سلام دوستان
من 128 پارس آنلاین دارم
میخواستم بپرسم اگه محدودیت حجمم زودتر از مهلت تمدید قرارداد تموم بشه باید چیکار کرد
یعنی باید مجددا شارژ کنم یا میشه موقتا اندکی ترافیک گرفت
ممنون
Printable View
سلام دوستان
من 128 پارس آنلاین دارم
میخواستم بپرسم اگه محدودیت حجمم زودتر از مهلت تمدید قرارداد تموم بشه باید چیکار کرد
یعنی باید مجددا شارژ کنم یا میشه موقتا اندکی ترافیک گرفت
ممنون
هر جفتش میشه.نقل قول:
ممنوننقل قول:
پس اگه من بخوام ترافیک اضافه کنند ، تماس بگیرم؟ چقدر اضافه میکند ؟ هزینه اش چقدر میشه ؟
بله دیگه باهاشون تماس بگیرید راهنماییتون میکنن.نقل قول:
ترافیک اضافه هم پنج تومنه.
سلام
دوستان من برای اینکه سرویس بالاتر از 128 بگیرم به مشکل بر خوردم:41:
به یکی دوتا از اشناها که فکر میکردم میتونن برام از شرکتشون نامه بگیرن گفتم اما میگن شرکتمون خصوصیه و قبول نمیکنن:41::13:
لطف کنید یه راهی جلوی پای من بذارید که کارساز باشه و مو لا درزش نره
راستی من میخوام از داتک سرویس بگیرم ممنون
گواهی اشتغال به تحصیل دانشگاه فکر کم اخرین راه باشهنقل قول:
اگه اونم نداری برو خود شرکت یه کم بهشون اصرار کن شاید بهت دادن(یادمه داتک از این کارا میکرد و یه کم پافشاری کنی میدن بهت)
تو مشهد تو منطقه ما صبانت روزا و شبها این طوریه ، پینگ هم که حرف نداره ....
بروبکس امضا رو نیگاه کنبد
||
||
/\
من 128 کیلوبیت دارم ولی 1024 دی ال می کنم
نقل قول:
شرکت پارسه از شرکت های گردن کلفت پورت اجاره میکنه ! بعد با همون قیمت بهت میده !
بدون قرار داد و گیر دادن به شرکت و اینا با هر سرعتی که بخوای !
ماله من 512 بود با 5 گیگ محدودیت !
فقط یه چیزی اگر یک وقت از این خواستی بگیری سرویس PNK رو اصلا نگیرکد:www.parsehnetwork.net
سرویس های شاتل رو ازش بخواه !
صبانت هم بهت میده !
بدون هیچ قرار داد و کوفت ودرد و زهر ماری
برایراه اندازی هم خودش بهت VPI VCI رو میگه راه اندازی میکنی !
بالاخره صبانت حق ما رو گرفت
کد:http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=61125
بابا اینو تو چند تا تاپیک میزنی؟؟؟؟نقل قول:
ولی جالب بود ممنون.
;hنقل قول:
کاملا با شما موافقم من خودم از این شرکت تونستم به راحتی 512 شاتل بگیرم بدون هیچ مدرکی :40:
ببخشید من یه پست زدم ظاهرا نشون نمیده
اساتید اهل فن هرکی تونست این معما رو حل کنه یه شیرینی تپل مهمون منه !!!!!!!!
من توضیح دادم
میخوام از وایرلس مودمم برای سرچ شبکه های اینترنت وایرلسی که در اطرافم هست میخوام استفاده کنم
یعنی نه اینکه بخوام خودم شبکه خودمو شیر کنم نه اصلا چون هنوز خطم رانژه نشده که دی اس ال داشته باشم .
مخیوام مثله لپتاپها به اینترنتهای وایرلسی که نزدیکمون هست کانکت بشم اونم از طریق مودم وایرلسم ASus am 604 G
ولی یه مشکلی هست
مودم من درایور نداره برای وایرلسش
و در نتیجه باید از طریق همون 192.168.1.1 برم توی تنظیمات و در قسمت وایرلس اسکن بگیرم
ولی متاسفانه من اسکن میکنم و چندتا شبکه توپ هم میاد ولی من آی پی اونها رو ندارم که روی کامیوترم فعال کنم
دوما این که این نحوه اسکن گرفتن از شبکه ها با خود اون وایرلسهای که مثل فلش هستن یا روی لپ تاپها هستن فرق میکنه من از طریق مرور گر سرچ میکنم حال این که شما در خود کنترل پنل ویندوز برای وایرلس تعریف دیگه ای دارین و خیلی راحت اسکن میگیرین و کانکت میشین
حالا میخوام بدونم از طریق این قسمت تنظیمات وایرلس مودم در مرور گر که اسکن کردم و شبکه ها رو دیدم کنارشون یه مربع جای تیک هستش من اون جا رو تیک میزنم و گزینه save/reboot رو هم میزنم و وقتی توی مرورگر ادرس سایتی چیزی میزنم چیزی نمیاد
آیا تنظیمات دیگه ای هم میخواد که فکر مکینم باید ای پی اون شبکه رو گیر بیارم
ویا اگر که ممکنه کسی بطور جامع با این روش اشنایی داره بیاد توضیح بده
( صلوات )
اینم جدول نمونه اون عدد صفر نشون دهنده همون مربعه است مثلا نمیتونستم کپی بگیرم من کنار اون مربع رو تیک میزنم ولی اتفاق خاصی نمیفته اولیش که مشخصه یه مودم لینکسیسه که مال مردمه نمیخوام به اون وارد بشم ولی دومی اسم محلمونه میخوام بدونم این چیه و یا حداقل امکان وارد شدن بهش هست یا نه
lynksys 0
af- velenjak 0
بجه ها صبانت محدودیت رو برده بالا من دیشب با سرعت 2048 دی ال کردم !!!!!
