فکر کنم مخابرات کرمانشاه فکر میکنه ( که حتما این فکر هم میکنه، شک ندارم) یا تنها سرویس ارائه دهنده اینترنت در استان است و یا بهترین کیفیت اینترنت را به مشتریانش میدهنقل قول:
Printable View
فکر کنم مخابرات کرمانشاه فکر میکنه ( که حتما این فکر هم میکنه، شک ندارم) یا تنها سرویس ارائه دهنده اینترنت در استان است و یا بهترین کیفیت اینترنت را به مشتریانش میدهنقل قول:
زفقا روی سیستمون کش فعال کنین تا حجم کمتر مصرف بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابل توجه دوستان که چند روز پیش اعلام کردم یکساله 512 آسیاتک را شارژ کردم با مبلغ 141 هزارتومان ...... امروز که به پنل کاربری ام مراجعه کردم متوجه شدم که یکساله میشه 177 هزار تومان
اینو بگم که سرویسها اصلا گران نشدن ولی انگار اون روزی که من شارژ یکساله کردم، به اشتباه محاسبات آنلاین آسیاتک برای من تخفیف 50 درصدی در نظر گرفته بوده است ( در حالی که تخفیف واقعی یکساله طبق سیاست شرکت 36 درصد است) ... اینو گفتم که دوستان یک موقع ای بعدا دچار سو تفاهم از پستهای که قبلا زدم نشن
با تشکر
دوستان ساعت رایگات مخابرات همون 1 تا 6 ه؟؟:n27:
با دانلود منیجر سرعتتون چنده ؟ از ساعت 1 میزنید دانلود رو قطعی ندارین ؟ آخه وقتی من میزنم تا صبح 2 3 بار قطع میشه... اولاشم که سرعتش 80 90 تاس با IDM !نقل قول:میگم این جریان کانکشن چیه ؟ همون قسمت Rumber توی IDM ؟ اگه بیشترش کنی سرعتت افزایش پیدا میکنه آیا ؟نقل قول:
شركت صبانت هم چه شركت جالبيه! ديروز اول سرعت دانلودم 20بود كه متوجه شدم دليلش اينه كه IDM رو 2كانكشنه! بعدش كه زدم 8 سرعتم 100-120 شد! حالا نكته جالبش اينه كه چند دقيقه بعد يه فايل پر حجم ديگم با حالت 8كانكشني رو شروع دانلود زدم، سرعت هر دو 100-120 بود! نوسان سرعتش اهميت نداشت، چون كه زمان اتمام دانلود اولم حتي چند دقيقه هم تغيير نكرد!متاسفانه 16 تاييش و 3دانلودي رو امتحان نكردم ببينم چند ميشه...حيف شد گيگم تموميد:-(
راستی یه قضیه که من اصلاً نفهمیدم اینه که قاعدتاً باید Downstream بالا باشه یا Up ؟ ماله من اینه :
آره.نقل قول:
دوستان ساعت رایگات مخابرات همون 1 تا 6 ه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه گفت: فردی که در وبلاگ خود بر علیه مسئولان یکی از سازمان های دولتی کرمانشاه اقدام به نشر اکاذیب در اینترنت کرده بود، دستگیر شد.
به گزارش مهر، سرهنگ اسدالله "زحمتکش" افزود: پیرو شکایت نماینده حقوقی یکی از سازمان های دولتی مبنی براینکه افرادی ناشناس اقدام به نشر اکاذیب و درج مطالب خلاف واقع بر علیه مسئولان آن سازمان در سایتی اینترنتی کرده اند، ماموران پلیس فتا اقدامات خود را برای رسیدگی به این پرونده آغاز کردند.
وی افزود: پس از انجام تحقیقات فنی و تخصصی کارآگاهان این پلیس، متهم شناسایی و به این پلیس احضار شد.
این مقام انتظامی ادامه داد: متهم که چاره ای جز اعتراف نداشت به بزه خود اقرار و هدف خود را انتقام جویی از شاکیان پرونده عنوان کرد.
رییس پلیس فتای کرمانشاه در پایان خاطرنشان کرد: هر کس به قصد ضرر رساندن به غیر یا تشویش اذهان عمومی در فضای مجازی اقدام به نشر اکاذیب علیه دیگران کند افزون بر اعاده حیثیت به حبس از نود و یک روز تا دو سال و یا جزای نقدی یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
:n13::n28::n30:
:n28::n30::n28:نقل قول:
خو ما که اکاذیب نمی گیم همش واقعیته مدرکش هم موجوده
برای ساعت رایگان باید بعد 1 کانکت شد یا قبلش هم می شه ؟؟؟
(آسیاتک نامرد اینطوری بود باید بعد 1 کانکت می شدی)
چه بعد از 1 چه قبل از 1 فرقی نداره ! در مورد اون کانکشن IDM شما اطلاعاتی نداشتی ؟ یا Down و Upstreamنقل قول:
منظورم همون تعداد تقسيم بندي فايل توسط IDM ه كه در مورد مخابرات فرقي نداره تو سرعت دانلود! در مورد MAX سرعت به Datarate توجه كنيد كه آپش كمتر از اون يكيه! يكي از دوستان تو صفحه قبل 2104 بود كه يعني سرعت دانلودش از حدود 260 بالاتر نميره! پس 2مگ محدود بخره پول الكي داده. خود من 2304ه كه از 288 بالاتر نميرم! هر چند به 80 هم به زور ميرسه با 128 :دي
تعداد کانکشن ها برای هر فایل هر چه بیشتر باشه می شه از ماکزیمم سرعت استفاده کردنقل قول:
توی تنظیمات برو قیمت ارتباط با شبکه نوع اتصال رو بزار روری t1 تعداد کانکشن هم بزار 16
داون استریمت هم روی 1مگه و آبلودت هم روی 550
همیشه دانلود بیشتر از اپلوده
با این وضعیت نمی تونی از سرویس 2 مگ استفاده کنی
امروز سرعت تا این لحظه خیلی افت داشته ... برای من نزدیک 40 میشه سرعت دانلود! (512 نامحدود)
40 هزارتومن بدی با سرعت 40 دانلود کنی ! :n27:
من یک فایل رو 8 کانکشن تا الان 50 تا بیشتر نمی کشید حداکثر 70 اما الان تست زدم با 16 تا 120 هم رفت و ثابت موندنقل قول:
پس بهتره رو 16 باشه و تاثیر داره
یکی یه جوابی به ما هم بدهنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز تو صفحه قبل من جوابتونو دادم!!!!!!
اینه... که قسمت دوم مربوط به شماسنقل قول:
مخابرات که من با2 کانکشن ماکس دانلود (80)رو میگیرم! و توصیمم اینه که سرعت دقیقتو جای T1 وارد کنی ، چون که اون موقع سرعت اعمال میشهنقل قول:
والا با IDM هم سرعتم همینه ... 240 - 250نقل قول:
از ساعت 1 هم که میزارم رو دانلود اصلا قطعی نداشته برام . ولی ظاهرا برای شما و دوستان هم سرعت پایینه هم قطع میشه ..
شلوغ ترین مرکز هم هستم .. بعثت
علتش را یافتم: بمناسبت نمایشگاه تا قبل 19 آذر کسایی که تمدید میکردن تخفیف بیشتری میگرفتن که یکساله میشد تا 50% تخفیفنقل قول:
البته با نمایندگی که صحبت کردم بهم گفت اگر شما پس از اتمام هر سال شارژ دوباره یکساله شارژ کنی باز هم با تخفیف های به نام تخفیف شارژ مجدد روبرو خواهید شد
اگه من بخوام از 256 1 به 10 تبدیلش کنم به 2مگ حجمی با توجه به اینکه 4 روزه شارژش کردم باید دوباره 11 تومن بدم یا 14 تومنی که بابت 256 دادم کافیه؟
نقل قول:
اگه حوصله کل کل داشته باشی و بگی چون سرعت افتضاح بوده کل شارژو پس میدن
یعنی سرعت دانلود حدوداً از چند بیشتر نمیشه ؟ وقتی تعداد کانکشن ها رو 16 تا کنم باید حتما نوع اتصال هم بزارم روی t1 ؟ فرقی داره ؟ شما خودت با این وضعیت حد اکثر سرعت چند میگیری ؟نقل قول:
من هم همین مرکزم. شما بی زحمت نمیتونی یه عکس از downstream و Up ــت بزاری ؟ تعداد کانکشن هاتون روی 16 ــان و نوع اتصال IDM هم t1 ؟نقل قول:
speedtest سرعتتون رو چند میزنه ؟ ببخشید سوالام زیاد شد.
حداکثر سرعت به 1-سرعت اون سروری که ازش دانلود می کنی 2- سرعت سرویس اینترنتی بستگی دارهنقل قول:
مثلا برای 512 فیکس 72 می گرفت
روی T1 می تونی بزاری یا توی کادر جلوش سرعت رو تعریف کنی براش روی T1 یا پایین تر 16 کانکشن کار نمی کنه!
این تعداد کانکشن اکثرا برای مواقعی هست که سرویس دهنده مشکل داره با 4 یا 8 تا کانکشن حداکثر سرعت رو بهت نمی ده
ولی بعضی وقت ها با 1 کانکشن هم سرعت حداکثر رو می تونی بگیری
بعد 2سال دوباره گیر سرویس حجمی افتادم!!!
نامرد فقط اینجا سر زدم و یکی دوتا سایت خبری 50 60 مگ کم کرد !!!
جرات نمی کن لینک حاوی عکس باز کنم
پس یعنی بهترین حالت اینه که در کنار انتخاب 16 کانکشن، نوع اتصال هم بزاری روی t1 ؟نقل قول:
وقتی هم t1 رو میزنم جلوش میزنه 1500000bps
نه t1 یه نوع خط ارتباطی با سرعت 1.5 مگابیتهنقل قول:
شاید یه باگ تو idm باشه روی سرغت های پایین تر 16 کانکشن ایجاد نمی شه
شما بزار روی نوع دیگر و سرعت رو براش تعریف کن :n18:
برا من 3 روز 1400 تومن کم کردن بعد 2هزار دویست گرفتن 1مگ 3گیگ شارژ کردن:n17:نقل قول:
برای من حجمی حساب کرد....هر گیگ3 تومن کم کرد...سرویس رو کامل لغو کرد ، 1 ماه سرویس جدید تمدید کرد:)نقل قول:
ربطي نداره به T1! من الان 512 رو انتخاب كردم، وقتاييم كه 16 كانكشني رو فعال كنم، اگه سرور ساپورت كنه، 16 تارو ميگيرم! در مورد اون تنظيم انتخاب سرعت، سرعت واقعي رو وارد كنيد كه اعمال شه، اگه نه ،هيچ فرقظ نسبت ب حالت انتخاب نشده نداره
من فردا دارم ميرم اعتبار هاي رزروم رو پس بگيرم، خبر ميدمدفعه قبلي گفتن محدود برگشت نداره! راستي ازSCARYخبري نيست! فكر كردم حداقل اين يه نفر يكم به فكر مردمه كه ظاهرا خيالي پوچ بود!نقل قول:
صبح که دفتر بودم یه نفر اینترنتی شارژ کرده بود می خواست برگشت بزنهنقل قول:
گفتن چون اینترنتی ریختی سیستم اجازه نمی ده
البته اخرش یه پسره تو دفتر بود کارشون را انداخت
به یه موضوع جالب برحوردم
با لپتاپ دانلود می کنم سرعت حدود 180 هست همزمان هم با سیستم رومیزی دانلود مکنم سرعتش 50 هست که می شه 230 تا :n13: توی پنل هم نگاه کردم سرعت 230 تا روشون می داد
در حالی که فقط با سیستم رومیزی دانلود کنم دوتا فایل هم زمان (32 کانکشن) سرعت از 150 بالاتر نمیره!!!!!:n13::n13:
گیج شدم اساسی
الا هر دو سیستم روگذاشتم دانلود:n13:
دوستان این قدر از اشتباه بودن قیمت ها گفتین که عوامل مخابرات خبردار شدن و 2مگ حجمی 1 گیگ از 10 تومن شد 13 تومن درست وقتی که من خواستم تمدید کنم
فکر میکنی SC@RY برای چی یکهویی توی این سایت سر و کله اش پیدا شدنقل قول:
عجب دیروز صبح 10 تومن بود تو سایتنقل قول:
تقصیر من شد اومدم اینجا گفتم رفت درستش کرد
البته زودتر قیمت های توی شرکت رو درست کرده بود:n18:
----
دیشب تا صبح توی پنل که نگاه کردم زده 2.9 گیگ دانلود کرده بود خوبه دیگه؟؟ طبق محاسباتم باید 3.6 گیگ می گرفت
ظاهرا به فكر مردم نيست، ب فكر جيب مخابراته! جديدا به صورت نامحسوس و كاربر ناشناس اومده تو فروم! سرويسمم برگشت نزدن اين دزد ها! گفتن نميشه! رسيد پرداخت هم برده بودمنقل قول:
امروز رفتم واسه تغییر سرویس 256 به 2 مگ فکر میکردم با گرون شدنش باید 2 یا 3 تومنی بدم طرف بعد کلی حساب کتاب 200 تومن هم بهم داد دست اخر فهمیدم همون 10 تومن برام حساب کرده هنوز قیمت های جدید براشون نیومده بود اگه کسی میخواد بخره زود تر بره تا قیمت ها تغییر نکردننقل قول:
ویرایش: زنگ زدن گفتن باید 2 تومن دیگه بیاری راستی 2مگ ما هم وصل شد با سرعت 246 کیلو بایت در ثانیه
ولی یه برگه رو میزشون بود که من یکی ازش برداشتم قیمت ها توش تغییر کرده بود:n13:نقل قول:
حتما طرف حواس نبوه لیست قدیمی داشته یا حفظی گفته:n06:
راستی سرعت دانلود 2 مگ چنده؟؟
فروم یه آپشن داره به نام آخرین فعالیت
اگه نگاه میکردین میدیدین که من کلاً به فروم سر نزده بودم
الان اومدم دیدم همه اتهامات بهم زده شده :n01:
من که دیروز شارژ کردم با همون قیمت قدیمی:n01: