با سلام به دوستان عزیز :
BIRAKعزیز یه سری توضیحات داده بود درباره ی بالا بردن سرعت تورنت من نتونستم پیدا کنم کدوم صفحه هست کسی نمیدونه ؟
Printable View
با سلام به دوستان عزیز :
BIRAKعزیز یه سری توضیحات داده بود درباره ی بالا بردن سرعت تورنت من نتونستم پیدا کنم کدوم صفحه هست کسی نمیدونه ؟
اینجا رو نگاه کن ببین کارت راه میوفته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه عکس از تبلیغات شرکت پیشگامان!
کسی تا حالا استفاده کرده؟کد:http://up.--------.com/Files/8f8dc29e1c6e48b394e0.JPG
قیمت دامون و گیلان نت هم تقریباً تو همین مایه هاست ولی باید دید سرعت تشویقی میدن یا نه دامون که من پرسیدم سرعت تشویقی نمیده
سلام چه خبر؟ کنکور چطور بود بچه ها؟ شما هم مثل همه گند زدین؟ :19:
من موندم 70% درصد کسایی که امسال کنکور دادن قبول نشدن. اینا میخوان بمونن سال دیگه، کنکور آسونم باشه باید متوسط بالای 90 زد که... :19:
من که تاچند روز پیش مشکل جدی با سرعت خطم داشم شبها هم سرعتم از 30 40 بالاتر نمیرفت مشکلم حل شد مشکل این بود که من فیش تلفن رو بدون splitter به مودم وصل کرده بودم الان چند روزه که اسپلیتر رو هم وصل کردم شبا حدود دو و نیم گیگ دانلود میکنم مرکز 8 256 8گیگ در ماه
سرعت دانلودت چقدره؟نقل قول:
سرعت من که عالیه
خوش به حال شمانقل قول:
حالا چند هست؟
سرعت تو روز حدود 150 تو شبم تا 130 میرسه ولی تا 70 هم پایین میاد.نقل قول:
دوستان سلام من ساکن لنگرودم یک خط 512 با 10 گیگ محدودیت دانلود گرفتم (از اندیشه) روزهای اول خوب بود شب ترانسفر به 60 می رسید و در روز به 90-70 ولی یک هفته بعد بازی شروع شد روز که ترانسفر به زور به 40 می رسه وشب که ما می خواییم از حجممون کم نشه تا سرعت باور نکردنی 5k پایین می یاد و حداکثر سرعت هم 20 آیا مال شما هم کندی سرعت داره یا نه اگه نداره بی زحمت راهنمایی کنید مشکلمون بر طرف شه
شما 512 دارین حقتونه سرعت دانلودتون 64 باشه چرا به شعبه اندیشه تو لنگرود که ازش سرویس میگیرین اعتراض نمیکنین؟
سلام به دوستان عزیز:
سرعت تورنت من افتضاح هم تو شب وهم تو صبح اما لینک مستقیم هم توشب هم تو صبح بالای 100هست چرا؟
ممنون از راهنماییتون ما که اعتراض کردیم ولی بنده خدا می گه پهنای باند لنگرود رو از رشت شب کم می کنند به نظر شما آیا اصلاً چنین چیزی حقیقت داره یا نه ؟ بعد برای رفع این مشکل احتیاج نیست با رشت تماس بگیریم ؟ ممنوننقل قول:
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون ما که اعتراض کردیم ولی بنده خدا می گه پهنای باند لنگرود رو از رشت شب کم می کنند به نظر شما آیا اصلاً چنین چیزی حقیقت داره یا نه ؟ بعد برای رفع این مشکل احتیاج نیست با رشت تماس بگیریم ؟ ممنون
حتماً زنگ بزن رشت سوال کن ضرر که نداره کد رشت رو که میدونی 0131 شماره اندیشه هم 7750000 فقط یادت باشه با این منشیای زن صحبت نکن زنگ زدی بگو با آقای ماهانیان کار دارم ازش بپرس قضیه چیه
من تورنت مشکلی ندارم الان سرعت لینک مستقیم و تورنت برای من خوبه خط 5 اندیشه 128نقل قول:
سلام به دوستان عزیز:
سرعت تورنت من افتضاح هم تو شب وهم تو صبح اما لینک مستقیم هم توشب هم تو صبح بالای 100هست چرا؟
اینجا هم مورد تهاجم قرار گرفته! من بزور اومدم تو!
خدا بخیر کنه
p30worldچیلتر شد.:41:
هیتلر شدن سایت مبارک!!
یحتمل کادو تولد مخابراته
نقل قول:forum.p30world.net
این بازه!
مي بينم به اينجا هم رحم نكردن و قيلتر شد
ملت رو مجبور مي كنن تو جاده خاكي رفتن رو ياد بگيرن !!!:21:
سایت واسه من که چیلتر نیست!!!!!!!!!!!:8:
باز شد حتماً بازم قاطی کرده بودن
دوباره بسته شده//////
کسی اینترنت دامون نداره بگه سرعتش چقدره ازش راضیه یا نه؟
من دامون سوال کردم قیمتاش خوبه ولی گفت سرعت استاندارد میده یعنی اگه 128 بگیری همون 128 هست از سرعت تشویقی خبری نیست پرسیدم چرا گفت میخوایم سرعت رو بهتر کنترل کنیم
نقل قول:
یه چند روزی نبودم ! ... الان که چک کردم سرعتم شده 120 ... با 256 مثل اینکه اندیشه اینجا ماموری چیزی داره ! :D
جزیره و آبرنگ به طور غیر مستقیم از آبرنگ میگرفتن ! ... الان شاید جدا شده باشن ... ولی اندیشه بهترین هست تو استانه فعلا ! ... شاتل مثل اینکه اومده + پارس وی .. ولی هنوز شروع به کار نکردن !
سرعت تشویقی ؟! ... بهتره اسمش رو بزارین سرعت رقابتی ! :13:
آخ گفتی!!! 100 در 100 موافقم...هیچی حالیشون نیست که هیچ، نمیزارن آدم حرفشو بزنه...زرت و پرت فقط میگن: noise دارین، مشکل از مخابراته منطقه شماست...تازه یه بار گفته بودن: مشکله برق اون منطقه هست،برقشون رفته!!!!نقل قول:
فقط یادت باشه با این منشیای زن صحبت نکن
چشام چهارتا شده بود،به خدا ما برق داشتیم :دی:دی وسایلمون با نفت کار نمیکنن که :دی:دی
---
راستی دقت کردین یه مدته بعده ساعت 1 شب سرعت ها بهتر شده؟؟؟؟ دیروز که زندگیده بودم، میگفتن تازگی پهنای باند جدید وصلیدن
چند روز پیش با یکی از دوستان که از دامون سرویس گرفته بود صحبت کردم
گویا قطعی زیاد داره و از دامون راضی نبود بهمین خاطر میخواست به یه ISP دیگه مراجعه کنه
بهش اندیشه رو پیشنهاد کردم و پس از اندیشه هم پارس آنلاین رو
دوستان دیگه هم که دامون دارند مشکل قطعی و نوسان دارند؟
نقل قول:
دوستای ما رو ببین دارن تو افزایش سرعت با هم کل کل می کنند ما داریم با کاهش سرعت اینجا کل کل می کنیم 512 توشب 5 k ترانسفر حال کنید، اندیشه ستا/////
سرعت پارس اصلا رضایت بخش نیست..
خوب بود ولی این چند روزه گند شده ! ..
اندیشه یه شب خوبه یه شب بده البته از قبل کمی بهتر شده ولی بازم نوسان قبلی رو داریم
بچه ها چرا دیگه تست سرعت نمیزارین حالا شاید بعضی اوقات این تست درست نباشه ولی من فکر میکنم تقریبی میشه روش حساب کرد
واسه من باز نمیشه ! SpeedTestنقل قول:
سر لود کردن CDN.Speedtest.net گیر میکنه !
سلام...این واسه baku هستش
این هم واسه سروری که باهاش سر و کار دارم
اندیشه دارم 128 - مرکز 4
واسه منم همینطور کسی دلیلش رو نمیدونه؟نقل قول:
128kbps - Astaneh - Andishe Sabaz Khazar
من پارس وی دارم سرویس ا مگ ولی این چند شب خیلی حالی به حالی شده
قبلا بهتر بود
اینم تستش
.
speedtest.net خالی رو امتحان کننقل قول:
سُلام دوستان
به علت شیختر شدن اکثر آپلود سنترها جندصد مگ دان شده نصفه دارم!باید از کلک رشتی کمک بگیرم!
اینم سرعت الانم
دوستان سرعت اونجا 128 و 256 Real هست یا بین 8 نفر تقسیم میشه؟
دوست عزیز منظور شما از اونجا کجاست؟ :27: