مبین نت هیچ مشکلی نداره به خدانقل قول:
من 5ماهه خریدم یه بار نشده بشینم پای لپ تاپم قطع باشه ، من روزانه 8 تا 10 ساعت از اینترنت استفاده میکنم
Printable View
مبین نت هیچ مشکلی نداره به خدانقل قول:
من 5ماهه خریدم یه بار نشده بشینم پای لپ تاپم قطع باشه ، من روزانه 8 تا 10 ساعت از اینترنت استفاده میکنم
نقل قول:
به نظر من همچین اشتباهی نکن
واقعا مزخرفه
اگر حتما وایمکس می خوای بگیری و ایرانسل هم تو منطقه شما هست ، واقعا کیفیت ایرانسل بهتره و اصلا با مبین قابل مقایسه نیست
من جفتشو دارم که اینو میگم
حالا باز نظر خودته
نقل قول:ممنون دوستان،نقل قول:
جالبه 2 تا نظر کاملاً مخالف؟ این میتونه ربطی به نوع سرویس و منطقه هم داشته باشه؟!
منطقه ما نزدیکهای پیچ شمرون (آخرهای طالقانیه)..... فکر کنم 2تاشونم اینجا پوشش داشته باشن...
دوست من کیفیت سرویس بستگی به منطقه و خلوت یا شلوغی منطقتون داره..
من الان از وضعیت سرویسم راضیم و تنها جمعه ها خیلی ازارم میده ولی در کل از مبین راضیم...
قطعی من حدودا 3 بار بیشتر نداشتم و اونم تو وبلاگ مبین اعلام کردند..و در ماه رمضان قطع کردند اونم بخاطر گسترش شبکه 4ساعت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبین نت واقعا مشکل داره ... من بارها تو این تاپیک گفتم! ناراضی هستم به شدت!
ایرانسل داشتم ... واقعا خوب کار میــکرد!
نقل قول:
اگر هم از ایرانسل و هم از مبین نت استفاده کرده باشید ، به حرف من میرسید
نقل قول:
برای من فرق نمی کنه که دوستان از چه شرکتی سرویس بگیرن و من فقط تجربه شخصی خودم رو گفتم که از جفت شرکتای ایرانسل و مبین نت دارم استفاده می کنم.
چون خودم روی کیفیت اینترنتی که ازش استفاده می کنم خیلی حساسم ، به جرات می گم که مبین نت در زمینه اینترنت خیلی ضعیف عمل کرده ( حد اقل تا الان که اینجوری بوده !! ) و تنها حرف این شرکت پوشش سراسری هست (پوشش سراسری بی کیقیت!!! و همون اصطلاح معروف کیفیت رو فدای کمیت کردن برای این شرکت کاملا صادقه!!!) ، ولی ایرانسل هر جا که استقاده کردم ، عالی بوده.
بازم دوستان اگر خودشون براشون امکان داره ، می تونن امتحان کنن
اینهم تست خط 1مگم
بچه ها دیروز از مبین نت اومدن مدم رو نصب کردن 3 تا چراغشم روشن شد گفت عالیه دیگه
امروز که وصل شدم اولش همو 3 تا چراغ روشن شد اما 3-4 ساعته فقط یکی از چراغاش روشنه
یعنی چی دیروز نشون میداد الکی بود؟
جای مودم رو عوض کردید؟نقل قول:
برید به ادرس زیر و CINR و RSSI رو بگید؟
192.168.1.1
به اب و هوا و ترافیک شبکه هم مربوط میشه..
مبین نت به خاطر ترافیک شبانه رایگان برای تعرفه های با محدودیت حجمی برای دانلود خوبه اما از نظر وبگردی، پینگ و کیفیت خیلی ضعیفه.نقل قول:
اگر هم بخواهید سرویس نامحدود ایرانسل بگیرید که دیگه اون یک مورد برتری مبین نت برای دانلود شبانه معنی نداره.
در کل به نظر من ایرانسل بهتره.
نه جاش همون جای دیروزه البته همین الان 3 تاشم روشن شد
میترسم بیشتر رو یکی بمونه
الان 3 تاشم روشنه
اینم:
-65.56dBm
-65.56dBm
شاید امروز به یک bts دیگه وصل شده. میتونی از داخل پنل مودم با پاک کردن فرکانس ها و تست هر کدوم بفهمی کدوم bts خوبه و بقیه رو پاک کنی.نقل قول:
در مورد آب و هوا هم من حدود یک سال است که مبین نت دارم و در گرد و غبار بسیار شدید، گرمای شدید(اهواز) ، سرما و باران شدید هیچ مشکلی مثل نوسان یا کم شدن سرعت و افت سیگنال نداشتم.
bts که گفتی دقیقا کجای تنظیمات مودم هست؟
من تازه گرفتم دیگه یه سوال در مورد مودم دارم
سمت چپ مودم دوتا فیش مثل تلفن هست اونا برای چه کاری هستن؟
سلام
کسی توی بخش فروش مبین نت آشنا نداره؟؟ حدود 100 مودم طرحدار می خواهم
اقا من می خواهم از شاتل منتقل بشوم این شرکت (اگر در اصفهان باشد)می خواستم ببینم سرعت دانلودشبانه حدود چند است بعد از چه ساعتی تا کی و دیگر قیمت ها
لطفا یک راهنمایی عالی کنید ببخشید چون صفحات تایپیک زیاد است مجبورم بپرس
ببخشید این پیغام چیه؟
یهو اومد اینترنت هم قطع شد
بخاطر اینه که از 200 مگ طرح دموتون(ازمایش وایمکس) استفاده کردید و فردا باید درخواست فعال سازی سرویس بدید..نقل قول:
پس هنوز فعال نشدم من؟
عجیبه من کلا امروز 50 مگ هم دانلود نکردم.
الان بیدار موندم تا ساعت 2 بشه از شبانش استفاده کنم شبانش چی فعاله واسم؟
کدوم منطقه اصفهان هسنی؟ من که سمت وحید و رودکی هستم سرویسم خیلی عالیه و خیلی راضیم... سرویسم 128 اما دارم 1m استفاده میکنم...نقل قول:
بخش وایمکس.نقل قول:
یک عدد مودم مبین outdoor برای فروش دارم. حدودا 6 ماه استفاده شده. کسی هست اینجا بخواد؟ قیمت توافقیه
عزیز محبت کنید واضح تر توضیح بدید..:11:نقل قول:
متل من نداره:20:
بعدشم چطور عوض کنم؟؟
username : adminنقل قول:
password : admin
بچه ها دشت اول دیش گذاشتم دانلود
1500 تا گرفت
من که راضیم:27:
سلام. خوش به حال شما مبین نتی ها، چون چند شهر مهم مازندران هم به شبکه مبین نت اضافه شد، اما ما ایرانسلی ها همش تو چندتا شهر پوشش داریم.
میشه بگی از کجا؟چند گرفتی؟هر کسی میتونه بگیره؟نقل قول:
اگر کیفیت مبین نت رو تجربه می کردی ، دیگه این حرفو نمی زدی !!!نقل قول:
:2:
والا چی بگم. آخه من موندم چرا به مبین نت مجوز گسترش داده میشه اما ایرانسل باید تقلا کنه و آخرش هم مجوز شهری بهش میدن که اصلا مهم نیست. اما من فکر کنم که به زودی مشکل کیفیت شبکه مبین نت هم حل بشه. بعدشم بده شما بری توی بابلسر برای استراحت از اونور هم با مودم جیبی یا داخلی وای فای دار به اینترنت پر سرعت متصل بشی؟
سلام دوستان
سایت اسپید تست مبین نت برای شما باز میشه؟؟
چندروزه اینطوری شده
منم قبلاداشتم ! چند روز دیگه از ایترنت متنفر میشی دوستم:19:نقل قول:
نقل قول:
فعلا که وضع همینه و هر روز و هر هفته داره بدتر می شه !!
اینجا کسی هست که مودم جیبی رو گرفته باشه و استفاده کرده باشه؟
چجوری میشه طرح رو عوض کرد؟ من الان یکساله ام ولی شارژم تموم شد، میخوام یه شیش ماهه 512 بگیرم رو همین مودم. میشه؟
پینگ به گوگل الا : 800 ....
همراه با تایم اوت
امروز چندین ساعت قطع بود.