اینم از کرک pingzapper
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم از کرک pingzapper
بچه ها :n19: باورتون نمیشه: درست شده در حد تیم ملی، فکر کنم به خاطر EPEG هست که از امروز راه افتاده، با چندتا از دوستانم صحبت کردم تو نقاط دیگه کشور همشون گفتن درست شده، پینگم هم شده 80 :n04: باورتون میشه؟ 80 اونم بدون لگ!
فقط کافیه مودم رو ریست کنید تا پینگتون درست بشه اینم عکس از صفحه لودینگ با پینگ 80:محتوای مخفی: عکس
سلام
بابا سرور EUNE بودم امروز ، تیممون مثلا رنک بالا! تعداد برد rank بالای 100 ، من تعداد 41 ، بعد احمقها هنوز نمی دونستند نباید همه ی تیم برن AD شن!
وسط khazبود بر علیه ahri که داغونش می کرد.
top هم jayce بود که اون هم زده بود wukong رو داغون کرده بود ، jungler مون هم که lee sing بود. jungler اون ها voli بود ، باز هم lee sing خوب بازی می کرد ، پایین هم cait بود با من soraka ، اون طرف Ezreal و taric که premade بودن ، ما هم تحمل می کردیم bot رو ، اون وقت تا turret آخری حریف رو رفتیم ، khaz اصلا نمی مرد ، یه دونهturrent هم از دست نداده بودیم! اما چشم تون روز بد نبینه ، این ها عقلشون کار کرد رفتن Armor بستند ، هم تیمی های خنگ منم که مغرور ، هر چی می گفتم peneterate بگیرید ، و ... ، بی خیال بودند! داغون کردند ما رو!
Ezreal نزدیک 250 تا armor بسته بود! khazix مثل ماست شده بود.
واقعا اینا می رن یاد می گیرین با champion ها چه طور بازی کنند ، اما قد ارزن توی سرشون استراتژی ندارند! نمی فهمند فرق AD با AP چیه!
آخر کار هم هی مینداختند گردن هم دیگه و من ، ولی خوب ازآخر فهمیدند نباید همه برن AD
تشکر نزنیدنقل قول:
توwestچقدر نوب ریخته فکر کردم بهتر از نوردیک نگو پر نوبه از 10 تا بازی 9 تاشو بخاطر نوب بودن تیمم باختم
عجب
لولنقل قول:
بچه ها :n19: باورتون نمیشه: درست شده در حد تیم ملی، فکر کنم به خاطر EPEG هست که از امروز راه افتاده، با چندتا از دوستانم صحبت کردم تو نقاط دیگه کشور همشون گفتن درست شده، پینگم هم شده 80 :n04: باورتون میشه؟ 80 اونم بدون لگ!
فقط کافیه مودم رو ریست کنید تا پینگتون درست بشه اینم عکس از صفحه لودینگ با پینگ 80:
مثل من !!!!!:n09:نقل قول:
باز خوبه مال تو اول خوب بازی کردن.من بیچاره با هکاریم رفتم گفتم بقیه خوب بازی میکنن تو west تیم ما عین مترسک پشت تورت وا میستادن .وقتی تیم فایت بود تا وسط راه میومدن بعد 5 نفر اونا رو جلو میدیدن خوف میکردن بر میگشتن من بد بخت که 3 ش رو زده بودم اول میرسیدم میکشتنم.اصلا یک اوضاعی بود:n08:واقعا Teemo از op ترین چمپ هایی که تا حالا دیدم من موندم این اصلا کفش میخواد؟همینطوری سرعتش 415تازه وقتی 2ش رو هم بزنی کسی بگردش نمیرسه(گاست هم داشته باشی:n29:ای هی)3 اش هم که یا علی 150 مجیک دیمیج بعد تازه افکتش هم همینطور باقی میمونه.:n15:1اش هم که اخر بازی NUKEیکی نصف جان دشمن رو میبره تازه اگه میلی باشه کارش زاره.6اش هم که دیگه نگو:n04:.واقعا مسخرس کسی بگه من با این چمپ واردم چون واردی نداره.:n05:بعد اینا میان Kha'zix رو نرف میکنن؟:n15:عجب دنیاییه:n29:(البته من به صورت ap و فول ایتم میگم)نقل قول:
بچه ها آپدیت تموم شد!
اینترنت هم درست نشده !
آره بابا خدایی تو وست پر از نوبه و فیدر من 3 روز اکانتم رو eune بن شد رفتم west یه اکانت ساختم خدایی تو همون روز لول 6 کردمش ولی اعصاب خورد شده بود اینقدر نوبن این وست ها نمی فهمن team work اصلا چیه مثل ... میرن جلو واسه کیل آخر هم gank میشن بعد بای بای :n24: نمیدونم هر وقت هم شده تیم من نوب افتاده ، 13 تا بازی کردم کلا 2 تا رو بردم 10 تاش که تیمم همه نوب و فیدر بودن ؛ یکی دیگه هم تیما مساوی تقریبا بودن ولی با یه استراتژی عجیب و وارد کاری تو کل مپ بردن :n27: 2 تا دیگه هم که دیگه تیممون پرو بود بردیم :n18:
بچه ها پچ جدید کی میاد ؟ من میخوام این آتاروکس هست اسمش ؟ اینو بگیرم خیلی جالبه استیلش ، اسکینش هم که با لول اسکین استفاده می کنیم :n10:
اسکین جدبد داریوش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n09:
دقیقا منم به این نتیجه رسیدم eune خیلی بهترهنقل قول:
من هیچ وقت west بازی نکردم ولی میگن در ابتدا west بهتر بوده ولی در حال حاضر east جلو زده و pro های بیشتری داره :n16:
یادمه 3 سال پیش اینا na که بازی میکردم پر نوب بود هر بازی 30 40 تا کیل میگرفتم ؛ 2 یا 3 تا هم میمردم !
یادمه با تیمو بازی رو فان کرده بودم 30 تا کیل گرفتم آخرم رفتم جمع کردم تکی ! یا با urgot که نگو باگ کرده بودم 21 کیل 0 death بهترین هیروم mordekaiser بود خیلی خفن بود همرو میزدم تو اون بازی میرفتم 3 به تک میزدم :n18: ولی الان رو نمیدونم na وضعش چطوره !!
اون موقع شنیدم که ایرانی بیشتر هست تو eune اومدم تو eune ؛ اون موقع اصلا مشکل لگ نداشتم تو na پینگ 150 بود و تو eune پینگم 120 بود ولی حالا با این نت آشغال مبین نت که به درد .......... میخوره نمیشه بازی کرد!
در ادامه حرف دوستموننقل قول:
این حالت رو میگن Smart cast
تازه اگر میخواید شیفت هم نگیرید از تو key binding میتونید تنظیم کنید که اگر مثل Q زدید به صورت خودکار smart بشه.
سندی دارین شما؟نقل قول:
بهترین چمپیون شیپ ها همه از وست هستن Alex ich xpeke krepo و و و ...
خواهش میکنم برنز eue رو با برنز euw مقایسه نکنین.
یکی از دوستام حدود 200 تا وین رنکد داشت میگفت من این همه وین رو eue داشتم الان پلات بودم :n09:
فیلتر دادا لینکی که دادی. اسکین Wood King Darius ه؟:n01:نقل قول:
نه سندی ندارم، هیچ وقت هم euw نبودم، فقط چند نفر که هم e و هم w بازی کردن به من اینو گفتن،نقل قول:
من خودم نوبم :n02: همه بازی ها یا فید میشم یا Leave :n16:
یه چیزی گفتهنقل قول:
یکی از دوستام حدود 200 تا وین رنکد داشت میگفت من این همه وین رو eue داشتم الان پلات بودم :n09:
منظورت اینه که فید می کنی نه که فید میشی ^ ^نقل قول:
فید میشم
بله منظورم اینه که فید میکنم، یعنی فیدر میشم :n15:نقل قول:
اقا خبر جدید زراف (Xerath) (چی بود اسمش؟) هم ابیلیتی هاش ریورک میشه:n02:
eu west خدایی شرف داره به east من دوتا بازی رنک تو East دیدم داشتم از خنده میترکیدم یارو واسه Fiddlestick ,warmogs بسته بود :n08:
نوب همه جا هست حتی تو ایران خودمون که بیشتر بچه ها پرو هستن تک و توک نوب پیدا میشه نمونش خودم ولی اگه بخوایم میانگین بگیریم از وقتی سرور روسا جدا شده وضع eune خیلی بهتر شده برعکس خیلی از نوبا فکر مکردن پرو هستن رفتن West الان اونور نوب به شدت زیاد شده بعله اینجوریاس :n02:
عزیز من دوتا متچ که چیزی رو ثابت نمیکنه بعد مطمعن باشین اونایی که تو westپروفیل دارن تو east هم دارن:n02:بعد بعضیا یه ایتم های عجیبی میبندن (سوراکا یارو کامل ADرفت بد هم نبود مثل تانک شده بود با یه دیمیج قابل قبول:n02:)نقل قول:
6 صفحه پیش منم همینو گفتم هیچکی تحویل نگرفت :n08::n08:نقل قول:
نقل قول:
shift?
ain't nobody got time for that :n09:
تو کی بیلدینگ تنظیم کنید اسمارت کست رو دیفالت بذارید (همون qwer) اینجوری خیلی سریع تر عمل میکنید! اون گزینه که range اسکیل هم نشون میده(تو مور اپشن اگه اشتباه نکنم) فعال کنید بقیش حله :n02:
دوستان چطوره بریم تو سایت شرکت Cisco و بگیم که بابا این سیستمی که این عقده ای ها از شما خریدن و باهاش ری.د.ن به نت ایران براش یه راهکار مقابل به مثلی پیدا کنید!!! مثل این :n08:hi
i'm from Iran. apparently the Iranian government has bought a censorship system from your company (indirectly from other countries) to prevent Iranian from reaching free Internet.all antifiltering softwares are disabled or too slow and the whole regular Internet services (torrent download - Mail services - windows & Anti virus update - Online games & much more...) followed the same. we would be very grateful if you can find a solution for this shit you've done to us
با عرض سلام ميخواستم بدونم اگه بخوام بازيو بگيرم كلا چقدر حجم داره
لينك مستقيم پيدا نكردم
خود كلاينتش ادامه داره اگه استاپش كنم؟
بعد اون كه بازيو گرفتم چقدر بايد اپديت كنه؟يعني بعد دانلود بازي بايد چقدر ديگه دانلود كنم؟
اپديتش استاپ داره يا نه؟
اگه جواب بديد ممنون ميشم
دو و نیم گیگ خود بازی، یک و نیم گیگ آپدیت،نقل قول:
ولی فعلاً نمیتونی بازی کنی، وضع نت خرابه،
لینک دانلود رسمی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31: شرمنده ندیدم, اخه از اخرین باری که refresh کرده بودم یهو 6 صفحه اومد جلو حوصلم نشد بخونم :31:نقل قول:
به قول همین رفیقمون همه چمپیون شبپها از West هستن اگه روسها eastروخراب کردن فرانسویها و اسپانیاییها که معروفن به Flamer تو west زیادن....:n14:
آواتار جدید مبارک،
تیم ملی برد،
کسی میدونه بازی لبنان - کره چند چنده؟
1-1 7 دقیقه وقت اضافه گرفته داور لعنتینقل قول:
اه نامرد خدایی چه داور گاوی هست !
نامردا ، نفــــــــــــس کش!!!!!!!!!!!!!!! :n25:
در ادامه صحبتهای پیشین و مهندسی معکوس زیر ساخت یا هر نهاد دیگری دریغ از سوادنقل قول:
امروز 15 خرداد 92 سوین حالت جدید از طرف فلان نهاد اعمال شد که ترکیبی از 2 شیوه پیشین را دارد
شما میتوانید به سرور خارجیتان وصل بشوید و تا یک دقیقه به طور تمیز دیتا رد و بدل کنید پس از یک دقیقه سرعت اکانت شما به 5 الی 10 درصد سرعت سرویستان میرسد حال صبح خوب هست ظهر به بعد باید به 1 یا 2 درصد برصد
:n27:
دریغ از سواد مسئولین
ما رکورد زدیم :n29:
تو فیوچرزش نوشته1-میتونی ایتم های دلخواهت رو که می بینی بهتر از ایتم های ریکومندداند رو بگذاری(همون کاستوم ایتم ست)2-میتونی اسمارت کست رو فقط برای یه ابیلیتی های خاصی بگذاری مثلا برای 6 ashe اون نشانه اش بهتره باشه یا ازریل فل فور اسمارت کست نکنی3-تو بازی یه پنجره دیگه باز میشه که زمان رسپاون شدن باف ها و دراگون و بارون و....(الدر لیزارد و گالومه)برات نشون میده 4-پینگت هم اون پایین صفحه ی ویندوز بدون اینکه بری تو بازی نشون میدهنقل قول:
بچه ها الان وضعیت نت امروز بد تر شده یعنی؟
با توجه به اینکه حدود دو ماه مونده به انتخابات این وضع شروع شد پس احتمالا تا حول حوش 2 ماه بعد از انتخابات هم این قضیه ادامه داره تا ثابت بشه به اون ربطی نداره . بیخودی وقت خودتون رو پای اینترنت مزخرف ایران نگذارید که اعصابتون داغون میشه:n16:
ربطی به انتخابات نداره !
پهنای باند رو به خاطر سیستم جدید مخابرات کاهش دادن و بزودی درست میشه دیگه :n01:
به تو میگن خوش خیالنقل قول:
تا کی این اتفاق ها به صورت کاملا اتفاقی با پدیده های داخلی رخ میدن خدا داند :n13::n08:
سلام ی نفر بره تو این تاپیک بهمون بگه حرف حساب ادمین چیه مثل اینکه ی چیزایی در مورد سرور جدید گفته که تا امشب راه میوفته
داره به مشکلات پیش اومده اشاره می کنه ربطی به سرور جدید ندارهنقل قول:
به سرویس پرویدار خودشون اشاره می کنه