منم یه سوال داشتم:
بعضی وقتا نمیدونم چرا وقتی میخام کانکت بشم این پیغمو میده
"the PPP link control protocol was terminated"
اگه کسی جوابمو بده ممنون میشم چون دیگه اون بعضی وقتا برام دیگه پیش نمیاد:27:
Printable View
منم یه سوال داشتم:
بعضی وقتا نمیدونم چرا وقتی میخام کانکت بشم این پیغمو میده
"the PPP link control protocol was terminated"
اگه کسی جوابمو بده ممنون میشم چون دیگه اون بعضی وقتا برام دیگه پیش نمیاد:27:
1- شما ADSL داری؟نقل قول:
2- مودمتون چیه؟
3- از کدوم ISP سرویس دارین؟
چون :
اگه همین عبارت رو تو گوگل بزنین ، کلی سایت میآد که در مورد Error-734 صحبت کردن.
اونچه من فهمیدم:
این خطا واسه اشتباه بودن username و pass word هستش. و اساساً واسه Dial-Up تعریف شده نه ADSL [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تو برخی فروم ها ، بعضی ها که adsl استفاده میکنن و رو سیستمشون هم ویستا دارن و هم xp ، این مشکل رو تو vista بیان کردن و میگن تو xp شکلی ندارن.
یکی هم گفته بود بعضی اوقات بدلیل نویز بالای خط موقع وصل شدن و ارسال user و pass به ISP ، اطلاعات کامل نمیره و ارورو میده که با ریست کردن مودم حل میشه.
واسه شما این پیام یه بار میآد و بعد وصل میشه یا گیر میده و به نت وصل نمیشه؟
نقل قول:
مودم من adsl zyxel هست که از شاتل گرفتم
تا اونجایی هم که فهمیدم تو propertise connection مشکل داره اخه من بعد از نصب ویندوز فقط کارت شبکه رو از سی دی مین بورد نصب کردمو یه کانکشن ساختم همین!
البته به گفته اون کسی که برایه اولین بار اومد و adsl از طرف شاتل نصب کرد.
دوست عزیز..دیروز که تست کردم.سرعت دونلود 0.8 شده بود.با سایت speedtestنقل قول:
من نمیدونم جریان چیه.که همش ایراد از کابل خونه میگیره و هر چی بهش میگم مشکل از isp هست.میگه که نه و میگه من تست کردم نبود.
ایا امکان داره مشکل از مخابرات و یا پورت باشه که سرعت من پایین هست؟
ا
کسی جواب مارو نمی دهد؟نقل قول:
با مخابرات منطقمون تماس گرفتم می گه خط رانژه شده از شرکت ISP دهنده پیگیری کنید!!ممکن از شرکت باشد؟یا مخابرات داره می پیچونه؟
سلام
من مودم تی پی لینک دارم
نمیدوم چرا داخل لینوکس کاملا دورست کار میکنه
و در سیستم دیگر که روش اکسپی هست یه هیچ عنوان وصل نمیشه
پیغام میده که یوز و پسورد شما اشتباه است
با اینک من مطمن هستم صحیح وارد کردم
لطاف کمک کنید خیلی ضروری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان
من وقتی مودم 602 داشتم چند بار اینجوری شد که آخرشم نفهمیدم واسه چی بود. البته دقیقا در یه بازه زمانی ای بود که خطمون نویز داشت درحد تیم ملی.نقل قول:
سرعتت که کم نمیشه؟
نگفتی وقتی این پیام میاد دائم تکرار میشه یا تو دفعات بعدی بیخیال میشه؟
----------------------------------------------------------------------------------
خوب اگه اونا به سیستم هاشون مطمئنن و شما هم به سیستمت مطمئنی ، چیزی نمیمونه جز نویز شبکه یا مشکل سخت افزاری مودم. میتونی:نقل قول:
1- با یه مودم دیگه امتحان کنی؟
2- مودمت رو ببر پیش یکی از رفقا که ADSL داره باهاش وصل شو ببین درسته؟
3- تو خونه چند تا سیستم هست؟ میتونی با یه لپ تاپی چیزی تستش کنی. شاید مشکل کارت شبکه باشه.
