Kerning For Fonts : فاصله بین حروف دو قسمتی رو تنظیم میکنه .به صورت خودکار فاصله میذاره برای حروفی که براش مشخص میشه .نقل قول:
Keep with Next : برای نگه داشتن دو (یا چند) پاراگراف که به هم مربوط هستند در یک صفحه
Printable View
Kerning For Fonts : فاصله بین حروف دو قسمتی رو تنظیم میکنه .به صورت خودکار فاصله میذاره برای حروفی که براش مشخص میشه .نقل قول:
Keep with Next : برای نگه داشتن دو (یا چند) پاراگراف که به هم مربوط هستند در یک صفحه
براي اينكه مشخص كنيم چند تا پاراگراف به هم مربوط هستند چه كار بايد كرد چون در حالت عادي كه Keep with Next براي پاراگراف ها عمل نميكنه!نقل قول:
باید از headings استفاده کنین .نقل قول:
براي از بين بردن تمام section هاي صفحات ام چه كار بايد بكنم؟
از قسمت Editing گزینه Replace رو انتخاب کنین .نقل قول:
بعد مثل شکل عبارت "b^" رو در قسمت Find what بنویسین , و Replace all رو بزنین :
با سلام
من یه فرمی دارم که حاوی چندین چدول هستش که مثلا یه قسمتی در اون دارای 3 ستون است مانند a,b,c وقتی که مقدار c از تفاضل a,b به دست می اید من در حال احضر خودم اونها رو محاسبه می کنم و داخل جداول می نویسم حالا می خوام وقتی شوذ a,b را وارد کردم اتوماتیک مقدار c بدست بیاد
یعنی به طور کلی میخوام کد نویسی کنم آیا در ورد کد نویسی وجود داره ؟
در اکسل وقتی جداول را پیس می کنم ظاهر عجیبی پیدا می کنه برای همین از اکس استفاده نمی کنم
سلام
موقع باز کردن برنامه ورد ارور زیرو میده باس چن باز اوکی کنتم تا بره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5175278&postcount=4968
سلام
وقتي در ورد عدد مينويسيم اگر بخواهيم سه تا سه تا جدا كنيم با چه بايد جداش كرد
هم در عدد نويسي انگليسي و هم فارسي
اين چند پاراگراف را بايد انتخاب كني غير از آخرينقل قول:
بعد keep with next را علامت بزني!
اين باعث مي شود كه كل اين پاراگرافها اگر در صفحه فعلي جا نگرفتند به صفحه بعد منتقل شوند. موفق باشي
---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:40 AM ----------
در قسمت find عبارت P^P^ را تايپ و آن را با P^ جايگزين كن!نقل قول:
شايد نياز باشد چند بار اين كار را تكرار كني. موفق باشي
ايا ميشه تو ورد کلماتي که تکراري هستن رو هاي لايت کرد؟ اگر بله چطوري؟
با سلام
ببخشید یه مدت نبودم
سلام دوست عزیزنقل قول:
جدا کردن اعداد در Word
اعداد فارسی:
Ctrl+U
اعداد انگلیسی:
, (کلید سمت راست کلید M)
برای تست کردن هم می توانید در جدول جمع بزنید که با آموزش بالا همیشه جمع درست می شود
با سلام
در فایل وردم جدولی دارم با پنج ستون که اطلاعات آن از طرف چپ نوشته شده یعنی ستون اول از سمت چپ ردیف است ستون دوم عنوان و الی آخر در حالیکه می خواهم ستون اول از راست ردیف باشد و الی آخر
بسیار متشکرخواهم بود از توجه و راهنماییتان
سلام
وقتی 2ستونه می کنیم ، چجور میشه از راست به چپ نوشت ؟
مگه راست چین بکنی نمیشه؟!!نقل قول:
چطور بعد از کپـی از ویکی پدیا متن رو مرتب کنم ؟
راست چین میشه
ولی فقط از ستون چپی شروع به نوشتن می کنه میره به ستون راستیه !
می خوام از همون اول از ستون راستیه بنویسه
مشکلم حل شد
یه سوال دیگه
چجور میشه یه صفحه خصوصیات خودش رو داشته باشه ؟
یعنی تقسیم بندی و چیزایی که می خوایم رو فقط یه صفحه داد و برای صفحات مختلف مشخصات مختلف
سلامنقل قول:
مراحل زیر بعد از انتخاب جدول:
Layout/Properties
در Table Direction
گزینه Right to Left را انتخاب کن Ok
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------
خیلی کلی پرسیدینقل قول:
در کل من همیشه این کار را می کنم
1- CTRL+A
2- راست چین
3- Justify
4- انتخاب فونت و سایز آن
5- پاک کردن اضافات کپی شده
؟؟؟
باید section ها رو جدا کنینقل قول:
بعد از اینکه با یک صفحه کارت تموم شد insert-->break-->section break-->page break رو بزن
حالا در قسمت page setup تنظیمات رو فقط برای this section فعال کن
من وقتی ميخوام يه قسمتی رو justify کنم بعضی وقتا قسمت های ديگه هم justify ميشه و فاصله زيادی بين حروف ايجاد ميشه. کاری ميشه کرد؟
اسپیس میزنم متن بعدیم پاک میشه مشکل چيه؟
دکمه Insert رو بزنین .نقل قول:
سلام دوستان
چند تا سوال
1- وقتی از Auto currect مثلا تعریف می کنم که با زدن shift+A بنویسد شیمی
چرا بعضی اوقات مثلاً می زنم shift+A کلمه شیمی را می نویسد اما بعضی اوقات نه وقتی می زنم shift+A ابتدا کلمه ای با زدن این کلید باید بزند را می زند (shift+A اعراب فتحه را می زند) یعنی می نویسد َ سپس باید یک اسپیس بزنم تا کلمه شیمی را بنویسد.
2- علت بالاتر قرار گرفتن فرمول 2003 از متن چیست
3- چطور در فرمول 2003 ، تقسیم را به صورت مقسوم و مقسوم علیه بنویسیم
4- چطور یک متن که قبلاً تایپ شده و همه متون آن یا راست چین است یا چپ چین. چطور تنظیم کنیم که به صورت یکجا متون فارسی آن راست چین و متون انگلیسی آن چپ چین شود
5- در 2007 و 2010 در سربرگ Insert و در تب link زیر گزینه bookmark گزینه ای داریم به نام cross-reference این گزینه چه کار می کند ؟
6- فونت ، تایپ های دستی رو از کجا میتونم پیدا کنم
سلام
چطور تو ورد 2007 هیتر و فوتر رو به کلی حذف کنم
با تشکر
سلامنقل قول:
اگر میخواین فضا رو زیاد کنین میتونین برین به Page Layout بعد تو قسمت Page Saetup > Margins رو انتخاب کنین و Custom mergins... رو انتخاب کنین و Top و Bottom رو صفر کنین .
کسی نمیدونه ؟نقل قول:
در هنگام تایپ (فارسی)، چگونه می توان word را وادار کرد که تا آخرین خط موجود در صفحه را استفاده کند (با توجه به مارجین) و خط آخر را به صفحه بعد منتقل نکند؟!
در Office 2007 و Office 2010:نقل قول:
تیک مشخص شده رو بردارید.
شاد باشید :40:
سلام
یک سوال و یک مشکل در ورد 2003 دارم
سوالم اینه که فرض کنید ما یه متن رو در ابعاد کاغذ A5 در ورد آماده کردیم و الان میخوایم که از اون دو تا پرینت کنیم. چه طور میشه کاری کرد که روی یک صفحه کاغذ A4 خودش دو تا برامون پرینت کنه ؟ ( یعنی از اون A5 دو تا پهلوی هم روی A4 پرینت کنه )
مشکلم هم اینه که جدیدا وقتی که یه متنی رو توی ورد تنظیم میکنم موقع پرینت یا خط اول صفحه رو بالای کادر چاپ میکنه یا اصلا کلا متن رو توی هم فشرده میکنه . یعنی مثلا بسمه تعالی رو بالای border پرینت میکنه در صورتی که حتی در پرینت پرویو زیر border نشون میده و برای حل این مشکل باید حتما یه سطر بالای اولین نوشته خالی بزارم . یا اگه از تکست باکس توی صفحه استفاده کرده باشم فقط یه بار سالم پرینت میکنه و اکه یه بار پرینت کنم و بخوام یه بار دیگه پرینت کنم باید حتما فایل رو سیو کنم بعد برنامه رو بندم و دوباره باز کنم و بلا فاصله پرینت بگیرم . اگه تغییر بدم توش و یا اینکه برای بار دوم پرینت بگیرم تمام تنظیمات به هم میخوره در پرینت و متن ها با هم قاطی میشه . البته باز هم در پرینت پرویو درست نشون میده و لی در پرینت چیز دیگه ای پرنت میکنه.
در ضمن مدل پرینتر هم hp 1200هست.
لطفا کمکم کنید.
ظاهراً image حذف شده. لطفاً مجدداً پاسخ دهید. متشکرمنقل قول:
سلامنقل قول:
از قسمت منو paragraph رو باز کنید بعد تو اون صفحه تب line and page break تیک widow/orphan control رو بردارید و ok کنید.
سلام به همگی دوستان
می خواستم بپرسم چه جوری میشه فیش های بانکی رو توی پرینتر گذاشت و بعد توی کامپیوتر اونو پر کرد بعد با پرینتر اطلاعات رو روی فیش چاپ کرد؟
ممنون می شم توضیح بدید
مشکل حل شد. متشکرم.نقل قول:
با یک جدول نامریی اینکارو انجام بده ، چون آیتمهای روی فیش کم هستند ارزش اندازه گیری دقیق رو نداره ، موقعیت حدودی رو بدست بیار بعد با آزمون و خطا نوشته ها رو روی محلشون دقیق کن، برای تست پرینت هم از کپی فیش استفاده کن.نقل قول:
ببخشید من فکر کردم می خواین با ورد اینکارو انجام بدین
اگه برنامه نویس نیستین و یا سراغ ندارین بهتره باAccess از طریق فرم و ریپورت انجام بدین.
سلام
ممنون اما من يه تعداد منابع حدود 20 صفحه رو نوشتم و الان مي خوام با style APA اونا رو درست كنم ميشه كامل بهم توضيح بدين چي كار كنم.
سلام
چطور در ورد 2003 صفحه هایی را که تایپ کردم به صورت اتوماتیک شماره بندی کنم ؟ فرقی نداره که کجای صفحه شماره درج بشه فقط می خوام که به صورت اتوماتیک شماره صفحه ها درج بشه ...
با سلام به همه دوستان
مسئلهاي كه براي من پيش آمده اين است كه هنگامي كه نوشتهاي را چاپ ميكنم بر روي كاغذ كم رنگ چاپ ميشود آيا روشي هست كه بتوان نوشته را پر رنگتر چاپ كرد
و سوال دوم اينكه چگونه ميتوان تنظيماتي كه براي يك سكشن (بخش ) بكار رفتهاند به يك سكشن ديگر كپي كرد
سوال سوم كادرهايي كه كنار نوشته در سمت چپ يا راست برخي از كتابها كه گاهي شماره صفحه و يا نوشته اي در ان است اسمش چيست و اين كادرها را از كجا مي توان گير آورد
اميدوارم كه تونسته باشم منظورمو برسونم
شاد و پر انرژي باشيد
سلامنقل قول:
از قسمت insert برید به page number از اونجا میتونید تنظیم کنید که محل شماره صفحه تون کجا قرار بگیره و با فرمت هم می تونید نوع شماره گذاری و اینکه از کدوم شروع بشه رو تنظیم کنید.
نقل قول:
با سلام
من این کاری رو که گفته بودین انجام دادم اما فقط نام خانوادگی نویسنده و سال رو می زنه apa
من 20 صفحه منبع رو نوشتم حالا می خوام بر اساس APA مرتب کنم چه طور می تونم این کارو بکنم؟
ممنون می شم راهنماییم کنین.