اتفاقا توپش اصلا دینامیک خوبی نداره...خصوصا در مواجهه با دروازه بان...خیلی وقتها شوت میزنی دروازه بان دفع می کنه توپ مستقیم میره بالای سر دروازه بان و میافته پایین...که اصلا با فیزیک جور در نمیاد...نقل قول:
Printable View
اتفاقا توپش اصلا دینامیک خوبی نداره...خصوصا در مواجهه با دروازه بان...خیلی وقتها شوت میزنی دروازه بان دفع می کنه توپ مستقیم میره بالای سر دروازه بان و میافته پایین...که اصلا با فیزیک جور در نمیاد...نقل قول:
اینکه توپ رو در وازبان دفع کنه و بره بالا که چیز طبیعیه ، فکر کنم منظورتون چیز دیگه ایه که من نمیگیرم. ولی بازی بدون اشکال هم نیست. ولی میشه خیلی جاها رو نادیده گرفت. از این دیدگاه که پیشرفت های زیادی داشته. همینی که شما میگی در ورژن های قبلی هم بوده + هزارتا اشکال دیگه.نقل قول:
مثلا تکل ها و افتادن بازیکن. درگیری های فردی دو بازیکن و کلا حرکات بازیکنان بسیار نزدیک به واقعیته. :46:
من نیمدونم شما بازی رو از تو یخچال میبینی که میگی شوت و سانترهاش خوب شده !!!نقل قول:
کجاش خوب شده !!!!
بازی طبیعی هست ولی نحوه شوت و سانتر غیرطبیعی و تپ از دینامیک خوبی برخوردار نیست
PES رو اگر 10 دقیقه بازی کنی خسته میشی دیگه
سلام
تیم اساسونا را توی بازی پیدا نمیکنم؟ اسمش چی هست توی بازی
Pamp Rojo همون اوساسوناست .نقل قول:
شما چند بار تو بازی واقعی دیدی که دروازه بان شوت رو دفع کنه و توپ مستقیم بالای سر دروازه بان 5-6 متر بره بالا و دوباره بیفته رو همون نقطه اول؟!!نقل قول:
در بقیه موارد خوبه
بله ، تازه متوجه شدم شما چطوری منظورته ، بعضی اوقات هست که دروازبان توپ رو به سمت بالا دفع میکنه و اینجوری میشه که طبیعیه .نقل قول:
ولی اونی که مستقیم دفع مینه رو حق با شماست. طبیعی نیست . ولی من خودم تا الان که بازی کردم برام اتفاق نیافتاده اینجوری بشه :46:
دوستان پچ gamming access کسی دانلود نکرده؟ 1 گیگه! میخواستم ببینم چی داره که حجمش زیاده؟
به نظر من آفساید هاش هم غیر طبیعی شده تو 10 حریف هی خطای آفساید می کرد تو 11 من.بازیکناهم هیچ زحمتی به خودشون نمیدن که از آفساید خارج شن یه دفعه می بینی 5 6 بازیکن تو آفسایده که آزار دهنده است
سلام
وقتی pes2011 را باز میکنم یه ارور میده
این عکس از ستینگ که باز میکنم و ارور میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد متوجه شدم گرافیک سیستم را نمیشناسه
رفتم دیدم نصب هست
گرافیک را در سیف مد پاک کرده و دوباره نصب کرده درست نشد
بازی را یکی دوباره پاک کردم و دوباره نصب کردم بازم مشکل درست نشد
حتا با برنامه آن اینیستالر نیز پاکش کردم و نصب کردم بازم درست نشد
اشکال چیه ؟
اینم عکسهایی لازمه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
RAM گرافیکت رو میزنه 16 مگ !!!نقل قول:
یه اشکالی در درایور گرافیک احتمالا هست ... ورژن جدید درایور گرافیکت رو نصب کن ببین چی میشه .
سلام
من وقتی مستر لیگ میزنم 2 سال که میگذره یعنی وسط های سال 2012 یهو از بازی میپره بیرون و ارور میده..هر وقت هم از سیو بازش میکنم بازم همین مشکل رو دارم..
چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
من الان تو سال ششم مسترم هیچ مشکلی هم پیش نیومده:21:نقل قول:
این پچ رو نصب کن شاید درست بشه وگرنه راه حل دیگه ای نیستنقل قول:
Patch 1.02
Crack 1.02کد:http://forum.p30world.com/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fdl.pes2011.konamionline.com%2Fpes2011%2Fpatch%2F1.02%2F22e83d2f119e3403ef4841c77bc27733%2FPES2011Patch102.zip
کد:http://forum.p30world.com/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.mediafire.com%2F%3Fwrk4k2928d7gklj
ممنون ولی من در حال حاظر پچ 4 هم روی بازیم نصبه...نقل قول:
(تازه با این سرعت :2: امکان دانلود ندارم):41::41:
این فقط نظر شماست ؛احتمالا شما هم یکی از طرفداران متعصب فیفا هستید که چشم خودتون رو بر حقایق بسته اید و گرنه متوجه پیشرفت فوق العاده ی بازی می شدیدنقل قول:
دوست عزیز این پچ فرق میکنه .این که چیزی نیست دیگه فوقش 30 مگ هست .به هر حال فکر کنم تنها راه این باشه البته مطمئن هم نیستم با این درست شه ;)نقل قول:
من طرفدار فیفا نیستم و تا حالا 5دقیقه هم فیفا بازی نکردمنقل قول:
من خیلی وقته ساکر بازی میکنم نمیگم 10 سال اما قطعا 5 سالی هست
اگر نقدی هست واسه بهبود هستش نه چیزه دیگه ای
فكر كنم مشكل از كرك بازي هست. اگه شما تو بازي هاي ديگه اي مشكل ندارين احتمالا مشكل از كرك هستش!! چون ويندوز گرافيك رو شناخته . بازي نتونسته شناسايي كنه!!!