4- من شخصا به نویز شبکه خیلی مشکوکم. نویزگیرت رو عوض کردی؟
--------------------------------------------------------------------------------
نبودن Local Area Connection قطعاً مربوط به سیستم شماست و تا نباشه نمیتونید با مودم ارتباط شبکه ای برقرار کنید.نقل قول:
1- شما یه سر به Device Manager بزن. ( برو به Start--> Run و عبارت devmgmt.msc رو تایپ کن و اینتر) . ببین تو زیر شاخه Network Adapter موردی هست که سیستم نشناخته باشه ( علامت ! زرد کنارش باشه؟)
اگه علامت زرد نبود ، از بقیه یه عکس بگیر بذار ببینیم کدوم ها رو شناخته؟
2- مدل دقیق مادربورد رو بنویس ، بریم تو نخش . شاید از سایتش چیزی دستگیرمون شد.
3- راستی ویندوزت چیه؟
----------------------------------------------------------------------------
احتمالا مودمت باکلاسه ، زیر دیپلم حرف نمیزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1- مدل TP تون چیه؟
2- با چی به سیستم وصلش میکنید؟
3- وارد تنظیمات 192.168.1.1 میشه؟ مقادیر رو چطوری تنظیم می کنید؟
[
[/QUOTE]نقل قول:
----------------------------------------------------------------------------
احتمالا مودمت باکلاسه ، زیر دیپلم حرف نمیزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- مدل TP تون چیه؟
2- با چی به سیستم وصلش میکنید؟
3- وارد تنظیمات 192.168.1.1 میشه؟ مقادیر رو چطوری تنظیم می کنید؟
سلام دوست
مودم من :
tplink
TD-8610
است
سیستم با کابل شبکه (ویندوز XP )
آره میشه
192.168.1.10
تنظیم به خصوص انجام نمیدم
خطا 691 است
کسی نیست جواب من بده
دوست عزیز به مارک مودم هم بستگی داره ولی نه اینقدر تجهیزات ما تو مکراکز مخابراتی zyxel هست ولی تا به حال برای مشتری ها 4 یا 5 مدل مودم نصب کردیم جدای از اون مشتری هایی که خودذشون انواع مارک های مودم رو داشتن و تا به حال هم هیچ مودمی نبوده که با تجهیزات ما سینک نشه مگه اینکه خراب بوده باشه اگر هم مشکل داشته بچه های فنی اینقدر با مودم و تجهیزات سر و کله میزدن که مچ بشه وخب شما چرا با یه مودم دیگه تست نمیکنی؟؟؟؟نقل قول:
1- میتونی رو یه سیستم دیگه که xp داره چک کنی؟ شاید xp مشکل داره.نقل قول:
سلام دوست
مودم من :
tplink
TD-8610
است
سیستم با کابل شبکه (ویندوز XP )
آره میشه
192.168.1.10
تنظیم به خصوص انجام نمیدم
خطا 691 است
2- یه سر به Device Manager بزن ، ببین سیستم کارت شبکه رو شناخته؟ ( توی Start -> Run تایپ کن devmgmt.msc و Ok کن )
توی چه سایتی عکس آپلود کنم؟یکی می شناختم که فیلتر شده بود!موردی نبود که مادربورد نشناخته باشد و زرد باشد.فقط یک مورد نصب شده بود: 1394 net adaptorنقل قول:
ویندوزم XP با سرویس پک 3 است.مدل مادر بوردم گیگاست: GA-8PE800-intel 845PE chipset
اولا iیه سایت خوب واسه آپلود عکس :نقل قول:
اینم تصویر device manager منه:کد:http://night-skin.com/upload/index.php
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که میبینید حتما باید عبارتی شبیه " ....... Broadcom " باشه.
