سلام دوستان
یه سوال دارم. راستش خواستم آب رادیاتور رو طبق فرمایش شما دوستان عوض کنم، اولا که پیچ تخلیه ای پیدا نکردم و بست اون لوله ای که از پایین رادیاتور خارج میشه رو باز کردم و لوله رو در آوردم و حدود 1 لیتر آب خارج شد که یادم اومد درب رادیاتور رو باز نکردم. درب رو که باز کردم حدود 1.5 لیتر دیگه هم خارج شد. با توجه به این که موتور سرد بود و صبح بود و فقط یه استارت خورده بود، موتور رو روشن کردم که اگه آب دیگه ای هست (که مسلما توی موتور و احیانا واتر پمپ هست) خارج بشه، چون توی دفترچه ظرفیت مخزن خنک کننده رو زده 5 لیتر!!! یه 15 ثانیه روشن گذاشتم، خبری نشد برای همین از ترسم خاموش کردم و همون طور توی رادیاتور آب گرفتم (آب شیر) که رادیاتور شسته شه و دوباره با آب شیر پرش کردم که که آب یه چرخی بزنه و دوباره عوضش کنم. این دفعه که پر کردم گذاشتم با درب باز درجا کار کنه تا آب بگرده توی مدار، اما آب دوباره شدیدا کثیف شد (آب توی موتور بود) حالا یک سری سوال دارم از محضر اساتید :
اولا این که عیبی نداره برای شست و شوی موقت (دور زدن آب توی موتور و رادیاتور) از آب شهری استفاده کنیم؟
دوم این که وقتی ماشین سرده، اگر آب رادیاتور رو خالی کنم (از لوله خروجی پایین رادیاتور) و درب رادیاتور و اون لوله پایین باز باشن و موتور رو روشن کنم، تا چه زمانی می تونم موتور رو روشن نگه دارم و آیا اصلا اگر موتور گرم بشه اون آبی که توی موتور و واترپمپ مونده خارج میشه؟ یا سوال رو خلاصه کنم :))) برای خارج کردن کامل آب چه باید کرد؟ (لطفا جزییاتش رو هم بگین، مثلا این که اول درب رادیاتور باز باشه یا نباشه و ...)
ممنون/
(پس از ویرایش)- من خودم فکر می کنم اگر درب رادیاتور باز باشه، و لوله خروجی پایین هم باز باشه و خالی باشه و موتور سرد باشه می شه موتور رو روشن کرد تا درجا کار کنه و گرم بشه، اونوقت واتر پمپ آب باقیمونده رو به موتور می فرسته و آب باقیمونده از لوله بالای رادیاتور (ورودی) وارد رادیاتور میشه و چون لوله خروجی بازه از پایین خارج میشه و موتور رو اون موقع باید خاموش کرد. آیا این درسته؟ و آیا اگر واتر پمپ بدون آب کار کنه نمی سوزه؟