بچه ها موضوعه اینکه بعضیا میگن نمیدونم ویروسی چیزیه که جای فایل های گالری رو تغییر میده و دیگ از تو گالری لود نمیشن و باید رفت تو فایل منیجر چیه؟
تا به حال دو نفر که 5800 داشتن بهم اینو گفتن
چی ریختی میشه درستش کرد؟!
Printable View
بچه ها موضوعه اینکه بعضیا میگن نمیدونم ویروسی چیزیه که جای فایل های گالری رو تغییر میده و دیگ از تو گالری لود نمیشن و باید رفت تو فایل منیجر چیه؟
تا به حال دو نفر که 5800 داشتن بهم اینو گفتن
چی ریختی میشه درستش کرد؟!
ایول چقدر کاربر فعال داره اینجا ؟
خب
کی عکس می خواست اینجا بدک نیستمشکل نیومدن پلیر احتمالاً ما اینه که یکی از برنامه خود فریمور را پاک کردی مثل فیتونکد:http://www.zedge.net
کجا نصب میکنی روی کامپیوتر یا گوشی اگه روی گوشی نصب می کنی چه ربطی به کامپیوتر دارهنقل قول:
آفیس فارسی که نداریم سید
باید فونت های فارسی رو نصب کنی خودش doumnent های فراسی رو می خونه
nod 32 به درد نمی خوره البته برای گوشی کلاً اگه زیاد از اینترنت استفاده می کنی از آنتی ویروس استفاده کن
بجای نود هم f source استفاده کن
داریوش جان مشکلی که گفتی ماله اینه که بعضی از اوقات گوشی هنگ میکنه
مثلاً شما کلی عکس ها و کلیپ ها تو فلدر بندی کردی بعد یه روز خوش و خرم میری باز کن عکسا تو همزمان مثلاً مدیا پلیرتم بازه
یه هو میبینی همه فلدر بندیت به هم میریزه این مال اینه که پردازنده نمی تونه کامل از فضای باقیمونده رم استفاده کنه و به نوعی برای اینکه از خاموش شدن گوشی جلوگیری کنه بعضی از پروسس ها رو کنسل می کنه حالا بی اهمیت ترین میشه کفت فلدر بندی هست
حالا در مورد عکسها و کلیپ هایی که حتی با خود گوشی گرفته شده نیز همین طور هست
میشه درستش کرد
اکثر اونایی که الان گوشی هاشونو آپدیت کردن به مرور بوده یهنی هر سری آپدیت آومده آپدیت کردن و این کار c رو شلوغ م کنه بهتر یه مستر ریست بشه بعد آپدیت بشه
خلاصه آیفون کیلر دیگه
مرسی برادر
البته سره خودم خوشبختانه نیومده فعلا
ولی گفتم نکنه ویروسی چیزی باشه
راستی معمولا این گوشی هاویروس رو از چه فرمت هایی میگیرن؟
فقط فایل های اجرایی مثله sis و jar یا حتی ممکنه فایل های عکس و پ تصویری و ... هم ویروسی باشن؟!
راستی یه کالکشن خوب از بنامه های به درد بخور این گوشی تا الان جمع کردم
تا یه جایی رسید آپلودش میکنم همه استفاده کنن
با تشکر از تک تک دوستانیکه تا به حال کمک کردند بهم مخصوصا رضا جان گل
اقایون سلام. من یه مشکلی برا گوشیم پیش اومده و میخوام مستر ریست کنم. در ضمن از گوشیم هم Back up گرفتم . حالا چجوری میتونم بعد از مستر ریست این Back up رو گوشیم Restore کنم؟ وقتی Back upگرفتم با فرمت nbu ذخیره شد. آیا درسته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب فونت فارسي از كجا بيارم؟چيجور بايد نصبشون كرد؟كه بخونه؟:25:
لطفا مبسوط توضيح بده
دستت طلا:11:
چا کریم
اول از همه این گوشیم مثل بقیه سیم بین ها ویروس میگیره و فرقی نمی کنه فرمتش چی باشه ( فقط قابل اجرا باشه ) که قالباً jar ویروسیه
بک آپی که گرفتی درسته
اگه ovi جدید رو داشته باشی که راحته از منو tools ... restore رو می زنی و الی آخر همین
فونت فارسی رو خدایش موقعی که دیکشنری موبایل رو نصب کردم تو سایت خود نوکیا فراسی رو اضافه کردم حالا میگردمبرات پیدا می کنم
اوه اوه اوه!نقل قول:
برادر 3.5 گیگه
جونش در میاد تا برگردونه ها
به نظر من یه بار دیگه بک آپ بگیر ولی فایل های روی گوشی رو تیکش رو وردار
بعد از روی مموری کارتت هم یه کپی روی سیستمت بگیر
این طوری بهتره گمونم
آره فرمت بک آپش هم همینه
برادر خودش مگه نداره؟نقل قول:
فونت های فارسی مستونی از فونت های ویندور مثله arial
times new roman
tahoma
و ...
