کسی تراز رشته های پزشکی واسه 89 رو داره؟
Printable View
کسی تراز رشته های پزشکی واسه 89 رو داره؟
بعید میدونم به این زودی کسی دستش بیاد . مگه اینکه از دوستان کسایی داشته باشین که توی چند واحد پزشکی (مثلا تهران . قم و...) شرکت کرده باشن از هرکدومشون تراز بگیرین .بهمن ماه قلم چی ترازارو میده اون موقع میتونید بررسی کنیدنقل قول:
سلام من الان میخوام کنکور کاردانی به کارشناسی شرکت کنم.من دانشجوی کاردانی عمران عمران هستم.میخواستم بپرسم میتونم واسه کارشناسی رشته مهندسی تکنولوژی نقشه برداری رو بزنم؟مشکلی نداره؟اگه میتونم بزنم واحدهای بیشتری نسبت به دیگران باید پاس کنم؟ممنون میشم سریع جواب بدین.
ممنون میشم زودتر جواب بدین
خیرنقل قول:
چون در زیر مجموعه عمران ، مهندسی نقشه برداری نیست.
زیر مجموعه عمران که میتونین انتخاب کنید::
ساختمان
عمران-عمران
عمران-آب و فاضلاب
وایییییییییییییی.آخه من از بعضی ها شنیدم که میشه.مهلت ثبت نام تا کیه؟ممنون میشم دوستان دیگه هم نظر بدن.حالا خودمم فردا میرم دانشگاه خودم میپرسم.نقل قول:
نقل قول:
بله ظاهرا میشه ... این یدونه گرایش جا مونده بود
میتونین نقشه برداری بزنین::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهلت ثبت نام چی؟؟ آزاد؟
اگه منظورت دانشگاه آزاد هست که تا بیست و ششم ادامه داره
سلام
دفترچه های کارشناسی کی میاد معمولآ؟
دوستان توی این نظرسنجی شرکت کنین :11:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=447086
اگه منظورت کاردانی به کارشناسی هست که الان اومده و تا 26 م مهلتهنقل قول:
اگه منظورت کارشناسی پیوسته هست (همون سراسری آزاد ) که معمولا تو آذر ماه دفترچه ها میاد
سوالمو دوباره اینجا مطرح میکنم
سلام حدود یه ماه و نیم دیگه تا کنکور کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد باقی مونده،من خود آلان ترم یک غیر انتفایی تو مقطع کارشناسی ناپیوسته هستم،به دلیل مشکلاتی میخوام آزاد شرکت کنم و اگه قبول شدم برم شهرستان خودم ،ثبت نام هم کردم شروع به درس خوندن هم کردم،من اون موقع که واسه کنکور سراسری میخوندم به کل درس برنامه نویسی رو حذف کردم ،اما حالا میخوام تو این مدت کم این درس رو هم بخونم،حالم از cبهم میخوره،قصد دارم کتاب ویژال بیسیک رو مطالعه کنم شما میگید چه فصل هایی از این کتاب مهمتره واسه خوندن(ببخشید زیاد حرف زدم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (اصلا شما واسه درس برنامه نویسی چه پیشنهاداتی دارین که من بتونم از پس چند تا تست بر بیام)
یه سوال هم من داشتم که اینجا مطرح کردم:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5525788
من می خام برای سال 90 دانشگاه آزاد پزشکی قم شرکت کنم.
می خاستم ببینم شرایط دانشگاهش و همچنین شهرش چه جوریاس؟
آیا منه تهرانی با اون جو خاص قم به مشکل نمی خورم؟
کلا هرچی در مورد رشته و شهرش می دونید بگید .... ممنون از همتون :46::20:
نقل قول:
درود دوست من
دانشکده ی دختر از پسر کاملا جداست و حیاط های دختران و پسران هم جداست و فق راه ارتباطی اینور با اونور کلاس های دو در هست که دقیقا وسط ساختمون هست و یک در برای اقایام و یک در برای خانوم ها و ..................
این از دانشگاه
از شهرشم هم قم توچال نداره در واقعه همش بیرون چال :) و .........
ووووو
یعنی اگر می خوای بیایی اینجا فکر نکن وارد یه استان بزرگ شدی که شاید یکم با تهران فرق کنه
فکر کن اومدی یه شهرستان که خیلی با تهران فرق داره
موفق باشی
---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 08:09 PM ----------
حالا ببین می تونی قم پزشکی قبول شی یا نه
همچین داری تحقیق می کنی که انگار 100% قبولی
وضعیت درسیت چجوریاست ؟؟
نقل قول:
قبلا هم جوابتونو دادم!
