سخت نگیر. نت مخابرات هر دفه ای سکته میزنهنقل قول:
Printable View
سخت نگیر. نت مخابرات هر دفه ای سکته میزنهنقل قول:
دوستان یه سوال
خطوط فیبر نوری بهتره یا خطوط dlc????:n13:
بچه ها من برای طرح جشنواره نوروزی قرارداد امضا نکردم :n13: - نمیشه یه جوری به یه بهونه ای انصراف بدم که مشمول جریمه نشم؟؟
داداش چون 20 تا پست نداده بودم نمیتوستم تو خصوصی جوابتو بدم.نقل قول:
نوشته شده توسط adslali
سلام داداش منم سرعت 2 مگابیت با گیگ ماهیانه 2 و 1 ساله رو برداشتم سرعت دانلودمم بین 230 تا 250 هستش
منظور از dlc نفهمیدم یعنی نیدونم چیه
شما زنگ بزن 118 بگو با اینترنت مخابرات مشکل دارم باید کجا زنگ بزنم یه شماره بهت میده به اون زنگ بزنی واست حلش میکنهنقل قول:
این شماره تلفن مال کجاهستش؟!
من که گلپایگان هستم واسه وصل کردنش می تونم استفاده کنم؟
یه چیزی بگین:n19: 1 روزه اینجا پست نداشته:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n0 8:
دوستانی که طرح زرین دارند تو نوروز مخابرات براشون شبانه رایگاه نذاشته؟؟؟؟:n13:
سلام کسی میدونه برا تغییر سرویس باید به کجا زنگ بزنم؟ من الان مهارت دارم ولی اصلاً راضی نیستم! به 2020 که زنگ میزنم میگه باید بری مرکز ولیعصر، میخوام ببینم راه دیگه نداره؟! ممنونم...
نیازی نیست بری مرکز ولیعصر و میتونی تو پنل سرویس مورد نظر رو رزرو کنی. فقط الان یه مشکلی هست. چند روزه که مخابرات طرح مهارت و برنا رو از تو پنل برداشته. دلیلشم نمیدونم. اگه میخای برنا برداری یا یه کم صبر ببین درست میشه یا نه و یا برو همون ولیعصر ثبت نام کن.نقل قول:
مطمئن نیستم ولی فکر کنم جفتش یکی هستنقل قول:
اگه درخواست دادی و به پنلت اضافه شده پس قرارداد هم امضا کردی همون تیکی که میزنی امضا قرارداد هست(تیکی که کنارش نوشته من قرارداد را خوانده و قبول دارم (یه همچین عبارتی مشابه این نوشته))نقل قول:
چه طرحی برداشتی که سرعتت اینجوری هست؟ کدوم منطقه مخابراتی؟نقل قول:
فکر نکنم این طرح رایگان داشته باشه طرح نوروزی گذاشتن که اون رایگان دارهنقل قول:
فکر کنم برا تغییر سرویس باید حضوری مراجعه کنی و البته فکر هم نکنم بشه کاری کرد شما باید اون سرویسی که الان داری تا اخرش داشته باشی بعد از اون یا همون الان سرویس مد نظرت رو درخواست بدی اگه بعد از اون درخواست بدی یه سرویس خواهی داشت اگه الان درخواست بدی جفتش تو پنلت خواهد بود و از هر کدوم خواستی میتونی استفاده کنینقل قول:
فقط حواست باشه اون طرح قبلیت رو برات تمدید نکنن که فکر کنم برا همین هم باید حضوری مراجعه کنید
شرکت توی قراداد تعهد کرده که حداکثر بعد از 2 روز سرویس را فعال کنه و تحویل بده الان 5 روز شده واسه من
توی قرارداد یه جایی نوشته که اگه هرکدام از طرفین به قرار داد عمل نکنه اون طرف می تونه قرار داد را فسخ کنه :n13: نظر شما چیه می تونم قرار داد را فسخ کنم؟
اصولا باید بشه ولی باید ببینی کسی رو میتونی پیدا کنی که جوابت رو بده یا نهنقل قول:
طرح نوروزی دیگه مگه سرعت شما چند؟ه؟منطقه نمیدونم منظرتون چیه من ارون بیدگلمنقل قول:
چه طرحی برداشتی که سرعتت اینجوری هست؟ کدوم منطقه مخابراتی؟
زیاد رو سرعت حساس نشید. خود من مثلآ مخابرات نت 3 مگ به من داده در حالی که سرعت دانلودم حتی به اندازه ی یه نت 2 هم نیست. یه خزتوخریه به تمام معنا:n21:
منم طرح نوروزي با سرعت 2 مگ رو برداشتم سرعت دانلودم رو 120 هست ....نقل قول:
شما طرح برنا داريد ؟ سرعت شبانش چنده ؟
طرح زرین
الان 1 هفته هست سرعت دانلود بیشتر شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره من برنا دارم سرعت دانلودمم روز وشب یه اندازس و خیلی خوب باشه تا 230 تا میره. از شما هم ممکنه بیشتر 120 تا باشه اخه این مخابرات هر چند روز یه بار نتش داغون میشه و سرعتا پایین میاد. مدام تست بگیرید ببینید سرعت دانلودتون بالاتر میره یا نهنقل قول:
شما طرح زرین دارید و سرعت دانلودتون اینه؟؟؟؟:n04:این مخابرات دیگه خیلی خر تو خر شده. الان طرح زرین رو زده up to 1mg ولی الان دارم میبینم که سرعت دانلود شما خیلی بیشتر یه اینترنت یه مگه.نقل قول:
حالا قهمیدم. اصلآ این قضیه یه مگ دو مگ سه مگ کشکه. مخابرات به مناطق مختلف سرعت دانلود مختلف میده. الان من طرح برنا دارم سرعت دانلودم حداکثر تا 230 تا میره یکی دیگه هم طرح برنا داره سرعت دانلودش تا 350 تا میره.
ایا این عدالت است:n29:
من یه نظری دارم:n24:
گمونم این مخابرات در مناطقی که شاتل و صبانت و...... اونجا رو پوشش میدن خوب رسیدگی میکنه از لحاظ سرعت دانلود و پورت خالی و....... تا یه وقت مردم اون مناطق نرن سمت شرکت دیگه ای. اونوقت در عوض کسایی مثل من که فقط میتونن از اینترنت مخابرات استفاده کنند رو هر بلایی دلشون بخاد سرشون میارند و فقط باید بسوزیمو بسازیم:n27::n21:
قبلا واسه من از 1 مگابیت هم کمتر بود. الان 10 روزه توی منطقه ما هرکسی طرح زرین داره سرعت دانلودش شده 1.50 مگابیت.نقل قول:
نظرتون جالبهنقل قول:
اگه میشه در یک روز و ساعت دو نفر ( نفر اول بالاجبار از سرویس مخابرات استاده میکنه و نفر دوم به صورت اختیاری از سرویس مخابرات استفاده میکنه ) تست سرعت خودشون را بگذارند.
حالا هرکی حاضره لطفا پست رزرو کنه
راستی لطفا بیشتر از دو نفر نشه
حالا اخرش میفهمین که سرعت یکی 2 مگابیت یکی دیگه 1.5 مگابیت چه فایده عمرا مخابرات تغییری ایجاد کنهنقل قول:
نظرتون جالبه
اگه میشه در یک روز و ساعت دو نفر ( نفر اول بالاجبار از سرویس مخابرات استاده میکنه و نفر دوم به صورت اختیاری از سرویس مخابرات استفاده میکنه ) تست سرعت خودشون را بگذارند.
حالا هرکی حاضره لطفا پست رزرو کنه
راستی لطفا بیشتر از دو نفر نشه
1.حداقل حرف هایمان مدرک پیدا میکندنقل قول:
2.عده ی معدودی که این گونه بحث ها را تکذیب میکنند دیگر نخواهند کرد
3.افرادی که قصد خرید اینترنت از مخابرات را دارند ( چه بالاجبار چه اختیاری ) میتوانند تا حدودی سرعتی که خواهند گرفت تخمین بزنند
سلام،من برای خرید طرح جشنوراه نوروزی 1M 0GB ماهیانه 7500 تومان از طریق شماره 2020 اقدام کردم- الان به نظرتون کی میاد داخل پنلم؟! چقدر طول می کشه؟!
دست مخابرات شهرستانمون هست یا دست مخابرات اصفهان؟
سلام
من از صبا نت استفاده میکنم و میخوام تغییر بدم به یه شرکت دیگه... فقط میخوام اینترنت شبانه هم داشته باشه و سرعت و قیمتش هم خوب باشه
صبانت قبلا رو 220 کیلوبایت بود دانلودش، اما الان زیر 100 هست...
چه شرکتی رو پیشنهاد میکنید ؟
دوستان من قبلا مشترک مخابرات بودم شبانه ک برداشته شد رفتم مبین نت ... الان مث اینکه شبانه هم اضافه شده و یه نگاه کردم توی سایت دیدم قیمت ها نسبت به مبین نت خیلی به صرفه تره ... مبین نت طرح 1 مگ 8 گیگ یک ماهه رو میده 60 تومن اما مخابرات میده 27500 ؟!
نامحدود هم 43000 ؟!!
سرعتش چطوریاس ، شبانش چطوریه ؟
ممنون ♥
نامحدود مخابرات به درد نمیخوره ولی بقیش خوب هست
دوستان یه چیز جدید کشف کردم یکی از دوستام 1 مگ رو گرفته سرعتش عین من هست فقط پول کمتر میده اینو گفتم دستتون باشه
بعد الان که من 2 مگ گرفتم سرعتم به دو مگ واقعی نمیرسه حالا چه خر تو خری هست خدا میدونه
از اون طرف میخوام برا شرکت هم فعال کنم میترسم یک مگ بزنم سرعتش همون 1 مگ باشه و دیگه نشه کاری کرد :n13:
اصن یه وضعینقل قول:
نامحدود مخابرات به درد نمیخوره ولی بقیش خوب هست
دوستان یه چیز جدید کشف کردم یکی از دوستام 1 مگ رو گرفته سرعتش عین من هست فقط پول کمتر میده اینو گفتم دستتون باشه
بعد الان که من 2 مگ گرفتم سرعتم به دو مگ واقعی نمیرسه حالا چه خر تو خری هست خدا میدونه
از اون طرف میخوام برا شرکت هم فعال کنم میترسم یک مگ بزنم سرعتش همون 1 مگ باشه و دیگه نشه کاری کرد
داداش شما که 2 مگ گرفتی سرعت دانلودت چنده؟نقل قول:
شبا که نامحدوده سرعت کم میشه؟
دیروز هم گفتم و الان دیگه کاملآ مطمئن شدم. این 1 مگ 2 مگ 3 مگ 4 مگ 20 مگ 30 مگ همش کشکه. بستگی به منطقمون داره که چه سرعتی بهمون بدن. احتملآ اون مناطقی که شاتل و.... سرویس میدن مخابرات سرعت خوب بهشون میده تا ملت نرن سمت شرکت های دیگه.نقل قول:
کسی اشنا تو قسمت اینترنت مخابرات نداره که یه جوری از زیر زبونش بکشه قضیه از چه قراره؟؟؟:n27:
:n21::n21::n21:
نه ربطی به اون قضیه همه نداره چون منطقه ما فیبر نوری هست و فقط خود مخابرات سرویس میده
الان سرعت من 220 هست ولی باید256 که نیست و دوستم هم 1 مگ گرفته باید سرعتش 128 باشه ولی همین 220 هست
برا من سرعت روز و شب فرقی نمیکنه و همین 220 هست
:n25::n25::n25::n25::n25::n25::n25::n25::n25::n25:
من طرح نوروزی رو فعال کردم اما حجم بالای 10 گیگ رو 2 تومن حساب نمیکنه. در حالی که نوشتن بالای 10 گیگ هر گیگ 2 هزار تومن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستت بپرس که تو منطقشون فقط اینترنت مخابرات رو میتونه بگیره یا از شرکت های دیگه هم میتونه استفاده کنه؟؟؟؟ :n27:نقل قول:
خخخخخخخ اینطوری که فکر میکنینو منم فکر میکردم نیست این به این صورته که تا 5 گیگ بگیری 4 تومن بعد بری گیگ ششم گیگ ششم3 تومن حساب میشه ولی 5 گیگ اول 4 تومن حساب میشه به همین ترتیب بری تو 11 گیگ 5 گیگش 4 تومنی 5 گیگش 3 تومنی گیگ 11 دهم 2 تومنی حساب میشهنقل قول:
من طرح نوروزی رو فعال کردم اما حجم بالای 10 گیگ رو 2 تومن حساب نمیکنه. در حالی که نوشتن بالای 10 گیگ هر گیگ 2 هزار تومن!
یعنی همچین حالتو میگیره که بر فنا برین
پیشنهاد من: گیگتو از طرح زرین بگیر شبام از نوروزی استف کن
مثل خودم فیبر هست و فقط مخابرات سرویس میدهنقل قول:
البته منطقشون با من فرق میکنه
نقل قول:
کسی نفهمید اینا چه مرضی دارن ؟
من هنوزم با مخابرات نمیتونم کلا تو گوگل برم !!!
دوستان این نامحدود مخابرات که زده ماهی 24 تومان سرعته دانلودش چجوریه؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
کجا زده ؟؟نقل قول:
جاییش مثل صبانت نزده 1به 10 ؟؟
چون اینا نمیان با 24 تومن بزارن تو زیاد دنلود کنی
یا 1 ب 10 یا مثل شاتل 5 گیگ دنلود کنی دیگه صفحه به زور باز میکنه
اقا نامحدود های مخابرات همگی یک به هشت هست اونم یه یک به هشتی که همه جا مرسوم هست بلکه سرعت همیشه یک هشتم هست یعنی اگه 256 نامحدود بگیری سرعت دانلودت میشه 4 کیلو
کلا نامحدودش اصلا نمیصرفه فقط حجمی ها رو بخرید