از نت دانلود كردين؟؟
چه جوري تركيب تيمها درست ميشه مثلا زلاتان به ميلان ميره چون الان تو بارسا هست ممنون
به به سلامنقل قول:
چطوری خوش میگذره ؟
اینطرفا ؟
نه اشکال از گیم هست
چون گرافیک را سیستم میشناسه
و بازی دیگر مثل رد الرت 3 را تست کردم باز کرد بدون مشکل
درایورم نیز آخرین ورژن هست
اصلا بازی من بدون کرک هستنقل قول:
در ضمن بازی را بدون مشکل اجرا میکردم
نمیدونم چی شد اینطوری شد
بازی هم دو دیسک هست خریدمش دانلود نکردم
آخرین DLC را دانلود کنیدنقل قول:
و در پوشه خودش قرار داده و اپدیتش کنید
راستش من چند بار از دوستان تقاضا کردم که همین مشکل رو داریمنقل قول:
ولی ظاهرا پچ های موجود اصلاحش نمیکنه
همین پچ 1 رو بریزی اصلاح میشه همه چینقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر ميشه لينك دانلودشو بذارين :10:نقل قول:
دوست عزیز اگه dlc رو نصب کنی نقلو انتقالات درست میشه .نقل قول:
اینم لینک دانلودش
کد:http://forum.p30world.com/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fhotfile.com%2Fdl%2F76149391%2F2963380%2F15.10_download_and_edit.rar.html
جابجای بازیکنا که با یه سیو گیم درست میشه نمیخواد پچ نصب کنید :10:
سلام
من می خواستم بدونم چطور میشه بازیکن خرید؟
من الان 4فصل هست که با یک تیم بازی می کنم ولی نمیتونم بازیکن بخرم.
فقط تو قسمت edit میشه خرید؟
اگه اینطور باشه پس وسط فصل چطور میشه ترانسفر کرد چون توی save اعمال نمیشه و فقط باید همون اول که یک تیم انتخاب میکیی بازیکن هم باید بخری!
من میخوام بدونم چطور میشه وسط فصل هم بازیکن خرید من گزینه ای ندیدم تو منو بازی فقط تو منو edit دیدم که خارج از منو بازی هست.
خواهشن راهنمایی کنید.
آقایون لطفا یکی تمامی اون حرف هایی که بازی کنا برا اینکه نیان به تیم رو همراه با ترجمه بذاره ما سوادمون قد نمیده
یکیشو من میگم :مثلا اینکه میگه بازیکنای خوب تو این پست زیاده و احتمال میده نیمکت نشین شه
--------------------------------------
دوم اینکه چرا هر کاری میکنم مسی نمیاد میلان (تو پست ss کریس و ولا رو هم دارم واسه همون باییه که نمیاد؟؟؟؟
دوستان کسی این بازی رو بر روی ویندوز7 64بیت نصب کرده؟
برای اجرا در 32بیت مشکلی نداشتم ولی در اجرای 64بیت وسط بازی با مشکل موجه میشم و بسته میشه!
من بازی رو توی سون 64 بیتی نصبیدم مشکلی نداشتم شما دقیقا بگو چه اروری میدهنقل قول:
دوستان پچ لیگ ایران نیومد؟
سلام
دیوید بکام توی این بازی هست یا نه؟
اگر اره کجاست؟
سلام عزیز ... خوبم مرسی .نقل قول:
هستیم ، میگردیم . :46:
شایدم اشکالی در ویندوز باشه . کلا نعجیبه :31:
موفق باشی :10:
اشکال اگه تو ویندوزه چرا باقی گیمها درست هستند ؟نقل قول:
حالا بیخیال
نه ؛ نیست !!!!!!نقل قول:
واقعا کسی نمیتونه یه جواب بده یا همگی ماشاا... فوق حرفه ای هستن؟!!!!نقل قول:
آقایون لطفا یکی تمامی اون حرف هایی که بازی کنا برا اینکه نیان به تیم رو همراه با ترجمه بذاره ما سوادمون قد نمیده
یکیشو من میگم :مثلا اینکه میگه بازیکنای خوب تو این پست زیاده و احتمال میده نیمکت نشین شه
--------------------------------------
دوم اینکه چرا هر کاری میکنم مسی نمیاد میلان (تو پست ss کریس و ولا رو هم دارم واسه همون باییه که نمیاد؟؟؟؟
کسی لینک گزارشگر ژاپنی نداره که با دانلود منیجر دانلود شه و وسط دانلود قطع نشه؟
حالا چرا گزارشگر ژاپنی ؟نقل قول:
دانلود کردم توپه! یاد فوتبال 99 افتادمنقل قول: