شک نکن می ارزه...حجم بازی ها وبرنامه ها خیلی زیاده:5:
Printable View
شک نکن می ارزه...حجم بازی ها وبرنامه ها خیلی زیاده:5:
اتفاقا از پایتخت بخرید ، احتمال اینکه بندازن بهتون کمتره... ارزش هم خیلی داره ، چون عملا آیپاد 8 گیگ به دردی نمی خوره...
به هیچ وجه هم واسه جیلبرک و برنامه و بازی و این جور چیزا پول ندید ، خودتون این کارا رو بکنید...
دوستان کسی Celeste رو نصب کرده؟
من 4.3.1 دارم هر کاری میکنم نمیشه نصب شده ولی وقتی از تو Sbsitting فعالش میکنم تا دوباره Sbsitting رو باز میکنم میبینم غیر فعاله یه جا هم خوندم باید یه اروری بده و یه سری چیزای دیگه ولی مال من نمیده قضیه چیه؟ کسی بلده؟
ممنون پارسا جان. حالا از کجا میشه فهمید که میندازن یا نمیندازن؟ میشه فهمید اصلاً؟نقل قول:
سلام
دوستان من تا دیروز همه چیزم اوکی بود راحت از اینترنت تو ایپاد استفاده میکردم اما دیروز نمیدونم چی شد یهو قاطی کرد منم به تنظیمات دست زدم حالا یه ارور میده میگه ای پی 192.168.01 به یه دستگاه که وجود فیزیکی نداره اختصاص پیدا کرده و نمیزاره اینترنت share بشه
مگه میشه اتوماتیک ای پی 192.168.0.1 درگیر دستگاهی بشه که وجود نداره؟:18: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
البته من همیشه گفتم که بستگی به استفاده آدم داره !
من 3 گیگ از 6.5 گیگ آیپادم خالیه !
نهایتا 15 تا نرم افزار توش نصب کردم ! و بازیهام هم Tiny Wings . Angry Birds . Cut the Rope . Doodle Jump
حیفه بازی های با کیفیت نیست.....من قرآن ریختم روش 2.5 گیگ صوتشه....
ویکیپدیا انگلیسی 6 گیگه:21:
نقل قول:
من این مشکلو داشتم !
یه بار پاکش کن ... بعد برو تو Action menu همه گزینه ها رو غیر فعال کن ... حالا ریسپرینگ کن ... حالا برو نصبش کن Celeste رو .... بعد ریبوت کن ... بعد برو تو Action menu و Celeste رو فعال کن ( بقیه هم فعال کن ! ) .. حالا ریبوت :دی
فکر کنم الان باید درست بشه :دی من چند بار اینکارو کردم حل شد :21:
الان من با چیز پی ان اکتیو هم کردم ولی بازم این گزینه SEND برام نمیاد
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
غرض از مزاحمت اینکه من میخام یه IPOD بگیرم،اما هرچی بیشتر در موردش تو سایت ها میچرخم،بیشتر گیج میشم.اگه ممکنه شما به سوالات من جواب بدین:
1- IPOD چند مدله؟غیر از تقسیم بندیه حافظه داخلی(من تو سایت ها میخونم نسل 4 و نسل5 ولی از مغازه دار پرسیدم گفت از همون اول تا حالا فرقی نکرده؟!!! اگه میشه در مورد مدل های موجود در بازار و تفاوتشون کمی توضیح بدین؟(قیمت هم بگین)
2-اینا رادیو هم دارن؟
3-صدا ضبط میکنن؟
4-گویا دوربین ندارن؟یا شایدم دارن؟میگن اصلا خوب نیست!!
5-از داخل IPOD ها میشه آهنگی رو پاک کرد؟(بدونه استفاده از کامپیوتر)
6-قیمت شارژرشون 35تومنه؟
7-بازی های Iphone روی این IPOD ها میاد؟
8-من تا حالا از محصولات apple استفاده نکردم،یاد گرفتن نصب بازی و این دنگ و فنگ هاش تو سایت هست و راحته؟
9-قیمت این دستگاه ثابت شده یا در نوسانه؟
10-نکته خاصی در موردشون به ذهنتون میرسه؟
11-من حدود 2GB-3GB آهنگ دارم که میخام روش باشه،در این حال یه 8GB کفاف کار منو میده؟میخوام از برنامه هاش و بازی هاش زیاد استفاده کنم.
12-موقع خرید فقط به قیمت توجه کنم،چینی و کره ای و سنگاپوری .... نداره که؟
12+1-GPS هم دارن؟آخه گویا نانو نسل 6 داره!!
13-الان نانوی 8GB چنده؟
با تشکر فراوان از شما دوستان
توی موزیک گزینه send نمیاد چون اکشن منو هنوط اپدیت نشده برای 4.3.1نقل قول:
شما میتونید عکس هاتونو بفرستید
نسخه جدید Ifile هم نصب کنید میتونید سند کنید
خانواده آیپاد به :21:نقل قول:
Classic
Touch
Nano
Shuffle
تقسیم میشه ! :27:
که هرکدوم بازم با ظرفیت داخلی خودشون رده بندی میشن ! و اینجا تاپیک آیپادتاچ هستش !
2- رادیو بصورت اینترنتی هستش !
3- صدا ضبظ میکنن :27:
4-آیپاد تاچ دوربین داره ! که عکس گرفتن خوبی نداره ! ولی فیلم گرفتنش قابل قبوله !
5- نه نمیشه پاک کرد ! برای هر تغییری نیاز به کامپیوتر و برنامه آیتونز نیاز دارید
6- روش شارژر نداره که باید جدا تهیه بشه اونم با توجه به تقلبی یا اصل بودنش تا 55 تومن هم جا داره !
7- بله اجرا میشن
8- چیز خاصی نداره
9- جدیدا کمی زیاد شده ! معلوم نمیشه ! یه روز ارزونه یه روز گرونه مثل طلا !:31:
10- :41:
11- اگه از برنامه و بازی هاش زیاد استفاده کنید ! نه کفاف نمیده ولی اگه فقط آهنگ گوش بدید (مثل خود من) کافیه !
12- نه تقلبی نداره ! همشون چینی هستن :27:
12+1- تاچ که نداره اون یکی رو اطلاع ندارم !
13- من که اطلاع ندارم !:41:
اول از همه که برنامه و بازی که شما میخوای استفاده زیاد کنی ازش فقط روی آیپاد تاچ نصب میشه و نانو و کلاسیک برای آهنگ هستش !!! به این توجه کنید !نقل قول:
1-خب شما 100% میخوای آیپاد تاچ بگیری و این آیپاد 4نسل داره که دیگه آخریش همین 4ــه :دی نسل های 1و2و3 به ترتیب قابلیت های کمتری دارن !
2-رادیو خودش که نداره ولی با برنامه و اینترنت میشه روش نصب کرد
3-بله صدا ظبط میکنه در حد ساب ووفر :دی
4-نسل 4 دوربین داره ، اونم 2تا : دی یکی برای فیس تایم ( دوربین جلوشه ) و دیگری هم پشته که برا فیلم برداری و .. هستش ! کیفیت عکس برداری فقط در نور زیاد و شرایط مناسب خوبه در شرایط دیگه ...... ولی فیلمبرداریش HD هستش و خیلی عالیه ( اونم باز به نور بستگی داره )
5-اگه تو لایبراری خودش باشه نمیشه ! ( ولی یه برنامه اومده تازگیا فکر کنم با اون بشه )
6-شارژر قیمت های مختلفی داره نسبت به جنسش ! چینی ها از 10تومن شروع میشه اما اصلی رو حتی تا 60تومن هم میندازن :13: میتونی بدی یکی برات بیاره اصلی ! من گرفتم 38تومن ( همونی که تو سایت خود اپل هست )
7-بله ، سیستم عامل این دو دستگاه یکیه و همه بازیهای آیفون روی آیپاد هم میاد !
8-بله عزیزم خیلی راحته !!! 2-3 ساعت ور بری باهاش اوستا میشی :دی
9-آره دیگه ثابت شده ، ولی هرجا یه قیمت میدن :دی بتونی خوب گیر بیاره 370 هست ( 32GB )
10-نکته خاصی نداره ! فقط باید قبل از انجام هرکاری بری خبرارو بخونی که اولین قربانی نباشی :21: ( مثلاً آپدیت کردن به ورژن هایی که جیلبریکش نیومده یا نصب فایل هایی از سیدیا که مجبور به ریستور بشید ! )
11- به هیچ وجه ! من الان 17گیگ فقط و فقط بازی دارم :دی 3گیگ آهنگ و 4.4گیگ فیلم و 2گیگ عکس و ... :دی
12- فقط به این توجه کنید که آکبند باشه و وقتی از تو جعبه در میارید خش،لکه و .. روش نباشه و وسایل تو جعبه کامل باشه :20:
13- GPS نداره آیپاد متاسفانه :46:
شاد باشی :40:
دوستان میشه DVD رو کانورت کرد که لایبراری آپاد بخونش؟؟؟ منظورم فایل های .VOB (اگه درست گفته باشم !) هست !
یه جوری که منو دار بیاد ؟ :دی
سلام خدمت دوستان
خواهشمندم که حدالمکان کمک کنید!!!!
میخواستم بدونم چطور میشه ایپاد تاچ رو به هدفون بلوتوث وصل کرد؟؟؟
مال من تو setting و بلوتوث شناسایی میکنه اما روی اون پخش نمیکنه ! یعنی صدا از اسپیکر میاد!
از buzz player استفاده میکنم و ایپادم 4g هست ورژن 4.1
ایا باید با پلیر خودش پخش کنم؟
ممنون
بله از پلیر خودش استفاده کنید...نقل قول:
دوستان محترم من یه iBook دانلود کردم ، بازش میکنم تو آیپاد سریع بسته میشه!!!!یکی یه ورژن درست درمونشو نداره ما دانلود کنیم؟
راستی این برنامه که باهاش میشه فایل سندید جریانش چیست؟الان وای فای ندارم چه جوری از سیدیا دانلود کنم؟
شما از خود App Store دانلود کن ! (جز نرم افزارهای فری هستش !)نقل قول:
دوستان در مورد خرید آی پاد کسی نیست یه راهنمایی درست و درمون بکنه؟ مشالا این همه آی پادی اینجا داریم ولی هیچ کس دقیقاً نمی گه از کجا بخریم و موقع خرید چه نکاتی رو باید رعایت کنیم.
بالاخره از علاالدین بگیریم بهتره یا پایتخت؟ از کجا میشه فهمید دستگاه رو آک و بدون مشکل میدن به ما؟
خواهشاً یکی یه راهنمایی کامل بکنه. اونایی که کلاً تجربه شون تو خرید آیپاد زیاده. مرسی
بابا آیپاد 4 دو تا دوربین داره....از بسته بندیش معلومه آکه.....اصلا نمیشه بازش کنی دوباره ببندیش...خیلی سخته...
نظر من اینه که از پایتخت خریداری نکنید...چرا؟چون توی محله مایه دار نشین تهران هست...همه مغازه دار ها فکر میکنند مایه داری...
میخوان بتیغنت...
از علاءالدین هم یا زیر زمین یا طبقات بالا...چون طبقه های همکف واول اجاره شون بیش تره....باید پول اجاره رو جور کنند....در نتیجه ملت رو میتیغن....
من خودم اینترنتی یکی آگهی کرد 360 تومن 32 گیگ...نسل 4.....رفتم پایتخت ....قیمت ها رو که دیدم...رفتم از همون اینترنتیه حریدم...
خداییش بدون چک وچونه...
برنامه وبازی وجیلبریک همش...همشو................خودت میتونی انجام بدی....طرف گفت نمیشه بگو بیلاخخخخخخخخخخخخخخخ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصطفی جان مرسی از راهنماییت. فقط دو تا سوال دیگه:نقل قول:
شارژر لازمه حتما بخرم؟ یه معمولیش چنده تقریبا؟
بعدش این جیلبریک رو باید از طریق کامپیوتر انجام داد یا آیپاد؟ فایلش رو با پی سی دانلود کنم میشه ازش استفاده کرد دیگه؟
معتبر ترین :پایتخت فروشگاه آفتاب.نقل قول:
آکشم تابلو هست...
شارژر هم حالا خریدی بهتره....اما آیپادتو وصل کن به شارژر ببین که صفحه تاچش وقتی تو شارژره هست از کار نیوفته چون چند نفر خریدن اینطوری بوده. بله از طریق کامپیوتر انجام میشه و بدیهیه باید برنامشو از نت دانلود کنی...یه سرچ بزنی 100 تا لینک میاد....نقل قول:
دوستان کسی لینک این برنامه رو داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11:
سلام..
دوستان یه برنامه معرفی کنید که بشه باهاش نمودار کشید!!
زیاد پیچیده نباشه !
چند روز پیش یکی از دوستام آیفونش رو آورده بود براش بازی بریزم ! بعد قبلش داده بودتش بیرون براش جیلبریک کرده بودن و بازی ریخته بودن ازش 25تومن گرفته بودن !!! ( همه بازیاشم قدیمی و چرت بودن :دی ) بعد طرف گفته بود این ماشین حسابشو برات مهندسی کردم :18: ( همین ماشین حساب خود iOS ها :دی که میچرخونی مهندسی میشه ) :دی قابلیت خود اپل رو به اسم خودش تموم کرده بود :27: ازش 7تومن به خاطر این گرفته بود :19:
My Calculaatot Pro.......از همه حفن تر SpaceTimes
اینجا سرچ کن:
کد:http://apptrackr.org/
این برنامه برای آیپده هاااااااااااااااااااا:31:نقل قول:
کد:http://www.filedude.com/download/Uup9QNEskC36a2e6c76c
نقل قول:
برا ایفون میخوام :دی
کل اپ ترکر رو زیر و رو کردم پیدا مکردم ... یه لینکی بده :دی
نگاه کن ماشین حسابو چی نوشتم:
:31:نقل قول:
My Calculaatot Pro
My Calculator Pro
اینم از spacetime:کد:http://www.filedude.com/download/FLKqFqSP9Lac801aec0e
کد:http://fileape.com/dl/AbljGEq8rl23iJHW
بچه ها یه سوال داشتم !
به نظر شما واقعا Ipad میارزه به قیمتش ؟ به نسبت IPod
من داداشم داره یکی ! هرچی فکر میکنم نمیدونم چرا اینقدر گرون تره
+
ظرفیت IPod رو هیچجوری نمیشه بالاتر برد ؟
نقل قول:
آیپد فقط چون صفحش بزرگتره میارزید ! ولی الان به خاطر این GarageBand که اومده ارزش داره به نظرم :دی در کل آیپاد بهتره :دی
+
اگه میشد که نورالانور بود :دی ( نظر به این که دیروز 32گیگم پر شد :18: :21: )
آیپد آیپاد بزرگ شده هست ...واقعا مونمیزنند...فقط آیپد یه سری برنامه های خاص داره که خیلی کمند
البته باتری آیپد 10 ساعت پخش فیلم!!!!!!
به نطرم آیپد به درد کسی میخوره که فقط استفاده از اینترنت داره و به قول شما پخش فیلم....خیلی جالبه یه کیبرد+ به مجیک موس مبشه به کامپیوتر واسه خودش...در کل من منتطر آیپد 3 هستم تا این رزولوشن یکمی بره بالاتر....نقل قول:
این که بخوایم بگیم آیپد آی پاد بزرگ شده هست روی کاغذ درسته ولی از نظر شخص من داشتن صفحه ای خیلی بزرگ تر و راحت تر از آی پاد در عین سبکی خیلی مزیت بزرگیه.نقل قول:
فیلم دیدن ، بازی کردن مخصوصا از این بازیا که کنترل چرخان داره خیلی روی آی پاد حال نمیده. من ترجیحش میدم و صد در صد اگه بودجه مالی اجازه میداد آیپد رو میخریدم.
اگه منتظر نسل سوم آی پد هستی باید بگم حالا حالا ها باید بشینی. هنوز بذار آی پد 2 فروشش رو بکنه. iOS 5 بیاد و انقلاب آی پد تازه شروع بشه . آیفون بعدی هم که انگاری توی 2012 میاد ، پس برا آی پد 3 حالا حالا ها هیچ کس زحمت شایعه درست کردن هم به خودش نمیده.
یکم بالا رفتن رزولیشن ارزش این همه صبر کردن رو نداره ها :31:
نه اتفاقا !
من هم میخواستم یکی بگیرم برای کار با نت !
اما IOS خیلی محدوده خداییش ! حتی با جیل بریک هم سخته .
اما برای کسی که از نت مثلا فقط میخواد چند تا صفحه ی وب رو ببینه خیلی خوبه
کیبوردش هم راحت نیست ! یعنی انگشت آدم درد میگیره بعد یه مدت که تایپ کردید ! برای امتحان یه ساعت تمام با انگشتاتون روی میز بزنید ! ولی خوب سایزش خوبه !
با این حال به نظر من شما با همین قیمت میتونید یه نوت بوک خیلی خوب بگیرید که هم باهاش دانلود کنید هم ویندوز داشته باشه هم احساس راحتی کنید .
یاد اونموقع افتادم که آیفون تازه اومده بود . هیچی جز خوشگلی نداشت !
والا من حقیقتش واسه قبل اینکه لپ تاپم رو بخرم به آیپد فکر کردم و اون موقع یه pc پوکیده داشتم .....اما لپ تاپ رو خریدم چون محصولات اپل وابسته به یه کامپیوتر درست و در مون هستن و اینطوری شد که از فکر آیپد اومدم بیرون.نقل قول:
خب ببین هر محصولی لذت کار کرد خودشو داره...من دنبال یه انقلاب میگردم توی این سری محصولات...مثل تغیر رزولوشن واقعا عالی که با آیفون 4 اومد آیپد 2 چیزی زیادتر نداره حالا اگه وزنش رو هم در نظر نگیریم....نقل قول:
با سلام خدمت شما دوستان گرامی
من فردا میخوام برم یه آیپاد تاچ بگیرم چند تا سوال داشتم که خواهش می کنم پاسخ آنها را سریع بدهید.
1-قیمت آیپاد تاچ چقدر است در حال حاضر (8gb,32gb)
2-آیا خودم میتونم جیلبریک کنم (ریسک نداره مثلا باعث خراب شدن آیپاد بشه)
3-اگه جیلبریک نکنم چی میشه
4-شما چه وسایل جانبی رو به من سفارش می کنید
لطفا سریعا به من پاسخ دهید
1- الان 32حدود 370تا380 هست و 8هم 100تومن ارزونترنقل قول:
2- بله ! اصلاً ریسک نداره عزیزم :)
3- باید پول بدی برا بازی و برنامه ها !!!
4- شارژر و 100% کیس !!!
برای من که تاحالا هیچ محدودیتی ایجاد نشده !!! هر کاری رو میشه با برنامه انجام داد روش !نقل قول:
من هم میخواستم یکی بگیرم برای کار با نت !
اما IOS خیلی محدوده خداییش ! حتی با جیل بریک هم سخته .
خیلی ممنون در ضمن اگر میتونید لینک چند تا بازی و نرم افزار بدید تا فردا روی آیپادم نصب کنمنقل قول:
دوست عزیز شما میتونید برایدانلود برنامه و بازی به سایت apptrackr.org برین که تقریبا سایت کاملی هستش.
به نظرم اصلا دانلود نکنید....حجمشون زیاده...لینک ها هم همه داغون........بهترین کار خرید پکیجه......:8: