گوشیه Note 5 دو نسخه تک سیم و دو سیم دارهنقل قول:
Samsung Galaxy Note5 Duos نسخه دوسیم هست
Samsung Galaxy Note5 نسخه تک سیم
که هیچ کدوم از حافظه جانبی پشتیبانی نمیکنن یعنی اگر هم نسخه دوسیم تهیه کنین درگاه مخصوص سیم کارت داره
Printable View
گوشیه Note 5 دو نسخه تک سیم و دو سیم دارهنقل قول:
Samsung Galaxy Note5 Duos نسخه دوسیم هست
Samsung Galaxy Note5 نسخه تک سیم
که هیچ کدوم از حافظه جانبی پشتیبانی نمیکنن یعنی اگر هم نسخه دوسیم تهیه کنین درگاه مخصوص سیم کارت داره
Huawei Honor 4X سایز 5.5 برای استفاده از نت راحتتر هستیننقل قول:
Huawei Honor 4C
HTC Desire 626 دو نسخه موجود هست با رم 1 و 2 که رم 2 رو اگه پیدا کردین بهتر هست
Samsung Galaxy S5 Duosنقل قول:
Huawei P8
حالا با اضافه کردن بودجه
Samsung Galaxy A8 Duos
HTC One E9 Plus
نقل قول:
مدل p 8 lite یا هووایی g7 یا سامسنگ j7 چطور هست
- - - Updated - - -
نقل قول:
مدل p 8 lite یا هووایی g7 یا سامسنگ j7 چطور هست
سامسونگ J7 از اون بودجه ای که گفتین بالاتر هست رم 1.5 گیگ هم هست ولی اگه با بودجه اش مشکلی ندارین گزینه خوبی هستنقل قول:
G7 هم به همین صورت قیمت بالاتر از بودجتون داره البته با گارانتیش
Huawei P8lite هم بالاتر از بودجه هست ولی با افزایش بودجه کمتری میتونین تهیه کنین
اینایی هم که خودتون مد نظر گرفتین خوب هستن حالا خودتون از بودجتون و کم و زیادش خبر دارین شاید هم جایی رو دارین که 700 اینارو بتون بدن
بین اینا J7 نمایشگر مطلوب تری داره Super AMOLED هست
Huawei P8lite به همراه HTC Desire 626 باطریه ضعیفی دارن تو این مدلا
الان مدلایی که گفتم و گفتین 6تا شد یه تعدادی رو خودتون حذف کنین و بین هرکدوم موندین بگین تا بشه بهتر راهنمایی و مقایسه کرد
ممنون از راهنمایتان مشکلی نیست یکمی دیگه روش می زارم بین این چند تا کدام را پیشنهاد می کنید اسپیکر اش خوب باشه 4 جی باشهنقل قول:
با تشکر ویژه
- - - Updated - - -
ممنون از راهنمایتان مشکلی نیست یکمی دیگه روش می زارم بین این چند تا کدام را پیشنهاد می کنید اسپیکر اش خوب باشه 4 جی باشهنقل قول:
با تشکر ویژه
4G که همشون دارننقل قول:
در مورد بلندگو همشون یه استانداردیو رعایت میکنن من ، خودم سامسونگ دارم راضی هستم
1. Samsung Galaxy J7 SM-J700F - این نسخه 4G دار هست
2. Huawei P8lite
3. Huawei Ascend G7
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز شما که به همه راهنمایی میکنی به منم بکن
من میخوام یه گوشی با حدود قیمت 1800-1600 بگیرم. بعد چند تا انتخاب دارم.
Note 4 هست که خیلی خوبه ولی زیادی بزرگه و اسپیکرش چندان با کیفیت نیست نسبت به گزینه های دیگه.
M9 هست که همه چیزش عالیه برای من (در مورد دوربینش هم تحقیق کردم، برای من کافیه) فقط میترسم شارژ نگه داشتنش خوب نباشه...
Z3 هم هست که تقریبا بین این و M9 موندم... که Z3 هم تقریبا از هر لحاظ عالیه به جز اینکه از قیافه ی M9 خیلی بیشتر خوشم میاد و M9 خوش دست تر و Premium تره.
S6 هم هست که فقط 32 گیگش هست که برای من کمه... و نسخه ی 64 هم بالای 2 میلیون هست.
شما میگید من چیکار کنم؟ گزینه ی دیگری دارید؟ به جز Huawei P8 .
- - - Updated - - -
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز شما که به همه راهنمایی میکنی به منم بکن
من میخوام یه گوشی با حدود قیمت 1800-1600 بگیرم. بعد چند تا انتخاب دارم.
Note 4 هست که خیلی خوبه ولی زیادی بزرگه و اسپیکرش چندان با کیفیت نیست نسبت به گزینه های دیگه.
M9 هست که همه چیزش عالیه برای من (در مورد دوربینش هم تحقیق کردم، برای من کافیه) فقط میترسم شارژ نگه داشتنش خوب نباشه...
Z3 هم هست که تقریبا بین این و M9 موندم... که Z3 هم تقریبا از هر لحاظ عالیه به جز اینکه از قیافه ی M9 خیلی بیشتر خوشم میاد و M9 خوش دست تر و Premium تره.
S6 هم هست که فقط 32 گیگش هست که برای من کمه... و نسخه ی 64 هم بالای 2 میلیون هست.
شما میگید من چیکار کنم؟ گزینه ی دیگری دارید؟ به جز Huawei P8 .
سلام خواهش میکنم!نقل قول:
اینایی که شما انتخاب کردین از بهترین های هر برند هست و خیلی اختلافات جزیی دارن پس اول از همه بدونین هر کدوم رو بگیرین اشتباه نکردین!
در مورد Note 4 همونطور که میدونین این گوشی جزو فبلت هاست و یه جورایی مقایسه سایزی با مدلای دیگه قابل مقایسه نیست
بله سایز بزرگ هست تو خیابون مخصوصا سخت هست کار باش ولی اگه بتونین به سایزش عادت کنین بهترین گزینه هست!
کیفیت نمایشگر خیلی خوب هست با رزولویشن QHD وتراکم 515ppi
قلمش یکی از برتری هاش میتونه باشه
لرزشگیر اپتیکال دوربین که روی کیفیت خیلی تاثیر داره!
قویترین باطری تو این مدلا (البته نمایشگر هم مصرف بالاتری داره)
یه سری سنسور های اضافه مثل اثر انگشت ، ضربان قلب که اگه برای کارای ورزشی هم بخواین میتونه کمک کنه!
درکل بازم میگم همه گوشیا خوبن و ایراد گرفتن بشون ممکن نیست!
به شخصه سامسونگ هارو Note 4 و S6 رو به خاطر نمایشگر تو اولویت قرار میدم چون اولین چیزی هست که باش سروکار پیدا میکنین
اسپیکر های مونوی سامسونگ و سونی یا برندای دیگه هم یه استاندارد هستن و بستگی به خودتون داره که ببینین براتون چه چیزایی اولویت دارن!
در مورد برند هوواوی شما اولویت رو بذارین همین برندایی که انتخاب کردین چون بودجه خوبی دارین میذارین و لازم نیست خودتونو سردرگم کنین!
در مورد Note میدونم اینارو برای همین خیلی دودلم، واقعا از هر لحاظ عالیه... ولی من الان نزیدک 4 ساله که Note 1 دارم... برای همین دنبال یه گوشیه کوچیک تر و Compact تر و کلا خوشدست تر هستم... ولی بازم Note وسوسه برانگیزه... عادت کردنش که کاری نداره یعنی اصلا مشکلی نیست، فقط اینکه بزرگه خوشم نمیاد.نقل قول:
S6 هم روی کاغذ بی نقص هست... باهاش هم کارکردم خیلی خوبه ولی نمیدونم چرا از همون اول که حتی Render هاش اومد بیرون ازش خوشم نمیومد، باتریش هم خیلی پر دوام نیست و گذشته از اون 32 گیگ واقعا کمه برای من که در واقع 28 گیگش قابل استفاده هست... من الان 48 گیگ روی گوشیم دارم که نزدیک 40 گیگش پره.(آخه آدم یه گوشی مثل Note داره دلش میخواد توش فیلم داشته باشه، آهنگ زیاد ، بازی و ...)
در مورد اسپیکر ها آخه به صدای M8 گوش دادم واقعا نمیدونم چطوری توصیفش کنم... (انگلیسی خوب بلدین؟ کلمه ی ear-gasm به گوشتون خورده؟ :D یه چیز مثل 0rga$m هست!!! منتها برای گوش فقط!!!!!)
ضمن اینکه هندزفری هایی هم که اچ تی سی داره کیفیت عالی دارن...( واقعا بی نقص)
نگاه کنید، برای من اولیت ها اینه... من میگم بعد شما ببینید میتونید پیشنهادی بکنید یا خیر
اول اینکه باتری میخوام خوب باشه، اگر هوس بازی کردم یه ساعت یا یه ساعت و نیم ، آهنگ گوش دادم، از GPS استفاده کردم، خواستم برم توی Instagram بچرخم و اینا همش هواسم به باتری نباشه.
آهنگ خیلی گوشی میدم برای همین از اچ تی سی خیلی خوشم میاد.
فیلم هم تو گشیم زیاد میبینم برای همینم Note 4 میتونه یه انتخاب عالی باشه.
دوربین راستش خیلی اهمیت نداره، درسته نوت 4 دوربینش عالیه ولی دوربین HTC هم بین اینا بدتره هم اصلا مشکلی ایجاد نمیکنه برام.
دوست دارم خوشدست باشه ولی تا اون حد هم مهم نیست.
کلا تنها چیزی که نمیزاره نوت رو انتخاب کنم اسپیکرش در مقابل اچ تی هست و کمی سایزش. در مورد اچ تی سی هم اینه که نوت از خیلی لحاظا بهتره. ولی همین اسپیکر های خوبش خیلی ارزشش رو بالا میبره.
شما چی میگید قربان؟
کلا S6 رو حذف کنید... درمورد Z3 هم نمیدونم
- - - Updated - - -
در مورد Note میدونم اینارو برای همین خیلی دودلم، واقعا از هر لحاظ عالیه... ولی من الان نزیدک 4 ساله که Note 1 دارم... برای همین دنبال یه گوشیه کوچیک تر و Compact تر و کلا خوشدست تر هستم... ولی بازم Note وسوسه برانگیزه... عادت کردنش که کاری نداره یعنی اصلا مشکلی نیست، فقط اینکه بزرگه خوشم نمیاد.نقل قول:
S6 هم روی کاغذ بی نقص هست... باهاش هم کارکردم خیلی خوبه ولی نمیدونم چرا از همون اول که حتی Render هاش اومد بیرون ازش خوشم نمیومد، باتریش هم خیلی پر دوام نیست و گذشته از اون 32 گیگ واقعا کمه برای من که در واقع 28 گیگش قابل استفاده هست... من الان 48 گیگ روی گوشیم دارم که نزدیک 40 گیگش پره.(آخه آدم یه گوشی مثل Note داره دلش میخواد توش فیلم داشته باشه، آهنگ زیاد ، بازی و ...)
در مورد اسپیکر ها آخه به صدای M8 گوش دادم واقعا نمیدونم چطوری توصیفش کنم... (انگلیسی خوب بلدین؟ کلمه ی ear-gasm به گوشتون خورده؟ :D یه چیز مثل 0rga$m هست!!! منتها برای گوش فقط!!!!!)
ضمن اینکه هندزفری هایی هم که اچ تی سی داره کیفیت عالی دارن...( واقعا بی نقص)
نگاه کنید، برای من اولیت ها اینه... من میگم بعد شما ببینید میتونید پیشنهادی بکنید یا خیر
اول اینکه باتری میخوام خوب باشه، اگر هوس بازی کردم یه ساعت یا یه ساعت و نیم ، آهنگ گوش دادم، از GPS استفاده کردم، خواستم برم توی Instagram بچرخم و اینا همش هواسم به باتری نباشه.
آهنگ خیلی گوشی میدم برای همین از اچ تی سی خیلی خوشم میاد.
فیلم هم تو گشیم زیاد میبینم برای همینم Note 4 میتونه یه انتخاب عالی باشه.
دوربین راستش خیلی اهمیت نداره، درسته نوت 4 دوربینش عالیه ولی دوربین HTC هم بین اینا بدتره هم اصلا مشکلی ایجاد نمیکنه برام.
دوست دارم خوشدست باشه ولی تا اون حد هم مهم نیست.
کلا تنها چیزی که نمیزاره نوت رو انتخاب کنم اسپیکرش در مقابل اچ تی هست و کمی سایزش. در مورد اچ تی سی هم اینه که نوت از خیلی لحاظا بهتره. ولی همین اسپیکر های خوبش خیلی ارزشش رو بالا میبره.
شما چی میگید قربان؟
کلا S6 رو حذف کنید... درمورد Z3 هم نمیدونم
runner عزیز قصد خرید یه قبلت دارم.
از بین نمونه هایی که بررسی کردم به چند مورد برخوردم:
ascend mate 7 16g
samsung galexy j7
asus zenfone 2 ze551-16g ram-1.8gh
البته یه مدت دنبال تبلت رفتم ولی با توجه به ابعادش تصمیم به خرید فبلت گرفتم.
پیشنهاد شما کدام مدل هست.
asus ایا با توجه به نداشتن گارانتی مشکل خاصی نداره؟اینکه فارسی نشه یا منوی فارسی نداشته باشه و ...
ممنون از شما
- - - Updated - - -
runner عزیز قصد خرید یه قبلت دارم.
از بین نمونه هایی که بررسی کردم به چند مورد برخوردم:
ascend mate 7 16g
samsung galexy j7
asus zenfone 2 ze551-16g ram-1.8gh
البته یه مدت دنبال تبلت رفتم ولی با توجه به ابعادش تصمیم به خرید فبلت گرفتم.
پیشنهاد شما کدام مدل هست.
asus ایا با توجه به نداشتن گارانتی مشکل خاصی نداره؟اینکه فارسی نشه یا منوی فارسی نداشته باشه و ...
ممنون از شما
نقل قول:
با این وضعیت که میخواین تجربه جدید داشته اشین با توجه به اینکه خودتون نوت رو داشتین من نظرم رو همون HTC M9 هست
HTC M9 از Z3 جدیدتر هست ولی Z3 باطری بهتری داره البته با قابلیت Quick Charge که تو هر دو مدل هست زمان شارژ کردن گوشی خیلی کمتر میشه ، پس اگه M9 هم انتخابتون باشه جای نگرانی برای باطری نیست! (خالی کردن باطری زودتر ، پرشدنش هم زودتر)
البته از نظر جنس بدنه فلزی M9 تا حد زیادی جلو هست ولی باز سلیقه ای هست ، کیفیت صدای HTC هم که همونطور که گفتین بهتر هست!
چیپ ست هردو گوشی Qualcomm هست که باز از این نظر M9 با Qualcomm 810 جلوتر هست از Z3
به نظرم بین این دو HTC One M9
از بین این 3 مدل Huawei Ascend Mate7 گزینه بهتری هستنقل قول:
Samsung Galaxy J7 رو به خاطر رزولویشن پایین نسبت به اون دو مدل و رم کمتر بذارین کنار
درمورد ایسوس Asus Zenfone 2 ZE551ML نمیدونم این مدل با گارانتی باشه یا نه ولی قبلا آواژنگ و در حال حاضر ویستا گارانتی میکنن ایسوس رو البته به شخصه یه تجربه بد با فبلت های ایسوس داشتم با گارانتی آواژنگ
ایسوس و هووآوی هردو خوبن ولی به خاطر تجربه خودم هووآوی رو انتخاب میکنم البته با انتخاب هووآوی چیز خاصی از ایسوس رو از دست نمیدین
سنسور اثر انگشت و باطری خیلی قویتر از برتریای هووآوی نسبت به ایسوس هست و البته نداشتن قابلیت شارژ سریع یکی از ضعف هاش! :n02:
در مورد بدون گارانتی از جای مطمئن تهیه کنین بهتر هست
اما اگر میبینین جای خوبی ندارین و دستگاه تو بازار محدود گیر میاد بدون نگیرین بهتره
منوی فارسی رو تو دستگاه با گارانتی میتونین داشته باشین به صورت پیش فرض (اگر هم بدون بخرین با رام های خاورمیانه میتونین منوی فارسی رو اضافه کنین ، چک باید بشه باز)
ولی تایپ فارسی مشکل خاصی نیست و میتونین اضافه کنین
ممنون از جواب شما ماشالله اطلاعات خیلی خوبی دارید.
قبلا یه نمونه سامسونگ قدیمیتر گرفتم که اتفاقا گارانتی هم نداشت و چون خودم وارد نبودم هرجا که بردمش نتونستن فارسیش کنن !!!
پس نظر شما هم مثل خودم ascend mate 7 هست.راستی لوازم جانبیش مثل قاب و ... گیر میاد.
کدام گارانتی مطمین تر هست و ایا جای مناسبی برای خرید سراغ دارید؟دیجیکالا که تموم کرده.
سایت بامبلو داره ولی اعتماد ندارم بهشون.(با توجه به مشکلی که برای یکی از بچه های انجمن افتاده بود)
اگر دیجیکالا نیاورد از نمایندگی های هواوی که یکیش هم مایکروتل هست میتونید خرید کنید که مطئن بشید... اگر تهران هستید بگید من بهتون یه آدرسی میتونم بدم
و خیلی ممنون جناب@ runner; حالا بین این 2 تصمیم رو میگیرم
- - - Updated - - -
اگر دیجیکالا نیاورد از نمایندگی های هواوی که یکیش هم مایکروتل هست میتونید خرید کنید که مطئن بشید... اگر تهران هستید بگید من بهتون یه آدرسی میتونم بدم
و خیلی ممنون جناب@ runner; حالا بین این 2 تصمیم رو میگیرم
تهران هستم اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید.
البته یه موقع رفته بودم سمت پل حافظ همون چارراهی که غربش پاساژ علادین هست وسمت شرقش یه پاساژ پند طبقه هست که اسمش هم نمیدونم .اونجا یه فروشگاه بزرگ (که نمایشگاه هم بود) بود که انواع محصولات هواوی رو داشت.نمیدون مشاید نمایندگیش بود .البته قیمتهاش از بیرون خیلی بالاتر بود .مثلا media pad x1 7inch که بیرون 780 قیمت میدادن اونجا 980 قیمت میداد!
اگر ادرس مناسبی دارید لطفا به من هم بدید.
با تشکر
بهترین گوشی تا سقف 1/5 چیه؟اگه هم چند تا گزینه بود اسم شون رو بگید.اگه هم مثلا 1/6 یا همچین چیزی بود مشکلی نیست
ایسوس زنفون ۲نقل قول:
فوق العاده.
دوستان تا 1800 یا نهایتن 1900 چی پیشنهاد میدید؟
هواستون باشه که معمولا بدون گارانتی هست توی بازار برای همین احساس میکنید اونجا گرون تره ولی در کل 20 -30 تومن گرون تره نمیدونم چرا ولی برای من مهم نیست.نقل قول:
آدرسش : شهرک اکباتان فاز 2- مجتمع مگامال- طبقه ی 2 یا 3- آی تی مال. ممکنه اونجا بدون گارانتی هم باشه (البته قابل اطمینان)
میتونید بهنقل قول:
Sony Xperia Z3
HTC one M9
و با کمی افزایش بودجه Note 4 فکر کنید
اگه 32 گیگ براتون کافیه Galaxy S6 میتونه خوب باشهنقل قول:
سلام. دوستان کسی میتونه این سه مدل رو مقایسه کنه.
Lg g3 beat
honor 3c
galaxy grand prime
اولیتها هم دوربین، شارژ باتری و هنگ نکردن و لگ نزدن
Lg g4 هم گزینه خوبیهنقل قول:
حالا باز آموزش ها و رام های سامسونگ دردسترس تر هستنقل قول:
ولی هوواوی رو تهیه کنین با گارانتی خیالتون راحت میشه از منوی فارسی
گارانتیای هوواوی در حال حاضر 3 تا شرکت مایکروتل - تک تیم - ارکان ارتباط هست
به نظرم به غیر از دیجی از سایتای دیگه خرید نکنین گوشی شاپم هست تا حدودی
بازار علائدین طبقه 5 بچرخین
نداشت بازار موبایل ایران نمایندگی هاشون هست و اگرم از نمایندگی نمیخرین با مشخصات یکسان و گارانتی معتبر مغازه دارم گیر بیارین میتونین بگیرین
همون طور که دوستان راهنمایی کردن و این مدلارم میتونین مد داشته باشیننقل قول:
Samsung Galaxy A8 Duos
HTC One E9 Plus
Motorola Moto X (2nd Gen)
نقل قول:
یه چرخ تو این دو صفحه آخر بزنین یری درخواست با این رنج بوده که پاسخ دادیم
ممنون
خوبیه Huawei Honor 3C رم 2 گیگش هست بین این 3 مدل ولی بدیش نداشتن 4G هستنقل قول:
دوربین مطلوبی ندارن هوواوی ها (تجربه مدل G700)
نداشتن اندروید 5 - باطریه ضعیف بین این 3 مدل
LG G3 S و Samsung Galaxy Grand Prime هردو کانفیگ مشابهی دارن
Samsung Galaxy Grand Prime ضعف اصلیش نمایشگرش هست که رزولویشن کمتری داره بین 3 مدل ولی گوشیه خوبی هست به نظرم اولویت آخر باشه براتون
1. Huawei Honor 3C (به خاطر رم 2 گیگ)
2. LG G3 S (به خاطر کانفیگ مشابه سامسونگ ولی با نمایشگر بهتر)
3. Samsung Galaxy Grand Prime
بازم با توجه به اولویت ها و علایقتون جابجا کنین :n02:
من شنیدن prime هنگ میکنه و لگ زیاد میزنه و اعصاب خورد کنه. وگرنه صفحه نمایشش خیلی مهم نیست. البته استفادم زیاد نیست و در حد تلگرام و یه چند تا برنامه دیگه است. دوربینش خیلی خوبه به خاطر این مشکل باز شک دارم بهش.نقل قول:
G3s رو هم دوربینش رو اصلا نمیدونم در چه حدیه.
هنگ و لگ تو سامسونگ از note 5 تا پرایم هست اگه اونجوری فکر میکنی یا اصلا اندروید نگیر یا به پرایم قانع باش
هنگ !!!!!!!:n23:نقل قول:
لگم اگه اگه داشته باشه با لانچر رفع میشه ، لگ های سامسونگ بخاطر لانچر سنگینش هست که خیلی وقت پیش سر زبونا افتاد دلیل نمیشه الان هم اینجوری باشن و تغیراتی داشتن چون این مشکل رو هم خوده سامسونگ بش رسیده بود ، اگه کاربریتون در همون حد هست که میگین مطمئنا گوشیه خوبی هست Prime
برای تستشم از نزدیک کافیه برین یکی از نمایندگی ها و باش کار کنین
حالا دوستان میگن سامسونگ از Note5 تا پرایم لگ داره دیگه یخورده کم لطفیه توی مدلای از رم 1 به پایین شاید احساس بشه ولی دگه به بالاش مشکلی نداره
دوربین های سامسونگ خوب هستن
سلام گوشی های ایسوس مدل جدید در ایران هست و گارانتی کننده هم داره
- - - Updated - - -
سلام گوشی های ایسوس مدل جدید در ایران هست و گارانتی کننده هم داره
سلام دوستان یه سوال نظرتون در رابطه با چی هست دوربین برام مهم نیست فقط جواب کارای شبکه های اجتماعی را بده و همون تماس و این چیزا
Smart CLIO S4700 Dual SIM
ممنون میشم راهنماییم کنید در رابطه با این گوشی
- - - Updated - - -
سلام دوستان یه سوال نظرتون در رابطه با چی هست دوربین برام مهم نیست فقط جواب کارای شبکه های اجتماعی را بده و همون تماس و این چیزا
Smart CLIO S4700 Dual SIM
ممنون میشم راهنماییم کنید در رابطه با این گوشی
با این قیمت فکر نکنم بهتر از این پیدا کنین!نقل قول:
مگر دست دوم!
ولی برا رفع نیازتون خوب هست و کیفیتی مشابه گوشی های ایرانی GLX داره (البته به اسم ایرانی)
خدمات پس از فروش جالبی هم نباید داشته باشه (تجربه شخصی با برند GLX داشتم افتضاح بود)
ولی مشخصات خوبی داره رو کاغذ تو این قیمت
سلام دوستان گوشی تو رنج یک تا یک و دویست چی پیشنهاد میکنید.ممنون
سلام
LG G3 32gig , Note III N9005 , Xperia z2 d6503
بهتون پیشنهاد میکنم به عوض خرید گوشی هایی که قیمتشون تو این رنجه و ضعیفتر از این سه مدل هستن همین گوشی های پرچمدار رو بخرین
چون کمپانی های موبایل رو پرچم دار بیشتر کار میکنن تا گوشی های دیگه
اس5 رو هم به این خاطر پیشنهاد ندادم که یک طراحی خوبی نداره و دوم رم کمتری نسبت به این 3 تا داره
همون مدل هایی که دوستمون اشاره کردن میتونن از بهترین انتخاباتون باشننقل قول:
فقط به این نکته که مدل 16 گیگ G3 با رم 2 ارائه میشه توجه کنین اگه رم 3 میخواین باید مدل 32 گیگ رو تهیه کنین که قیمت تفاوت پیدا میکنهنقل قول:
سلام
گوشی Samsung Galaxy S5 -G900H 32GB
دست دومش حدودا چقد میرزه؟
دقت کنید 32 گیگ
مرسی
با سلام
گوشی با رنج قیمت 800 تومان
بیشتر برای کارهای اینترنتی و دارای دوربین باطری و پخش موسیقی مناسب و ترجیحا دو سیم کارته چی پیشنهاد میدید؟
در ضمن گوشی پرچمدار یعنی چی؟
با تشکر
سلام به دوستان.قصد خرید موبایل با بودجه 1 تا 1.5 میلیون دارم.برند مهم نیست.دوربینش عالی باشه جوری که احتیاج به خرید دوربین عکاسی نباشه.لیز نخورده تو دست.حافظش در مجموع بالای 16 گیگ باشه.ممنون.
LG G3نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
بقیه دوستان نیز لطفا نظرشون رو بگن.
بهتره کمی بودجتون رو افزایش بدید و G4 رو بخرید که تمامی تنظیمات دستی دوربین رو در اختبارتون قرار میده
اصلا نمیخواد الکی پول خرج کنی( از نظر من )نقل قول:
جی 3 تمام کارهات رو راه میندازه بعدا بخوای بفروشیش کمتر ضرر میکنی چون افت قیمت خودش رو کرده
و درضمن مثلا 10 ماه دیگه بخوای عوضشش کنی اس 6 کلی ارزون شده
در کل حرف من اینه همیشه یکی عقب باش تا ضرر نکنی
یعنی صبر کن اس 7 بیا اس 6 بخر
Sent from my LG-D802 using Tapatalk