سرعت دانلود طرح بعثت مخابرات در ساعات رایگان شبانه چنده؟ چند گیگ میشه دانلود کرد؟
Printable View
سرعت دانلود طرح بعثت مخابرات در ساعات رایگان شبانه چنده؟ چند گیگ میشه دانلود کرد؟
سلامنقل قول:
من هم با محدودیت حجم مشکل دارم و دوست دارم این محدودین نباشد ولی سرعت بالا برای استفاده از چت صوتی نیاز دارم، آیا شما از 256 مخابرات برای استفاده از اسکایپ و ... مشکل نداری؟
صبانت یه دزد واقعیه من 128 نامحدود گرفتم سرعتم روی 2 هست اصلا پیج باز نمیشه
من یک نامحدود 512 گرفتم. اما سرعتم رو 10 هست!!!
زنگ زدم میگه قانونش اینه!!!!
آقا من کلی دانلود دارم. میخوام 24 ساعت بذارم رو دانلود.
به نظرتون مخابرات جواب میده؟ سرعت دانلود 512 مخابرات چنده؟
ممنون میشم کمک کنید
با اسکایپ و oovooتست نکردم ولی اگه با اسکایپ بخوای صوتی چت کنی (بدون تصویر)100% راحت جواب میده حالا سعی میکنم تست کنم و تو تاپیک مخابرات نتیجشو بگم(تصویری هم فکر کنم بشه چون خوده اسکایپ و oovoo اتو مات نسبت به سرعت کیفیت تصویرو پایین میارن ولی تا تست نشه نمیشه نظر قطعی دادنقل قول:
---------- Post added at 07:41 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
کاملا موافقم دزدتر از این صبانت فقط خودشهنقل قول:
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------
شما 512 گرفتی و سرعتت 10 هست؟شاید لینکات مشکل داره از لینکهای مستقیم معتبر تست بگیر(چند ماهه گرفتی)نقل قول:
نقل قول:نامحدود تمام شرکت ها به همین صورته به جز یکی دو تا شرکت که سرعتشون خوبه اونا هم از قدیم سرویس نامحدود داشتن مثل سپنتانقل قول:
ولی اینایی که چند وقتیه این سرویس ها رو راه اندازی کردن مثل صبانت و پارس و فن آوا و شاتل و ... آشغال هستن
قبلا دوستانی که تو تاپیک گرفته بودن گفته بودن بدرد نمی خوره
پولتون رو بیخودی هدر ندین والا Edge ایرانسل سرعتش از نامحدود صبانت بیشتره
نامحدود هر شرکتی ارزون بود بدونید مزخرف هست ، 128 نامحدود سپنتا فکر می کنم 40 تومن بود ولی سرعت ثابت 14 تا 16
بعد از چند روز نداشتن اینترنت و 200 بار زنگ زدن به پشتیبانی شهر مشهد متوجه شدم اگه از چیز پی ان استفاده کنی تو این سرویس اکانت رو مختل می کنن دوستان کس دیگه ای به این مشکل بر خورده ؟؟؟
دوست عزیز کسی تو ضعیف بودن سرویس کلی اینترنت شکی نداره و مساله مهمی که هست دزد بودن بیش از حد بعضی هاشون که به نظر من همین صبا از همشون دزدتره(نمیخوام سرتو درد بیارم فقط یه مورد هر بار کانکت بشی بعدش دیسی 10 مگت میپره این به جز ناپدید شدم حجم تو بیشتره اوقاته)نقل قول:
چند شبه دیگه شبانه خیلی داغون شده و نمیشه چیزی دانلود کرد ...
من میخواستم این سرویس رو امتحان کنم و الان هم قرار بود شاررژ کنم ، ولی نمایندگیش میگفت اوایلش خیلی خراب بوده ولی الان خوب شده ، حالا نمیدونم چیکار کنم آیا امکان این هست سرعت شهرهای مختلف با هم فرق کنه؟نقل قول:
شما از کدوم شهر سرویس گرفتی؟ در کل اگه این سرعتش باشه که فقط شده رفع مسئولیت و بس، حالا چرا این مدل سرویسها رو گذاشتن واقعاً جای تاسف داره.
---------- Post added at 10:25 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------
در ضمن قیمتهای نامحدود به چه صورت است؟
از چند روز پیش تا الان سرعت سرویس های نامحدود صبانت به شدت پایین اومده و شده مثل dial up :41:
من سرویس 128 نامحدود دارم و ماهی 13 هزار تومن میدم و قبلا سرعت دانلودم حدود 180 بود ولی الان شده 1 کیلوبایت و هیچ سایتی باز نمیشه ! یعنی حتی بدتر از dial up :41:
سرعت شبانه هم حداکثر به زور به 30 کیلوبایت میرسه که واقعا افتضاحه ! :41:
همین فردا زنگ میزنم پشتیبانی تا رانژه خطم را جمع کنند و میرم از یه شرکت دیگه میگیرم !
من اصفهان هستم. این یه مدت خیلی افتضاح شده فقط هم https نیست کلا هر سرویسی را که نشناسه بعد از چند لحظه یا قفل میکنه یا انقدر سرعتو اون ارتباط را میاره پایین که تایم اوت میشه.
اینجوری اصلا نمیشه با خیلی سرویسهای اینترنت مثل ftp, ssh, غیره کار کرد.
دوستان اطلاع دارند که فقط صبانت اینجوریه یا همه اینترنت ایران اینطور فیلترینگ شده؟
ممنون دوست عزیزنقل قول:
فقط کاش به بخش دوم سوالم هم پاسخ بدید:
آقا من کلی دانلود دارم. میخوام 24 ساعت بذارم رو دانلود.
به نظرتون مخابرات جواب میده؟ سرعت دانلود 512 مخابرات چنده؟
به شدت تایید میشه تو این هفته ندا خیلی افت کرده در حد دایال آپ چه بسا بد تر
این هفته اکثر مشتری هام همه زنگ میزدن و از سرعت پایین شکایت داشتن
اگه ندا به این روند ادامه بده خیلی از مشتری هاش رو از دست خواهد داد
شبانه الان افتضاحه
من اصفهانم سرعتم به قدری پایین بود که تایم اوت میشد یعنی یک دهم دایال اپ بود اگه بمیرم هم دیگه نامحدود ازصبا نمیگیرمنقل قول:
سلامنقل قول:
یعنی شما افت سرعت رو تو هفته اخیر تائید میکنید و اعتقاد دارید که قبلاً سرعت بهتر بوده؟ در حقیقت برای سرعت 128 نامحدود چقدر پهنای باند در نظر میگرفتند(یا سرعت دانلود بدون دانلود منیجر)؟ اینجا به من گفتند نامحدود 128 صبا 17500 تومان هستش ولی بعضی دوستان میگن 12500 به نظر شما موضوع از چه قراره؟ و ایا فرقی هم بین دیگر سرعتهای سرویس نامحدود صبا وجود دارد؟
گرفتن 512 مخابرات برای خونه یه کم دنگو فنگ داره برای این که دقیق از سرعتها با خبر بشی یه سر با تاپیک Adsl مخابرات بزن ولی هر چی هست از این نامحدودهای درپیت شرکتهای صبانت و شاتل و فن آوا و .. بهترهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن : اوهووووووو p30world امکان گذاشتن لینکو بعد از 8 سال برای کاربرا فراهم کرده
چند شبه که سرعت شبانه صبانت شدیدا افتضاح شده . آیا مال شما هم همینطوره؟
صبانت که خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته یک کم صبور تر باشید عزیز !
به خدا عرزش نداره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من در اصفهان مشتری شرکت پیشگامان نصف جهان هستم ، سرعتم تا 1 هفته پیش خوب بود و با رانژه 2048 کیلوبایت ، سرعت دانلودم تا 200 کیلوبایت می رفت اما الان چند روزی هست که سرعت دانلودم اومده روی 20 تا 30 کیلوبایت اما Downstream ام هنوز 2048 کیلوبایت هست، می خواستم بدونم دوستان اطلاع دارند که این مطلب سراسری هست و چه مشکلی وجود داره؟ همچنین مقدار SNR من هم از 30 به 20 کاهش یافته. پیشگامان به سرور های مختلف از جمله شبکیه و نداگستر وصل میشه. هفته گذشته پیشگامان گفت می خواد سیستم هاش رو بهتر کنه اما بد تر شد و چند روز حتی یاهو هم باز نمی شد.
دوستان صبا نت چطوره ؟؟؟
پینگ ؟سرعت ؟
من دنبال یه ای اس پی خوب هستم
اگه میخوای پولتو دور بریزی عالیهنقل قول:
چند شبه که سرعت شبانه رایگان صبانت شدیدا افتضاح شده . آیا مال شما هم همینطوره؟
بدک نیست ، ولی سرویس های نامحدودشو اصلا نگیرید که پشیمون میشیدنقل قول:
سرعت دانلود در بهترین حالت 120 البته تو بعضی از شهرها بالاتر از این هست
سرعت به مرکز مخابراتی و فاصله شما تا مرکز مخابرات و نوع سیم کشی هم بستگی داره
شبانه از 3 تا 7:45 رایگان هست که اونم در بهترین حالت سرعت 120 هست که بعضی مواقع نوسان سرعت دارید و ممکنه سرعتتون برای یه مدت بیاد پایین و مثل بعضی از دوستانی که در پست های قبلی گفتن بره رو اعصباتون
همه شرکتها مثل هم هستن زیاد سخت نگیر از یکیشون که یه مقدار کاربرا راضی تر هستن بگیر
اگه یه مقدار بیشتر هزینه کنی و سپنتا بگیری نسبتا مشکلات کمتری داره
نقل قول:نقل قول:یه بارم بنویسی دیده میشه:31:نقل قول:
سرعت شبانه صبانت به صورت دوره ای تو مناطق بالا و پایین میره اینم از سیاست های من در آوردی صبانت هست
سرعت شبانه من مشکلی نداره
معلوم نیست دارن چه غلطی می کنند بالا و پایین دارهنقل قول:
نقل قول:
بعضی وقتها خیلی قطعی داره و بعضی وقتها هم از ساعت 3 که شروع میشه ؛ هر ساعت تقریباً نصف میشه !
سه تا چهار : 100 کیلوبایت
چهار تا پنج : 60 کیلوبایت
پنج تا شش : 30 کیلوبایت
شش تا هفت : 17 کیلوبایت
اینا سیستمی پیاده کردن که آدم سرگیجه میگیره از دستشون!
بچه های مبین نت میگفتن که اونجا شبی 1.5 دانلود میده ؛ شاید رفیتم اونور ؛ نظری ؟ پیشنهادی ؟
سرعت شبانه من هم که افتضاح شده مدتیه یکی از اشناها که از شاتل گرفته سرعت دانلود روزانه بین 260 تا 210 هستش و سرعت شبانه هم کمتر از 180 نمیشه من این بار حتما از شاتل سرویس میگیرم هم حجم اضافه هدیه خوب میده هم سرعت داره هم اینکه شبانه رایگانه اش 1 تا 8 صبحه سرعت صبا الان خیلی نوسان داره
من هیچ وقت برای هیچ یک از مشتری هام نا محدود نگرفتم و نمیگیرمنقل قول:
من در مورد شبانه رایگان بقیه طرحهای ندا که عموما همون برنز باشه 3 ماهه 5 گیگ 128 صحبت کردم
امروز دوتا از مشتری هام که وقتشون تموم شده بود گفتن به خار مشکلات این دو هفته اخیر ندا دیگه ندا نمیخوان و رفتن تکنلوژی اینفورمیشن نمیدونم چیچی میگفت 1 تا8 صبح رایگانه و شبانه 250 کیلو بهت میده؟ والا چی بگم
الان که اوضاع شبانه ندا اصفهان افتضاح شده
ملک شهر سپاهان شهر کاوه حکیم نظامی سیمین اکثر مناطقی که مشتری دارم همشون شاکین اوضاعش افتضاحه
فردا هم که الکامپ اصفهان شروع میشه فکر کنم باید بدتر هم بشه امید وارم یه فکری بکنن من دارم خیلی مشتری از دست میدم
خدا نکنه مجبور بشم کوچ کنم یه ای اس پی دیگه!!!!!
شاتل هم چندان خوب نیستا ، یه سر به تاپیک شاتل بزن ، اونم مثل صبانت مشکلات خاص خودش رو داره ، البته بستگی به منطقه ای که آشناتون هست + فاصله تا مرکز مخابرات هم بستگی دارهنقل قول:
ببینید الان همین صبانت یکی راضی یکی ناراضی ، شاتل یکی راضی یکی ناراضی
ولی اگه صبا تو منطقت خوب نیست عوض کن
اصفهان اوضاع ندا الان بهتره
امشب که داره خوب دان میکنه برگشته به 220 امید وارم دوباره هوایی نشه
راستی دیروز دوباره 1 مشتری هام پرید این مبین نت داره تو اصفهان خوب سرویس میده در ضمن مودم های بهتری هم نسبت به ایرانسل میده
ولی بازم بکشیش هم مشکل دارن دیگه مشکل محیط زیست و بچه و خانم باردار و جنین و اینها(یه سرچ بزنید مضرات مودم های وایمکس)
من با کانکشن به صبا وصل میشوم اما وقتی شبانه قطع میشود
بدون اینکه با اکانت روزانه وصل شوم خودش وصل میشود و دانلود را ادامه میدهد!
راه حل لطفاً
تنظیمات دانلودرتون اکانت دیفالت رو بزارید شبانهنقل قول:
اگه ای دی ام دارید اینتر نت دانلود منیجر
دانلود
آپشن
تب -> dayalup/vpn
کانکشن دیفالت روزانه رو تبدیل که به شبانه دیفالت خلاص
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
امروز ندا اصفهان افتضاح بود زنگ زدم پشتیبانی میگه ماله گیت وی کل کشوره آخه چی بگم؟ واقعا امروز همه مملکت مشکل داشت؟
سلام
من تا دیروز از سرویس نامحدود صبا استفاده می کردم. سرعت 512 . سرعت دانلودم بین 25 تا 45 نوسان داشت. دیروز شارژم تموم شد و رفتم واسه تمدید. با مشورتی که با مسولش داشتم سرویس محدود گرفتم. سرعن 1 مگ با حجم 20 گیگ. اینم speed test. لطفا بگید چجوریه؟ سرعت دانلود برام مهمه. بگید در چه رنجیه. خوب . متوسط . ضعیف یا عالی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی تو شهر مشهد مشکل قعطی اینترنت داره الان دو هفته نتم قعط و وصل میشه به پشتیبانی هم که زنگ میزنی جواب یر بالا میدن
خیر دوست عزیز. من از 3 هفته پیش تا الان هیچگونه قطعی نداشتم!
من ایترنت 128 دارم که در اصل 1 مگابیت هستش ... یعنی 8 برابر سرعتی که بهم دادن .. من شبها با سرعت بین 50 تا 90 کیلوبایت دانلود میکنم و روزها بالای 100 کیلوبایت ... این سرعت شما هم خوبه ... :5:نقل قول:
دیگه واقعا از صبانت خسته شدم
چند شبه اصلا دانلود شبانه ندارم !!!!
منم تا يك ماه اول شبي 4 گيگ دانلود ميزدم بعد شد 140 مگ !! :31:نقل قول:
سرعت شبانه من هم که افتضاح شده مدتیه یکی از اشناها که از شاتل گرفته سرعت دانلود روزانه بین 260 تا 210 هستش و سرعت شبانه هم کمتر از 180 نمیشه من این بار حتما از شاتل سرویس میگیرم هم حجم اضافه هدیه خوب میده هم سرعت داره هم اینکه شبانه رایگانه اش 1 تا 8 صبحه سرعت صبا الان خیلی نوسان داره
بهتره تاپيك شاتل سايت رو بخوني تا بفهمي كه نرم افزار محدود كردن شاتل چه قدر يوزر ها رو اذيت كرد !!
الانم همه دارن كوچ ميكنن پس اگه ميخواي بياي شاتل بايد آماده رفتن باشي كه يه ماه بيش تر نميشه با شاتل سر كرد !
خیلی ببخشید خیلی خیلی ببخشید یعنی دیگه ریدن با این سرویس دادنشون ببین چجوریه که من سرویس 3 ماهه 9 گیگ دارم 8 روز بیشتر نمونده تا اعتبارم تموم بشه ولی 6 گیگم هنوز مونده از یه طرف ف.ی.ل.ت.ر.ی.ن.گ از یه طرف سرعت اینا دهن ملتو سرویس کردن ,حالا روزی که اعتبار اکانت تموم میشه روزی سه بار زنگ میزنن واسه پول گرفتن دارم براشون یه عده دزد ( این شرایطی که گفتم واسه کرجه )