خب لینک رو بزاریم میتونن یه کاریش کنن ولی وقتی شما ویدئو از یو-تیوب بزارید فقط یه صفحه ی پیوندها مثل این رو نشون میده و هیچ کاریش نمیشه کرد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خب لینک رو بزاریم میتونن یه کاریش کنن ولی وقتی شما ویدئو از یو-تیوب بزارید فقط یه صفحه ی پیوندها مثل این رو نشون میده و هیچ کاریش نمیشه کرد:نقل قول:
سلام دوستان من سوال داشتم سوالم اینه که من چطور میتونم عضویتم رو از انجمن انصراف بدم ممنون میشم راهنمایی کنین
بله شما لینک رو بگذارید بقیه یه کاری می کنن، تازه این دوستمون که در سوالش به لینک مستقیم ویدیو اشاره کرده بود.نقل قول:
چجوری میشه یه تایپیک که خودمون ایجاد کردیم رو حذف کرد؟
خودتون نمیتونیدنقل قول:
باید به مدیر یا ناظر اون بخش اطلاع بدین تا انجام بدن
چرا اینجوریه؟نمیشه پستی رو که خودت زدی پاکش کنی؟
خوب دیگه اینجوریه D:نقل قول:
ناظرین و مدیران هستن دیگه.
سلام
من دیروز پستام 2506 بود الان شده 2342 چرا اینحور شده؟؟؟!!
احتمالا توی یه تاپیک که استارترش شما نبودید پست دادین و تاپیک حذف شده ،نقل قول:
ولی عجیبه.
هنوزم 5 ستاره هستین
راستی چرا پستای امروز من نمیاد توی آمار و ارقام؟:(((((
یه تاپیک آپدیت آفلاین نود 32 زده بودم که آپدیتها در اون تاپیک قرار میدادم یه 20 تای پست توش زده بودم امروز آمدم انجمن نمیدونم اصلا چرا پاک شده؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!نقل قول:
اون که همش 20 تا بود ولی چرا 200 تا کم شده از پستام؟؟!!!
شاید تاپیک های دیگه ای بودن و حذف شدن که احتمالش کمه
شایدم 200 تا دادین و فکر می کنین 20 تا بوده:دی
ولی پستهاتون از 2500 کمتره ولی پنج ستاره این
عجیبه
توی تراش نگاه کردم 20 تا بود بقیه مال دوستان بودنقل قول:
شایدم 200 تا دادین و فکر می کنین 20 تا بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلوم نیست که جریان چیه ؟!!!!!!!!نقل قول:
ولی پستهاتون از 2500 کمتره ولی پنج ستاره این
عجیبه
کسی هم جواب نمیده :31:
الان 4 ستاره شدم چرا پســــــــــــــــــــتام کم شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
تاپیک کرک و سریال نود هم از دیروز غیبش زده شاید به خاطر اونه...:13:نقل قول:
کسی نمیدونه که چرا پاک شده؟؟؟نقل قول:
فکر بکنم تایپیک کرک نود که بسته شد ، شما بیشترین پست را در اونجا داشتید که با بسته شدنش پست های شما هم به ملکوت علا پیوستند:31:نقل قول:
اگر تایپیک یهو حذف شده شاید سیاستی بوده ، مثلا: ...............
شرکت نود پ خ زده به مدیریت که این تایپیک کرک را ببندید بابا ، کاسبی ما بهم ریخته ، در عوضش به شما لایسنس مادام العمر میدم...
یا شرکت گفته اگر این تایپیک را ریمو نکنید ، من انجمن شما را در بلاک لیست قرار می دهم..بیچاره توپی امده.:27:
یاشایدم مدیریت به اشتباه تایپیک را ریمو کردن :31: طبق معمول:27:
امیر از این ستاره ها زیاد می دهند یهو هم پس می گیرند...نقل قول:
چارتا ستاره که ارزش اعصاب خورد کردن نداره:46:
دوستان پستای شما میاد توی آمار و ارقام؟
برای من شمارش میشه ولی توی آمار و ارقام نمیاد
لطفا اگه میشه اون قسمت بحث های گروه های اجتماعی که سمت چپ انجمن هست رو یه تغییریش بدین
چه کاریه که میاد پست اول اون تاپیک رو نشون میده؟؟
خیلی بهتر میشه اگه کاری کنید که جدیدترین پست رو نشون بده:20:
همچنین لینک اون پست هم بزارین که مستقیم بریم به اخری پست:20:
نقل قول:
سلام.
الان به نظر من روندکاری خیلی خوبه ، چرا که هم اولین پست و هم جدیدترین پست رو میتونید
رویت کنید.
برای دیدن جدیدترین پست در گروههای اجتماعی دکمه ی پایین که نشون دادم رو کلیک کنید
BB Code آپارات برای سیستم ویبولتن نسخه ۴ :نقل قول:
ادمین سی پی --> بی بی کد های اضافی --> اضافه کردن بی بی کد جدید
عنوان : آپارات
برچسب بی بی کد : aparat
جایگزینی یا Replacement :
[PHP]<embed height="400" width="600" flashvars="config=http://www.aparat.com/video/video/config/videohash/{param}" allowfullscreen="true" quality="high" name="aparattv" id="aparattv" style="" src="http://www.aparat.com/public/public/player/aparattv" type="application/x-shockwave-flash">[/PHP]
مثال :
[aparat]af13b9a22b3f1ea3ecabd22e6b78d54924517[/aparat]
اگر خواستید میتوانید برای دکمه خود تصویر هم قرار دهید :
سؤالی بود ، پ.خ بدین ...
پ.ن : رو فروم من بدون مشکل داره کاره میکنه ... :12:
با تشکر ،
امید
سرچ فروم خراب شده؟
من روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که کلیک می کنم پست های چند روز پیشمو میاره و پست های جدیدمو نشون نمیده!در واقع پست های 3 روز پیشم به قبل رو نشون میده
دکتر اسمیت عزیز بله میدونم که اون قسمت رو میزنی و میره به اخرین پست ها ولی اول یه سوال بپرسم:
هدف چی بود که اون قسمت بحث گروه اجتماعی اضافه شده؟
مگه نه اینکه عملکردش مثل"آخرین پست ها"باشه؟!یا شاید چیز دیگه...
ولی بهتره که اخرین پست رو نشون بدن
ممنون:11:
برای منم همینطوره ولی کسی جواب نمیدهنقل قول:
یکی از قسمت دوستان کم شده نمیشه فهمید کیه نه؟! :د
تیک کنار "Friend" توی قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برداشته میشه !نقل قول:
بخاطر فشار روی سرور شاید غیر فعالش کردن !نقل قول:
چطوری میتونم بر اساس پست و تاپیک کاربر جستجو کنم تو ورژن چهار نمیتونم این قابلیت رو پیدا کنم.
خواهشا یه فکری به حال این سرور بکنید:11:
سلام
آواتارا چرا وسط چین نیستن؟
نمیشه درستش کرد؟
ممنون:):11:
یه فکریم به حال مشاهده آخرین پستها بکنید:11:
دقیقا منم الان اومدم توی این تاپیک همینو بپرسم چشمم به پست شما افتادنقل قول:
پس این مشکل مال همست درسته؟
سلام
یه نکته ای مهمی که هست اینه که برای راست چین کردن نوشته یا چپ چین کردنش باید حتما بریم تو حالت پیشرفته. میخواستم یه طور بشه که دیگه تو قسمت حالت پیشرفته نریم . همین قسمت اول باشه. منظورم اینه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم این پیشنهاد امیر رو توی تاپیک انتقادات و پیشنهادات مطرح کردم ولی تا حالا کسی اهمیتی بهش نداده!:20:
نقل قول هم به همين صورت هست....با اينكه استفاده اش بيشتره اما مثل اينكه هنوز وقت نكردن درستش كنن...توي همين تاپيك و ارائه پيشنهاد هم زياداز دوستان ديدم كه پيشنهاد داده بودن..نقل قول:
سلام یه نکته ای مهمی که هست اینه که برای راست چین کردن نوشته یا چپ چین کردنش باید حتما بریم تو حالت پیشرفته. میخواستم یه طور بشه که دیگه تو قسمت حالت پیشرفته نریم . همین قسمت اول باشه.
مهدی جان تو رو خدا یه ذره واسه ما هم وقت بذار، اینا رو درست کن دیگه : دینقل قول:
مثل اينكه هنوز وقت نكردم درستش كنن...
دست بجنبون رفیق :27:
اخرین پست گروه ها که سمت چپ انجمن هست درست نمیشه؟@میدونم چیر بیخودیه ولی باز مفیده.
هعــــــــی از خیر ارائه نقل و قول در حالت عادی پروفایل ها و گذاشتن لینک تشکر هایی که ازمون شده و تشکر هایی که کردیم که نگذشتم اما این سوامو فعلا جواب بدین ....:31:
آلبوم عکس میخوام بسازم هیچ کس عیر خودم نتونه ببینه میشه؟با حداکثر فقط لیست دوستام:27:
اونکه کسی ندونه رو نمیدونمنقل قول:
ولی اگه میخواین فقط لیست دوستان ببینن وارد کنترل پنل بشید و از قسمت "حریم شخصی پروفایل" ، میشه کاری کرد که فقط دوستانتون ببینن !
ممنون محمد.میشه بازم اگه موردی هست موقع ساختنش بهم بگی؟تنظیماته خاصی داره یا نه؟نقل قول: