ریست مودم از ساعت 12 شب به بعد خیلی کم میشه و در حال حاضر 2 ساعت 30 دقیقه هست مودم بنده دیس نشده در صورتی که بعدازظهر نهایتا 1 ساعت کانکت میموند و دیس میشد.
Printable View
ریست مودم از ساعت 12 شب به بعد خیلی کم میشه و در حال حاضر 2 ساعت 30 دقیقه هست مودم بنده دیس نشده در صورتی که بعدازظهر نهایتا 1 ساعت کانکت میموند و دیس میشد.
1مگ مبین نت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا مشکل FBR-105 ها حل شده
از صبح دیگه Reconnect نشده
برا من شبا خیلی بد میشه .باید وایسیم تا شب ببینیم چی میشه ...نقل قول:
تبریک میگم همین الان باز ریکانکت شد !!
امروز و تا این لحظه حدود 20 بار ریست شدم.
جالبه امروز برا من مودم اصلا ریست نشده ولی مثله اینکه سروراشون مشکل داره دائم خود اینترنت قطع میشه . هر روز 1 مدله !! :13:
امروز کلا شبکه مشکل داره بعضی سایت ها باز نمیشه بعضی ها دیر باز میشه تو گیم رنجر هم که لاگین نمیشه
همگی بهشون زنگ بزنید البته میدونم میگن مشکل شبکه ولی همین که ابراز نارضایتی کنید جواب میده
فکر کنم اومدن ابروشو درست کنن زدن چشمشم کور کردن!!!
ای بابا بازم شما همونو دارین برین حالشو ببرین...
اقا به جز مودم 105 مودم داخلی دیگه ای ندارن که اون رو سفارش بدیم؟
امروز افتضاحه .دوستان دقت کنید مودم ری استارت نمیشه ریکانکت میشه ....
پس خوب شد مودم USB گرفتم . اصلا ری استارت نداره!:31:
الان 1 مگ رو تست کردم با سرور آلمان
:21:
اينهم ١مگ مبين نت كه روز به روز داره بهتر ميشه(البته اگه چشم نزنن):31:
کد:http://www.speedtest.net/result/1492069946.png
الان 5 روزه که داره ریکانکت میشه دیگه داره کلافم میکنه. آخه اگه 2 ساعت یک بار ریکانکت میشد مشکلی نبود. هر ده دقیقه تا یک ربع!:41::41::41:نقل قول:
دوستان این طرح دفاع مقدس به صرفه نیست بگیریم؟؟؟ مودم شده 40 هزار تومان و bm63 هم داره یا طرح پائیزه رو کی اعلام میکنه؟؟؟ من همچنان منتظر هستم. اگر نه که یه مودم الان بگیرم 40 هزار با یه سرویس 512 پایه؟؟؟؟
راستی این سرویس 512 پایه که 4 گیگ هست رو 6 ماهه زده 100 و خورده ای اون وقت همون 4 گیگ هست دیگه؟؟؟ هره گیگ اضافه که 6 هزار هست فکر کنم همون ماهانه 4 گی با صرفه تر باشه تا تو این 6 ماه گیگ اضافه بخریم؟!!!
ممنون
نقل قول:
عزیز من الان ثبت نام کردم مودم فقط fbr105 هست و مودم bm63 wifi رو نداره...
دوست عزيز اينترنتي سفارش دادي يا رفتي مراكز خدمات ايرانسل؟ چه سرويسي گرفتي؟ كلاً هزينه اش چقدر شد؟ منم ميخوام بگيرم منتها حوصله سفارش اينترنتي و اون مسخره بازيهاشو ندارم ميتونم برم يه جا همه كاراش رو باهم بكنم مودم بگيرم بيام؟نقل قول:
به نظر من که اینترنتی ثبت نام کن دردسر خیلی خیلی کمتری داره..نقل قول:
اگه بری نمایندگی اون ها هم همین کار ها رو میخوان انجام بدن فقط با تاخیر بیشتر
برای من اشتراک 2 مگ نامحدود گرفتم که مودم 40 هزار و 8 هزار نصب و 8 هزار هزینه اشتراک که تا اخر ماه یعنی دو روز مانده حساب شد در کل شد 57 هزار تومان..خیلی عالی شد..فقط منتظرم بیان برای نصب
حالا 2 سوال داشتم برای نصب روزهای تعطیل هم میان یا نه؟؟جمعه و شنبه امکان دارن بیان؟
بعد مدارک رو موقع نصب باید تحویل بدم؟
زياد خوشحال نباش واسه 2 روز 1000 تومان گرفتن بقيشو بدن ازت ميگيرن. 1 ماهه گرفتي ديگه؟ اونوقت واسه 2 مگ بايد هم نامه معرفي بدي هم روزنامه رسمي شركت هم قبض آب يا برق يا گاز؟ بابا كلي دردسر واسه اين اينترنت زپرتي اعصاب نداريم كههههههههههههههه :13:نقل قول:
بله درسته میدونم از اول ماه باید 130 هزار تومان بریزم...راجب سرعت 2 مگ من چند بار با ایرانسل صحبت کردم...گفتند موقع ثبت نام مشترک شرکت حقیقی رو انتخاب کن و فقط 1 معرفی نامه از هر جا که میتونی بگیر و فقط کافیه 1 مهر داشته باشه...من هم از دانشگاه قرار شده بگیرم که گفتند هیچ مشکلی نیست...اتفاقا ایرانسل زیاد برای سرعت بالا حساسیت نمیزاره و خیلی راحت میشه گرفت..نقل قول:
آقا منم ثبت نام كردم. منتظر باشم زنگ ميزنن؟ چقدر طول كشيد به شما زنگ زدند؟ پول رو نميشه اينترنتي براشون ريخت؟نقل قول:
دوست عزیز روزهای تعطیل که نمیان البته بستگی به منطقه ای که هستید داره ولی شک دارم که روزهای تعطیل هم بیان چون نصاباشون یه شرکت قراردادی با ایرانسل هستند و کارمندهای ایرانسل نیستند ... در مورد مدارک هم بله شما وقتی کارشناس برای نصب بیاد باید 3 تا برگ قرار داد رو امضاء کنی که یک نسخه رو هم به خودت میده ... اصل و کپی قبض تلفن یا برق رو ازت میخواد با اصل معرفی نامه . همه رو میذاره تو یه پوشه و می بره .نقل قول:
سلام. دوستان اگر در کنسول مودم bm632w پارمترهای link quality یا همان CINR 1 و CINR 2 هر دوتاش صفر باشند و قدرت سیگنال هم 54% باشه معنیش چی میتونه باشه؟ البته در این موقع هم شما میتونید از اینترنت استفاده کنید.
اینی که شما گفتی خیلی جالبه !!:31: شما یک دور مودمت رو ریست کن ببین درست میشه یا نه . احتمالا اطلاعات رو مودم درست ست نشده . معمولا CINR باید بین 15 تا 30 db باشه . از 15 پایین تر سرعت اینترنت با نوسان روبرو میشه .نقل قول:
شما ثبت نام کردی مشخصات ورود به ecare رو براتون sms یا ایمیل کردن ؟ اگر اطلاعات رو دارید باید وارد پنل کاربریتون بشید و مبلغ فاکتوری که براتون زدن رو اینترنتی بدین . البته اینو بگم قبل از پرداخت حتما بهتون زنگ میزنن که بهتون بگن که از نظر منطقه تحت پوشش هستید یا نه . اگر بهتون ok رو دادن بعد اقدام به پرداخت بکنید .نقل قول:
ممنون از جوابت آره sms اومد بعدش هرچي وايسادم نزنگيدند از اونجا كه من آدم متواضعي هستم خودم زنگ زدم خدمتشون :31: يه نيم ساعت پشت خط موندم بعدش خانومه ورداشت بازم 10 دقيقه ديگه پشت خط نگهم داشت بعدش اومد شناسه و آدرس رو پرسيد اما خيلي 3 ميزد انگار. آخرشم خيلي دست پاچه آدرس رو پيدا نكرد اما گفت اوكيه برو بده ( يعني پول بريز) :10: منم ريختم پول رو. نهايتش 50 تومن رو مي خورن بيشتر نسيت كه؟ :46:نقل قول:
من خودم 3 روز پیش ثبت نام کرده بودم ولی پرداخت نکرده بودم...الان به خاطر تخفیف با اسم 1 نفر دیگه ثبت نام کردم و خبری هم از زنگ مثل دفعه قبل نیست ..ولی من پول رو بلافاصله بعد ثبت نام واریز کردم...نقل قول:
دوستان اگه بیان و منزل نباشیم وضعیت چطوری هست؟
يعني اوكي محل نصب رو تلفني نگرفتي؟ مگه قبل از اينكه بيان هماهنگ نميكنن؟ البته من محل كارم رو آدرس دادم اما اگه هماهنگ نكنند مجبورم چند روز لب تاپ رو با خودم بيارم سر كار :41:نقل قول:
بچه ها من وایمکس ایرانسل رو ثبت کردم
قراره فردا بیاد نصب کنه
یارو که زنگ زد گفت یه کپی از قبض تلفن میخواد
قبض تلفن به اسم من نیست ولی وایمکس به اسم منه
مشکلی نداره؟
ثبت نامت با تعرفه كاربرخانگي بوده؟ اگر بوده پس بايد يا قبض تلفن ( به اسم هركي البته پرداخت شده) يا اگر مستاجري ،كپي اجاره نامه يا اگر مالكي ، كپي سند رو ميخوان. اينها رو من از اپراتورشون پرسيدم. كي ثبت نام كردي؟ نصاب زنگ زد بهت گفت كي وقت دارين من بيام؟ چند روز طول كشيد كه زنگ بزنن بعد از واريز پول؟نقل قول:
آقا پینگ شما هم جدیدا ترکیده؟
الان تست کردم 838ms بودنقل قول:
از ترکیدگی هم اونور تر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای من مقدار کمی رفته بالا ولی در هر صورت آشغال آشغاله دیگه پینگ بالای 200 به درد لا جرز دیوار هم نمیخوره حالا چه 201 باشه چه 20001
دوستان روز قبل نصب حتما تماس میگیرند یا نه؟؟؟
همین چند ماه پیش روی 500-600 بود جدیدا بهتر شدهنقل قول:
آره دیگه . همینجوری که سرشون رو نمیندازن پایین بیان خونتوننقل قول:
یعنی چی یه مطلب چرت و پرت + سایت ویروسی گذاشتی؟نقل قول:
دوستان پینگ بهتر شد(ببین به کجا رسیدیم به این پینگ میگیم خوب)