v1 چی هست ؟ من vs رو همیشه رو 1500 یا نهایتاً 2000 میزارم ! زیاده ؟
البته بیشتر سوال من راجب ترمز هوایی بود ! یعنی تو ارتفاع 10 هزار پایی بهترین ترمز چی می تونه باشه ؟ که سرعت کم بشه!!
Printable View
v1 چی هست ؟ من vs رو همیشه رو 1500 یا نهایتاً 2000 میزارم ! زیاده ؟
البته بیشتر سوال من راجب ترمز هوایی بود ! یعنی تو ارتفاع 10 هزار پایی بهترین ترمز چی می تونه باشه ؟ که سرعت کم بشه!!
نقل قول:
نمی فهمم ((نوین پندار پیدا کردم می خوام با کرک نصب کنم)) منظورتون چیه ؟ خود نوین پندار که 3 بار بیشتر نمیشه نصب کرد (البته می شه ) ولی اگه می خواید از کرک نسخه ی معمولی استفاده کنین که این کار نمیشه :41:
و در مورد صداهای فارسی باید بگم که نمی شه کپی زد و کلا فارسی کار کردن خیلی اشتباهه:13:
در مورد دفترچه هم که من خودم کامل خوندمش بگم که این flight school که ebicross عزیز درست کردن فعلا بهترین آموزش موجوده :10:و از دفترچه نوین پندار به نظر من خیلی بهتره:20:
و اینکه اگه می تونی نسخه معمولی این شبیه ساز رو گیر بیاری خیلی بهتر از نوین پنداره:21:
v1 فکر کنم منظورشون n1 هستش که میشه سوخت رو کنترل کرد :13:نقل قول:
در مورد سرعت هم شما تو قسمت auto pilot می تونی سرعت , جهت و ارتفاع رو تنظیم کنی .
وقتی وارد approach می شی ارتفاع و جهت رو به صورت دستی (manual) کن و سرعت رو از auto pilot استفاده کن تا قلق اش دستت بیاد .:5:
خدمت اساتید عزیز سلام
آقا تو این fspassanger میشود شرکت باری راه انداخت مثلا با c-130 بار جا به جا کرد و پول درآورد بعد هواپیماهای اضافه شونده مثلا مال شرکت capitansim را میشود استفاده کرد یا فقط هواپیماهای خود fsx را قبول میکند اگر میشود
روشش را توضیح دهید
ممنون
دوستان فرکانس vor رو برای هر مسیر چطوری میشه از نقشه بدست اورد و ست کرد ؟
سلام دوستان
من تازه عضو انجمن شدم .
2 روزي ميشه كه نسخه نوين پندار رو گرفتم . برنامه رو نصب كردم اجرا هم ميشه .
ولي كاملا مبتدي هستم و نميتونم با اين برنامه كار كنم . به نظرم كتابچه راهنمايي هم كه نوين پندار گذاشته
زياد جالب نيست . كسي ميتونه در مورد اجراي درست و آموزش اين برنامه و استفاده از دكمه و كليد هاي
اجراي اين برنامه و نصب جوي استيك به من كمك كنه ؟
ممنون ميشم از دوستاني كه بتونن به من كمك كنن
(در مجموع اميدوارم از خريد نسخه نوين پندار پشيمون نشم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای جابجا کردن بار فقط front cargo & real cargo رو که تو عکس هست رو پر کنی و مسافرا رو کم کنی یا اگه حال
کردی از اون بالا در هارو باز کن خودشون می رن پایین:31::21:
برای هواپیما های دیگه هم فقط باید تو قسمت خرید هواپیما باشن که فکر کنم همه باشن :27:
رو نقشه یه علامت های آبی رنگی هستن که وقتی دابل کلیک می کنید روشون , یه صفحه ای باز می شه که تو اون نوشته و با ید اونارو تو NAV 1 & NAV 2 وارد کنین:27:نقل قول:
خیلی خوش اومدی به دنیای flight simulator :10:نقل قول:
شما اول صفحه ی اول این انجمن رو کامل بخون بعد تمام اموزش هایی رو که لازم داشته باشی تو1.6 flight school هست:20:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=209922
شما خودتون استادین. :46:نقل قول:
خدمت اساتید عزیز سلام
آقا تو این fspassanger میشود شرکت باری راه انداخت مثلا با c-130 بار جا به جا کرد و پول درآورد بعد هواپیماهای اضافه شونده مثلا مال شرکت capitansim را میشود استفاده کرد یا فقط هواپیماهای خود fsx را قبول میکند اگر میشود
روشش را توضیح دهید
ممنون
ببینید توی همون عکسی که دوستمون گذاشته Payload Model رو Cargo کنید تا فقط بار بزنید. چون سوار نکردن مسافرها همونطور که میدونید پوینت منفی داره.
هر هواپیمایی رو میشه استفاده کرد. خیلی معمولی بخرید و استفاده کنید. مشکلی نداره. خودش براش یک Peyload Model در نظر میگیره با توجه به ظرفیت هواپیما و نوعش.
من با تنظیم vor مشکل دارم
من مقدار عددی Vor رو پیدا کردم و برای فرودگاه مبدا رو توی قسمت nav1 و برای فرودگاه مقصد رو در
nav 2 وارد کردم و روشنشون کردم بعد عقربه cdi منحرف شد ! البته برای مقصد ثابت موند در ضمن یه بوق هم بعد از
روشن کردنشون چند دقیقه یک بار شروع به زدن میکنه که نمی دونم برای چی هست
بعد شروع به تیک اف کردم
اما هر کاری کردم نتونستم کاری کنم که هر دو عقربه وسط بایستند!
بعد اینجور که توی اموزش گفته شده باید اول عقربه cdi رو بچرخونیم و روی وسط تنظیم کنیم بعد
اون کورس رو روی هدینگ تنظیم کنیم
من کجا رو اشتباه انجام میدم ؟
این چیه بچه ها ؟ :47: چرا تا حالا به من نگفتین این ست کردن فرودگاه مقصد و مبدأ رو ؟!! :cool:نقل قول:
من با تنظیم vor مشکل دارم
من مقدار عددی Vor رو پیدا کردم و برای فرودگاه مبدا رو توی قسمت nav1 و برای فرودگاه مقصد رو در
nav 2 وارد کردم
منم آموزشش رو می خوام ، مرسی :29:
به نظره من اگر دوستان زبان انگلیسیشون خوب باشه همه ی این موارد را میتونند توی خود شبیه ساز پیدا کنند و اموزش ببینند .نقل قول:
توی اموزش های که جناب ایزی گذاشتن ترجمه اموزش ها هست هر چند دونستن انگلیسی خیلی کمک میکنهنقل قول:
اما خب توی عمل تازه سوالات پیش میاد
---------- Post added at 09:31 AM ---------- Previous post was at 09:31 AM ----------
توی صفحه اول لینک اموزش هستنقل قول:
دوستان لینک فرودگاه های تهران در پست سوم خرابه کسی لینک سالمش رو داره
اول اینکه اگه می شه بگید از چه هواپیمایی استفاده میکنید ؟نقل قول:
شما فقط vor مقصد رو لازم دارید . وقتی شما عدد رو ست می کنید یکی از عقربه ها منحرف میشه . حالا شما باید course مورد نظرتون رو تنظیم کنید . حالا مثلا اگه به سمت چپ منحرف شد شما هم یکم به سمت چپ بنک کنید و ادامه بدید تا اینکه عقربه شروع به حرکت کنه . شما بایستی اونو وسط نگه دارید .:20:
در مورد اینکه ((اما هر کاری کردم نتونستم کاری کنم که هر دو عقربه وسط بایستند!)) وقتی که شما عدد ILS رو تو NAV نتظیم میکنید تو هواپیمایی مثل سسنا 172 هر دو عقربه رو باید وسط نگه دارید:10:
اون کلیدش رو هم روشن نکنید چون تا آخر بوق بوق میکنه:27:
همه ی اینها در flight school 1.6 موجود است :31:
flight school 1.6
page 59
VOR
امیر جان ممنون از راهنمایی ات اما من جزوه این بخش رو کامل خوندم و بعد خواستم در عمل تمرین کنم که اینجوری شدنقل قول:
ببین مثلا الان شما گفتی که نباید دکمه nav رو روشن کنیم اما تو اموزش گفته شده که چراغ سبز رنگ روشن شده باشه
یک سوالی که برای من پیش اومد این بود که OBS رو باید زمانی تنظیم کنیم که روی باند هستیم یا زمانی که از روی
باند بلند شدیم ؟
در مورد NAV 2 اگر لازم نیست پس دلیل وجود این عقربه روی این هواپیما چیه ؟
البته من هنوز به قسمت ILS نرسدیم اما چطور می تونیم بفهمیم کدوم فرودگاه این سیستم رو داره ؟
در ضن فعلا با سسنا میپرم
اینم جزوه من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اول اینکه دمت گرم که اینو پرینت رنگی و می خونی :10::40::8::11:
اینکه میگم کلیدش رو خاموش کن برای این میگم چون هی دی دی دی میکنه و اعصاب آدمو به هم میریزه:31:
اینکه OBS رو کی تنظیم کنی بستگی به مکانت داره . رو زمین که استفاده نمی شه ولی وقتی رو هوا هستی با توجه به هدینگی که حرکت میکنی باید نتظیم کنی .
شرمنده من الان چون تو امتحانامه و فلایت سیمولیتور رو از رو کامپیوتر پاک کردم , خیلی دقیق نمی تونم جواب بدم اما هرچی در توانم باشه کمک میکنم .
((در مورد NAV 2 اگر لازم نیست پس دلیل وجود این عقربه روی این هواپیما چیه ؟)) از NAV2 هم استفاده میشه . ما جز VOR به صورت های دیگه ای هم می تونیم کار کنیم مثلا NDB & ILS که واسه اونا استفاده میشه .
البته دستگاه NDB یه چیز دیگست . . . :31:
و برای اینکه بفهمی کد.م فرودگاه ها ILS دارن وقتی میری رو map روی باند یه خط های سبز هست که برای ای ال اس هست .:27:
جناب kiuna
سوالات شما طبیعی است چون آموزش ناوبری در فلایت سیمولاتور بسیار ابتدائی است
ایستگاهای vor امواج رادیوئی را به صورت افقی منتشر میکنند در نتیجه شما باید کمی ارتفاع بگیرید و در یک محدوده خاص قرار بگیرید تا دستگاه گیرنده هواپیما امواج را دریافت کند و عقربه به سمت ایستگاه بچرخد بنابرین در بیشتر مواقع وقتی در فرودگاه vor را تنظیم کنید چیزی دریافت نمیشود
در روی نقشه ایستگاههای vor به شکل یک دایره در درون یک مربع هستند (اگر اشتباه نکنم) و الزاما در داخل فرودگاه نیستند و ممکن است در داخل یک بیابان متروکه باشند
اگر ناوبری به این شیوه برایتان سخت است به صورت IFR پرواز کنید در این حالت برج مراقبت مسیر درست را به شما میدهد
داداش دستت دردنکنه ! امیدوارم تو امتحانات موفق باشینقل قول:
اول اینکه دمت گرم که اینو پرینت رنگی و می خونی
اینکه میگم کلیدش رو خاموش کن برای این میگم چون هی دی دی دی میکنه و اعصاب آدمو به هم میریزه
اینکه OBS رو کی تنظیم کنی بستگی به مکانت داره . رو زمین که استفاده نمی شه ولی وقتی رو هوا هستی با توجه به هدینگی که حرکت میکنی باید نتظیم کنی .
شرمنده من الان چون تو امتحانامه و فلایت سیمولیتور رو از رو کامپیوتر پاک کردم , خیلی دقیق نمی تونم جواب بدم اما هرچی در توانم باشه کمک میکنم .
((در مورد NAV 2 اگر لازم نیست پس دلیل وجود این عقربه روی این هواپیما چیه ؟)) از NAV2 هم استفاده میشه . ما جز VOR به صورت های دیگه ای هم می تونیم کار کنیم مثلا NDB & ILS که واسه اونا استفاده میشه .
البته دستگاه NDB یه چیز دیگست . . .
و برای اینکه بفهمی کد.م فرودگاه ها ILS دارن وقتی میری رو map روی باند یه خط های سبز هست که برای ای ال اس هست .
داداش ممنون! راستش خیلی دوست دارم که با اصول اموزش اشنا بشم و در حد توانم یاد بگیرمنقل قول:
جناب kiuna
سوالات شما طبیعی است چون آموزش ناوبری در فلایت سیمولاتور بسیار ابتدائی است
ایستگاهای vor امواج رادیوئی را به صورت افقی منتشر میکنند در نتیجه شما باید کمی ارتفاع بگیرید و در یک محدوده خاص قرار بگیرید تا دستگاه گیرنده هواپیما امواج را دریافت کند و عقربه به سمت ایستگاه بچرخد بنابرین در بیشتر مواقع وقتی در فرودگاه vor را تنظیم کنید چیزی دریافت نمیشود
در روی نقشه ایستگاههای vor به شکل یک دایره در درون یک مربع هستند (اگر اشتباه نکنم) و الزاما در داخل فرودگاه نیستند و ممکن است در داخل یک بیابان متروکه باشند
اگر ناوبری به این شیوه برایتان سخت است به صورت IFR پرواز کنید در این حالت برج مراقبت مسیر درست را به شما میدهد
اینه که با اموزش دارم جلو میرم! در مورد vor این صدای بوق که وقتی روشن میشه پخش میشه
فکر میکنم با این امواج یه ربطی باید داشته باشه ؟ می خوام بدونم وقتی امواج رو سیستم میگیره
چطوری الارم میده که متوجه بشیم ؟:20:
نقل قول:
هر ایستگاه یک کد مورس مخصوص دارد که به صورت خط و نقطه است در نقشه های هوانوردی واقعی در کنار هر ایستگاه این کد نوشته شده در واقع وقتی این صدا را میشنوید با توجه به کد ایستگاه موجه میشوید که امواج ایستگاه مورد نظر را دریافت میکنید یا خیر
سلام
تو نسخه نوین پندار چندتا هواپیمای اضافه بر نسخه اصلی هم بود که من نصبشون کردم ولی برنامه رو که اجرا میکنم
تو لیست هواپیماها نیست . من باید چیکار کنم تا اونارم بتونم بیارم و استفاده کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینک دانلود این جنگنده معروف
کد:http://fs-freeware.net/flight-simulator-downloads/func-download/1714/chk,1acc972e9bac58f0c73f80c85d9275c8/no_html,1/
مطمئنید ؟:13:نقل قول:
چون نسخه ی نوین پندار هواپیماهارو اوتومات نصب می کنه . :5:
اگه جای دیگه ای نصب می کنه باید اونا رو تو فولدر airplane داخل sim object کپی کنید :11:
oخوب بچه ها من ویندوزمُ پاک کردم و مجدداً نصب کردم ، ولی خوب مشکل کماکان پا برجاست :41:
البته قبل از اینکه ویندوز پاک کنم ، وقتی با 747 پرواز می کردم تو محدوده ی مهرآباد و ، اصفهان و شیراز و ... مشکلی نداشتم ! ولی وقتی میرم هیسترو لندن یا فرانسه که یکی از پر ترافیک ترین فرودگاه های جهانن ، مشکل دوباره رونمایی میشه !
فکر کنم یکی از دوستان اشاره کرد که مشکل مربوط به ترافیکه و باید کمش کنم ! نمیشه یه کاری کرد که ترافیکشُ کم نکنیم ؟؟
اصل کیفیش به همونه بابا :20:
الانم همونطوریه :41: وقتی میرم فرانسه ، هواپیما کم کم و تیکه تیکه جلو میره ، ولی وقتی یه جای کم ترافیکی مثل ایران باشم اصلاً این مشکلُ ندارم ...
یکی از دوستان گفت مشکلت ازDirectx ـه که رو سیستمت نصبه ، من رو سیستمم 9 نصب دارم . اگه کسی می تونه لینک Directx 11 رو به صورت مستقیم بفرسته ممنون میشم . آخرین بار دوست عزیزم kzm.itgroup لینکشو گذاشت که متاسفانه برای ویندوز 7 بود ! من ایکس پی دارم بچه ها .
اگه کسی لینک مسقیمشُ داره لطف کنه بزاره . مرسی
پ.ن: از امروز سوالای من شروع میشه :31: داش امیر نرمش کن برای یه ماراتن سنگین با یه آدمی که هیچی تو مخش نمیره :31:
امیدوارم جمعمون پایدار باشه همیشه .
منم دارم فایل پی دی اف آموزش فلایتُ شیرازه میزنم و تو کلاسر جا میندازم ، فکر کنم خیلی کمکم می کنه .:40:
ممنون از همه :11:
نقل قول:
مدل کارت گرافیکی شما چیه ؟
مناطقی که پر ترافیک هستند و طبیعت زیبایی دارند دارای Texture های حجیمی هستند اگر گرافیکه شما پایین باشه شبیه ساز بصورت Slow motion پردازش میکنه
این هم لینک دانلود Directxکد:http://directx.en.softonic.com/download
NVIDIA GeForce 8500 GT مدلش اینه ، 512 ست .نقل قول:
مدل کارت گرافیکی شما چیه ؟
مناطقی که پر ترافیک هستند و طبیعت زیبایی دارند دارای Texture های حجیمی هستند اگر گرافیکه شما پایین باشه شبیه ساز بصورت Slow motion پردازش میکنه
اینم 9 بودا ، نصبش کردم ، ولی خودتون گفتین که باید 11 نصب کنم . خیلی خیلی خیلی ممنونم :11:نقل قول:
این هم لینک دانلود Directx
سلام داش بهرام . همونطور که گفتم تنها مشکل شما حجم بالای تکسجر ها ی مای ترافیک هست . چون منم سیستمم پایینه از اینجور مشکل ها داشتم که فقط باید ترافیک رو کم کنید و یه سوال مهم اینکه اون درجه ی ترافیک رو شما حدودا کجا تنظیم می کنید ؟ اگه خیلی بالا باشه کلا کامپیوتر هنگه:41: البته می دونم بدون ترافیک حال نمیده:20:نقل قول:
در مورد کمک کردن که ما در خدمتیم اما فقط اگه یکم طول کشید تو جواب دادن شما به بزرکی خودتون ببخشید چون امتحان نهایی دارم امسال:19:
سلام از ماست داش امیر گل :11:نقل قول:
درجه ی ترافیک رو ماکزیمم ـه امیر جان ، ولی کامپیوتر هنگ نداره اصلاً ، جز اون مواردی که گفتم (فرودگاه های بزرگ و پر ترافیک..)
من همیشه زحمتت میدم ، ایشالا که تو زندگیت همیشه موفق و پیروز و سربلند باشی داش امیر :11:
قربونت برم داش بهرام . ما کوچیکتیم :10:نقل قول:
اینکه مای ترافیک رو میزاری ماکزیمم به نظرم خیلی زیاد باشه . یکم کمترش کن بهتر میشه . :5:
چندتا کار را به ترتیب انجام بدهنقل قول:
1- درایور کارت گرافیک و دایرکس را به روز کن
2- هاردت را با یک نرم افزار خوب دی فراگ کن
3- اگر میتونی رم هایت را زیاد کن و از ویندوز سون مخصوصا 64 بیت استفاده کن البته اگر سی پی یو پشتیبانی میکند
4- اگر اهل ریسک هستی برو تو کار اوور کلاک سی پی یو و کارت گرافیک البته این کار کمی مطالعه میخواهد
5- اگر این کار ها جواب نداد و هزینه افزایش سیستم را هم نداری ابتدا از گرافیک پایین در همه موارد استفاده کن و به تدریج موارد را زیاد کن تا ببینی در کجا به مشکل بر میخوری و وقتی مورد را فهمیدی آن قسمت را روی کم بذار و بقیه را زیاد کن
دوستان من از اين بازي اطلاعي ندارم.
يكي از دوستانم بازي رو گرفته رو ويندوز 7 64 بيت نصب كرده. موقع اجرا اول اكتيو بايد بشه و بعدش كه كنسل مي كنيم و تو بازي ميره ، قبل از فرود از بازي بيرون مي پره و ميگه كه بازي محدود بوده.
كرك هم تو دي وي دي بازي نبوده.
ميشه كمك كنيد.
بچه ها چند تا راهنمایی می خوام :
1.بعضی وقتا مهماندار میگه کاپتان هوای تو کابین مناسب نیست ! چطوری فن یا تهویه یا کولر روشن میشه ؟ با چه کلید ترکیبی ایی !
2.چجوری میشه بستن کمربندُ دستی کرد ؟ نمی خوام اتومات باشه !
3.چجوری سوخت میزنه هواپیما ؟ من اگه بخولام سوخت بزنم باید چی در خواست کنم ؟
4.چرا کسی دیگه لینک هواپیما نمیزاره ؟ :31: ایرباس 600-300 مسافربری با پنل سالم کجا ها گیر میاد ؟قبلاً دوستان چند تا لینک سایت مرجع دادن ، ولی 600-300 توش نبود !!! البته یکی بود که کارگو بود متاسفانه و البته با پنل ناقص !!
5.دیگه یادم نمیاد چی می خواستم :31:یادم اومد میام میگم .. آهان ، سلامتی همه ی شما دوستای گلم :11:
معمولا تو دی وی دی چند تا فایل dll به عنوان کرک هست .نقل قول:
من چون با دایل آپ وصل می شم نمی تونم آپ کنم . دوستان عزیز تو دی وی دی بازی یه فولدر به اسم کرک هست , اونو اگه میشه واسه امیر عزیز آپ کنید .
راستی
viva perspolis:31::40:
ایول ، البته با علی دایی خیلی بهتره ! حداقل تنها دلسوزه تیمو داریم :11::40:نقل قول:
به خاطر اینکه تاپیک منحرف نشه ، کسی میدونه چجوری میشه هواپیمای ماهانُ خرید ؟:27: خیلی دلم میخواد یه دونه از اون ایرباسای ماهان رو با همون لوگوی سبز رنگ نازش بخرم :41:
کاری نداره , میری دم کمپانی ایرباس در میزنی بعد میگی یه ایرباس300 میخوام .نقل قول:
تازه قسطی هم میدن :31:
نقل قول:
دوستان من از اين بازي اطلاعي ندارم.
يكي از دوستانم بازي رو گرفته رو ويندوز 7 64 بيت نصب كرده. موقع اجرا اول اكتيو بايد بشه و بعدش كه كنسل مي كنيم و تو بازي ميره ، قبل از فرود از بازي بيرون مي پره و ميگه كه بازي محدود بوده.
كرك هم تو دي وي دي بازي نبوده.
ميشه كمك كنيد.
صفحه اول، پست سوم، دوستان کرک ها رو گذاشتن ... من از همونا استفاده میکنم و مشکلی نیست.نقل قول:
معمولا تو دی وی دی چند تا فایل dll به عنوان کرک هست .
من چون با دایل آپ وصل می شم نمی تونم آپ کنم . دوستان عزیز تو دی وی دی بازی یه فولدر به اسم کرک هست , اونو اگه میشه واسه امیر عزیز آپ کنید .
آقا من تا حالا با fs2004 کار میکردم ... مدتیه با fsx کار میکنم .
امروز متوجه شدم ILS مهراباد بر خلاف FS2004 هواپیما رو میاره وسط باند 29L,R .
توو نقشه ش هم نگاه کردم دیدم Localizer و همینطور مخروط ILS در امتداد باند نیست .
راهی هست برای درست کردنش؟ برای بقیه دوستان هم همینطوره؟
ضمنا من از Acceleration Pack استفاده میکنم.
کسی این مشکلو نداره ؟نقل قول:
آقا من تا حالا با fs2004 کار میکردم ... مدتیه با fsx کار میکنم .
امروز متوجه شدم ILS مهراباد بر خلاف FS2004 هواپیما رو میاره وسط باند 29L,R .
توو نقشه ش هم نگاه کردم دیدم Localizer و همینطور مخروط ILS در امتداد باند نیست .
راهی هست برای درست کردنش؟ برای بقیه دوستان هم همینطوره؟
ضمنا من از Acceleration Pack استفاده میکنم.