هم استفاده کنی یه تاپیک برای تغییر فونت گوشی یود همین حوالی ولی من دارم از تورنت دانلود مکینم صفحه میمیره تا باز کنه
البته خودش هم باید پیش فرض داشته باشه وگرنه تو اینترنت و ... که به مشکل میخورد
سلام
من گوشيم 5800
فريمور جديدشو گرفتم هر كاري ميكنم آپديت نميشه
با برنامه جف هم نميدونم چرا چراغ APE Variant روشن نميشه
وقتي هم فلشو ميزنم روي گزينه
stage 2 starting گير ميكنه
لطفا يكي منو راهنمايي كنه
:18:چییییییییی همه کار باهم انجام دادی !!!!!!!!!!
بالاخره فریمور رو نصب کردی یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گرفتنی نیستاااااااا باید نصب کنی سید
بقیه مشکلاتتم نا مفهومه
منم این مشکل رو داشتم. روی Stage 2 گیر میکردنقل قول:
با حالت Dead فلش کنی، خیلی راحت جواب میگیری :46:
بچه ها شما این LOCK SCREEN رو نصب کردید
ماله من خوب بود 2-3 روز ولی این اواخر برای خودش همینطوری صفحش میموند و نمیرفت! کاری هم جز رستارت گوشی نمیشد کرد
برای شما هم چنین مشکلی داره یا نه؟
مجبور شدم پاکش کنم
من مسج سنترم رو که میزارم روی +98935000140
ولی بعد از اینکه گوشیم رو یه بار خاموش و روشن میکنمم به صورت خودکار یه مسج سنتر جدید میسازه +98935000240
و هرکاری میکنم مسج سنتر ÷یش فرض رو خود به خود میزاره روی 98935000240 چه کنم که دیگه مسج سنتر خودش نسازه و مسج سنتری که من براش تعریف کردم استفاده کنه؟
نه خب گوشی رو وصل میکنم به کامپیوتر،تا اون install application رو بزنم بعد که میزنم رسیت میشه کامپیوتر.نقل قول:
حالا یه کاری کردم کل فایل رو حالا تم یا هر چی کپی/پیست میکنم تو گوشی بعد از اونجا نصب میکنم
دوست عزیز موقعی مسج سنتر عوض میکنه که سیم کارت رو عوض کرده باشین ؟نقل قول:
خاموش روشن همینجوری نه مسج سنتر عوض نمیکنــه :13:
شما قسمت مسج سنتر هر چی شماره هست یا ادد شده رو پاک کن !