من دارم سکته می کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alنقل قول:
آقا شما کدوم شهرید؟
نقل قول:
مشهد (مرکز تیلفونی قدس)
در ضمن من 128 دارم
بابا تو چند تا تاپیک یه پست رو میزنی!!!!!نقل قول:
در ضمن من تو تاپیک مشهد توضیح دادم که تقریبا سرعت صبانت در 90% مناطق مشهد داغونه و خیلی ها مثل
من هستند که شبها 200 مگ هم دانلود ندارن:19::19:د حالا شما که این سرعت ها رو داری دیگه جزو عجایبی:18: :31:
در ضمن رو این سرعت ها زیاد نمیشه حساب کرد من بطور مثال این تست رو یه ماه پیش گرفتم که سرعت داغون
بود اول از 120 شروع میکرد بعد از 20 ثانیه میرسید به 10 12 که حتی یه بار در حد دایل آپ شد!!!:19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرعت اول دانلود که بعد از 20 ثانیه داغون میشه البته صبانت روز ها رو خوب کرده اما شب ها هنوز داغونه و 10 12 میزنه
نقل قول:
خوب بریم تاپیک مشهد تا جوابتو بدم
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه النصر
---------------------------------------------
هموطنان دوستان
توجه فرمایید توجه فرمایید
به حول و قوه الهی و به دست توانمندان مهندسین در مخابرات و شرکت مهندسی فن آوا چراغ مودم سبز و خطم رانژه شد
..................send 2 alll
از امشب دهنمون رسما مسواک شد :)
نمی دونم سؤالم رو در تایپیک درست وارد می کنم ؟؟؟
سلام بچه ها، ببخشید من می خواستم یک ای دی اس ال بگیرم ... اما کلاً نمی دونم چی و چه جوری بگیرم بهتره ...:41:
اگه می شه من رو راهنمایی کنین ... :11:
نقل قول:
مبارک باشه :10:
من وقتی که دارم فایل مگیرم تست گرفتم این نحوه تست گرفتن درسته ؟؟؟
یکی کمک کنه
الان این یکی رو بدون دانلود فایل انجام دادم فقط مسنجرم روشن بود
نقل قول:
اگه سرویست 64 هست درسته ...
kنقل قول:
نامردیه من تهران سرویس 1 مگ گرفتم سرعتم رو 116-120 هست بعد شما 128 داری 200 به بالا سرعت دان داری :19:
سلام دوستان من از سرویس شهراد استفاده می کنم که الان تو این لیستتون نبود من خیلی خوب و عالیه البته فکر کنم فقط برای شمال غرب تهرانه
نقل قول:
پس شما به این سر بزن
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4136317&postcount=1968
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4136953&postcount=1972
نقل قول:
دوست عزیز بیشتر توضیح بده ...
سرعت دانلود روزات چنده ؟؟؟؟
محدودیت داری ؟؟؟؟ چقدر ؟؟؟؟
دانلود شبانه داره ؟؟؟؟ جند ساعت ؟؟؟؟ با جه سرعتی ؟؟؟؟؟
چقدر هزینه دادی ؟؟؟؟
نقل قول:
شما مثل اینکه میخوای دل مارو آب کنی فقط:19:
شما اون ليست بالا رو ميبيني ؟؟؟؟نقل قول:
شماره تلفنهاي چند تاشو از 118 بگير ( مثل آسيا تك .صبانت .شاتل و لايزر ) اينها بهترن و بپرس كه تو منطقه مخابراتيتون سرويس ميدن الان يا نه ؟؟
از هر كدوم از اين 4 تا گرفتي خوبه ضرر نميكني .
مودم رو هم ميتوني خودت بخري و نصب كني ( اگه يه كم سررشته داشته باشي ) البته اون در مرحله بعده . شما اول به اين شركتها زنگ بزن بپرس و با توجه به نيازت ميتوني سرويست رو انتخاب كني .
اگه زياد دانلود نداري محدود بگير مثلا 5 گيگ 3 ماهه عاليه براي مصارف كم .
شما اولين قدم رو برو . ببينيم چه ميشه ؟؟؟؟
دوستان خواهش میکنم به این پست یه سر بزنید و مشکلمو حل کنید!!!!!!!
خواهشششششششششششش
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=344414
بد رقم به مشکل برخوردیم
یکی بیاد کمک
آقا خوشبختانه ما رفتیم امروز پول رو ریختیم به حساب یوزرنیم و پسورد رو دادن
حالا مشکل دوتا شده :))
من یه لپتاپ دارم که به سختی به مودم نشونش دادم
و یه کامپیوتر که بیشترین بار ترافیکی روی اونه
میخوام یه کاری بکنم
اینترنتم از فن آواست وبرای شبانه اکانت جدا و کانکشن جداگونه ساختم ولی برای روزام هم جداست
درواقع دوتا کانکشن دارم
یکی به من بگه چطوری میتونم جفت سیستمها رو کانکت کنم ؟؟؟
ترجیحا از روش ppppoe هم نباشه من با بریج وصل کردم ولی همین که با کامپیوتر کانکت میشم لپتاپ دیگه نمیتونه وصل بشه و برعکس وقتی با لپتاپ وصل میشم کامپیوتر نمیتونه
حداقل یکی بیاد یه کاری بکنه
pppoe نصب کنیم ولی برای سیستم یه اکانت شبانه جدا هم باشه که فکر نکنم چون که توی حافظه مودم یوزرنیم و پسورد جداگونه بنده سیو میشه
بعد هم یه چیزی امنیت فن آوا فوق العاده پایینه یه جا نوشته بود یکی میتونه ای پی رو دربیاره و با استفاده از حالت مودم اتومات وارد بشه و از امکانات اکونت من استفاده کنه
پس در نتیجه یه روش معقولانه به من بگید
مرسی از راهنمایی
بابا این پسر از فضا اومده!!!نقل قول:
من سرعت شبام به 50 هم نمیرسید اما دلم به سرعت 100 روزانه خوش بود
که اونم قربونش برم امروز شد 20 :19::19::19:
آقا من اون پستها رو خوندم . شما مطمئني ايراد از مودمت نيست ؟؟؟؟؟؟ تنظيماتش رو درست انجام دادي ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
با شركتي كه اينترنت رو گرفتي تماس بگير از اونها حتما از اين درخواستها شده اگه شركت درست و حسابي باشه يه جوابي ميدن .
موقعي كه دايال آپ داشتي سرعتت چه جوري بود ؟؟؟؟ نوسان داشتي ؟؟؟؟ قطعي داشتي ؟؟؟؟؟؟
ممكن هم هست از مخابرات باشه .
نقل قول:
شاید از نمایندگیه:31::31::31::31::31::31:
نقل قول:
نمیدونم چرا همه میگن این از نمایندگیه و داره تبلیغ میکنه
من فقط نیستم که اینجوریم
ما 4و5 نفر هستیم تو تاپیک مشهد کل سرعت گذاشتیم
فعلا رکورد 780 مگ در ساعت هست
امشب هم میخوام خودم بشکونمش
اقا شما ها چرا انقدر سرعت هاتون زیاده؟
سرویستون حجمیه دیگه چه قدر
من که خواستم یک مک 10 گیگ رو بگیرم
گفت پورت نداریم
سلام
ما در منطقه ستارخان هستیم پیش شماره 6651 تنها شرکتی که با این شماره کار می کنه فن اوا هست
من تماس گرفتم گفتن پورت خالی نداریم گفتم کی خالی میشه گفت معلوم نیست شاید تا 6 ماه و تا یه سال دیگه!!!
من باید چی کار کنم؟؟؟؟
نقل قول:
ما از دانلود رایگان شبا استفاده می کنیم در خصوص ترافیک هم عرض کنم 3 گیگ در ماه ولی ما 3 گیگ در هر شب هم دانلود می کنیم
نقل قول:
عزیز ببین اونجا اینترنت بیسیم (وایرلس) نمیدن
فکر کنم laser بده که قیمتاش کمی گرونه
ولی اگه تحقیق بیشتر بکنی مس تونی وایرلس ارزون گیر بیاری
با کمال تاسف هیچ کاری نمیتونی بکنی قصه پارسال منو داری ولی یه چیزی کل شرمتها رو بگیردی شاید بتونی پیدا کنینقل قول:
شاتل باید اونجا رو داشته باشه شما بگرد پیدا میکنی من داغون شدم تا بالاخره فن آوا اومد سراغم اونم مثه الان یا قطعه یا وصله:8:
دوستان دلیل این که هی قطع میشم وصل میشم چیه ؟؟ کسی میدونه دیشب که خیلی خوب بود خبری از قطعی نبود شباولم بود ولی امشب به طرز افتضاحی هی دیسی میشم وصل میشم
از فن آوا دارم
512 محدود