همه اش را!نقل قول:
بستگی به کارهای روزمره داره.
من دو نسخه (توزیع) دارم که فقط گاهی برای پینگ یا رفع بعضی مشکلات میروم سراغ ترمینال.
یعنی اگر دنبال انگولک کردن نباشم نیازی به ترمینال ندارم (مثلاْ در مینت؛ من اوبونتو ندارم)
Printable View
همه اش را!نقل قول:
بستگی به کارهای روزمره داره.
من دو نسخه (توزیع) دارم که فقط گاهی برای پینگ یا رفع بعضی مشکلات میروم سراغ ترمینال.
یعنی اگر دنبال انگولک کردن نباشم نیازی به ترمینال ندارم (مثلاْ در مینت؛ من اوبونتو ندارم)
برای شروع یه کم باید با خط فرمان کار کنین. یه چند تا پک نصب میکنی تا بتونی فرمت های ویندوزی مثله MP3 رو اجرا کنی و چند تا کاره کوچولو دیگه که آموزشش تو اینترنت فت و فراوونه و آسون. بعد از اون دیگه همش با محیط دسکتاپ کار می کنید. مینت که نصب کنی دیگه 1 درصد هم احتیاج به خط فرمان نیست.نقل قول:
در ظمن ویندوز هم لقمه آماده نیست. برای نصب 1 بازی هزار تا وصله میخواد. برای دیدن وب هم فلش باید نصب کنید. برای دیدن خیلی از فرمت ها باید کی ام پلیر نصب شه. برای بالا بردن امنیت هم احتیاج به نصب آنتی ویروس هست که کلی از رم و پردازنده رو الکی اشغال می کنه. برای کارهای گرافیکی هم باید فوتوشاپ نصب کنی. در صورتی که تمام اینها دیفالت روی لینوکس نصبه. شاید قدرتش به اینها نرسه اما بالاخره نصبه و رایگانه.
آفرین! اپن سوزی عالیه.
اپن سوس نه ، اپن سورس ! یعنی سورس باز یا همون کد باز. یعنی کد های اون سیستم عامل باز هست و شما متونید به راحتی اون ها رو بررسی کنید و به صورت دلخواه تغییر بدید. اما ویندوز اینطوری نیست و شاید یه پروژه جاسوسی عظیم پشتش باشه. :n04:
به شخصه با ترمینال لینوکس بیشتر از نصب کردن نرم افزار کار نکردم.نقل قول:
البته برای یادگیری که تمرین دارم. مثلا همین HOST کردن و ساخت پوشه و فایل و کار با NANO و کارهای IP وشبکه و ....
اما برای کار ها روزمره بیشتر نصب نرم افزار نیست.
من با ابونتو و مینت زیاد کار نکردم احتمالا اونا زیاد نیازی به خط فرمان ندارن یعنی حتی برای نصب برنامه هم مدیربسته های گرافیکی خوبی هست ولی، تا وقتی که مشکلی پیش نیومده، اگه مشکلی پیش بیاد بعد از سرچ احتمالا با راه حل های خط فرمانی رو به رو می شید و اگه سوال هم بپرسید میگن تو خط فرمان فلان دستور رو وارد کنید، به هر حال نمی شه گفت به اندازه ویندوز بی نیاز از خط فرمانه
حق با شماست عمده مشکلات رو با خط فرمان رفع می کنن.
خودمم زیاد با مینت و اوبونتو کار نکردم. اوایل خیلی از مینت خوشم میومد ولی الان زیاد خوشم نمیاد. بیشتر با اپن سوزی و دبیان خط فرمانی کار می کنم.
من عرض کردم اوپن سوسه یا سوزه نه اپن سورسنقل قول:
اپن سوس نه ، اپن سورس ! یعنی سورس باز یا همون کد باز. یعنی کد های اون سیستم عامل باز هست و شما متونید به راحتی اون ها رو بررسی کنید و به صورت دلخواه تغییر بدید. اما ویندوز اینطوری نیست و شاید یه پروژه جاسوسی عظیم پشتش باشه.
دلیل انتخاب شما از لینوکس و کنار گذاشتن و ویندوز و مکینتاش در یک کلام چیه؟؟؟رایگان بودن؟متمایز بودن و یا ....؟؟؟
به نظرتون ارزش این رو داره آدم کوچ کنه به سمت لینوکس...؟
آها! خب معمولا به اسم اپن سوزه یا سوزی تلفظ می کنن. در کل اشتباه از بنده بود. شرمنده.:n02:نقل قول:
بنده که نگفتم ویندوز رو کنار گزاشتم ! هنوز برای گیم ویندوز نصبه و گاها وبگردی هم با ویندوز انجام میدم ( بعد از گیم ها ) کلا با هر دو سیستم عامل دوست هستم. مثله خیلی ها هم هیچ کدوم رو برتر نمیدونم و از هر دو به جاش استفاده می کنم. به مک هم تا به حال احتیاج پیدا نکردم.
من اوایل خوشم میومد که یه سیستم عامل جدید رو تجربه کنم و شنیده بودم گیک های کامپیوتر لینوکس کار می کنن ! برای من جالب شد و خواستم یکبار هم که شده نصب داشته باشم. اما بعدش وابسته شدم. یک سری فعالیت ها و کارهای جدید داشتم که نیاز به لینوکس بود.
هیچ وقت هم در مورد سیستم عامل ها قضاوت نمی کنم. چون تا به حال بررسی علمی یا تخصصی نخوندم و نداشتم. در ظمن برای اینکه بفهمی کدوم سیستم عامل بهتره به حرف هیچکی گوش نده! همش رو با هم تو vmware نصب کن و بررسی کن ببین با کدوم بیشتر حال می کنی.
این وسط طرفدارای مکینتاش و لینوکس (مخصوصا مکینتاش) سر و صداشون بیشتره و بیشتره ادعای برتری می کنن.
موفق باشی دوست من
سلام
این نرم افزار های ubuntu رو با ویندوز معمولی می شه دانلود کرد و بعد برد روی لینوکس نصب کرد؟
اگه اره لطفا یه سایت برای دانلود معرفی کنین
ممنون.
تقریبا همهی نرمافزار ها سایت خودشون رو دارن که میتونین تشریف ببرید و پیدا کنین و دانلود کنین....
فقط اینجوری قدری نصب کردنشون برات سخت خواهد شد! که البته یه خط کده و خیلی سریع یاد میگیرید! :)
ممنون
الان من روی vmware اوبونتو نصب کردم
اگه از سافتور سنتر خود اوبونتو نصب و دانلود کنم کجا ذخیره می شه تا دفعه بعد دوباره دانلودش نکنم؟
تو مسیر زیر میره، ولی صرفا داشتن اینا کافی نیست. باید یه بار روی سیستم جدید apt-get update رو اجرا کنی بعد اینا رو بریزی تو همین پوشه و برنامه ها رو نصب کنی.نقل قول:
/var/cache/apt/archives
در ضمن، کلی چیز اونجا هست، باید همه رو بگیری
Who said "Sent from my Xperia Arc S using tapatalk 2"?
اگه میخواین از توی ویندوز دانلود کنید سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستنقل قول:
که باید از طریق خط فرمان اقدام به نصبشون کنی چون سورس برنامه هستن
من پیشنهاد نمیدم. اگه این کارو تا حالا نکردین احتمالا خیلی گیج کننده هست.نقل قول:
منم همین نظر رو دارم ولی چون سایت خواستن من معرفی کردمنقل قول:
ولی میتونه مرجع خوبی باشه چون مثل ویندوز برنامه ها اونطور که باید معروف نیستن ( نسبت به ویندوز ) و تازه وارد ها اغلب گیج میشن میتونن برنامه ها رو تو سایت اتنخاب کنن و از تو سافتوار سنتر نصب کنن که راحت تر هم باشه
موافقم، این کار بهترهنقل قول:
ممنون از سایت
می شه یه لیستی از نرم افزار های محبوب خودتون بذارین برای ما اماتورها؟
ضمنا من نمی دونم چرا سرعت اینترنتم داخل اوبونتو اینقد پایینه!!! به خاطر نداشتن دانلودر می تونه باشه؟ تقریبا یک دهم شده سرعتم...اما تو ویندوز هیچ مشکلی نیس و با سرعت 200 دانلود می کنم...
تو فایرفاکس افزونه downloadthemall رو نصب کن، واسه دانلود خیلی خوبه.نقل قول:
چیزه خاصی مد نظرم نیست غیر از بسته زیر که نصبش کن، حدود هفتاد مگ هست
ubuntu-restricted-extras
واسه پخش فرمتهای صوتی و تصویری هست. اگه هم از پلیر ویدیوی اوبونتو راضی نیستی این خوبه
gnome-mplayer
اگه هم واسه کار خاصی برنامه میخوای تو software center سرچ کن، پیدا نکردی اینجا بپرس شاید کمکی تونستیم بکنیم...
ممنون از شما
یه سوال داشتم تو یه اموزش repository گفته بود این دستور رو برای نصب بزنین
sudo add-apt-repository ppa:apt-fast/stable
اول اینکه repository دقیقا چی هست؟
دوم اینکه من اینو می زنم اخطار زیر رو می ده در صورتی که در اموزش تصویری طرف راحت نصب می کرد...
اخطار: command not found
تو نت یه سرچی کردم گفته بودن یه کامند های دیگه قبلش باید زده بشه اونا رو هم امتحان کردم ولی فرقی نکرد...
اول باید اینو نصب کنی : add-apt-repository t با دستور زیرنقل قول:
sudo apt-get install software-properties-common
به فاصله ها، حروف بزرگ و کوچیک و - خیلی دقت کنید. Command not found یعنی احتمالا اشتباه زدید.نقل قول:
در ضمن apt-fast رو پیشنهاد نمیدم، شاید سرعت دانلود رو ببره بالا ولی گاهی کش apt رو به هم میریزه و داستان درست میکنه.
اینم نصب کردم بازم همون پیام میاد!!!نقل قول:
الان یه repository که خودتون نصب کردین رو برام می نویسین کپی کنم ببینم کار می کنه یا نه؟نقل قول:
سلام دوستان
من به تازه گی قصد داشتم که ubuntu نصب کنم به این دلیل که تصور می کردم شاید کارت گرافیک رو کمتر درگیر کنه و به طور کلی دمای کارت گرافیک پایین تر باشه؟ فکر می کنم تصورم غلط بوده درست می گم؟ علت تلاش برای نصب این سیستم هم همون طوری که اشاره کردم اینه که کات گرافیک لب تاپم سوخت و تعمیر شده الان تو ویندوز 7 وقتی از browser ها استفاده می کنم و می رم تو وب دما بین 70 تا 80 هست و کمی آزار دهنده در حالت عادی هم که 62 تا69 . راستش یه بار هم سعی کردم برای نصب 12.04. اما وقتی پنجره try و install ظاهر شد try رو انتخاب کردم که با بالا اومدن محیط ubuntu سیستم دچار کرش شد و محیط کاملا به ریخته دیده می شد که با خاموش کردن لب تاپ تونستم از این محیط خارج شم. اشکال چی بود کارت گرافیک ساپورت نمی شه؟شاید بهتر باشه قیدش رو بزنم!؟
با بالااومدن نسخهها، کار گرافیکیش سنگین تر میشه قدری و نیاز گرافیکش میره بالا...نقل قول:
من به تازه گی قصد داشتم که ubuntu نصب کنم به این دلیل که تصور می کردم شاید کارت گرافیک رو کمتر درگیر کنه و به طور کلی دمای کارت گرافیک پایین تر باشه؟ فکر می کنم تصورم غلط بوده درست می گم؟ علت تلاش برای نصب این سیستم هم همون طوری که اشاره کردم اینه که کات گرافیک لب تاپم سوخت و تعمیر شده الان تو ویندوز 7 وقتی از browser ها استفاده می کنم و می رم تو وب دما بین 70 تا 80 هست و کمی آزار دهنده در حالت عادی هم که 62 تا69 . راستش یه بار هم سعی کردم برای نصب 12.04. اما وقتی پنجره try و install ظاهر شد try رو انتخاب کردم که با بالا اومدن محیط ubuntu سیستم دچار کرش شد و محیط کاملا به ریخته دیده می شد که با خاموش کردن لب تاپ تونستم از این محیط خارج شم. اشکال چی بود کارت گرافیک ساپورت نمی شه؟شاید بهتر باشه قیدش رو بزنم!؟
پس اگر اخرین نسخهی اوبونتو رو با این هدف که بر خلاف ویندوز سخت افزار نمیخواد دارید نصب میکنین، کلا در اشتباه میباشید...
اما اگر خیر، قصدتون اینه که به گرافیک فشار نیاد، خوب مشکل بخصوصی نیست... وقتی از سیستم به حال لایو استفاده میکنین، طبیعتا سختافزار شما قدری بیشتر اذیت میشه و بیشتر باید کار بکنه چون سیستم عاملش لایو هستش و از یه دیسک میاد نه از خود هارد...
وانهی قدری کرش و اذیت کردن طبیعیه...
میتونین با کمی تنظیمات قدرت گرافیکی و استفادهی گرافیکی سیستم رو بیارید پایین...
همچنین، میتونین از نسخههای سبک تر اوبونتو استفاده کنین( کلا توزیع های دیگه که بر اساس اوبونتو ساخته شدن)...
اصولا شاید سختافزارتون ضعیف تر از نسخهای از اوبونتو باشه که میخواید نصب بکنین...
ُسلام من میخوام ابونتو 13.04 رو کنار ویندوز 7 نصب کنم.اول با گزینه shrink تو manage disk یه کم فضا خالی کردم.ولی وقتی قسمت پارتیشن بندی تو نصب ابونتو اومد گزینه add برای فضای خالی غیر فعال بود.چون 4 تا primary داشتم یکیشو logical کردم ولی باز هم مشکلم حل نشد اگه دوستان می تونن کمک کنن.
اگه میتونی دستی پارتیشن بندی کن. یکم بزار واسه swap، بقیه رو هم بده یه پارتیشن ext4بساز و mount point رو هم / بزار.نقل قول:
Swap بهتره اندازه رمت باشه
این کارا رو از خود نصب اوبونتو بکن، تو بخش پارتیشن بندی باید آخرین گزینه باشه.
فقط حواست باشه به پارتیشن های ویندوز دست نزنی و فقط فضای خالی رو پارتیشن بندی کنی.
منم این کارایی که گفتید رو می خوام انجام بدم ولی وقتی تو بخش پارتیشن بندی رو فضای خالی کلیک می کنم گزینه add فعال نیست یعنی نمی تونم روت و سواپ بسازم .
تو محیط لایو یه برنامه هست به اسم gparted، ببین با اون کاری از پیش میره؟نقل قول:
اگه نشه احتمالا به خاطر همون primary هاست. میدونم سه تا داری ولی شاید اوبونتو خنگ بزنه گاهی.
البته مسئله از قدری کرش خارج بود و کاملا هنک کرد در مورد سخت افزارم فکر نمی کنم سیستمم تا این حد ضعیف باشه cpu dual core 2ghz و رم 2g در ضمن کارت گرافیکم gforce 8600 هست من الانم 7 رو راحت و بدون مشکل استفاده می کنم در ضمن با 8 هم مشکلی نداشتم. این موضوع می تونه به آنتی ویروس comodo که روی سیستم داشتم بستگی داشته باشه؟ هرچند من از رو windows بوت نکردم و سیستم رو ریستارت کردم و از روی dvd بوت شد.نقل قول:
البته سوال کلی اینم هست که دمای کارت گرافیک در محیط ubuntu به طور کلی پایین تر از windows هست یا فرقی نمی کنه همچنین میزان دگیریش. در مورد windows 8 که من تست کردم کارت گرافیک یکی دو درصد بیشتر دگیره و دماش هم دو سه درجه ای بالاتره نسبت به 7. در مورد تنظیمات گرافیک هم می شه بیشتر توضیح بدید. ممنون
تو زمینه گرافیک، و دمای اون، نظر شخصی من اینه که ویندوز بهتره (خودم کاربر 100% لینوکسم)نقل قول:
ولی در مورد عمر باطری، میتونه رقابت کنه، البته باید یکم دستکاری بشه ولی بعدش بهتر میشه.
سیستمت واسه اوبونتو کم نیست ولی باید یکم انتظار فشار به سیستمت رو داشته باشی، یونیتی و mir هنوز کاملا نپختن.
@naamre
شما دمای کارت گرافیک را از کجا میخونید. میشه هم در ویندوز و هم در لینوکس متنش را بگذارید؟
مثلاْ من دمای cpu را در هردو دارم. ولی کارت گرافیک؟
دقیقا یادم نیست ولی یه برنامه بود که تو یونیتی اون بالا منوش میومد و این چیزا رو مینوشت. یه سرچ کنی گوگل پیدا میشه.نقل قول:
من اینو از روی کارکرد فن لپتاپم و شارژ نگه داشتنش گفتم، دما رو ندیدم.
یه برنامه هست به اسم jupiter که واسه کم کردن مصرف خوبه. تو مخازن نیست باید تو گوگل سرچ کنی. Ppa داره، روش نصبش هم همه جا هست.
توی لینوکس اینه :نقل قول:
apt-get install lm-sensors
بعدش نیاز به ریبوت داره تا مازولهای موردنظرش لود بشه بعد ار ریبوت این دستور رو اجرا کنید :
sensors
می شه لطف کنید و بگید دمای کارت گرافیک تو کارای معمول مثل استفاده از وب در چه حدودی تغییر می کنه چون اون دوستون از صدای فن این موضوع رو گفته بود.نقل قول:
هر کارت گرافیک دمای خودشو داره بستگی به پاور و مادربورد هم دارهنقل قول:
nvidia 8400GS حدودا ۷۰ درجه
در واقع دمای کارت گرافیک چندان اهمیتی نداره. من مخصوصاْ پرسیدم.
چیزی که مهمه و فن را به گردش درمیاره دمای cpu هست.
sudo sensors-detect
این نشون میده که شما چه سنسورهایی دارید.
من روی پنل ماته sonsors-applet دارم که دمای cpu را نشون میده.
و روی ویندوز هم core temp که اون هم دمای cpu را نشون میده.
راستش من هنوز لینوکس نصب نکردم و فعلا مردد هستم چون متوجه نشدم هنگی که توی سیستم باهاش مواجه شدم در صورت نصب واقعی اوبانتو هم مواجه می شم یا نه و لی روی ویندوز کافی گجت GPU رو نصب کنید برنامه های مختلف دیگه ای هم هست.نقل قول:
سلام دوستان من اوبانتو رو نصب کردم اما وای فای پیدا نمیکنه اصلاف چیکارش کنم :n28:
سلام
چرا موقع نصب اوبونتو، قسمت پارتیشن بندی ،پارتیشن های موجودم رو نمیاره.... اصلا انگار به رسمیت نمیشناسه پارتیشن های موجودم رو:n13: . کل هاردم رو به صورت پارتیشن بندی نشده، نشون میده.
بله اسم درایو ها رو نشون نمیده.... فک کنم ایراد از NTFS بودنشون هستش که گنو کلا اون رو نمیشناسه!!!....نقل قول:
چرا موقع نصب اوبونتو، قسمت پارتیشن بندی ،پارتیشن های موجودم رو نمیاره.... اصلا انگار به رسمیت نمیشناسه پارتیشن های موجودم رو:n13: . کل هاردم رو به صورت پارتیشن بندی نشده، نشون میده.
کاری که من میکنم اینه که درایو ها رو حفظ میکنم یا می نویسم! ملا درایو فلان، فلان گیگ حجم داره، فلان گیگ ازش خالیه! و همینجوری برا همه... بعدش موقع نصب طبق اطلاعاتی که بهم میده شناساییشون میکنم و فظای کاملا خالی هم که مشخصه و میدیم به خود اوبونتو....
بعدا توی سیستم، میتونید درایو ها رو وارد بشین و استفاده بکنین ولی همچنان اسمشون همینجوری قر و قاطی باقی میمونه! :)
نه اینطور نیست که نشونشون بده و ندونه چی هستن. اصلا میزنه تو 500 GB فضای unallocated از هاردت داری(هاردم 500 ـه). بدون هیچگونه پارتیشن بندی...در ضمن وقتی دیدم اینطوره یه درایو با فرمت ext4 درست کردم که اصلا اون رو هم نشون نمیده...
کدوم نسخه؟! الان دارم 12.4 رو دوباره دانلود میکنم بهت میگم چطوریه دقیقش... ولی کامل نشون میده.... اون قسمت که میگه هاردت 500 گیگه و مشخص نیست چی به چیه، یه فلش سمت چپش داره که اون رو میزنی و کل درایو ها رو برات نشون میده... مگر اینکه مشکل داشته باشه سیستم کلا....نقل قول:
نه اینطور نیست که نشونشون بده و ندونه چی هستن. اصلا میزنه تو 500 GB فضای unallocated از هاردت داری(هاردم 500 ـه). بدون هیچگونه پارتیشن بندی...در ضمن وقتی دیدم اینطوره یه درایو با فرمت ext4 درست کردم که اصلا اون رو هم نشون نمیده...
حالا بذا دانلود بشه مال خودم بهتون بهتر میگم که چی به چیه...