ممکنه اصلا VB نیاد! چون همیشه سوالات برنامه نویسی متغیر بوده
بهر همون C و خانوادی C رو یاد بگیرین ( ++C مهمتر از بقیه هست و بیشتر میاد )
برای ++C هم میتونین این منابع رو بخونین::
برنامه نویسی سی پلاس پلاس
>> منبع اصلی : کتاب برنامه نویسی به زبان سی پلاس پلاس ، مهندس عین ا... جعفر نژاد قمی
>> منابع کمک کنکوری :
- درس و کنکور سی پلاس پلاس ، انتشارات گسترش علوم پایه
- سی پلاس پلاس ، انتشارات مدرسان شریف
- سی آزمون سی و سی پلاس پلاس گسترش علوم پایه
- کتب کمک کنکوری دیگر موسسات آموزشی
>> سرفصل ها : کلیات و ساختار برنامه نویسی C++ - متغیرها - سیستم ورودی و خروجی - کلاس و شی - توابع و زیر برنامه ها - عملگرها - فایلها – ارث بری - حلقه ها - جملات شرطی...
برای VB هم ::
برنامه نویسی VisualBasic پیشرفته :برای سوالات VB میتوان از سرفصل کتابهای مرجعی همچون کتاب آقای جعفرنژاد قمی و بحثها و مثالهای کتاب برنامه سازی 3 ( فنی حرفه ایی ) استفاده کرد. در کنکور سال 87 همه سوالهای این درس از کتاب برنامه سازی 3 طرح شد.
نقل قول:
جوابتونو هم همونجا دادن
موفق باشید
ممنونم ازت دوست خوبم کمک زیادی کردی.:10:نقل قول:
والا بابت وضعیت درسی باید بگم که سال پیش ترازم تو پزشکی 6300 شدم و نتونستم قبول بشم. البته اینم بگم که سال پیش خیلی مصمم نبودم که حتما اگه قبول شم برم ولی امسال قم جدی شده برام.
راجع به قم هم جدیدا از دوستام حرفای ناخوشایندی شنیدم که یه ذره شک کردم امسال هم قم بزنم.
شما چی میخونی؟ ظاهرا قم هستی میشه یکم بیشتر توضیح بدی..
بقیه هم نظر بدن!!!
اقا ما میخوایم یه معادلسازی کنیم هی امروز فردا میکنن!
هزینه سرویس هم چه استفاده بکنی چه استفاده نکنی میگیرن!:18: من که استفاده نمیکنم هزینه سرویس را موقع انتخاب واحد کم میکنن!
سلام دوستان. تو تكميل ظرفيت امسال دانشگاه آزاد ، رشته پزشكي هم داشتيم ؟؟ من خودم يادمه به جز يكي دو استان بقيه رو يكي يكي زدم ولي رشته هاي برتر تجربي رو نديدم از يكي از دوستام شنيدم ميگفت امسال 30 درصد ظرفيت پزشكي آزاد خالي مونده گفتم شايد از شانس بد من بين اون يكي دو تا استاني كه من نگا نكردم رشته پزشكي هم وجود داشته و من نزدم. كلا قضيه اين ظرفيت خالي شايعه است يا واسه پزشكي هم تكميل ظرفيت داشتيم ؟
امسال از هر سال تعداد بیشتری قبولی اعلام شد مثلا من توی داروسازی دیدم تا رتبه 400 رو اعلام قبولی کرده بودن درصورتی که اصلا ظرفیت این رشته فقط 110 نفره البته اینم بگم در نهایت 140نفر ثبت نام شدن یعنی از 400 نفر فقط 140 نفر پذیرش شدن میخوام بگم خیلی بعیده بازم خالی بمونه ولی پارسال اینطوری نبود من شنیده بودم چندرشته پزشکی ظرفیت خالی داشت که توی تکمیل ظرفیت هم پارسال واسه پزشکی تکمیل ظرفیت داشتیمنقل قول:
سلام !
من یه سوال داشتم .
تقریبا تکراریه. ( ببخشید )
من رشتم متالوژی استخراجیه . (نجف آباد)
ولی میخوام اگه میشه تغییر رشته بدم برم معماری.
شرایطش چیه ؟ امکانش هست ؟
باید سال بعد دوباره کنکور آزاد رو بدی انتخاب اولت رو بزنی معمارینقل قول:
اگه قبول شدی از این دانشگاه و رشته ای که هستی انصراف میدی
در دانشگاه/رشته ی جدید هم نمرات بالای 12 قابل معادلسازی هستش.
مدرک دانشگاه آزاد تو خارج ( آلمان ...آمریکا...) به درد نمی خوره اصلا؟!!!!
سلام مدارک دانشگاه آزاد تو 90 درصد کشور ها قابل قبوله دانشگاه آزاد های شهرهای بزرگ کاملا شناخته شده هستندنقل قول:
مثلا دانشگاه ازاد قزوین یکی از افتخارات ایرانه
در مورد دانشگاههای اطراف هم
نیاز به یه توصیه نامه از یکی از اساتید هیئت علمی دانشگاه داری
.
کسی میدونه آزاد پزشکی قشم آخرین تراز قبولیش چنده؟ من که تهرانم داستان بومی بودن چی میشه؟
سلام من کارشناسی علوم ازمایشگاهی میخونم رشته خیلی سختیه
سلام دوستان من از طریق سایت جاسبی یه نامه دادم و در جوابش این ایمیل امده:
مراجعه كننده گرامی با سلام شما می توانید تقاضای خود را از طریق نامه شماره ***** نزد جناب آقاي دكتر احدی معاونت محترم آموزشی دانشگاه آزاد اسلامي پیگیری نمایید و این دفتر را از روند پاسخگویی مطلع فرمایید.
کسی میدونه این شماره نامه ای را که بهم دادن را چجوری باید پیگیری کنم؟!
مدارک قابل قبول هست ولی خب مثلا آمریکا این دانشگاه ها رو نمیشناسه ... بیشتر روی تهران و شریف شناخت دارن .
و برای پذیرش وقتی بخوای به استاد مربوطه تو دانشگاه مورد نظر ایمیل بزنی ...
خب وقتی شریف یا تهران باشی مسلما شانس بیشتری داری .
در کل برای پذیرش باید رزومه قوی داشت ... زبان و معدل و مقاله و ...
پسر دکتر حسابی چه کارس؟
میخواد بیاد دانشگاه ما حرف بزنه!
یه چی هست که میگه:گیرم پدر تو است فاضل ، از فضل پدر تو را چه حاصل؟!
حالا پسرش چیزی -حالیشه یا نه؟:دی
نقل قول:
خود پروفسور حسابی رو ندیدی ، پسرشو ببینی انگار خودشو دیدی
البته یه ذره داره سو استفاده میکنه از این منصب خودش
.
جای شکرش باقیه که شما کارشناسیشو قبول شدین چون قبول شدن توی کنکور کاردانی به کارشناسیش خیلی سخته (به خاطر حجم منابع و فرار بودنش)نقل قول:
شما باید تشریف ببرین ساختمان اداری دانشگاه آزاد . فکر کنم توی پاسدارانه . اونجا تشریف میبرین دبیر خونه شماره نامتونو میدین راهنماییتون میکنن فکر کنم این دکتر احدی هم توی همون ساختمون باشهنقل قول:
عزیز من شیراز هستم!:20:نقل قول:
ساختمان اداریش شعبه شیراز نداره؟دی:
سلام دوستان اگه ممکنه جوابمو زود بدین . من یه مقدار از شهریه ام مونده بود که امروز اینترنتی پرداخت کردم ولی حالا توی سایت نوشته که اگه تثبیت مالی نکنی 4 واحد از درسارو حذف می کنیم . میشه بگین منظور از تثبیت مالی چیه؟
هیچی اینا همینجوری یه چیزی میگن!نقل قول:
برو امور مالی پرینت مالی رو مهر کنن...
اومدم بگم مثل اینکه بعضی هاتون اشتباه فهمیدید
من از اولش کارشناسی قبول شده بودم
الان هم ترم 5 ام از کاردانی به کارشناسی هم خبری نیست:31::31:
سلام
ببخشید داشنگاه ازاد، پذیرش داره از این به بعد؟! میشه یکی از امکانات این داشنگاه ها بگه که مثلا از دانشگاه ازاد ایلام چه انتظاری میتونم داشته باشم؟!(صالا پذیرش دارن چه با کنکور و چه بی کنکور؟!! منظتر بمونم یا نه؟ اگه داره برا کی هستش؟)
کسی کارنامه عمران سازه تهران مرکز و داره بذاره ؟ بنظرتون سطح عمران تهران غرب خوبه؟
تیک ایت گاج خوبه یا کتاب سبز برای لغت زبان
خدا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا میشه تهران مرکز در بیام :40: کمکم کنید ؟:42::37:
لغت فقط تیک ایت...نقل قول:
تیک ایت گاج خوبه یا کتاب سبز برای لغت زبان
من فقط با خوندن این کتاب زبانو تو کنکور 80 زدم...
(جاش اینجا نیست:دی)
نقل قول:از اینکه بحثتون ربطی به این تاپیک نداره ممنونم:31:نقل قول: