منبع خبر؟؟؟نقل قول:
منبع خبر؟؟؟نقل قول:
دمش گرم خیلی سبز!!!نقل قول:
میدونستم تو فیزیک هم داره 1 میشه!!!
واحد تالیف فیزیک انتشارات خیلی سبزنقل قول:
:20:
سلام دوستان .
من می خوام برا کنکور ارشد کامپیوتر آماده بشم .
نظرتون در مورد بسته های آموزشی سنجش تکمیلی چیه ؟
و کلا کدوم بسته های آموزشی مناسب تر و مفید تر هستن ؟
سلام...:20:
این فیزیک پیش فار هم تست داره هم آموزش؟تستش به اندازهٔ کافی هست؟
خب الان خیلی سبز که میگین مولفش خوب نیست(چاپ جدیدش هم که آخر مهر میاد) پس واسه تست فیزیک پیش چی خوبه؟(غیر از گاج)
ممنون:11:
اندیشه سازان به نظرم خوب باشه!!!نقل قول:
ولی میتونی تا مهر وایسی چون کتاب پیشش واقعا توپ میشه با احمد مصلایی...
در مورد فار:آره هم آموزشه هم تست.بله به اندازه ی کافی هست.نقل قول:
ولی پیش دو هنوز چاپ نشده.
در مورد خیلی سبز:مولف کتاب پیش محمد نوکنده هست که نمیدونم خوب باشه یا نه.از چند نفر پرسیدم که زیاد راضی نبودن ولی فیزیک 3 خیلی سبز که همه ازش راضین آخه مولفش احمد خودمونه:31:(مصلایی).ولی من خودم مبتکران فرین کمانگر دارم که خیلی کتاب توپیه.
حالا که میگن کتاب پیش خیلی سبز رو هم بدن به احمد مصلایی پس پیشاپیش معلومه کتاب خوبیه.
یکی از نویسندگان فیزیک پیش 1 فار هم همین احمد مصلایی هست.
دوستان برای زبان فارسی از چه کتابهایی استفاده کردند؟
برای زبان انگلیسی هم بگید
میدونم این سوالات چند بار تکرار شده.
یه نفر راهنمایی کنه دیگه .
به نظر من انگیلیسی خیلی سبز خوبه.نقل قول:
دوستان برای زبان فارسی از چه کتابهایی استفاده کردند؟
برای زبان انگلیسی هم بگید
زبان فارسی هم دکتر سبطی خوبه...کانون و همگامان هم میگن خوبه
سلام دوستان
کسی کتاب دیفرانسیل انتشارات کوله پشتی که نویسندش عباس مرادی هست خونده؟چطوره؟سطحش چطوره؟تست داره؟توضیحاتش چطوره؟
چنقل قول:
به قول انتشارات خیلی سبز یه خبر خیلی سبز:
کتاب فیزیک پیش دانشگاهی 1 خیلی سبز رو که همه دیدن؟ اصلا به درد نمیخوره!
تا اونجایی که باخبر شدم کتاب فیزیک پیش 1 چه تجربی جه ریاضی ویرایش جدیدش تا اخر مهر ماه چاپ میشه البته مولفش تغییر کرده و الان مولف ویرایش جدیدش احمد مصلایی هست .
خودم که فهمیدم خیلی خوشحال شدم چون کتاب پیش 1 هم مثل فیزیک 3 خیلی سبز یه کتاب عالی میشه
موفق باشید.
من خودم تو وبلاگش پرسیدم گفت تغییر نیکنه مولفش
اما ویرایش عمیق میشه
حالا مني كه كتاب پيشم خيلي سبز نوشته محمد نوكنده است چيكار كنم ؟؟؟؟:41::19:
میشه یکی یه مقایسه بین دین و زندگی خیلی سبز و همگامان بکنه؟
برای دین و زندگی به نظرم کتاب خوبی وجود نداره و بهترین منبع همون کتاب درسیه. تست هم که همهی کتاب ها مثل هم هستن!
من از فردا برنامه مطالعاتيم براي كنكور 90 شروع ميشه
لطفا براي ايناها كتاب معرفي كنين :
فيزيك پيش تجربي :
ادبيات پيش :
زبان خارجه پيش :
دين و زندگي :
با تشكر
فیزیک پیش تجربی و ریاضی نداریم. هر کدوم ریاضیش خوبه، تجربیش هم همونطور و بلعکس. این رو بگم گاج و خیلی سبز و فار خوبن، ولی مهم اینه تو چه سطحی باشی. تو انتخاب این کتابها همیشه توصیه اینه که اگه سطحت خوبه، گاج بگیر که توضیحش کمه، اگه سطحت متوسطه خیلی سبز که توضیح بیشتری داره و اگر هم باز متوسطه و توضیح بیشتری می خوای فار. ولی دلیل نمی شه گاج از بقیه بهتر باشه، نه ، همه خوبن، فقط تو مقدار توضیحشون تفاوت وجود داره.نقل قول:
فيزيك پيش تجربي :
ادبيات پيش :
زبان خارجه پيش :
دين و زندگي :
ادبیات » موضوعی بخون
زبان : می گن شهاب اناری.
دین و زندگی : خودم مهر و ماه دارم و کلا فرقی نمی کنه چی باشه.
نقل قول:بالاخره چی شد؟:31:نقل قول:
وایسیم خیلی سبز بگیریم یا...؟:20:
وه چه اهمیتی داره که از چه کتابی تست میزنید. فقط شناسنامه ی فیپاش رو نگاه کنید زیاد قدیمی نباشه.
بالاخره نفهمیدم این فیزیک پیش رو چیکار کنم ، یکی میگه ویرایش جدیدش اخر مهرماه میاد ونویسندش هم احمد مصلایی اون یکی میاد میگه نویسندش فرقی نکرده ، فار هم که پیش دو رو نداره ، گاج هم که برای متوسط به بالا هستش ، پس الان باید فیزیک پیش رو چیکار کرد؟
دوست عزیز میشه بدونم شما کی پرسیدین؟ چند وقته پیش؟؟؟نقل قول:
با انتشارات خیلی سبز تماس بگیر بگو میخوام با واحد تالیف فیزیک صحبت کنم
برات وصل میکنه با یه خانومی صحبت میکنی اون به من گفت مولفش عوض شده اقای مصلاحی هم هست
میتونین تماش بگیرین.
اینم شماره انتشارات : 021-66412017
تماس که گرفتین بگین فیزیک پیش 1 و لطفا اینجا هم نتیجه رو بگین.
موفق باشید.
این جوری باشه که خوبه . فقط فیزیک پیش 1 .؟ اون موقع پس پیش2 چی ؟نقل قول:
فکر میکنم فقط پیش 1 . چون پیش 1 واقعا کتاب خوبی نیست.نقل قول:
فقط این رو بگم که گفتن اخر مهر ماه میاد.
الان منظورتون این بود که سطحه گاج بالا؟؟؟نقل قول:
گاج هم که برای متوسط به بالا هستش
گاج بیشتر برای آموزش و حفظ کردن فرمولا خوبه!
سطحش کاملا متوسطه!
راستی بنفش قلم چی(فیزیک) سوالاش متوسطه یا سخت؟؟؟
چون یه کتاب می خوام سوالاش سختر از کتاب های معمول باشه؟؟؟؟
نقل قول:
کی گفته گاج برای حفظ کردن فرمولها خوبه ؟؟؟ اتفاقا خیلی هم خوب و مفهومی هست.کتاب فیزیک پیش گاج چندان آموزش نداره. یه درسنامه جامع داره که بعد از اون با تستهای تالیفی سعی میکنه ( مولف ) مفاهیم فیزیکی رو بیان کنه .
من که برای آموزش هیچ وقت قلم چی رو پیشنهاد نمیکنم . کتابهای تستیش باز خوبه نسبت به بقیه .
کی خواست آموزش قلم چی بخره؟؟من گفتم بنفش قلم چی سوالاش سخت هست یا نه؟؟؟نقل قول:
من که برای آموزش هیچ وقت قلم چی رو پیشنهاد نمیکنم . کتابهای تستیش باز خوبه نسبت به بقیه .
یه کتاب تست با تست خوب می خوام؟
گاج بیشتر برای این خوبه که مبحث تازه ای که خوندید رو تثبیت کنید!
من خودم خیلی سبز دارم!!!نقل قول:
همگامان رو ندیدم!!!
ولی گاج رو دیدم درسنامه اش خیلی کاملتر از خیلی سبز بود و تعداد تستاش هم بیشتر بود!!!
ولی از نظر طرح سوالای مفهومی خیلی سبز بهتره ولی من جمعا گاج رو از خیلی سبز بهتر میدونم حدود 500 تا تست هم بیشتر داره!!!
خيلي سريع براي دين و زندگي و زبان فارسي پيشنهادات خود در زمينه كتاب تست را ارائه دهيد .
این جوری باشه که نمیشه این کتاب رو گرفت چون اون موقع واسه پیش دو باید یه کتاب دیگه بگیری ، حالا اخر مهرماه ، تا اون موقع هم که نمیشه صبر کرد که . من فکر کنم گاج بگیرم خوبه .نقل قول:
---------- Post added at 06:57 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------
یه سئوال داشتم پیش گاج هم مثل پایه ، تا سال 85 هستش ، منظورم اینه که سئوال های سراسری 85 به این ور رو نداره؟نقل قول:
یه کتاب واسه جبر بگین . من خفن تو فصل دوم این جبر گیر کردم خیلی کم میتونم تست حل کنم ، اول می گفتم جبر اسونه بخاطره همین رفتم کتاب ابی قلم چی گرفتم اما تو فصل دوم بد جوری گیر کردم . به نظر شما کدوم کتاب میتونه منو نجات بد ه؟
otn آموزش الگو خوبه!نقل قول:
یه کتاب واسه جبر بگین . من خفن تو فصل دوم این جبر گیر کردم خیلی کم میتونم تست حل کنم ، اول می گفتم جبر اسونه بخاطره همین رفتم کتاب ابی قلم چی گرفتم اما تو فصل دوم بد جوری گیر کردم . به نظر شما کدوم کتاب میتونه منو نجات بد ه؟
کسی اینجا بنفش قلم چی تست فیزیک نداره؟؟؟
حالال چرا انقدر عجله داری ؟ فعلاً فیزیک پیش 1 رو تموم کن وقت زیاده !:31:نقل قول:
جبر که آموزش کامل فکر نکنم باشه ولی مبتکران میگن خوبه همون که عکس هندونه روشه معروفه !:31:نقل قول:
هر دو همگامان:20::20:نقل قول:
من یه ماه پیش پرسیدمنقل قول:
دوست عزیز میشه بدونم شما کی پرسیدین؟ چند وقته پیش؟؟؟
با انتشارات خیلی سبز تماس بگیر بگو میخوام با واحد تالیف فیزیک صحبت کنم
برات وصل میکنه با یه خانومی صحبت میکنی اون به من گفت مولفش عوض شده اقای مصلاحی هم هست
میتونین تماش بگیرین.
اینم شماره انتشارات : 021-66412017
تماس که گرفتین بگین فیزیک پیش 1 و لطفا اینجا هم نتیجه رو بگین.
کلا احمد مصلایی هم باشه
به پای فار نمیرسه:31:
زبان فارسی سبطینقل قول:
خيلي سريع براي دين و زندگي و زبان فارسي پيشنهادات خود در زمينه كتاب تست را ارائه دهيد .
دینی همگامان
ديني جامع همگاماننقل قول:
زبان فارسي مبتكران دكتر سبطي
در مورد زبان فارسي من همگامان هم دارم ولي هنوز نخوندمش ولي مبتكران رو خوندم راحت زبان فارسي رو فولكس ميشي 2 جلده
ميگن زبان فارسي دريافت هم خوبه كه اونم بايد شبيه مبتكران باشه چون اونم مولفش سبطيه
واسه چی فیزیک پیش 1 خیلی سبز قراره دوباره ویرایش بشه؟
منظورم اینه که آموزشش خوب نبود یا تستاش؟
این سایت رمزینه هم یه روز در میون خرابه :31: نمیشه دانلود کرد.فار هم که سایت نداره وبلاگه و لینک دانلود 4 تا کتابش فیل تره.خیلی سبز هم نمیتونم برم فروشگاهش...:41:
خب بچه ها کم کم باید رفت واسه خرید کتب پیش
تصمیم دارم همگام با درس دبیرا برم جلو...دانش آموز متوسطیم...دنبال کتابی که خیلی سنگین باشه نیسم!فقط واسه کنکور...اما دنبال مکانیک دانشگاه تهرانم :31: حال یه ساعت خوندن چیزای اضافی به اسم مفهومی خوندنو ندارم...اما حفظ فرمول هم سخته...پس اگه مفهومی باشه اما مختصر خوبه...اثباتای الکی که به فهم کمک نکنه نمیخوام...کتاب خشک و بی روح هم ترجیحا نباشه
اسم درسایی که کتاب واسشون میخوام میگم اسم چند تا کتاب مد نظر خودمو میگم...شما لطف کنین اگه چندتاشونو دارین در مورد هر کدوم نظر بدین معایب و فوایدشو... بعد هم اون که از همه بهتره بگین...اگه کتاب خاص دیگه ای هم واسه اون درس هس که من نگفتم ولی کتاب خوبیه بفرمایید :31: هم واسه تست و هم آموزش نظر بدید.
پول و بودجه مهم نیست :31: اگه واقعا لازم باشه چند کتاب بگیرم میگیرم.
فیزیک پیش 1 و 2:
گاج سفید + پاسخنامه (اینو حتما میگیرم) در کنار این اگه لازمه:
خیلی سبز
کتاب کلاس رمزینه
فار
گسسته:
جبر و احتمال آبی کانون + گسسته و جبر و احتمال گاج سفید رو دارم.در کنارشون اگه لازمه:
گسسته آبی کانون (با جبر و احتمالش فرق داره و جداست)
کانون-همگامان
خیلی سبز
کتاب کلاس رمزینه
کتاب تست رمزینه
مبتکران
فار
هندسه تحلیلی:
آبی کانون
گاج سفید
کتاب کلاس رمزینه
کتاب تست رمزینه
مبتکران (رضا نونهال آذر )
دیفرانسیل:
آبی کانون
کانون-همگامان
گاج سفید
مبتکران
کتاب کلاس رمزینه
منتظر نظرات همتون هستم.:31: سریعتر فقط لطفا.ممنون :11:
سلام .
دوستان برای زبان فارسی کدوم یک از اینا بهتره . ( سال سوم هستم . وقتم تنگ نیست )
زبان فارسي انتشارات دریافت . ( هامون سبطی )
زبان فارسي راهبردهاي ياددهي و يادگيري انتشارات انديشه سازان-مبتكران . ( مولفان غلامرضا عمراني و هامون سبطي )
خود دکتر سبطی گفته کتاب اول فقط برای کنکور نوشته شده . ولی کتاب دوم سطحش از کتاب اول بالاتر هست و بیشتر با موضوعات درگیر شده . حالا من موندم کدوم رو بخرم ؟
نقل قول:
با خودم عهد کرده بودم،دیگه تو این تاپیک خراب شده نیام،ولی درخواست پروفایلی یه برادر مشتاق به درس رو نمیشه در نظر نگرفت.راستش نباید از من می پرسیدی چون من زیاد تو زمینه ی کتاب تخصص ندارم و معلم هام هر کتابی که گفتن من هم مثله یه ببعی همونا رو گرفتم.
خب فیزیک من آبی قلمچی استفاده کردم ولی آخر سال فهمیدم عجب شکری خوردم،بچه ها می گفتن سفید گاج خوبه،ولی من خودم چون از نزدیک ندیدم نظری ندارم...
گسسته و جبر من خودم از خوشخوان استفاده کردم که راضی بودم،به نظرم بهترینه،ولی بازم میگم بقیه ی کتاب های گسسته رو ندیدم ولی به هر صورت خوشخوان تست زیاد و متنوع داره...
هندسه تحلیلی هم که من همون اول دو تا کتاب گرفتم.یکی گاج سفید(که به جرات میتونم بهت بگم تا آخر سال 10 بار لاشو باز نکردم اینقدر سخت بود) یکی دیگه هم انتشارات شبقره که خیلی کتاب معمولی ای بود(توصیه نمی کنم بگیریش)من هندسه تحلیلی رو از جزوه ی خود معلممون خوندم.
دیفرانسیل هم فقط آبی و ده استاد رو خوندم.ده استاد به نظرم خوب بود.هم سوال های معمولی داره هم سخت.ولی باز بقیه ی این کتاب هایی که گفتی رو ندیدم...
امیدووارم کمکت کرده باشم و همچنین مکانیک دانشگاه تهران هم بقبولی:11:
منم فیزیک گاج دارم و واقعا برای فیزیک کافیه. اگه مشکل داری فار خوبه. ولی چون می خوای بری مکانیک معلومه به فیزیک علاقه داری و نیاز به توضیح زیادی نداری پس گاج عالیه.نقل قول:
فیزیک پیش 1 و 2:
گاج سفید + پاسخنامه (اینو حتما میگیرم) در کنار این اگه لازمه:
خیلی سبز
کتاب کلاس رمزینه
فار
گسسته:
جبر و احتمال آبی کانون + گسسته و جبر و احتمال گاج سفید رو دارم.در کنارشون اگه لازمه:
گسسته آبی کانون (با جبر و احتمالش فرق داره و جداست)
کانون-همگامان
خیلی سبز
کتاب کلاس رمزینه
کتاب تست رمزینه
مبتکران
فار
هندسه تحلیلی:
آبی کانون
گاج سفید
کتاب کلاس رمزینه
کتاب تست رمزینه
مبتکران (رضا نونهال آذر )
دیفرانسیل:
آبی کانون
کانون-همگامان
گاج سفید
مبتکران
کتاب کلاس رمزینه
گسسته : باز گاج. البته برای آموزش کتاب آموزش رمزینه خوبه.
هندسه تحلیلی : مبتکران دارم ولی گاج رو توصیه می کنم.
دیفرانسیل : هیچ کدوم از اینایی که گفتی ندارم و دیفرانسیل ده استاد دارم. ولی رمزینه پیشنهاد می کنم مخصوصا کتاب تستش چون کتاب آموزشش به نظر من برای دیفرانسیل زیادیه.