از لینک زیر که سایت خود Gigabiye هست ، مثل تصویر زیر فایل مخصوص کارت شبکه رو دانلود و نصب کنید. ( مطمئن بشین که سرچم درست بوده و مدل مادربوردتون دقیقاً همین باشه )
اینم لینکش :
کد:http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=1621#anchor_os
دوستان
مودم من داخل لینوکس کار میکنه خیلی عالی
اما
یک سیستم دیگم دارم با ویندوز XP قبلا وصل می شد اما یکی دو روزه می خواد وصل بشه اروور 691 می ده
یوز و حسورد هم چک کردم مطمن دورسته
همچنان ارور 691 می ده عصابمو ریخته بهم
دوستان کمک کن خیلی واجبه
ممنون از همگی
یک مشکل رایج اینه که از توی بایوس، کارت شبکه را disable می کنن. شما کامپیوتر را restart کن. دکمه del را بزن برو توی بایوس (صفحه آبی). برای مادربورد شما اینجوریه:نقل قول:
Restart->DEL->Bios->Integrated peripherals->onboard HW lan-> enabled
بعد بیا بیرون گزینه save&exitsetup را اتخاب کن. ویندوز که اومد بالا بهت پیغام new hardware می ده که باید درایور کارت شبکه رو نصب کنی.
سلام
من tp link 8811 دارم، می خوام مودم رو router کنم که از هر دو سیستم با هم استفاده کنم، کسی می تونه منو راهنمایی کنه؟
از همدان وصل می شم شرکت اصلی هم پارس آنلاین است
سلام
من tp link 8811 دارم، می خوام مودم رو router کنم که از هر دو سیستم با هم استفاده کنم، کسی می تونه منو راهنمایی کنه؟
از همدان وصل می شم شرکت اصلی هم پارس آنلاین است
من تو پست 5051 ، دوتا سوال ازتون پرسیدم . جوابشو نفرمودین !!نقل قول:3- مودم رو قبل از زدن به سیستم دارای xp ریست کامل میکنی؟ که تنظیماتش کمپلت پاک شه؟نقل قول:
1- میتونی رو یه سیستم دیگه که xp داره چک کنی؟ شاید xp مشکل داره.
2- یه سر به Device Manager بزن ، ببین سیستم کارت شبکه رو شناخته؟ ( توی Start -> Run تایپ کن devmgmt.msc و Ok کن )
----------------------------------------------------------------
یکی از دوستان - اقای فتاحی- موفق شده این کار رو بکنه ، می تونی ازشون بپرسی:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4351252&postcount=4978
می بینم که امروز از صبح هیچکی نیومده و همتون رفتین راهپیمائی . . . .! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبول باشه . . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا حق . . .
با سلام و تشکر فراوان از دو دوست عزیز a6l3i و ChaoticHeadنقل قول:
ابتدا با کمک راهنمایی های جناب a6l3i درایو کارت شبکه را دانلود کردم و سپس با نکته بسیار جالب و مهم جنابChaoticHeadو تغییر در بایاس که گزینه مذکور غیرفعال بود را فعال کردم!!!!!!!
و بعد که وبندوز بالا آمد پیغام هاردویر جدید داد که با کمک فایل دانلودی به سیستم شناخته شد و گزینه local area پدیدار گشت(بعد از ریستارت)
فکر کنم مشکلم حل شده اینم عکس دیوایس منیجرم بعد از نصب :
سلام دوستان من یه مودم ASus WL-AM602 دارم وقتی که روی حالت Poin to Point Protocol Ethernet یا همون pppoe تنظیم می کنم به اینترنت وصل نمی شم .می خواستم ازتون خواهش کنم که روش تنظیم روی pppoe رو کامل توضیح بدین شاید من اشتباه می کنم...بعد می خواستم ببینم که امکان داره مشکل از سخت افزار یا نرم افزار مودم باشه یا نه....آخه با ISP که تماس گرفتم گفتن مودم ممکنه ساپورت نکنه...بعد میخواستم بدونم ممکنه که مشکل از خود ISP باشه یا نه ...من با شبدیز کرج قرارداد دارم و سرعتمم 512 Premium ....با تشکر از اساتید محترم فقط اگه میشه زودتر راهنمایی کنید..............:20:
سلام دوستان من یه مودم ASus WL-AM602 دارم وقتی که روی حالت Poin to Point Protocol Ethernet یا همون pppoe تنظیم می کنم به اینترنت وصل نمی شم .می خواستم ازتون خواهش کنم که روش تنظیم روی pppoe رو کامل توضیح بدین شاید من اشتباه می کنم...بعد می خواستم ببینم که امکان داره مشکل از سخت افزار یا نرم افزار مودم باشه یا نه....آخه با ISP که تماس گرفتم گفتن مودم ممکنه ساپورت نکنه...بعد میخواستم بدونم ممکنه که مشکل از خود ISP باشه یا نه ...من با شبدیز کرج قرارداد دارم و سرعتمم 512 Premium ....با تشکر از اساتید محترم فقط اگه میشه زودتر راهنمایی کنید..............:20:
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من والا میخواستم مودمم را آپیگرید کنم و باید صفحه تنظیمات مودم را باز کنم که باز نمیشه
پشت مودم این زده
192.168.1.1
user:admin
pas:admin
هر چه قدر سعی کردم که این صفحه تنیمات باز بشه باز نمیشه
دوستان چه کار کنم ؟
مشکل حل شد
تاريخ عضويت: Jul 2006نقل قول:
من الان یک هفته هست دارم توی تاپیک های این بخش میگردم و سوال کردم و جواب گرفتم ولی هنوز جوابی که باید بگیرم رو نگرفتم.
نمیدونم یعنی اینقدر این موضوع پیچیدست یا اینکه خیلی ساده است.
برادران! ما دو تا کامپیوتر داریم بدون کارت شبکه . و یه adsl که میخوایم بگیریم . میخواهیم دو نفره استفاده کنیم بدون نیاز به اینکه یک کامپیوتر همیشه روشن باشه یعنی سوای از همدیگه.
نمیخوام آیپی دادن و تنظیماتش رو بگید فقط لطف کنید بهم بگید چه سخت افزارهایی نیاز داریم همین!
شاتل میگه یه مودم با usb و lan کفایت میکنه.
لایزر میگه وایرلس بگیر ( البته وایرلس نمیخوام بگیرم غیر از اون ) یا اگر نمیخوای باید سویچ کنی که نمیدونم چی هست.
یکی میگه دو تا پورت لن داشته باشی.
یکی به داد ما برسه بگه فقط چه سخت افزارهایی نیاز دارم برای خرید. همین
usb با یه پورت لن با دو تا لن
کابل کراس
سویچ - کارت شبکه ( چند تا؟ ) و......
اینها رو من فقط از اینور و اونور شنیدم.
ممنون
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام دوست من بهترین روشی که هم کارایی خوبی داره هم ارزونه اینه که تو یه مودمی تهیه کنی که هم اترنت داشته باشه هم روتر باشه (من خودم Asus wl-am 602 ) دارم....توی خود BOx مودم هم Splinter داره هم یه کابل کراس و هم USP تو میتونی به یه کامپیوتر USp وصل کنی و به اون یکی از کابل شبکه (lan) استفاده کنی...اگه هیچکدوم از کامپیوترها کارت شبکه ندارن بهتره یه کارت شبکه برای یکی از PCها بخری....بهد فقط کافیه که مودمو رو حالت PPPOE تنظیم کنی.....اگه بازم مشکل یا سوالی داشتی ما در خدمتیم...:46:
دوستان گرامي بنده قصد خريد يك مودم دارم . مودم Dlink اكثرا استفاده مي كنيد چيست ؟
سلام ، بهتره شما بگید تا کجا پیش رفتید و کجاش گیر کیردید. پیشنهاد میکنم به راهنمای (دفترچه) مودمتون مراجعه کنید. من این مودم رو ندارم ولی راهنماش رو دانلود کردم . این مراحل رو نوشته :نقل قول:
این لینکش که واسه راحتی شما آپ لودش کردم تو 4shared :1- ورود به تنظیمات با 192.168.1.1 ( user & pass= adminکد:http://www.4shared.com/file/146949590/5c8a4eb3/E4048_WL-AM602_Manual_web.html
2- در قسمت Quick Setup گزینه DSL Auto-Connect رو تیک بزنید
3- در صفحه بعد PPPoE رو انتخاب کنید
4- تو این صفحه Username و Passwoer مربوط به ISP رو وارد کنید
5- تو این صفحه گزینه Enable NAT رو تیک بزنین
6- اگه میخواید رنج IP شبکتون رو خودتون تعیین کنید DHCP رو Enable کنید و رنج رو بدید و اگه هم میخواین اتومات تنظیم بشه ( که این رو پیشنهاد میکنم) اون رو Disable کنید
7- یه ریست و تمام
----------------------------------------------------------------------
نقل قول:
مخلصیم ، مبارکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیری داد ، تا تغییر دادی آنچه را که می توانستی . . . خوشمان آمد !
---------------------------------------------------------------------
نقل قول:رفع مشکل تو 14 دقیقه خودش هنره!! حالا چش بود؟ خودش یه تجربه واسه ما میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یاحق . . .
دوستان چه جوری میتونم یوزر و پس اکانت اینترنتم رو در مودم asus 602 تغییر بدم ....؟؟؟
.
چون بعضی مواقع از شبانه استفاده میکنم و باید یوزر و پس اکانت شبانه رو وارد کنم ....
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید ..
سلام
یه سوال داشتم از خدمتتون امیدوارم جواب بدین !
من یه مدتیه مودم AM-604 خریدم . با LAN به کامپوتر وصلش کردم و مشکلی ندارم
مشکل وقتی پیش می آد که بخوام ازش Wireles بگیرم .
مثلا تو گوشی پیداش می کنه ولی Connect نمیشه !
کسی می دونه من باید چیکار کنم !
به پشتیبانی هم زنگیدم جوابمو ندادن
(من Vista دارم )
سامان جان ، تو پست قبلی (#5067) تو قسمت اولش روش تنظیم مودم 602 رو به یکی از دوستان گفتم.نقل قول:
تو مرحله چهارم میشه username وpass word رو عوض کنید.
نقل قول:
1- ورود به تنظیمات با 192.168.1.1 ( user & pass= admin
2- در قسمت Quick Setup گزینه DSL Auto-Connect رو تیک بزنید
3- در صفحه بعد PPPoE رو انتخاب کنید
4- تو این صفحه Username و Passwoer مربوط به ISP رو وارد کنید
5- تو این صفحه گزینه Enable NAT رو تیک بزنین
6- اگه میخواید رنج IP شبکتون رو خودتون تعیین کنید DHCP رو Enable کنید و رنج رو بدید و اگه هم میخواین اتومات تنظیم بشه ( که این رو پیشنهاد میکنم) اون رو Disable کنید
7- یه ریست و تمام
خوشبختانه من با استفاده از راهنمایی های دوستان و خوندن دروس شبکه دوران دانشجویی (( یه عمر کتابهاش خاک میخورد و نمیخوندیم حالا فهمیدیم چیه )) تونستیم بین لپ تا پ و سیستممون بوسیله یک دستگاه مودم وایرلس یک ارتباط فرازمینی (وایرلس ) برقرار کنیم :10:
مشکلی هم خوشبختانه ندارم و اتفاق خاصی نیفتاده مگر...........
یک سئوال برام مونده میخوام بپرسم
کانکشن مودم من از نوع pppoe هستش که نام کاربری و شناسه عبور ؟؟؟ رو در خود مودم نگه میداره
با اینجاش مشکلی نیست نصفه شبها که شبکه من روخیلی اتفاقی ....!!! دی سی میکنه تا صبح سیستم من بیدار می مونه بدون این که چیزی دانلود کنه
خوب ما در سال اصلاح الگوی مصرف.... هستیم باید صرفه جویی کنیم تا دچار مشکلات بعدی نشیم (( هرگز نشه فراموش لامپ اضافه.....)):8:
حالا چاره چیه
برای این که حالت اتودایال دورون ؟؟؟ خود مودم روشن باشه چه عملی را باید انجام داد
پیشاپیش :11:از آن دسته از عزیزانی که راهنمایی میکننند کمال تشکر رو دارم...................و من اله التوفیق:40:
خوشبختانه من با استفاده از راهنمایی های دوستان و خوندن دروس شبکه دوران دانشجویی (( یه عمر کتابهاش خاک میخورد و نمیخوندیم حالا فهمیدیم چیه )) تونستیم بین لپ تا پ و سیستممون بوسیله یک دستگاه مودم وایرلس یک ارتباط فرازمینی (وایرلس ) برقرار کنیم :10:
مشکلی هم خوشبختانه ندارم و اتفاق خاصی نیفتاده مگر...........
یک سئوال برام مونده میخوام بپرسم
کانکشن مودم من از نوع pppoe هستش که نام کاربری و شناسه عبور ؟؟؟ رو در خود مودم نگه میداره
با اینجاش مشکلی نیست نصفه شبها که شبکه من روخیلی اتفاقی ....!!! دی سی میکنه تا صبح سیستم من بیدار می مونه بدون این که چیزی دانلود کنه
خوب ما در سال اصلاح الگوی مصرف.... هستیم باید صرفه جویی کنیم تا دچار مشکلات بعدی نشیم (( هرگز نشه فراموش لامپ اضافه.....)):8:
حالا چاره چیه
برای این که حالت اتودایال دورون ؟؟؟ خود مودم روشن باشه چه عملی را باید انجام داد
پیشاپیش :11:از آن دسته از عزیزانی که راهنمایی میکننند کمال تشکر رو دارم...................و من اله التوفیق:40:
سلام دوستان من هر چی گشتم جواب سوال خودمو پیدا نکردم من یه مودم D-link 2640u دارم میخوام جوری ازش استفاده کنم که اولا خودم که با کابل وصل میشم از سرویس ADSL استفاده کنم خوب تا اینجاش مشکلی نیست درسته و میخوام اعضای دیگر هم با استفاده از وایرلسش از سرویس اینترنت استفاده کنن ولی هر کاری میکنم نمیشه DHCP رو غیر فعال میکنم که DHCP سرور خود شرکت سرویس دهنده ADSl ایپی بده دوباره DHCP خود مودم روشن میشه چجوری میتونم کانفیگ کنم که وایرلسش هم بتونم ازش internet بگیرم وایرلس آیپی میده ولی به هیچ وجه کانکت نمیشه یعنی رنج خودش رو میده 192.168.1.x اگه رنج آیپی سرور اون ور رو هم بدم بازم نمیشه یکی کمکم کنه اعصابم کلی به هم ریخته
سلام
مهندس جون ، خود مودم همچین امکانی نداره که بتونه تشخیص بده IP پریده و بخواد دوباره connect شه! چون باید مودم ریست بشه.نقل قول:
اگه نرم افزاری دیدم ؛ واست میفرستم.
سلام کیوان جاننقل قول:
خداییش دمشون گرم ، عجب Firmware ای زده. آدم باهاشحال میکنه . مخصوصا بخش کنترل کاربرها و تنظیماتش.
من یه ایمیل به بخش فنی خود Asus زدم ، جوابش این بود:
1- از بیرون از خونه و از طریق اینترنت میشه به اطلاعات usb دسترسی داشت. با زدن fttp://your WAN IP: xxxx
2- این مودم قابلیت دانلود روی usb وقتی سیستم خاموش باشه ( Master Download ) رو نداره.
اینم متن ایمیلش:نقل قول:
Dear Valued Customer,
Thank you for contacting ASUS Customer Service.
1. Please enter 192.168.1.1 and click the earth icon and check the WAN IP address.
Then please try to access the flash drive byWAN IP:xxxx.کد:FTP://your
2. Wl-600g does not have Download Master function, so it does not support download on flash drive ( connected to modems` usb) when your PC is turns off.
If you continue to experience issues in the future, please do not hesitate to contact us.
Best Regards,
Vivian
ASUS Customer Service
دوباره تاکید میکنم صحبت پرش آی پی نیستنقل قول:
اصلا بحث سر آی پی نیست
شبها منو دیسی میکنن
مودم من asus am 604 G هستش که وایرلس داره
موضوع اینه که من کانکشنم داخل خود مودم تعریف شده است
تا اینجا مشکلی نیست
شبها و روزها بعضی مواقع منو دیسی میکنن و بدبختانه موضوع اینجاست که وقتی دیسی میشم تاثیرش روی برنامه های درحال دانلودینگ هستش
درواقع سریع مسیر سورس دانلود عوض میشه وبرای همه دانلودهام میزنه
192.168.1.1
حالا مسیر فایل دانلود یه چیز دیگه است
ولی وقتی که مودم چراغ اکتیوش خاموش میشه مسیر گرفتن بنرامه ها از روی اینترنت عوض میشه و هیچ صفحه ای هم باز نمیشه که من میفهمم دی سی شدم باید برم بصورت دستی مثه کارای اولیه بشر دکمه خاخموش روشن پشت مودم رو خاموش روشن کنم
میخوام بدونم حالت اتودایال نداره این مودم ؟ یا شاید ما نمیدونیم
مشکل من اینه
کسی نمیدونه راه حلش چیه ؟
:41:
من خودم asus-wl600g دارم و از همون اول گرفتم چی میگی. وقتی شما ارتباطت با ISP قطع شه ( IP ات بپره ) مجبوری مودم رو ریست کنی.نقل قول:
بعد از dc شدن ، چراغ های زیر ریو مودم چه وضیعتی دارن؟ روشن یا چشمک زن یا خاموش :
xDSL Link
xDSL ACT
Alarm
مطمئنی خطت نویز نداره؟
ISP شما چیه؟
الآن یه ایمیل به Asus زدم. اگه راه حلی داد بهت میگم.
دوستان کممممک
من میخوام یه مودم ALFEX ADSL بخرم
میگن با کله ispها سازگاره درسته؟؟؟؟
و مودم خوبیه؟؟؟
قیمتش چنده حالا؟؟؟؟
من تو این سایت یکی گیر اوردم واقعا که ارزونه:
کد:http://www.agahinameh.com/10031212.html
طرف کارش درسته یا اینکه ..... ؟؟؟!!!
خیلی فوریه زود کمک کنید مرسی
کانکشن من هم از نوع pppoe هست موقع راهاندازی طرف میخواست از طریق bridge برام نصب کنه وقتی فهمید مودمم وایرلسهpppoe رو تنظیم کرد فقط گفت ppppoe یه بدی داره بعضی موقع قطع میشهنقل قول:
منم الان از صبح گذاشته بودم برا دانلود ظهر قطع شده بود:41::41:
بالاخره asus wl-600g قابليتasus download masterنقل قول:
داره يا نداره؟
يه مطلب ديگه نوشته كه تو سايتش
Plug'n'Play FTP server: Help you backup and share digital files and MP3 through Internet and download the files remotely while you're not home!