و بعد گوشی رو خاموش و سیم کارت رو در بیارید و دوباره وصل کنید و گوشی رو روشن کنید ببینید رو چه مسج سنتری فعال شـــده :46:
موفق باشید!:40:
سلام . اقا دستت درد نکنه که منو راهنمایی کردی .اما من پرسیدم که چجوری Back up رو روی گوشیم Restoreکنم؟نقل قول:
همه رو پاک کردمنقل قول:
گوشی رو خاموش و سیم کارتم رو در اوردم
مجدد سیم کارت رو گذاشتم
گوشی رو روشن کردم
مجدد خود به خود مسیج سنترم رفته روی +98935000240
نقشه ي تهران براي اين گوشي نيست؟
آقا ما كه نفهميديم اين نرم افزارsavesmsچطور كار ميكنه .نصبش كردم و اجراش كه ميكني ميگه اس ام اس هات تو c:سيو شده ولي هيچي من تو cپيدا نكردم
و همچنين نرم افزار اين چيجور كار ميكنه؟the pencil
سلام . آقایون اگه محبت کنین بفرمائید که چه طوری میتونمBack up ای روکه ازگوشیم گرفتم . دوباره رو گوشیم Restore کنم؟نقل قول:
برادر! دوستمون که توضیح داد
از همون روشی که بک آپ گرفتی میتونی رستور کنینقل قول:
بک آپی که گرفتی درسته
اگه ovi جدید رو داشته باشی که راحته از منو tools ... restore رو می زنی و الی آخر همین
میتونی با خوده پی سی سوییت و از روی کامپیوتر هم اینکار رو بکنی که به نظرم امن تر باشه
نقشه تهران هم گارمینش هست و هم اسمارت کامنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=208634
برای سیو اس ام اس باید اکسپلور نصب کنی توی فایل منیجر خود گوشی چیزی نمایش داده نمیشه.اس ام اس ها توی یک فایل تکست به اسم stored message ذخیره میشوندکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=219137
برنامه the pencil هم این توضیحاتشه
Install it and Run it, you will see just a RED screen, (well, what can i say they are Russians) on y case I click on the green call button (it will be assigned as my “default pencil key”), then click save (to save of course) and then press back.
and now if I press green key and i scroll and i can now do multiple selection, just like the old “Pencil Key
سلام هندزفریم گم شده بهترین چیزی که پیشنهاد میکنید بخرم چیه؟
اگه برات مهم نیست که mic داشته باشه هد فون کریتیو بخر اصلش حدوده ۱۵-۱۷ تومنه کیفیتش خیلی خوبه.نقل قول:
خب آقا احتمالا یکشنبه میریم برای خرید.
فقط لطفا یکی بگه قیمتش با گارانتی اصلی نوکیا (همین برچسب آبیها) چند شده؟
راستی ، آیا این گارانتیها هم تقلبیش اومده؟ مثل اتصالاتهای تقلبی؟
نکته دیگه ای هم برای خرید اگر هست بگین تا مد نظر قرار بدم.
ممنون.
من 280 خریدم چند وقت پیشنقل قول:
خب آقا احتمالا یکشنبه میریم برای خرید.
فقط لطفا یکی بگه قیمتش با گارانتی اصلی نوکیا (همین برچسب آبیها) چند شده؟
راستی ، آیا این گارانتیها هم تقلبیش اومده؟ مثل اتصالاتهای تقلبی؟
نکته دیگه ای هم برای خرید اگر هست بگین تا مد نظر قرار بدم.
ممنون.
برو علاالدین طبقه ی 6
من از پلاک 651 خریدم
تا اونجا هم که 3 ساعت پرسیدم فقط این یه دونه گارانتی اصل رو به این قیمت میداد
برای گارانتیش هم همون موقع میتونی همونجا IMEI روی جعبه رو بگی اس ام اس کنه اطلاعاتش میاد
بازم بپرس شاید ارزونتر پیدا کردی ولی گارانتی اصل باشه همینی که گفتم برای شروع خوبه
دیگه همین همه چی هم ماله من داشت ولی اگه پایش توش نبود بگو جدا بده
همون جا هم یه دونه کاور برای روی ال سی دیش بگیر
راستی قیمته رم 16 گیگ رو هم برای من بگیر:31:
همین فقط باز نباشه جعبش از اون پشت میاره تو پکه باز میکنه مشماش رو
سلامنقل قول:
وقتی مسج سنترم رو میزارم +989350001400 به محض خامشو و روشن کردن خودب ه خود یک مسج سنترج دید میسازه به شماره +989350002400
و مسج سنتر پیش فرض رو به شماره جدید تغییر میده....
نمیدونم دلیلش از چی میتونه باشه
یه سیم کارت دیگه انداختم روی گوشیم...(سیم کارت مادرم)
اینبار وضعیت برعکس شد یعنی مسیج سنتر پیش فرض تبدیل شد به 989350001400 و حتی اگه تغییرش میدادم با یه ریستارت بر میگشت به همین مسج سنتر....
چرا؟ دلیلش از چیه؟
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
تصویری از این کاور ال سی دی داری ؟ قیمتش چنده؟نقل قول:
همون جا هم یه دونه کاور برای روی ال سی دیش بگیر
تو مشهد میتونی یه جا ادرس بدی؟نقل قول:
برم گاجره داره؟
lمن خودم از تهران خريدم (يعني كفتم دوستن برام گرفت)نقل قول:
بگردي مشهد حتما هست
فکر کنم این باشه.البته توی اینه یک تلق یا برچسب که روی ال سی دی قرارش میدن،من تابستون تو تهران یک جا 3000 تومن خریدم و یک جای دیگه 1500 تومننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی رضا جاننقل قول:
فکر کنم این باشه.البته توی اینه یک تلق یا برچسب که روی ال سی دی قرارش میدن،من تابستون تو تهران یک جا 3000 تومن خریدم و یک جای دیگه 1500 تومن
همین طوریه پک هاش تقریبا
منم اینجاییک ه خریدم 3 نوع داشت مسنکه گرونش رو خریدم
فک کنم طرفای 5 اینا بود
البته لامصب اون تیکه ی کاغذ گوشش که میگیری میچسبونی خودش نمیدونم فاسد شده بود چی شده بود کنده نمیشد کامل پدرم رو در اورد آخر با لبه ی چاقو افتادم به جونش خدا رو شکر بلایی سره ال سی دیه زیرش نیومد!!×!! شایدم اومد خبر ندارم
سلام
بچه ها کسی نرم افزار تم ساز برای این گوشی سراغ داره.
اگه دارید . لینک دانلود یا اسم نرم افزار رو بدید.
Carbide ui Theme edition Setup v3.4نقل قول:
لینک دانلود
یک اکانت توی سایت نوکیا بساز سریال رو واست میفرسته ،اطلاعات بیشتر رو توی این تاپیک میتونی پیدا کنی به اضافه آموزش کار با نرم افزارکد:http://sw.nokia.com/id/7367f6f8-94a2-449f-8ea4-10a202fefa21/Carbide_ui_Theme_Edition_Setup_v3_4_en.exe
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=23634&highlight=carbide
اقا یون سلام. یه سوال. میخوام ببینم میشه یه لینک رو از کامپوتر وارد گوشی کنم تا بشه از طریق گوشی وارد اون سایت بشم ؟
آره میشه بندازش توی یک فایل تکست و با بلوتوث انتقالش بده(با پورت امتحان نکردم ولی به احتمال زیاد اون هم میشه)نقل قول:
OK دستت درست داریوش جون.نقل قول:
فقط بگین لوازم اصلیش چیه؟ کابل TV هم باید تو جعبش باشه یا نه؟
بعد هم اینکه این شماره SMS که گفتی چنده؟ روی خود برگه گارانتی هست؟
سلام دوستان
من برنامه بانک ملت رو روی گوشیم ریختم ولی وقتی میخوام مانده حسابمو ببینم یا کار دیگه ای بکنم از برنامه میپره بیرون
چکار کنم ؟!
برای 5800 هم نسخه داده؟یک بار یکی از سایتش گرفتم کار نمیداد رو گوشیم.چرا از نرم افزار پارسیان استفاده نمیکنی؟10 تا کارت شتاب را ساپورت میکنه به اضافه امکان خرید شارژ.اگر دوست داشتی از سایتش دانلود کننقل قول:
من ازش استفاده میکنم به نسبت برنامه های دیگه خیلی بهتره به نظرمکد:http://mobile.pec.ir/Forms/Main/DownloadPage.aspx
سریال گوشی رو به این شماره 200023013 اس ام اس کننقل قول:
چه جور میشه سایتهای دانشگاه که نیاز به IE داره رو با گوشی باز کرد؟
نقل قول:
عزیز این نقشه ها که تو نرم افزار smartcom باز میشه ولی جابجا نمیشه فقط به صورت یک عکس ثابت بخشی از تهران رو نشون میده:41:
بعد هم موقعیتت رو هم که نشون نمیده باید چه کرد ؟