود بگه که بتونیم تو خرید به هم کمک کنیم چون هر کدوم هم از یه منطقه هستیم
---------- Post added at 01:13 AM ---------- Previous post was at 01:10 AM ----------
شوپارد وتیور 80 تومن خودم چند وقت پیش خریدم 105 الان هم خیلی جاها کمتر از 115 نمیدن 80 میلشو مونت بلنک لجند90 چنتا مغازه اونورتر120 بود پلو سبز مدرن 115 ایسی میاک اینتنس80
من که امروز از گرونی چشمام از کاسه در اومدن.نقل قول:
تنها ادکلنهایی رو که فکر کنم قیمتشون خوب بود یکی همین زیپو بود که 70 میداد و یک مغازه هم بود که دوین رو 70 میداد بعلاوه بیژن بلک که 50 میل رو 33 میداد
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
اون ایسی میاک چند میل بود؟نقل قول:
حیف فارنهایت خریدم وگرنه میگفتم که اون شوپارد رو برام بگیری.باید چیزه خوبی باشه.نقل قول:
فارنهایت هم نمیدونم چه بلایی سرش اوردن موندگاری داره ولی پخش بو تعطیل:41:آخرین باری که گرفتم اینجور نبود.
چه بد خوشت نیومد. بنظر من بوی کلاسیک و مردانه ای داره. من دوستش دارم. فرصت بیشتری بهش بده ممکنه نظرت عوض بشه. این تازه ۸۰۰ میل هم داره .۵۰۰ میل رو تو پاساژ قائم دیدم.نقل قول:
دوستان لطفا یه راهنمایی کنن برای خرید ادکلن.مخصوصا اگه لطف کنین در مورد عطر های زیر و پخش بوشون و ماندگاریشون
توضیح بدید ممنون میشم.
آکوا فارنهایتءفارنهایتءفارنهای ت 32ءجیونچی پلی
مد نظر هم بیشتر خانوم پسند بودنشه:31::11:
لطفا یه حدود قیمت هم بهم بدید.
یادم نیست فکر کنم 125نقل قول:
به نظره من فارنهایت 32 از همه خانم پسند تره ولی خب کلا اگه هدفت اونه که برو سراغه کارهایه دیگه.:20:نقل قول:
چه کارهای مد نظرتونه دوست من؟نقل قول:
راستی تفاوت بین اکوا فارنهایت و فارنهایت 32 رو بمن میگی؟
فرید جان اون ایسی مشکی گفتی ناخالصی داشت ؟فقط همون یه شیشه رو داشت؟